Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1205912060120611206212063 ... 14531>
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 13:18

budivelnik
Ветка ж про войну или про бизнес? ЛАД в 99% пишет по теме, в этом смысла к нему претензий нет, и его адекватность мной не оспаривается. Другое дело некоторые его взгляды и выводы... ну на то и форум. Без ЛАДа было бы скучно.

к вам чтоб сильно претензий тоже нет, если у вас много информации про то как вести в Украине бизнес можно запилить отдельную ветку (мне кажется она у вас уже была). К тому же это по теме портала. Про макак отдельную ветку запилить нельзя, тематика ресурса (и соответственно ЦА) другая. Можете воспринимать как юмор.

Ваша проблема, что кроме себя вы никого не видите и не слышите. Постарайтесь читать форум глазами тех кто тут пишет.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 13:29

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Wirująświatła написав:Постарайтесь читать форум глазами тех кто тут пишет.

Це ж вже було... ©

Україна очима москалів... © 😂
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 13:43

«Нам потрібен мільйон (військовослужбовців, - ред.) в обороні, якщо путін прийде з мільйоном-півтора», – заявив Зеленський.
Він уточнив, що така численна армія буде необхідною доти, доки Україна не вступить до якогось безпекового альянсу.
«Тому НАТО – найдешевші гарантії безпеки для України, Америки, Європи і для рускіх», - зауважив Президент.
Він пояснив, що утримання такого контингенту потребуватиме великих коштів, яких не вистачить в бюджеті України.
«Хто буде годувати мільйонну армію? Якщо Європа каже, що Україна захищає не тільки себе, а й європейські цінності, то логічно всім підтримувати цю армію – зброя, військові, їхні життя тощо. Бо бюджету України не вистачить на мільйонну армію», – сказав Президент.

Ще одним можливим джерелом фінансування Сил оборони України він назвав заморожені російські активи.
https://ua.news/ua/world/zelenskij-zaya ... nna-armiya
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 13:45

budivelnik написав:
  detroytred написав:Будівельник
Зрозумій одну річ - відмінні в тебе досягнення, і діти молодці, і сам ти молодець.
Предметом спорів з тобою є не це, а твої недоречні претензії, закиди, вимоги, підстави для цього.
Які ти постійно генериш.

В тебе виходить, що інші ..., бо ти Д'Артаньян. Що не підходять під твої критерії, стандарти. Твої.

В тебе це в крові. Твоя суть.
Яку ти й відобразив одразу. В своїй темі визначивши правила свої:
1. Будівельник завжди правий.
2. Хто не згоден, див. п.1.

І в самих різних формах тепер завуальованих ти оце й просуваєш постійно. Бо всі свої вигадки вважаєш правильними. А всіх інших, хоч умовно Кейнса, неправильними.
Ти так і не зрозумів що я хочу тут донести
1 Мені глибоко пофігу як і хто з віртуальних тутешніх персонажів - буде до МЕНЕ відноситись.
Мені з ними - дітей не хрестити.
Зверни увагу- велика частка тутешніх дописувачів мене просто забанила, по тій простій причині що моя інформація для них НЕ КОМФОРТНА
З моєї точки зору-це нормально, адже якщо людина не в стані витримати психологічний пресинг - то мій досвід їй не потрібен вона ним і так скористатись не зможе
2 З іншого боку
Якщо не слухати фантазерів а-ля ти ( все читав + все знаю=нічого не досяг в галузях в яких приймаєш участь обговорюючи)
Або якщо не мати багатої бабки в Канаді....
То єдиний шанс швидко піднятись - це пройти той шлях яким я йду.
Тобто для ТИХ хто може/хоче - мій досвід ДОПОМОЖЕ
Всім іншим-він не доступний... і таких інших , станом на сьогодні 9 осіб з десяти.
3 Але це сьогодні тільки один з десяти
Завтра в нього виростуть діти , які отримають конкуретну перевагу над твоїми дітьми( або над дітьми тих хто вірить тобі і мене забанив очікуючи приходу Мессії) і кількість тих хто хоче/може - збільшиться в рази

І поки ти і тобі подібні будуть читати класиків економічної думки - в країні буде створюватись прошарок мені подібних. При чому кожному наступному поколінню мені подібних - працювати буде легше, бо вони будуть стартувати з позицій на яких фінішували їх батьки.

А які позиції будуть в тих в кого батьки фінішували там же де й стартували?

Тому твої оповідання мають теоретичний сенс - але ПРАКТИЧНО шкодять тим хто тебе читає.
При цьому- не всі хто мені вірить - виграють... Але вони хоч спробують і так альтернатива в них тільки твоя-сидіти рівно на дупі і чекати поки їх зроблять щасливими.

Тобі ж detroytred все пояснив, але ти далі аргументуєш свою правоту "своїми досягненнями"!
Те що ти чогось досяг не означає що ти правий.
Зеленський ось також багато досяг(більше ніж ти) але дуже сумніваюсь що він компетентний хоча б чомусь(окрім акторської гри).
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 14:04

зменшення рівня потужності?

«Близько 100 кримінальних кейсів зараз готуються командою Трампа на перших осіб України, включаючи Зеленського, Єрмака та інших», — активістка Барабаш
«За все буде покарання і сподіваюсь Зеленський більше ніколи не буде кандидатом в президенти», — написала у фейсбук голова громадської організації «Спротив», яку запросили на інавгурацію Трампа.
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 14:14

Wirująświatła написав:
  budivelnik написав:Я правильно роблю?
вам нужна моя оценка? я считал вас более самостоятельным. Чем больше потребляете, тем больше вливаете денег в экономику. спонсируя работу сферы торговли и услуг (производствя так понимаю во львове нет). худшее поведение - накапливать деньги.

Не обязательно накапливать. Можно вкладывать деньги в расширение дела.
Но, думаю, что тут:
  budivelnik написав:
  Wirująświatła написав:.......
а как среднестатистический украинец пожить, слабо?
Якщо по рівню споживання - то я так і живу.
........[/quote] будивельник несколько лукавит. Или он не знает, как живут его продавцы.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 14:16

Шановні форумчани, є гілка
Медичне страхування
Модератор
Модератор Форуму

Подякував: 75 раз.
Подякували: 436 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 14:17

Wirująświatła написав:
  budivelnik написав:Те що я не споживаю все що створив - дає можливість комусь спожити більше ніж він створив...
при условии что вы с ним поделитесь) но вы же топовый жадина. У вас щепотку соли не выпросишь.
  budivelnik написав:А якщо мета покращити конкурентоздатність своїх дітей?
Завтра , вашим прийдеться працювати в моїх...
то есть твоя успешность априори делает твоих детей умнее, чем мои? браво! еще один неандерталец с генетической теорией интеллекта.

Я вибачаюсь, але пан Будівельник незважаючи на наші з ним сварки більше десяти років тому добровільно придбав полегшані бронеплити для мого сина та мабудь більше за всіх задонатив на плити для інших бійців.
За це йому велика подяка, прошу мати на увазі!
Не зважаючи на те що на деякі речі наші погляди не співпадають... :wink:

Зображення
Slon_Nosov

Подякував: 1084 раз.
Подякували: 717 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 14:21

Faceless написав:Питання про вартість року життя вище взагалі було абсурдне, бо озвучено так, наче людина на який час перестає жити
во первых оно озвучивается в определенном контексте, у которого есть начало и продолжение. Во вторых сама фабула кейса подгоняется под конкретные возможности человека. В третьих его смысл не в том чтобы назвали сумму, а в том чтобы переосмыслили то, о чем может быть никогда не задумывались. То что для вас абсурдно другим спасает жизни. Вы кстати один из тех кто писали что психология не наука. Поэтому я вам не удивляюсь, даже если напишете что земля плоская
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 22 січ, 2025 14:25, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 14:22

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Faceless написав:Хочете, щоб Віталій нашими силами запиляв кандидатську?

Жалко, что ли?
Тем более, что соавторов на форуме он не найдет, но будет много оппонентов :)
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6464 раз.
Подякували: 21603 раз.

Профіль

132
82
38
2
  #<1 ... 1205912060120611206212063 ... 14531>
Форум:
+ Додати