Віталіна , краще пишить про виховання макак , ва це личить .
вас воспитывать дело безнадежное, ни одна макака так не бахвалится на форумах как вы.Вы еще до войны бахвалились какой вы сука успешный доктор-бизнесмен. А сейчас уже герой-патриот- наш защитник. Шизофреников среди макак я не встречал, а в вашем лице вот встретил.[/quote]
Це для тебе я бахвалюсь , бо тобі протиставити нема чого . Будь ласка , прошу написати висновок , сімптоми , можна курс лікування . Маю надію що у вас зараз не менопауза , а то напишите щось зі зла .
ЛАД написав:В этом вы ошибаетесь - слишком хорошо думаете о человечестве. Тяжело вырастить/воспитать "нового человека", о кот. мечтали коммунисты, а вытащить на поверхность звериное мурло гораздо проще. Гитлер это хорошо продемонстрировал.
можливо, створивши певні умови, але це працює на короткому горизонті часу, так що ваша теорія ущєрбності людства така ж ущєрбна як і комуно-фашизм у різних проявах
Дюрі-бачі написав:prodigy А що Ви хочете почути? От візьмемо мене: я маю відстрочку за роботою, а якщо б не мав, то іншими способами б ухилявся. Я чудово розумію, що на фронті за кілька днів я 200 чи 300. Фронту трохи допомагаю, скоріш для чистоти совісті: доначу знайомим на збори десь 5% свого доходу. Я б звісно хотів повної перемоги України, чи, як мінімум, стійкого миру з гарантіями. Якщо цього не буде, то я буду боротись за те, щоб покинути Україну.
Почему? Здоровье? Другие причины? Без подколок, просто интересно мнение разных людей.
ЛАД написав:Вполне возможно и в цивилизованных странах. Обратите внимание, какой поддержкой пользуется лозунг Трампа о депортации. Причём, даже у многих людей, которые сами недавно были мигрантами. Какой поддержкой пользуются антииммигрантские лозунги в Европе и как благодаря этим лозунгам поднимаются АдГ в Германии и правые партии в других европейских странах. Это, конечно, не интернирование, но очень недалеко.
З якого дива має якась держава чи суспільстово приймати інородні тіла та ще й в "конячих дозах"? Щоби що? Вам в Харків пару десятків-сотень тисяч корейців не будете проти? Як щодо талібів?
prodigy написав:Тут 5 категорії персонажей: 1. Хто воює, або відвоював 2-2.5 роки 2. Ті, хто ухиляється від призову (таких тут більшість), вони волають про Констітуцію, і права. 3. Ті, хто законно/або незаконно зліняв з країни і критикує владу з безпечної відстані 4. Ті, хто за віком 60+ але бажає рпв за будь яку ціну(навіть втратою не тільки половини теріторії, а втратою державності). 5.Досить мала група (6-7 форумчан), які бажають перемоги, а не капітуляції, тому роеально розуміють, що війна буде тривати по пре всі заяви Трампа, бо такова ситуація, що путін відчуває свою сили. Треба позбавити цього маняка сили. Допомога військовим всіма можливостями.
Зовсім не справедлива класифікація, напевно підлаштована "під себе". Особливо смішно з 4 категорії, чому це вони бажають рпв? Якраз навпаки. Також цікаво чому представники вашої 5 групи не воюють, раз вони такі "свідомі"? Для об'єктивності в першу чергу потрібно поділити людей по їх ситуації: 1. Воює або воював. 2. Ухилянт в якого "все схвачено", який точно на війну не піде. Представник - Будівельник. В народі таких небагато, але на форумі таких є достатньо багато. 3. Ухилянт(або майбутній ухилянт ) якому загрожує мобілізація. Або їх родичі, які реально їх люблять. 4. Злиняли з України 5. 60+, жінки. Таких тотальна більшість в Україні. Нажаль саме вони визначають долю країни на виборах, в опитуваннях. На форумі їх відносно небагато.
Маючи таку класифікацію можна логічно визначити погляди цих категорій. Коротко: 1. Не знаю настрої цих людей. Напевно вони різні. Долі таких людей дуже різні. 2. Ці очевидно за "вічну війну". 3. Ці очевидно за перемир'я, сильні уступки путіну і т.д. 4. Ці очевидно за "вічну війну". 5. Тут різні думки. Зазвичай тут домінують "патріотичні підходи". Загрібати жар чужими руками - це типова логіки для них. Часто вони навіть не усвідомлюють цього. Цим зловживають жінки. Вони вважають що мужчина повинен йти і "захищати", тому що він мужчина. А в 60+ є синдром "втраченого покоління", розуміючи що їхньому поколінню нічого не вдалося вони надіяться що теперішнє покоління "підніме Україну".
*під "вічною війною" я розумію позицію "давайте будемо продовжувати війну, умов для миру сьогодні немає". Для мене очевидно що таких умов вже ніколи не буде(вважаю нереальним вихід на "кордони 91"). Відповідно така позиція перетворюється в "давайте будемо продовжувати війну", тобто в "вічну війну".
ЛАД написав:В этом вы ошибаетесь - слишком хорошо думаете о человечестве.
я плохо думаю о человечестве, люди отдаются порокам - жадности, обжоству, алкоголю. Пренебрегают интересами окружающих ради своих. Психология считает такое поведение нормой. И вся цивилизация идет к тому чтобы жирную свинью (я не имею в виду кого то конкретно) не трогали. Каждый сам за себя и чужие границы неприкосновенны. В этих условиях провести мобилизацию за идею нереально. В основном по этой причине цивилизованные страны после 1945 не воюют. США влазили во вьетнам, не без того, попытки были. Потом посмотрели на последствия, США еще долго зализывала вьетнамские раны.
ЛАД написав:Обратите внимание, какой поддержкой пользуется лозунг Трампа о депортации. Причём, даже у многих людей, которые сами недавно были мигрантами. Какой поддержкой пользуются антииммигрантские лозунги в Европе и как благодаря этим лозунгам поднимаются АдГ в Германии и правые партии в других европейских странах. Это, конечно, не интернирование, но очень недалеко.
у вас социология? поделитесь. А вообще люди думают то, что говорят им сми. Или вы думаете пересичный американец знает где Украина и суть конфликта? Правые в Германии поднимаются с 1991 года, никак не поднимутся. Потому что одно дело лозунги, а другое заплатить за чье то безумство из своего кошелька. На лозунгах много кто приходит к власти, но потом риторика резко меняется (посмотрит что Трамп через полгода будет петь про перемирие). Со времен гитлера есть осознание, что любая авантюра будет каждому налогоплательщику стоить денег. Неважно через инфляцию или безработицу.
ЛАД написав:У нас "по синьке" не лезут?
по синьку я не имел в виду алкашей и людей с низким IQ. Там даже обычный корпоратив если на нем присутствовали украинцы превращался в пьяный митинг. И это приличные люди, в рубашках и галстуках. У нас такого близко нет и не было. Конечно в офисе в рабочей обстановке никто политику не обсуждал, были только деловые разговоры.
ЛАД написав:- если из каждого утюга слушать это годами, то впитывается.
если дать себя одурачить можно и одурачится. У меня 2 друга детства живут на рф (выехали до 2014). Никто из них не запутинец, никто не кричал крымнаш, наоборот были возмущены зачем это всё.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 24 січ, 2025 15:03, всього редагувалось 3 разів.
Banderlog написав:Шо значить бідність? От є допустим закарпаття. Лісорубів і вівчарів там жити може одна кількість а програмістів і зубних драчів інша. Може навіть статись що щоб прокормити зубних драчів лісорубів не вистачає. Вони їдуть в польщу і там чистять гній, можно звичайно привезти "бангладешців" на розплід, але шо їх втримає в закарпатті якщо в польщі краще? Тому зубні драчі теж мігрують... Ви, доречі, самі де проживаєте? Не хочете кудись в комишуваху? даж не буду писати в яку. Тут на сході їх з 10
Нам ще не вистачало теорії Мальтуса-Бандерлога-Бобуа про екологічний борг (це ще до неоплатного священного семінаристу) і що людство приречене жити на межі фізичного виживання.
Верес формує свій полк БПЛА... До того ж окремий і суто резервний. Без будь-якого прикріплення до когось або закріплення за ділянкою фронту. Типа вільні мисливці будуть... В резерві. З відповідними умовами.
Можливо і з 3Штурмовою, Азовом буде теж саме. Кракен і так, скоріше за все, по цій схемі одразу.
Спеціалізаці, розподіл, збільшення загальної ефективності. Хоча тут подібне визначають сортизуванням. Хтось же буде умовно безвилазно в окопах і т.д.
Banderlog написав: ви якусь складну філософію заводите. Все просто - виїждає населення значить перенаселено, приїжджає значить недонаселено Все відносно і залежить не тільки от умов але і от самого населення) Польща для поляка тісне місце, а частині українців там серед поляків жити краще ніж в Україні і неурівноважує те , ні мова, ні віра, ні виборчі права, ні майно отримане в спадщину од предків). Тому шо умови збору ягід і одгортання гною од свиней в польші незрівняно кращі ніж в полтаві. до чого тут одрізані руки поняття не маю)
Вы вслед за ЛАДом банальную бедность перенаселением называете. Ну ок.
Шо значить бідність? От є допустим закарпаття. Лісорубів і вівчарів там жити може одна кількість а програмістів і зубних драчів інша. Може навіть статись що щоб прокормити зубних драчів лісорубів не вистачає. Вони їдуть в польщу і там чистять гній, можно звичайно привезти "бангладешців" на розплід, але шо їх втримає в закарпатті якщо в польщі краще? Тому зубні драчі теж мігрують... Ви, доречі, самі де проживаєте? Не хочете кудись в комишуваху? даж не буду писати в яку. Тут на сході їх з 10
Та то и значит: бедные закарпатские лесорубы бегут в Канаду -- где становятся багатыми >>> зубні драчі теж мігрують из Киева -- до сих пор не мигрируют Но, опять же: вы слишком фиксируетесь на частных случаях -- даже в том же Сеуле/Нью-Йорке стоматологи набрав "веса" перемещаются в райончик подороже. По такой логике "неперенаселенной" страны вообще нет.
холява написав:Мова йшла тілки за ЗАХИСТ БАТЬКІВЩИНИ , а не за кошторис годування макак .
попытайтесь их взаимосвязать. если всю жизнь пашешь за 500 уе (а многие еще меньше) о какой защите речь, что защищать свою бедность? Тем кому нужны быстрые деньги и кто готов рискнуть - уже на фронте. Как мотивировать остальных хз, и все хз. Когда станет совсем плохо богатые убегут с зеленским впереди всех. Они не дурные умирать за родину, если можно пожить в теплых странах с вкусными фруктами на столе. Ваши мантры не работают.