|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 24 січ, 2025 23:10
Banderlog написав: Shaman написав: а при комунізмі - багатих. з точки зору ефективності - нацизм більш раціональний... вже наводив приклади - Симоненко, Івасюк, Стус... так, не розстріляли...
симоненко івасюк стус були багатими? Чи може ви про розстріляне відродження? ) Комуністи тримали дуже багатьох митців біля корита. І ті всі байки про то шо не давали творити лишіть для школярів без критичного мислення.
але щось досвід показує, що біля корита з творчістю проблеми  таке життя ви бачите зараз в Раші багато творчості? я можу навести декілька прикладів, але це все не біля корита 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: П'ят 24 січ, 2025 23:12
fler написав: Wirująświatła написав:NBC News: ▪️«Русские всегда хотят, чтобы с ними говорили напрямую; Кремль уже был раздражен его стилем общения в первый срок… Это не то, как нужно общаться с русскими», — сказал Олег Игнатов, аналитик по России Международной кризисной группы, некоммерческой организации, занимающейся предотвращением и урегулированием конфликтов
А як треба спілкуватися з пу? Трамп, Шольц, Макрон та інші численні лідери, навіть Сі, хіба не напряму йому казали? Результат? Які результативні приклади спілкування з терористами? Як Ізраїль це зробив з керівництвом Хамасу? Як домовилися особисто із Саддамом Хусейном та Муамаром Каддафі? Отож.
росія вже дійшла до стану, що інших варіантів спілкування не залишилося. хто там ще - Мілошевич? 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: П'ят 24 січ, 2025 23:14
Сибарит написав: prodigy написав: ЛАД написав:Был такой анекдот о дипломатах:
самопал, анекдот був о жінках
Не самопал, а половина анекдота. Анекдот о том, чем отличается женщина от дипломата
третина - дипломат, військовий та жінка 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: П'ят 24 січ, 2025 23:18
Banderlog написав: Shaman написав: а при комунізмі - багатих. з точки зору ефективності - нацизм більш раціональний... вже наводив приклади - Симоненко, Івасюк, Стус... так, не розстріляли...
симоненко івасюк стус були багатими? Чи може ви про розстріляне відродження? ) Комуністи тримали дуже багатьох митців біля корита. І ті всі байки про то шо не давали творити лишіть для школярів без критичного мислення.
Шаман запоребриковий провокатор. Вкидує провокативні заяви, щоб в цивілізованому світі вважали, що тут виправдовують нацизм.
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 24 січ, 2025 23:20, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 24 січ, 2025 23:18
ці всі приклади - це вже про часи не військового комунізму. за часів військового комунізму всі закінчилось би на трійці. й там список набагато довший. й були більше ефективні методи знищення - той же Голодомор...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: П'ят 24 січ, 2025 23:24
ЛАД написав: adeges написав: ЛАД написав:"те, що Зеленський сказав Трампу" не обязательно истина, но вероятность этого значительно выше мнения любого из форумчан о желаниях Зеленского.
я здивований, як може людина, яка 40 років прожила при радянському союзі, щиро вважати, що те, що влада говорить, хоч якось співпадає з (1) реальністю і (2) з її спражніми думками та бажаннями. і, що ще гірше, намагається в цьому переконати інших люди, які мають іншу думку про бажання Зеленського, керуються тривіальною логікою. Є війна - є гроші і влада. не буде війни - особливо яка закінчиться не на кордонах 91 р. - не буде влади, і тому не буде грошей. звичайно, ніхто не знає напевно. але ризик суттєвий. і він є рушійною силою справжніх бажань
Вы знаете, уже надоело объяснять элементарные вещи. 1. Для того, чтобы не верить предвыборным обещаниям и лозунгам политиков, не обязательно было "40 років" прожить в Союзе. Политики, особенно во время предвыборной компании, врут во всех странах. В Союзе, кстати, врали меньше, потому что им не надо было беспокоиться о результатах выборов, они были заранее известны. 2. Что касается Зеленского, я уже не раз писал, что у меня к нему основная претензия, что он не выполнил свои предвыборные обещания мира, а продолжал порошенковские игры с Минскими соглашениями. Свеженький пример того, что предвыборные обещания и лозунги политиков ничего не стоят - обещания Трампа закончить войну за 24 часа. Это было смешно и меня удивляло, что находились люди, которые воспринимали это всерьёз. 3. "тривіальна логіка" работает далеко не всегда. Зеленский не был олигархом, но точно не нищенствовал и до избрания. Я пока что не видел ни одного журналистского расследования и не слышал ни одного обвинения в его адрес в хищении госресурсов или использовании их в личных целях. Или о том, что есть какие-то связанные с ним предприятия, которые разбогатели благодаря его президентству. Думаю, что при нашей так называемой "диктатуре", если бы было к чему прицепиться, мы бы уже давно об этом слышали. Кроме того, думаю, после такого президентства он сможет написать книгу воспоминаний, на которой заработает больше, чем мы с вами сможем заработать за всю жизнь. Так что ваша "тривіальна логіка" - "не буде влади, і тому не буде грошей" - пока что больше похожа не на логику, а на выдумки.
я звичайно про диктатуру нічого не казав, це ваші вигадки. не похоже на, а саме 100% вигадки. але раз про це зайшло, думаю, що ми ще не диктатура у класичному розумінні, але впевнено туди рухаємось. А ще чув, що при диктатурах, зазвичай, прийнято публікувати журналістські розслідування щодо диктаторів. особливо під час війни. це теж добре відомо з історії про книжку смішно вийшло. порівняно з намивом з десятків мільйрдів щорічно та необмеженою владою - це серьозні гроші і майже такі ж відчуття. і нарешті, аргумент на кшалт - якщо я особисто не бачив атомів, то їх нема - дуже переконливий
Востаннє редагувалось adeges в П'ят 24 січ, 2025 23:25, всього редагувалось 2 разів.
-
adeges
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1066 раз.
-
-
Профіль
-
-
Banderlog написав: ЛАД написав: Wirująświatła написав:.........можете назвать хотя бы 3 причины почему совок не фашизм? 1ю я вам даже подскажу, центральная идея была не на превосходстве нации, а на доминирующей роли компартии.
Простите, не интересно. Тем более, что вы даже центральную идею определили неправильно.
Лад а якщо б Вас машиною часу в 1918 в харків? і років вам з 28? Но без знання чим та заваруха закінчиться? За кого б воювали?) Лічно я читав майн кампф і поставивши себе на місце фронтовика 1ї світової або ще гірше якогось піонера з гітлерюгінда в якого батько в погибших героях я за себе не певен) Те ж саме і з комунізмом хоть якось популяризаторне чтиво по комунізьму мене минуло а капітал нудноватий для пацана. но. І царські генерали воювали за червоних. Добре володіючи пост знанієм судити предків. А поставити вас на місце западенця в карпатах з максимум 5 класами освіти, в 2 світову, дивишся вибір упа і не такий вже не логічний. Там громадянська була в 40х. Білий птах з чорною ознакою бачили?
Полностью согласен. "Добре володіючи пост знанієм судити предків." Поэтому выступаю против тех, кто клянёт революцию 1917. В 1918, скорее всего, присоединился бы к большевикам. На месте немецкого "фронтовика 1ї світової" сложнее - не берусь предсказать. Скорее "Спартак" и Баварская Советская Республика, но, возможно, и НСДАП. Гитлерюгенд тут уже почти без сомнений - у ребёнка мозги промываются очень легко, выбора в тех условиях практически нет, если только родители не были коммунистами или социал-демократами и ребенок не слишком маленький, когда родителей забрали. А вот последний вариант "западенця" самый сложный. Возможно всё и результат мог бы зависеть даже от случайностей. Поэтому я могу осуждать лидеров и не возьмусь судить парня "в карпатах з максимум 5 класами освіти, в 2 світову". Кроме тех, кто совершал зверства, а не просто воевал в УПА.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 24 січ, 2025 23:25, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Shaman написав:але щось досвід показує, що біля корита з творчістю проблеми  таке життя ви бачите зараз в Раші багато творчості? я можу навести декілька прикладів, але це все не біля корита 
я поняття не маю що там зараз в росії, якось вони мене бісять . До чого тут сучасна росія до комуністів. Досвід показує що коли людина бореться за кусок хліба їй не до творчості.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 24 січ, 2025 23:25
ЛАД написав: wild.tomcat написав: ЛАД написав:1. "Слюной исходите" вы. Постоянно. 2. Откуда у вас уверенность, что видео было фейковое? Тогда вы об этом не говорили, что изменилось? 3. По вашему мнению, мы " должны уподобляться"?
"уподобляться" ми якби і не повинні, але до деяких інакше як око за око не доходить. не розуміють вони по інакшому. все інше вони вважають слабістю.
Т.е. всё-таки, чтобы они не "вважали слабкістю", надо уподобляться?
ні, маємо пояснювати так, щоб до них дійшло. в т.ч. зрозумілою їм мовою. щоб відбити в них бажання робити це ще раз.
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 січ, 2025 23:30
Дюрі-бачі написав:ЛАД квартал довго був в овшорі та і через мінкульт "свої" люди мільйони пилять на зйомки. Той же Коля Тищенко, як рейдери часів Януковича, віджимає бізнеси... От коли знайдуть мільярди Єрмака - я не здивуюся.
Ось коли найдуть, тоді і поговоримо. А краще мільярди Зеленського. Це все ж таки різні люди.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-