Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1212912130121311213212133 ... 14684>
Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 23:10

Banderlog написав:
  Shaman написав: а при комунізмі - багатих. з точки зору ефективності - нацизм більш раціональний...

вже наводив приклади - Симоненко, Івасюк, Стус... так, не розстріляли...
симоненко івасюк стус були багатими?
Чи може ви про розстріляне відродження? )
Комуністи тримали дуже багатьох митців біля корита. І ті всі байки про то шо не давали творити лишіть для школярів без критичного мислення.

але щось досвід показує, що біля корита з творчістю проблеми :D таке життя 8)

ви бачите зараз в Раші багато творчості? я можу навести декілька прикладів, але це все не біля корита :lol:
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 23:12

fler написав:
  Wirująświatła написав:
NBC News:
▪️«Русские всегда хотят, чтобы с ними говорили напрямую; Кремль уже был раздражен его стилем общения в первый срок… Это не то, как нужно общаться с русскими», — сказал Олег Игнатов, аналитик по России Международной кризисной группы, некоммерческой организации, занимающейся предотвращением и урегулированием конфликтов

А як треба спілкуватися з пу? Трамп, Шольц, Макрон та інші численні лідери, навіть Сі, хіба не напряму йому казали? Результат?
Які результативні приклади спілкування з терористами? Як Ізраїль це зробив з керівництвом Хамасу? Як домовилися особисто із Саддамом Хусейном та Муамаром Каддафі?
Отож.

росія вже дійшла до стану, що інших варіантів спілкування не залишилося. хто там ще - Мілошевич? 8)
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 23:14

Сибарит написав:
  prodigy написав:
  ЛАД написав:Был такой анекдот о дипломатах:

самопал, анекдот був о жінках

Не самопал, а половина анекдота. Анекдот о том, чем отличается женщина от дипломата

третина - дипломат, військовий та жінка :lol:
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 23:18

Banderlog написав:
  Shaman написав: а при комунізмі - багатих. з точки зору ефективності - нацизм більш раціональний...

Комуністи тримали дуже багатьох митців біля корита. І ті всі байки про то шо не давали творити лишіть для школярів без критичного мислення.

Шаман запоребриковий провокатор.
Вкидує провокативні заяви, щоб в цивілізованому світі вважали, що тут виправдовують нацизм.
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 24 січ, 2025 23:20, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 23:18

Banderlog написав:

ці всі приклади - це вже про часи не військового комунізму. за часів військового комунізму всі закінчилось би на трійці. й там список набагато довший. й були більше ефективні методи знищення - той же Голодомор...
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 23:24

ЛАД написав:
  adeges написав:
  ЛАД написав:"те, що Зеленський сказав Трампу" не обязательно истина, но вероятность этого значительно выше мнения любого из форумчан о желаниях Зеленского.

я здивований, як може людина, яка 40 років прожила при радянському союзі, щиро вважати, що те, що влада говорить, хоч якось співпадає з (1) реальністю і (2) з її спражніми думками та бажаннями. і, що ще гірше, намагається в цьому переконати інших

люди, які мають іншу думку про бажання Зеленського, керуються тривіальною логікою. Є війна - є гроші і влада. не буде війни - особливо яка закінчиться не на кордонах 91 р. - не буде влади, і тому не буде грошей. звичайно, ніхто не знає напевно. але ризик суттєвий. і він є рушійною силою справжніх бажань

Вы знаете, уже надоело объяснять элементарные вещи.
1. Для того, чтобы не верить предвыборным обещаниям и лозунгам политиков, не обязательно было "40 років" прожить в Союзе. Политики, особенно во время предвыборной компании, врут во всех странах. В Союзе, кстати, врали меньше, потому что им не надо было беспокоиться о результатах выборов, они были заранее известны.
2. Что касается Зеленского, я уже не раз писал, что у меня к нему основная претензия, что он не выполнил свои предвыборные обещания мира, а продолжал порошенковские игры с Минскими соглашениями.
Свеженький пример того, что предвыборные обещания и лозунги политиков ничего не стоят - обещания Трампа закончить войну за 24 часа. Это было смешно и меня удивляло, что находились люди, которые воспринимали это всерьёз.
3. "тривіальна логіка" работает далеко не всегда. Зеленский не был олигархом, но точно не нищенствовал и до избрания. Я пока что не видел ни одного журналистского расследования и не слышал ни одного обвинения в его адрес в хищении госресурсов или использовании их в личных целях. Или о том, что есть какие-то связанные с ним предприятия, которые разбогатели благодаря его президентству. Думаю, что при нашей так называемой "диктатуре", если бы было к чему прицепиться, мы бы уже давно об этом слышали.
Кроме того, думаю, после такого президентства он сможет написать книгу воспоминаний, на которой заработает больше, чем мы с вами сможем заработать за всю жизнь.
Так что ваша "тривіальна логіка" - "не буде влади, і тому не буде грошей" - пока что больше похожа не на логику, а на выдумки.

я звичайно про диктатуру нічого не казав, це ваші вигадки. не похоже на, а саме 100% вигадки.

але раз про це зайшло, думаю, що ми ще не диктатура у класичному розумінні, але впевнено туди рухаємось. А ще чув, що при диктатурах, зазвичай, прийнято публікувати журналістські розслідування щодо диктаторів. особливо під час війни. це теж добре відомо з історії

про книжку смішно вийшло. порівняно з намивом з десятків мільйрдів щорічно та необмеженою владою - це серьозні гроші і майже такі ж відчуття.

і нарешті, аргумент на кшалт - якщо я особисто не бачив атомів, то їх нема - дуже переконливий
Востаннє редагувалось adeges в П'ят 24 січ, 2025 23:25, всього редагувалось 2 разів.
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

Banderlog написав:
  ЛАД написав:
  Wirująświatła написав:.........можете назвать хотя бы 3 причины почему совок не фашизм? 1ю я вам даже подскажу, центральная идея была не на превосходстве нации, а на доминирующей роли компартии.

Простите, не интересно.
Тем более, что вы даже центральную идею определили неправильно.

Лад а якщо б Вас машиною часу в 1918 в харків? і років вам з 28? Но без знання чим та заваруха закінчиться? За кого б воювали?)
Лічно я читав майн кампф і поставивши себе на місце фронтовика 1ї світової або ще гірше якогось піонера з гітлерюгінда в якого батько в погибших героях я за себе не певен)
Те ж саме і з комунізмом хоть якось популяризаторне чтиво по комунізьму мене минуло а капітал нудноватий для пацана. но. І царські генерали воювали за червоних.
Добре володіючи пост знанієм судити предків.
А поставити вас на місце западенця в карпатах з максимум 5 класами освіти, в 2 світову, дивишся вибір упа і не такий вже не логічний. Там громадянська була в 40х.
Білий птах з чорною ознакою бачили?

Полностью согласен. "Добре володіючи пост знанієм судити предків."
Поэтому выступаю против тех, кто клянёт революцию 1917.
В 1918, скорее всего, присоединился бы к большевикам.
На месте немецкого "фронтовика 1ї світової" сложнее - не берусь предсказать. Скорее "Спартак" и Баварская Советская Республика, но, возможно, и НСДАП.
Гитлерюгенд тут уже почти без сомнений - у ребёнка мозги промываются очень легко, выбора в тех условиях практически нет, если только родители не были коммунистами или социал-демократами и ребенок не слишком маленький, когда родителей забрали.
А вот последний вариант "западенця" самый сложный. Возможно всё и результат мог бы зависеть даже от случайностей. Поэтому я могу осуждать лидеров и не возьмусь судить парня "в карпатах з максимум 5 класами освіти, в 2 світову". Кроме тех, кто совершал зверства, а не просто воевал в УПА.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 24 січ, 2025 23:25, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6

Shaman написав:

але щось досвід показує, що біля корита з творчістю проблеми :D таке життя 8)

ви бачите зараз в Раші багато творчості? я можу навести декілька прикладів, але це все не біля корита :lol:
я поняття не маю що там зараз в росії, якось вони мене бісять .
До чого тут сучасна росія до комуністів. Досвід показує що коли людина бореться за кусок хліба їй не до творчості.
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 23:25

ЛАД написав:
  wild.tomcat написав:
  ЛАД написав:1. "Слюной исходите" вы. Постоянно.
2. Откуда у вас уверенность, что видео было фейковое? Тогда вы об этом не говорили, что изменилось?
3. По вашему мнению, мы "должны уподобляться"?

"уподобляться" ми якби і не повинні, але до деяких інакше як око за око не доходить. не розуміють вони по інакшому. все інше вони вважають слабістю.

Т.е. всё-таки, чтобы они не "вважали слабкістю", надо уподобляться?

ні, маємо пояснювати так, щоб до них дійшло. в т.ч. зрозумілою їм мовою. щоб відбити в них бажання робити це ще раз.
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 23:30

Дюрі-бачі написав:ЛАД квартал довго був в овшорі та і через мінкульт "свої" люди мільйони пилять на зйомки.
Той же Коля Тищенко, як рейдери часів Януковича, віджимає бізнеси...
От коли знайдуть мільярди Єрмака - я не здивуюся.

Ось коли найдуть, тоді і поговоримо. А краще мільярди Зеленського. Це все ж таки різні люди.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1212912130121311213212133 ... 14684>
Форум:
+ Додати
    тему