Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1218012181121821218312184 ... 14599>
Повідомлення Додано: Пон 27 січ, 2025 01:03

Успіх написав:
  Wirująświatła написав:Быковать не нужно нигде и никогда, лучше включить дурачка что не знаю ни про какой резерв, новости не читаю.
:lol: :lol: :lol:
На форумі теж "влючити дурачка" - краще, ніж щось комусь доказувати!

это 100% но форум читают (или могут почитать) ещё другие люди, поэтому я что то доказываю скорее для них.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 27 січ, 2025 01:04

Успіх написав:
  Wirująświatła написав:Быковать не нужно нигде и никогда, лучше включить дурачка что не знаю ни про какой резерв, новости не читаю.

Люди не меняются.
Точка сидения определяет точку зрения.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2344 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Пон 27 січ, 2025 01:04

Wirująświatła написав:
  Hotab написав:Мене наприклад здивувало, що віталя в спілкуванні з ТЦК (в статусі махрового ухилянта, бо резерв не оновлював і нікуди не ходив) просто вийшов без проблем. Хоча він ідеальний кандидат на розкрутку. Може тому ще не бикував? Хоча може і грошей дав))
преимущество маленького городка, я много кого знаю, меня много кто знает. Один телефонный звонок и тцкашники уже разговаривают со мной на другую тему. Быковать не нужно нигде и никогда, лучше включить дурачка что не знаю ни про какой резерв, новости не читаю.

Для усіх ТЦКашників ви відомий персонаж? На рахунок військового квитка відповідь виділена у тексті? :shock:
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 січ, 2025 01:08

UA написав:
  Успіх написав:

Люди не меняются.
Точка сидения определяет точку зрения.

так и должно быть, кому то хорошо и он кричит что всё что происходит - правильно.
  Water написав:Для усіх ТЦКашників ви відомий персонаж? На рахунок військового квитка відповідь виділена у тексті?
ты задрачиваешь. Я не знаю ни одного тцкашника, но знаю мэра и многих уважаемых людей, некоторым могу позвонить даже ночью, если пожар.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 27 січ, 2025 01:10, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 27 січ, 2025 01:08

Успіх написав:

головне, не захоплюватися - а то багато хто вмикає дурника по життю...
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 27 січ, 2025 01:16

UA написав:
  Shaman написав:
  UA написав:Бронь работники оборонки конечно имели, но не отсрочки.
Отсрочка, это изобретение Зе с целью проиграть войну.
Сколько в могучей украинской оборонке задействовано специалистов?
Вряди больше нескольких тысяч.
90% ментов при той войне прошли фронт.
Сейчас ментов берегут для подавления народа.

оце загнув 90% НКВС на фронті. хіба що як загороджувальні загони :D

ти трохи не розумієш, що таке 90% в масштабі держави. от з Гулагу реально багато людей погнали на фронт - й поклали там, але теж не 90%.

й головне - зараз в сучасній Україні менти для придушення народу, а в 40х роках це було непотрібно, всі ідейні... що там про високий IQ?..

К 1943 году в милиции личный состав обновился на 90-97 процентов, причем за счет прежде всего людей, не годных к строевой службе.
Это все открытые источники.
С IQ у тебя много лет стабильность :mrgreen:
ПС
Виталя за последние 5 лет сильно прогрессировал.
Раньше тоже удивлял на ветке про недвижимость, но он обучаемый.
А ты нет.

в 37-38 роках склад НКВС здається теж оновився на 90%, але це не означає, що 90% потрапило на фронт.

можеш намагатися накидати на мене далі, але тут ти помиляєшся. я вже не лише вчусь, але й вчу. а от ти що під час роботи не вчився (хоча ні - як розвести лоха на гроші постійно щось нове вигадував), й зараз ні. 8)
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 27 січ, 2025 01:18

Wirująświatła написав:
  Water написав:Для усіх ТЦКашників ви відомий персонаж? На рахунок військового квитка відповідь виділена у тексті?
ты задрачиваешь. Я не знаю ни одного тцкашника, но знаю мэра и многих уважаемых людей, некоторым могу позвонить даже ночью, если пожар.

Того, який зараз під слідством? Так його усі знають.
У вас у будинку була пожежа, сусід викликав пожежників, приїхали менти та ТЦК, але тільки мер під слідством допоміг пожежу загасити?
На питання ТЦК резерву немає, новин не читаю. Так?
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 січ, 2025 01:23

Успіх написав:Так наче вже прийняли закон, що виплачувати будуть 2 з лишком лями?

Це грошова допомога виплачується сім’ї загиблого захисника/захисниці України, які не мали статусу військовослужбовця. Постанова КМУ від 24.09.2024 N1090 регулює питання виплату за загибель членів добровольчих формувань, правоохоронних органів і тд, які не виконували бойові завдання у складі бойових підрозділів в зоні бойових дій. Розмір виплати 750 прожиткових мінімуміви (2 млн 271 тисяч гривень).
dr_bastm

Подякував: 6 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 січ, 2025 01:28

🍁 Трагікомедія у чотирьох актах.

✔️ Акт перший. Президент Колумбії у жорсткій формі заявив про заборону давати дозвіл на посадку літаків, якими повертають у країну нелегальних мігрантів з США.

✔️ Акт другий. Трамп повідомив, що Вашингтон вводить мита у 25% на всі товари з Колумбії та санкції проти Боготи за відмову прийняти депортованих мігрантів.

✔️ Акт третій. Цього Трампу здалось мало і він оголосив про заборону в'їзду в США для колумбійських чиновників, а головне - членів їх сімей. До того ж, на кордоні вводиться посилена перевірка для всіх громадян Колумбії а мита збільшать до 50%. Трамп назвав ці санкції "лише початком".

✔️ Акт четвертий. Колумбія здалася за 49 хвилин. Президент цієї країни запропонував відправити власний президентський літак для репатріації депортованих із США.
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 січ, 2025 01:36

wild.tomcat написав:
  freeze написав:По поводу права на отсрочку и наличие оформленной отсрочки. Это как говорится две большие разницы. Если у человека есть право на отсрочку, но он ее не оформил, как скажет любой адвокат, это фактически молчаливое согласие на свою мобилизацию. С чего начался вчерашний случай в Одессе, человек начал довольно агрессивно шуметь, не имеете права у меня жена инвалид, у меня теща инвалид. И что, а где отсрочка, не воспользовался правом на отсрочку, и кто тебе доктор. Показал отсрочку, поехал домой.
Ребра ломать это очень плохо, лишат премии, но как обычно обе стороны наверняка не говорят всей правды.

нехай формально це так і є. але сенс чіпати таку людину (з правом на відстрочку) якщо він з імовірністю 100% скористається нею вже частині і спишеться зі служби як багатодітний батько чи по тому ж догляду чи ще по якій причині, при чому рапорт напише в 1й же день перебування на полігоні? щоб тцк виконати план, а там вже все інше побую? напуркуа така робота тоді? яка її ефективність?
до речі, багатьох вкурвлює потреба що 3 місяці переоформлювати цю відстрочку, з витратам часу і нервів, тому і така ситуація.

Останній раз знайомий оформив відстрочку на 9 днів. Чекав відповідно 2.5 місяці
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

#<1 ... 1218012181121821218312184 ... 14599>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей