Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1219412195121961219712198 ... 14508>
Повідомлення Додано: Пон 27 січ, 2025 18:08

насчьот Ханумана - Хамермана

Wirująświatła написав:
  Banderlog написав:Я на своїм місці.
слухайте краще справжніх проповідників.
а про Бога Ханумана вы что то слышали?
Хануман как божество, предстающее в облике обе­зьяны, символично связан с умом, так как обезьяна является метафорой беспокойного ума, находящего в постоянном хаотичном движении от одной мысли к другой. Поэтому Хануман также являет собой оли­цетворение ума, взятого под контроль и находяще­гося во власти духа.

Хануман по­беждает темные силы, значительно превосходящие его по численности, он является олицетворением мощной непобедимой силы, стойкости, храбрости и преданности.

Хануман ріс великим бешкетником і частенько піджартовував над відлюдниками в горах, крадучи в них речі і предмети культу. Роздратовані мудреці наклали на нього прокляття — і він забув про свої надздібності й згадував тільки тоді, коли це ставало необхідним й інші просили його про допомогу. Також Хануман був здатний розуміти мову птахів, що згодом допомогло йому звільнити Раму і Лакшману з підземного світу та вбити Ахіравану.
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0 ... 0%B0%D0%BD

Украине бы такое весёлое божество зашло, особенно сейчас...

палають очі патріотів... ярко світить ізотоп...
Востаннє редагувалось flyman в Пон 27 січ, 2025 18:11, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 27 січ, 2025 18:09

fox767676 написав:
  ЛАД написав:Я точно так же уравниваю и мусульманство. И сильно сомневаюсь насчёт "впитывания" им "научного наследия античной греко-римской цивилизации".

Ну вы то точно не в цпш\семинарии должны были учиться
странно читать такое...

Преследование греческих учёных-нехристиан а также «еретиков» (несториан[5], монофизитов[6]) в Римской империи V—VI веков вызвало их массовое бегство в Персию и на Ближний Восток. .........
Всё верно.
Но это не имеет отношения к мусульманству как религии.
А на сегодняшний день расцениваю мусульманство как наиболее реакционное. Христианство сильно утратило своё влияние на повседневную жизнь людей. Мусульманство пока пытается его сохранить. ему только предстоит приспособиться к сегодняшнему миру.
Вони чудово прилаштовані. Будують хмарочоси, зростають демографічно, озеленяють пустелі, розвивають ракетні програми, змінюють очильників. Краще на себе подивіться, як казав Галилеянин - "Чого дивишся на трісочку в оці свого брата, а в своєму оці колоди не помічаєш? І чого в оці брата свого ти заскалку бачиш, колоди ж у власному оці не чуєш?"
Вот я не уверен, кто им это делает. Не те ли же проклинаемые христиане? Демография постепенно "приходит в норму", современную.
Насчёт "змінюють очильників" как-то не слышал. После смерти правителя?
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 27 січ, 2025 18:19

whois2010 написав:Суцільне "нєт потєрь" і бусифікують лише щоб дембельнути тих, хто служить:
Дочірнє підприємство (ДП) "Ламелла" із Тячева на Закарпатті, яке виробляє меблі, планує працевлаштувати 160 робітників із Народної Республіки Бангладеш.
Він зауважив, що для розміщення іноземних робітників компанія викупила у місті готель, переобладнала його та облаштувала відповідно до потреб тривалого проживання.

Якщо наступна влада надасть дані по кількості загиблих та зниклих безвісті, ми ̶о̶х̶*̶є̶є̶м̶ здивуємося.

Трамп дав. Яких ще даних не вистачає?
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 27 січ, 2025 18:21

Shaman написав:
  d44 написав:Якщо простою мовою - "або погоджуємося на те що запропонують, або нам п..ц" Зараз думають як красивше преподнести підсумки "перемоги", а також хто буде відповідати що у 22-му не пішов на домовленості при кращих умовах, менших втратах

ще один. які в 2022 році були кращі? наведіть. не можете - то не триндіть 8)

да хотя бы по количеству погибших и покалеченных; по захваченной территории; по разрушенной инфаструктуре, промышленности и нас. пунктах; по расколу в обществе и бусификации; по понесенным расходам; по отношению к нам т.н. партнеров (в отличие от союзников)... Достаточно?
Востаннє редагувалось Миша-клиент в Пон 27 січ, 2025 18:23, всього редагувалось 1 раз.
Миша-клиент

Подякував: 32 раз.
Подякували: 95 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 січ, 2025 18:22

ЛАД написав: Вот я не уверен, кто им это делает. Не те ли же проклинаемые христиане? Демография постепенно "приходит в норму", современную.
Насчёт "змінюють очильників" как-то не слышал. После смерти правителя?

Вы что тоже из православных ? Схиму приняли, в глубокой келье живете?
Христиане если что-то и делают, то только номинальные, а по факту атеисты-агностики-дзенбуддисты-даосисты.
Если вы с бандерлгом знаете известных инженеров\предпринимателей из практикующих христиан - пишите, будет интересно.
В ИРИ с 1991 сменилось 7 президентов, в "очень православной" рф - 3, многоправославной Украине пока 6-ой топчется
Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 27 січ, 2025 18:24, всього редагувалось 1 раз.
fox767676

Подякував: 408 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 січ, 2025 18:24

fox767676 написав:
  Banderlog написав:А останній хто? ) і куди поділись реріх бєрдяєв,вернадський?

То ви у батюшки свого поцікавтесь, чому Миколу-2 з татуюванням дракона на руці та свастикою на авто зробили святим, а Реріха - ні :)

А панотчик мій яке відношення має до вашого брєду зі свастиками і гегелем? :lol:
Думаю він не одобрить, що я ржу над пророком антихриста замість того щоб спав чи арбайтен)
позабавили ви мене з гегелем . Це з якої радості ви його до антихристів приписали? він ж був лютеранином а це вчення хоть і єретичне но християнське)
Якихось скопців до православя ліпите) ми тут при чім? )
скажіть наркотикам - штрудель! :lol: кагору б я вам теж не дав. Ну його в пєнь. Антихрист вас приведе в дурку, як ніцше.
Доречі, чму гегель а не ніцше?
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 27 січ, 2025 18:32

andrijk777 написав:
  detroytred написав:"Сьогодні в Україні відбувається ключова битва демократії проти тиранії, цінностей відкритого суспільства проти імперії зла, і це дуже резонує з глобальною місією філантропії родини Соросів. Джордж Сорос вірить у перемогу України і у те, що вона стане кінцем для російської імперії", – сказав він.

Ну чому су*а всі ці битви в Україні відбуваються?
1СВ - в Україні
голод33 - Україна
вивозили в Сибір - Україна
2СВ - пройшлась через Україну 2 рази
найбільша атомна катастрофа в світі - Україна
2014/2022 знову війна(найбільша в Європі після 1945) і знову Україна
і так по мєлочі - Майдани, кризи.

Тому що "Bloodlands"
Скачати для електронної книги
Востаннє редагувалось _Mykola_ в Пон 27 січ, 2025 18:42, всього редагувалось 1 раз.
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 січ, 2025 18:32

Banderlog написав:
  fox767676 написав:
  Banderlog написав:А останній хто? ) і куди поділись реріх бєрдяєв,вернадський?

То ви у батюшки свого поцікавтесь, чому Миколу-2 з татуюванням дракона на руці та свастикою на авто зробили святим, а Реріха - ні :)

А панотчик мій яке відношення має до вашого брєду зі свастиками і гегелем? :lol:
Думаю він не одобрить, що я ржу над пророком антихриста замість того щоб спав чи арбайтен)
позабавили ви мене з гегелем . Це з якої радості ви його до антихристів приписали? він ж був лютеранином а це вчення хоть і єретичне но християнське)
Якихось скопців до православя ліпите) ми тут при чім? )
скажіть наркотикам - штрудель! :lol: кагору б я вам теж не дав. Ну його в пєнь. Антихрист вас приведе в дурку, як ніцше.
Доречі, чму гегель а не ніцше?

Я старше за вас , але переживу вас , і ваших діточок яких ви відправили на експорт у " гнилу б-гомерзку cатанинську європу" :D І мої нащадки будуть панувати над вашими , бо виховання, освіта та прочитані книги визначають перевагу.
Ви ні до чого ліпите ніцше і всяку дурмстику - це той же рівень що і у ваших лукавих благодатних старців, над яким ви не здатні піднятися через свою інтелектуальну зубожілість та боягузтво, що видно як ви уникаєте незручні питання
Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 27 січ, 2025 18:46, всього редагувалось 1 раз.
fox767676

Подякував: 408 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 січ, 2025 18:34

flyman написав:
  whois2010 написав:Якщо наступна влада надасть дані по кількості загиблих та зниклих безвісті, ми ̶о̶х̶*̶є̶є̶м̶ здивуємося.

Трамп дав :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Трамп цифри прямо зі стелі бере. Ти йому віриш?
Правдивих не вистачає.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 січ, 2025 18:47

andrijk777 написав:
  flyman написав:
  whois2010 написав:Якщо наступна влада надасть дані по кількості загиблих та зниклих безвісті, ми ̶о̶х̶*̶є̶є̶м̶ здивуємося.

Трамп дав :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Трамп цифри прямо зі стелі бере. Ти йому віриш?
Правдивих не вистачає.

а ти віриш в гривню чи євро чи дерев"яний?
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 1219412195121961219712198 ... 14508>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему