|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 07 лют, 2025 11:02
Успіх написав:[Оренбург 1850] Т.Г.Шевченко
успіх якби ти провів три роки не ЗСУ в Україні в XXI ст. після точки на Шуварі, а в царській армії рекрутом в степах Казахстану в XIX ст. після столичного життя серед бомонду, ти б ще не так долю кляв. Як каже народна мудрість: "кожен сам собі щастя кабздець".
-
flyman
-
-
- Подякував: 1636 раз.
- Подякували: 2882 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 07 лют, 2025 11:07
detroytred написав: _hunter написав:Не совсем  -- там имеется в виду, что редкоземы пойдут по тому же каналу, что и нефть/газ...
Тоді це взагалі не аргумент для витрат на допомогу Україні з боку партнерів. Хоча воно мабуть так і є. Боротьба не за оті ресурси України.
Не совсем  -- во втором случае за редкоземы придется платить. А так пойдут взаимозачетом за Допомогу.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 07 лют, 2025 11:13
_hunter написав: detroytred написав: _hunter написав:Не совсем  -- там имеется в виду, что редкоземы пойдут по тому же каналу, что и нефть/газ...
Тоді це взагалі не аргумент для витрат на допомогу Україні з боку партнерів. Хоча воно мабуть так і є. Боротьба не за оті ресурси України.
Не совсем  -- во втором случае за редкоземы придется платить. А так пойдут взаимозачетом за Допомогу.
їх спочатку потрібно викопати, можливо мова іде про "кооперацію з ТОТ" плюс "відбудову" за їх рахунок
-
flyman
-
-
- Подякував: 1636 раз.
- Подякували: 2882 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 07 лют, 2025 11:21
Hotab написав:Ну там типу зампотил купляє. А командир лише підписує. Хоча важко уявити, щоб у випадку відкатної оборудки з командиром не поділились))
Так, вроде, в откате не обвиняют. Обвиняют, что дорого купил. Я плохо понимаю, кто и как определяет приемлемую цену, и можно ли за эту цену купить что-то приемлемого качества? В моем обывательском восприятии, покупка самого дешёвого означает покупку дряни. Я не могу судить о конкретном случае, но должен заметить, что чрезмерная "борьба с коррупцией" связывает руки всем, кто хоть как-то касается материальных ценностей и очень сильно мешает работать.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6523 раз.
- Подякували: 21762 раз.
-
-
Профіль
-
-
136
84
39
2
Додано: П'ят 07 лют, 2025 11:30
Сибарит написав: Hotab написав:Ну там типу зампотил купляє. А командир лише підписує. Хоча важко уявити, щоб у випадку відкатної оборудки з командиром не поділились))
Так, вроде, в откате не обвиняют. Обвиняют, что дорого купил. Я плохо понимаю, кто и как определяет приемлемую цену, и можно ли за эту цену купить что-то приемлемого качества? В моем обывательском восприятии, покупка самого дешёвого означает покупку дряни. Я не могу судить о конкретном случае, но должен заметить, что чрезмерная "борьба с коррупцией" связывает руки всем, кто хоть как-то касается материальных ценностей и очень сильно мешает работать.
Скоріше аргументом є наявність такого ж по якості товару, але за значно меншою вартістю. І звісно, що це було відомо отим посадовим особам. Тобто чомусь)) придбав товар по ціні значно вище ринкової.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 07 лют, 2025 11:33, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 лют, 2025 11:38
Ветеран войны с ампутированной рукой спасает парня от ТЦК и полиции
-
Бетон
-
-
- Подякував: 226 раз.
- Подякували: 533 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
3
2
Додано: П'ят 07 лют, 2025 11:38
Я думаю, що його можна тут викладати, як Попандопало? Але ж як і далі гарно розказує)) лиє мед у вуха)) Ну і оправдовується на кожному кроці за свій попередній прогноз
-
Успіх
-
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1011 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 07 лют, 2025 11:42
Бетон написав:Ветеран войны с ампутированной рукой спасает парня от ТЦК и полиции
А з іншого боку... Якщо б той "парень" раніше пішов сам на фронт, то може в того ветерана війни і рука була б на місці?
-
Успіх
-
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1011 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 07 лют, 2025 11:45
Wirująświatła написав:Потому что никакого плана ссука нет. вопрос залу, как можно было называть КАКИЕ ЛИБО сроки завершения/заморозки войны, не имея конкретного плана? справочник стеля рука-покерфейс.
Ви на цьому форумі напевно самий активний, але якось дуже слабо в'їжджаєте в ситуацію. Придумати план - взагалі не проблема, я сам можу придумати з десяток планів. Проблема - втілити цей план в життя, тобто його реалізувати.Тобто план має бути такий щоб задовільнив і Україну і РФ! Ніхто на цій планеті придумати такий план не може тому що хотєлки пу і Зе дуже не співпадають зовсім. Іншими словами - просто придумати такий план нереально. Підозрюю що Трамп думав що це реально тому і обіцяв 24 години. Думаю план був, але його відкинули і Зе і пу. Що реально(але мегаважко) - це змусити обидві сторони поступитись хотєлками і "зійтись посередині". Думаю це може реалізувати тільки Трамп. Ось Трам цим зараз і займається.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
|