Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1271112712127131271412715 ... 14519>
Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 14:03

Сибарит написав:
  Wirująświatła написав:
  Сибарит написав:Нельзя добиться эффективности в атмосфере всеобщего недоверия.
вот если б вы ещё рассказали как преодолеть всеобщее недоверие...

Я не знаю, как его преодолеть.
Для начала стоило бы уменьшить его влияние на общий результат. Для этого нужно очень немного - смириться с возможными мелкими материальными потерями и дать чуть больше свободы в использовании материальных ресурсов.
Грубо говоря, нужно добиться, чтобы при заполнении документов на получение карандаша, этот карандаш не исписывался полностью.
Заметьте, поднятие вопроса доверия даже у нас, не чиновников, привело к обсуждению, как ещё больше контролировать. Это катастрофа! Причем катастрофа на уровне сознания.
В перспективе преодолению всеобщего недоверия может послужить прекращение его использования в политической борьбе.

Почему-то меня постоянно окружают честные люди. Мой кошелек может неделями валяться на видном месте, и его содержимое остаётся в безопасности. Я не знаю, откуда взялось убеждение, что все вокруг воры.

ВІТАЮ , ДРУЖЕ .

Здоров'я і терпіння .
Я навіть не розумію кому і для чого ви написали ?

Людину формує середа оточення .
Як ви виховані у середі чемних й законопослушних громодян , то маєте впевненість що і інші такі .
Але як ви були виховані у злиднях і у недовірі до оточующих , слідовно нічого загального з нормальною поведінкою не маєте .
Оточення формує свідомість .
Я перепрошую за різкі висловлювання , але ви бачите що пишуть на нашому форумі ?
З чим порівнюють ?
Ви бачите який у людини , яка не має освіти "ШИРОКІЙ КРУГОЗОР " ?

Яка свідомість ?
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4142 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 14:03

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Всех этих афро миротворцев надо было звать весной 2014, уже бы все давно утихло.
fox767676

Подякував: 408 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 14:04

andrijk777 написав:А може Трамп це не причина.
"Світовий порядок" перестав працювати - це факт.
Всі надіялись що США попробує відновити старий світопорядок, як це завжди було раніше. А Трамп просто сказав "Ні, не буду я нічого відновлювати".
І як після усієї такої срамоти США можуть вважатися тим, чим були колись - світовим лідером. Це ж треба якось довести, тим же китайцям. Треба показати силу. По факту США нічим не відрізняється від Європи - сцикливо все проковтнула? Якась невідповідність виходить між діями та результатом. Так за свої фантіки Гренландію та Канаду не купиш :D Сівтовим лідером зараз є шанс стати Європі. Але для цього їм треба повоювати...
d44

Подякував: 4 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 14:36

andrijk777 написав:А як ви хотіли? По-моєму наша ситуація зараз набагато гірша ніж літом 2022. Відповідно і мирна угода буде гірша. Л - логіка.

але це лише ваша думка. три роки війни звичайно даються взнаки, але погіршення в рф набагато більше, ніж наше.

й ще раз нагадаю - немає й не було ніяких угод ні в 2022, ні в 2023. всі ці роки рф казали лише про капітуляцію. тому угода - це вже буде краще. Л - логіка. :D
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 14:42

И шо вы товарищ предлагаете?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 362 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 14:43

Faceless написав:
Shaman написав:
  Faceless написав:Проблема пенсій - обʼєктивна проблема на рівні країни. І це нормально нею перейматися.
Але навряд чи якась притомна людина буде приносити тут в зараз в жертву своє сьогодення через те, що є загальнодержавна проблема, і при цьому він не порушує законодавство, і платить стільки податків, скільки від нього вимагає закон, тим більше що особисто він ніяк ту проблему не вирішить.
Тож ні, це не лицемірство.

перейматися треба. а лити крокодилові сльози про бідних пенсів - не треба. перший крок - заплатити стільки податків, скільки треба за законом.

я так розумію ФОП 6% близька тема? так от, це лазівка, це не за законом. особливо, коли народ працює на галерах. а чому я не можу бути ФОПом? бо якось податкова прикрила всі ці лазівки, не знаю чому ІТвцям дозволила й далі петляти...
Скажімо так, це законна лазівка. І режим дія Сіті теж (там трохи вищі податки ніж у ФОП, але нижчі за загальну систему). Нема чого звинувачувати людей, що просто використовують законні можливості.

а де я когось звинувачую? не треба мені приписувати те, чого я не робив ;)

просто не треба надто бідкатися про пенсіонерів при сплаті ФОП 6%. як ви раніше написали - кожен дбає про себе 8) й в жодній розвиненій країні 6% й близько немає - хіба може у самих бідних ;)
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 14:45

барабашов
я вже своє бачення викладав, поки повторюватися не буду. почекаємо, чим закінчиться бліцкриг Трампа. як він планує увійти в історію - Трамп-переможець чи Трамп-лузер? :lol:
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 14:49

d44 написав:
  andrijk777 написав:А може Трамп це не причина.
"Світовий порядок" перестав працювати - це факт.
Всі надіялись що США попробує відновити старий світопорядок, як це завжди було раніше. А Трамп просто сказав "Ні, не буду я нічого відновлювати".
І як після усієї такої срамоти США можуть вважатися тим, чим були колись - світовим лідером. Це ж треба якось довести, тим же китайцям. Треба показати силу. По факту США нічим не відрізняється від Європи - сцикливо все проковтнула? Якась невідповідність виходить між діями та результатом. Так за свої фантіки Гренландію та Канаду не купиш :D Сівтовим лідером зараз є шанс стати Європі. Але для цього їм треба повоювати...

Тепер нарешті зрозуміло для чого йому була та Гренландія.
Віддаєте Гренландію - то ок, ми з вами друзі, ми вас захищаємо.
Не хочете відавати - то ок, ми за себе, ви за себе. Отримуйте жорсті умови "нової співпраці".
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 14:52

Shaman написав:Трамп-переможець чи Трамп-лузер

Головне щоб не Трамп-вічне бурмотіння про "скільки потрібно"
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль