|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 17 лют, 2025 14:03
Сибарит написав: Wirująświatła написав: Сибарит написав:Нельзя добиться эффективности в атмосфере всеобщего недоверия.
вот если б вы ещё рассказали как преодолеть всеобщее недоверие...
Я не знаю, как его преодолеть. Для начала стоило бы уменьшить его влияние на общий результат. Для этого нужно очень немного - смириться с возможными мелкими материальными потерями и дать чуть больше свободы в использовании материальных ресурсов. Грубо говоря, нужно добиться, чтобы при заполнении документов на получение карандаша, этот карандаш не исписывался полностью. Заметьте, поднятие вопроса доверия даже у нас, не чиновников, привело к обсуждению, как ещё больше контролировать. Это катастрофа! Причем катастрофа на уровне сознания. В перспективе преодолению всеобщего недоверия может послужить прекращение его использования в политической борьбе. Почему-то меня постоянно окружают честные люди. Мой кошелек может неделями валяться на видном месте, и его содержимое остаётся в безопасности. Я не знаю, откуда взялось убеждение, что все вокруг воры.
ВІТАЮ , ДРУЖЕ . Здоров'я і терпіння . Я навіть не розумію кому і для чого ви написали ? Людину формує середа оточення . Як ви виховані у середі чемних й законопослушних громодян , то маєте впевненість що і інші такі . Але як ви були виховані у злиднях і у недовірі до оточующих , слідовно нічого загального з нормальною поведінкою не маєте . Оточення формує свідомість . Я перепрошую за різкі висловлювання , але ви бачите що пишуть на нашому форумі ? З чим порівнюють ? Ви бачите який у людини , яка не має освіти "ШИРОКІЙ КРУГОЗОР " ? Яка свідомість ?
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Пон 17 лют, 2025 14:03
Всех этих афро миротворцев надо было звать весной 2014, уже бы все давно утихло.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 17 лют, 2025 14:04
andrijk777 написав:А може Трамп це не причина. "Світовий порядок" перестав працювати - це факт. Всі надіялись що США попробує відновити старий світопорядок, як це завжди було раніше. А Трамп просто сказав "Ні, не буду я нічого відновлювати".
І як після усієї такої срамоти США можуть вважатися тим, чим були колись - світовим лідером. Це ж треба якось довести, тим же китайцям. Треба показати силу. По факту США нічим не відрізняється від Європи - сцикливо все проковтнула? Якась невідповідність виходить між діями та результатом. Так за свої фантіки Гренландію та Канаду не купиш  Сівтовим лідером зараз є шанс стати Європі. Але для цього їм треба повоювати...
-
d44
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 17 лют, 2025 14:36
andrijk777 написав:А як ви хотіли? По-моєму наша ситуація зараз набагато гірша ніж літом 2022. Відповідно і мирна угода буде гірша. Л - логіка.
але це лише ваша думка. три роки війни звичайно даються взнаки, але погіршення в рф набагато більше, ніж наше. й ще раз нагадаю - немає й не було ніяких угод ні в 2022, ні в 2023. всі ці роки рф казали лише про капітуляцію. тому угода - це вже буде краще. Л - логіка. 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Пон 17 лют, 2025 14:42
И шо вы товарищ предлагаете?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 362 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 17 лют, 2025 14:43
Faceless написав:Shaman написав: Faceless написав:Проблема пенсій - обʼєктивна проблема на рівні країни. І це нормально нею перейматися. Але навряд чи якась притомна людина буде приносити тут в зараз в жертву своє сьогодення через те, що є загальнодержавна проблема, і при цьому він не порушує законодавство, і платить стільки податків, скільки від нього вимагає закон, тим більше що особисто він ніяк ту проблему не вирішить. Тож ні, це не лицемірство.
перейматися треба. а лити крокодилові сльози про бідних пенсів - не треба. перший крок - заплатити стільки податків, скільки треба за законом. я так розумію ФОП 6% близька тема? так от, це лазівка, це не за законом. особливо, коли народ працює на галерах. а чому я не можу бути ФОПом? бо якось податкова прикрила всі ці лазівки, не знаю чому ІТвцям дозволила й далі петляти...
Скажімо так, це законна лазівка. І режим дія Сіті теж (там трохи вищі податки ніж у ФОП, але нижчі за загальну систему). Нема чого звинувачувати людей, що просто використовують законні можливості.
а де я когось звинувачую? не треба мені приписувати те, чого я не робив просто не треба надто бідкатися про пенсіонерів при сплаті ФОП 6%. як ви раніше написали - кожен дбає про себе  й в жодній розвиненій країні 6% й близько немає - хіба може у самих бідних 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Пон 17 лют, 2025 14:45
барабашов я вже своє бачення викладав, поки повторюватися не буду. почекаємо, чим закінчиться бліцкриг Трампа. як він планує увійти в історію - Трамп-переможець чи Трамп-лузер? 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Пон 17 лют, 2025 14:49
d44 написав: andrijk777 написав:А може Трамп це не причина. "Світовий порядок" перестав працювати - це факт. Всі надіялись що США попробує відновити старий світопорядок, як це завжди було раніше. А Трамп просто сказав "Ні, не буду я нічого відновлювати".
І як після усієї такої срамоти США можуть вважатися тим, чим були колись - світовим лідером. Це ж треба якось довести, тим же китайцям. Треба показати силу. По факту США нічим не відрізняється від Європи - сцикливо все проковтнула? Якась невідповідність виходить між діями та результатом. Так за свої фантіки Гренландію та Канаду не купиш  Сівтовим лідером зараз є шанс стати Європі. Але для цього їм треба повоювати...
Тепер нарешті зрозуміло для чого йому була та Гренландія. Віддаєте Гренландію - то ок, ми з вами друзі, ми вас захищаємо. Не хочете відавати - то ок, ми за себе, ви за себе. Отримуйте жорсті умови "нової співпраці".
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 17 лют, 2025 14:52