Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1280212803128041280512806 ... 14819>
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 18:44

yanyura

+++
.....я не думаю що цей зрадник зрозуміє про що йдеться , але !!!!! .... я пишаюсь вашою думкою !!!!
.... Господи , скільки їх , .... тіх зрадників ...
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 18:52

ЛАД
Тяжко перейти на https://uk.wikipedia.org/wiki
І в пошуку набрати "НАТО"?
Видно пенсіонеру важко.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Чет 20 лют, 2025 18:58, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 18:56

budivelnik написав:
  ЛАД написав:
  budivelnik написав:..........
3 Опишіть мені ситуацію коли бізнес створивши поганий продукт -цим продуктом вбив людину і не понісши за це відповідальності і далі продукує цей продукт.

Спеціально створені фірми-одноденки які продають метиловий спирт під виглядом етилового - не приводьте, це спецоперація ворога і в нормальному житті цим спиртом може отруїтись тільки сотня бомжів...
В нормальну торгову мережу це лайно не має варіантів щоб потрапити.

Я не имел ввиду метиловый спирт, хотя удивляет, что вы это сразу списываете на "спецоперації ворога".
Ваш с _Mykola_ разговор был о военных поставках, в частности, как пример, о батареях для дронов. Представьте себе ситуацию, люди начинают клепать бракованные сборки не потому, что они враги (они вполне могут быть искренними патриотами), а просто из-за нехватки знаний и понимания работы. Начинают их продавать. Воинских частей у нас много. Пока разберутся, что эти сборки не годятся, пока об этом узнают в других частях, может пройти достаточно много времени. Первые сообщения производители могут объяснить неправильной работой бойцов. Пока это всё будет раскручиваться, время будет идти, а люди могут гибнуть. Так это я говорю о чистосердечных ошибках, а не о намеренных диверсиях.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 19:06

ЛАД написав:
  budivelnik написав:...............
Вже ж описував
з точки зору німців (60% яких ВІДМОВИЛИСЬ від власного житла на користь оренди бо вивільнені кошти перетворили в капітал з допомогою якого заробляють)
Наші 10 млн сімей володіючи цим капіталом в розмірі 1 млн грн кожна - сидять на цьому капіталі і його не використовують
.......
Простите, макроэкономику с вами обсуждать не буду. Я не спец, но вы ещё хуже - вы придумываете свои теории, не имея знаний.
Нигде в мире жильё не рассматривается как капитал. И "60% німців які ВІДМОВИЛИСЬ від власного житла на користь оренди" и не думали "вивільнені кошти перетворювати в капітал з допомогою якого заробляють", а просто работают по найму так же, как и "наші 10 млн сімей володіючи цим капіталом".
1 Як людина яка економіку вивчала тільки в книжці - ви не можете зі мною сперичатись взагалі від слова зовсім
2 Для таких невігласів як ви - є навіть словосполучення
КАПІТАЛЬНЕ БУДІВНИЦТВО
Крім цього , для тих кому в совку економічні питання викривлювали -залишали лазівку
Це опис того що ЗАБЕЗПЕЧУВАЛО надійність грошей.
3 Вміння управляти капіталом - відрізняє бізнесмена від простої людини.
Проста людина управляє своєю працею. і для цієї людини саме праця є її капіталом (наприклад атристи страхують голос чи ногу , бо саме з допомогою цих частин заробляють) - звідси випливає що капіталом людини є і її тіло.
Так зараз набіжить ватага дурнів з питанням коли і де продати нирку...
Алеж ви памятаєте
Один дурень задасть стільки запитань що й сто мудреців не дадуть на них відповідей.
4 Є така штука
вартість капіталу
прибутковість капіталу.
Так от
квартира має вартість... а значить може використовуватись як капітал
Сотні тисяч людей в Україні закладаючи квартиру в банку -отримували гроші в кредит з допомогою яких починали свій бізнес ( і я це також робив)
Десятки тисяч людей йшли в ризику ще далі - продавали своє ЄДИНЕ житло і за виручені гроші починали вести бізнес( і тут я серд цих десятків тисяч)

тому
те що ваш кругозір обмежений - це ж ваша а не моя проблема.
Тим більше що вам його й так пізно розширювати.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 19:07

ЛАД
А в англійській Вікіпедії ще круче написано
The North Atlantic Treaty was largely dormant until the Korean War initiated the establishment of NATO to implement it with an integrated military structure.

Так що читайте Вікіпедію товаришу, не будете таким категоричним.

Читаємо далі:
In 1954, the Soviet Union suggested that it might join NATO to preserve peace in Europe.[22][23] The NATO countries, fearing that the Soviet Union's motive was to weaken the alliance, ultimately rejected that proposal.

Тобто НАТО створили проти СРСР, а СРСР такий: "А візьміть мене. Я точно захищу НАТО від СРСР" :D І ті ще думали чи приймати СРСР чи ні. :D :D :D

Треба потроху позбуватись радянських штампів, товаришу.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Чет 20 лют, 2025 19:24, всього редагувалось 2 разів.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 19:16

ЛАД написав:
  budivelnik написав:
  ЛАД написав:

Я не имел ввиду метиловый спирт, хотя удивляет, что вы это сразу списываете на "спецоперації ворога".
Ваш с _Mykola_ разговор был о военных поставках, в частности, как пример, о батареях для дронов. Представьте себе ситуацию, люди начинают клепать бракованные сборки не потому, что они враги (они вполне могут быть искренними патриотами), а просто из-за нехватки знаний и понимания работы. Начинают их продавать. Воинских частей у нас много. Пока разберутся, что эти сборки не годятся, пока об этом узнают в других частях, может пройти достаточно много времени. Первые сообщения производители могут объяснить неправильной работой бойцов. Пока это всё будет раскручиваться, время будет идти, а люди могут гибнуть. Так это я говорю о чистосердечных ошибках, а не о намеренных диверсиях.

а суть наступна
1 Я цікавився в пана Миколи
Чи купив ДРУГИЙ раз воїн батареї в одного і того ж постачальника після того як перша покупка показала що товар не відповідає заявленим характеристикам?
Ба більше - перевірити чи відповідає можна на раз/два , якщо заявлено що збірка видає 80ампер і має 30ампер*годин то перевірити з допомогою тестера,опора в 4 оми і секундоміра - чи відповідає це питання пари хвилин часу.
2 Є така штука
військова прийомка
Якщо замовляючи партію не проведена вибіркове тестування виробів з цієї партії - то це вже кримінальна справа для представника віськової приємки.
3 Те що я описував - стосувалось виробництва яке не продає армії через Держструктури а самостійно організовує виробництво і з допомогою волонтерів які збирають на це виробництво гроші-передає продукцію напряму в ЗСУ
так от
а - всі такі виробники починають з штучних а не серійних партій
б - в будь-якому випадку , як тільки виявиться якийсь брак ( а він може виникнути не тільки по вині виробника який збирає а й по вині постачальника коплектуючих чи ще там хтось - то інформація про це потрапить до тих хто оплатив(волонтерів) практично миттєво...
Далі ланцюжок -волонтери які відповідають за зібрані гроші виясняють у виробника і якщо той вмикає дурня - він більше нікому нічого не продасть ( сарафанне радіо працює миттєво)
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 19:37

andrijk777 написав:ЛАД
Тяжко перейти на https://uk.wikipedia.org/wiki
І в пошуку набрати "НАТО"?
Видно пенсіонеру важко.

Тогда посмотрите ещё https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1 ... 1%96%D1%80 о Брюссельском договоре.
Договір був підписаний 17 березня 1948 року Бельгією, Францією, Люксембургом, Нідерландами та Сполученим Королівством, членами Західного Союзу, як розширення Дюнкеркського пакту
.....
Договір був змінений на Паризькій конференції 1954 року в результаті невдачі Франції ратифікувати Договір про заснування Європейської оборонної спільноти: Загальний договір (нім. Deutschlandvertrag) 1952 року офіційно назвав EDC необхідною умовою завершення союзницької окупації Німеччини, і було бажання включити Німеччину в західну оборонну архітектуру.
......
Коли після набуття чинности Лісабонського договору в 2009 році Європейський Союз (ЄС) отримав власне положення про взаємну оборону, члени ЗЄС, які також були державами-членами ЄС, вважали ЗЄС зайвим. Отже, змінений Брюссельський договір був припинений 31 березня 2010 року, після чого органи ЗЄС були закриті 30 червня 2011 року.

Это очень похоже на
Метою Брюссельського договору була спільна протидія можливій у майбутньому агресії з боку Німеччини
по вашей цитате и ссылке?
Да и вообще, вам не кажется, что "майбутня агресія з боку Німеччини" в 1948 звучит несколько смешно?
Продолжайте изучать историю по укр. Вики. Глубокие и точные знания вам обеспечены. :)
К сожалению, её уровень достаточно низкий.
Можете почитать https://en.wikipedia.org/wiki/NATO и https://www.nato.int/cps/en/natohq/declassified_139339.htm.
В первом вообще ведут историю от Атлантической хартии, соглашения 1941 года между Соединенными Штатами и Соединенным Королевством. Там тоже в изложении заметно ощущается "политическая целесообразность".
Во втором источнике более откровенны:
Часто говорят, что Организация Североатлантического договора была основана в ответ на угрозу, исходящую от Советского Союза. Это верно лишь отчасти. На самом деле создание Альянса было частью более широких усилий по достижению трех целей: сдерживание советского экспансионизма, недопущение возрождения националистического милитаризма в Европе посредством сильного североамериканского присутствия на континенте и поощрение европейской политической интеграции.

P.s. Вы сначала дали просто прямую ссылку на свою цитату, но потом сочли необходимым убрать её, дать ссылку просто на укр. Вики и добавить комментарии о моём возрасте и о том, как и где следует искать вашу цитату. Да мне "важко" каждый раз тратить время на поиски источника цитат, приводимых на форуме. А, главное, не вижу необходимости этим заниматься. Проще человеку вместе с цитатой дать ссылку.
Но вы захотели проявить свою мелочность. Ваше право.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 19:42

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Hotab написав:Це щось спиртове?

"Массандра" - це сленговий вираз, що має корені в авіації радянських часів. Так на жаргоні льотчики і технарі (інженерно-технічний склад) називають відпрацьовану суміш спирту і води в пропорції 50/50, що заливали в системи проти обледенніння (ПОС) літаків і гелікоптерів.

Хоча інші джерела пишуть що то тільки для міг 25
https://newizv.ru/news/2021-07-01/masandra-ili-radost-aviatora-nazvana-glavnaya-slabost-legendarnogo-mig-25-336504
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8235 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 19:49

❗️США хочуть НАЗАВЖДИ отримати права на 50% доходів від мінеральних ресурсів, портів та іншої інфраструктури України, – Bloomberg

І бачать це як компенсацію військової допомоги, яку США вже надали Києву.

https://www.bloomberg.com/opinion/artic ... and-russia

Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 19:49

fler написав:Вам таким способом пояснювали, що середньостатистична жінка не може виконувати військові обов'язки на рівні чоловіка. З одного боку, не може вона виконати нормативи чоловічої військової підготовки, саме тому, що вона жінка і від природи слабша фізично. З іншого боку, армія ворога складається з чоловіків - як ви собі уявляєте виставити проти такої армії жінок? Не треба мені розповідати про кількість жінок в армії, ми знаємо про цей %.

Ось дивіться, природа, для чого тендітні жінки, народжувать? Вірно? Я так розумію у вас за 3 роки вже підростають троє захисників, які захистять вас у майбутньому?
Інше питання, студент з Маріуполя, він патріот України, у нього є власні розробки робота зі штучним інтелектом, якій шукає міни, він не потрібен власній Батьківщині? Які умови його повернення у вільну Україну?
Свєта-продавчиня з базарЮ, яка за 3 копійки "спілкувалась" з місцевим вантажником, яка зараз витрачає по 20 штук НЕгривень на пластичні операції, які умови для її повернення?
Наші тендітні жінки, яки зараз, у -25С, працюють на кар`єрних самоскидах у Канаді, їх будуть повертать на кар`єри у Жовтих Водах, Марганці, Нікополі та Кривому Розі?
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

#<1 ... 1280212803128041280512806 ... 14819>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор