yanyura
+++
.....я не думаю що цей зрадник зрозуміє про що йдеться , але !!!!! .... я пишаюсь вашою думкою !!!!
.... Господи , скільки їх , .... тіх зрадників ...
|
|
ЛАД
Тяжко перейти на І в пошуку набрати "НАТО"? Видно пенсіонеру важко. Востаннє редагувалось andrijk777 в Чет 20 лют, 2025 17:58, всього редагувалось 1 раз.
Я не имел ввиду метиловый спирт, хотя удивляет, что вы это сразу списываете на "спецоперації ворога". Ваш с _Mykola_ разговор был о военных поставках, в частности, как пример, о батареях для дронов. Представьте себе ситуацию, люди начинают клепать бракованные сборки не потому, что они враги (они вполне могут быть искренними патриотами), а просто из-за нехватки знаний и понимания работы. Начинают их продавать. Воинских частей у нас много. Пока разберутся, что эти сборки не годятся, пока об этом узнают в других частях, может пройти достаточно много времени. Первые сообщения производители могут объяснить неправильной работой бойцов. Пока это всё будет раскручиваться, время будет идти, а люди могут гибнуть. Так это я говорю о чистосердечных ошибках, а не о намеренных диверсиях. 1 Як людина яка економіку вивчала тільки в книжці - ви не можете зі мною сперичатись взагалі від слова зовсім 2 Для таких невігласів як ви - є навіть словосполучення КАПІТАЛЬНЕ БУДІВНИЦТВО Крім цього , для тих кому в совку економічні питання викривлювали -залишали лазівку Це опис того що ЗАБЕЗПЕЧУВАЛО надійність грошей. 3 Вміння управляти капіталом - відрізняє бізнесмена від простої людини. Проста людина управляє своєю працею. і для цієї людини саме праця є її капіталом (наприклад атристи страхують голос чи ногу , бо саме з допомогою цих частин заробляють) - звідси випливає що капіталом людини є і її тіло. Так зараз набіжить ватага дурнів з питанням коли і де продати нирку... Алеж ви памятаєте Один дурень задасть стільки запитань що й сто мудреців не дадуть на них відповідей. 4 Є така штука вартість капіталу прибутковість капіталу. Так от квартира має вартість... а значить може використовуватись як капітал Сотні тисяч людей в Україні закладаючи квартиру в банку -отримували гроші в кредит з допомогою яких починали свій бізнес ( і я це також робив) Десятки тисяч людей йшли в ризику ще далі - продавали своє ЄДИНЕ житло і за виручені гроші починали вести бізнес( і тут я серд цих десятків тисяч) тому те що ваш кругозір обмежений - це ж ваша а не моя проблема. Тим більше що вам його й так пізно розширювати.
ЛАД
А в англійській Вікіпедії ще круче написано
Так що читайте Вікіпедію товаришу, не будете таким категоричним. Читаємо далі:
Тобто НАТО створили проти СРСР, а СРСР такий: "А візьміть мене. Я точно захищу НАТО від СРСР" Треба потроху позбуватись радянських штампів, товаришу. Востаннє редагувалось andrijk777 в Чет 20 лют, 2025 18:24, всього редагувалось 2 разів.
а суть наступна 1 Я цікавився в пана Миколи Чи купив ДРУГИЙ раз воїн батареї в одного і того ж постачальника після того як перша покупка показала що товар не відповідає заявленим характеристикам? Ба більше - перевірити чи відповідає можна на раз/два , якщо заявлено що збірка видає 80ампер і має 30ампер*годин то перевірити з допомогою тестера,опора в 4 оми і секундоміра - чи відповідає це питання пари хвилин часу. 2 Є така штука військова прийомка Якщо замовляючи партію не проведена вибіркове тестування виробів з цієї партії - то це вже кримінальна справа для представника віськової приємки. 3 Те що я описував - стосувалось виробництва яке не продає армії через Держструктури а самостійно організовує виробництво і з допомогою волонтерів які збирають на це виробництво гроші-передає продукцію напряму в ЗСУ так от а - всі такі виробники починають з штучних а не серійних партій б - в будь-якому випадку , як тільки виявиться якийсь брак ( а він може виникнути не тільки по вині виробника який збирає а й по вині постачальника коплектуючих чи ще там хтось - то інформація про це потрапить до тих хто оплатив(волонтерів) практично миттєво... Далі ланцюжок -волонтери які відповідають за зібрані гроші виясняють у виробника і якщо той вмикає дурня - він більше нікому нічого не продасть ( сарафанне радіо працює миттєво)
Тогда посмотрите ещё о Брюссельском договоре.
Это очень похоже на по вашей цитате и ссылке? Да и вообще, вам не кажется, что "майбутня агресія з боку Німеччини" в 1948 звучит несколько смешно? Продолжайте изучать историю по укр. Вики. Глубокие и точные знания вам обеспечены. К сожалению, её уровень достаточно низкий. Можете почитать и . В первом вообще ведут историю от Атлантической хартии, соглашения 1941 года между Соединенными Штатами и Соединенным Королевством. Там тоже в изложении заметно ощущается "политическая целесообразность". Во втором источнике более откровенны:
P.s. Вы сначала дали просто прямую ссылку на свою цитату, но потом сочли необходимым убрать её, дать ссылку просто на укр. Вики и добавить комментарии о моём возрасте и о том, как и где следует искать вашу цитату. Да мне "важко" каждый раз тратить время на поиски источника цитат, приводимых на форуме. А, главное, не вижу необходимости этим заниматься. Проще человеку вместе с цитатой дать ссылку. Но вы захотели проявить свою мелочность. Ваше право. Re: Напад росії і білорусі на Україну
Хоча інші джерела пишуть що то тільки для міг 25
Ось дивіться, природа, для чого тендітні жінки, народжувать? Вірно? Я так розумію у вас за 3 роки вже підростають троє захисників, які захистять вас у майбутньому? Інше питання, студент з Маріуполя, він патріот України, у нього є власні розробки робота зі штучним інтелектом, якій шукає міни, він не потрібен власній Батьківщині? Які умови його повернення у вільну Україну? Свєта-продавчиня з базарЮ, яка за 3 копійки "спілкувалась" з місцевим вантажником, яка зараз витрачає по 20 штук НЕгривень на пластичні операції, які умови для її повернення? Наші тендітні жінки, яки зараз, у -25С, працюють на кар`єрних самоскидах у Канаді, їх будуть повертать на кар`єри у Жовтих Водах, Марганці, Нікополі та Кривому Розі?
Зараз переглядають цей форум: Господар Вельзевула і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||