|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 25 лют, 2025 20:36
flyman написав: холява написав:в раде снова зарегестрировали постановление которое должно подтвердить поддержку Зеленского парламентом
ВРУ уже КСУ?
Т.е. соц-опроса с 56% показалось недостаточно? 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 25 лют, 2025 20:38
 Кремль заперечив згоду Росії на розміщення миротворців в Україні: Позиція не змінилася Речник Кремля Дмитро Пєсков відкинув заяву президента США Дональда Трампа про те, що російський диктатор Володимир Путін може погодитися на розгортання європейських миротворчих військ в Україні. "Є позиція, яку висловив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров. Мені нічого додати й нічого коментувати", - заявив він.
-
GALeon
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лют, 2025 20:40
GALeon написав:Кремль заперечив згоду Росії на розміщення миротворців в Україні: Позиція не змінилася
я же говорил что трамп звездит. Нет никаких соглашений даже контурных. Вообще никаких. И не факт что будут. Wirująświatła написав:я жду от трампа кидок. Путин никак не комментирует что "стороны близки к перемирию" очевидно это фантазии трампа чтобы мы подписали долги на 500 ярдов.
понять бы с какой целью звездит, чтобы оправдать зачем перекрыл помощь? (типа мы почти обо всём договорились, скоро войне конец и помощь штатов больше не нужна).
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 25 лют, 2025 20:48, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 25 лют, 2025 20:46
Xenon Чоловік був у СЗЧ. По ньому розслідується справа ДБР, – коментар поліції Харківщині для Труха⚡️Україна по ранковому відео.
Ну як я і казав, вони знали з ким саме так жорстко поводяться. Ну а на що розраховані такі вкиди у мережу, у нас є психологи це пояснити.
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 25 лют, 2025 20:46, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2472 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Вів 25 лют, 2025 20:46
Wirująświatła написав: GALeon написав:Кремль заперечив згоду Росії на розміщення миротворців в Україні: Позиція не змінилася
я же говорил что трамп звездит. Нет никаких соглашений даже контурных. Вообще никаких. И не факт что будут.
Ты это номерному фоксу расскажи, с его "железными копытами Трампа" Или Бетону А мы все посмотрим на это )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 25 лют, 2025 20:48
Hotab написав:Xenon Чоловік був у СЗЧ. По ньому розслідується справа ДБР, – коментар поліції Харківщині для Труха⚡️Україна по ранковому відео.
Ну як я і казав, вони знали з ким саме так жорстко поводяться. Ну а на що розраховані такі вкиди у мережу, у нас є психологи це пояснити.
Так у нас "переляканих" вистачає Що в Києві, що за хребтом
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 25 лют, 2025 20:55
_hunter Чем дальше -- тем бредовее отмазки: каким боком тцкшники до служащих?
Може тому що комусь досі не дійшло, що це військовослужбовці сил ТРО (а не працівники ТЦК) , які виконують ряд завдань, на які їх уповноважили? (звичайно якщо уповноважили, бо Детройту план-наряд, наданий від ТЦК, вони не надали, мабуть залишили його на місці інструктажу в ТЦК) А от військовослужбовці сил ТРО мають дуже широке коло повноважень, від пошуку ДРГ на патрульованій території , до пошуку військовослужбовців, що вчинили злочини.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2472 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Вів 25 лют, 2025 21:10
 Джонсон підтримав угоду США про корисні копалини України: Це здирництво, але там є позитивні моменти За його словами, підписання цього документа є єдиним способом рухатися вперед у завершенні війни. Колишній прем’єр-міністр Великої Британії зауважив, що бачив оновлений проєкт угоди, який тепер нібито зобов'язує Сполучені Штати підтримувати вільну, суверенну і безпечну Україну. "Я дивлюся на цей документ і бачу в ньому позитивні моменти для України. Я думаю, що він містить зерна надії та прогресу", - сказав Борис Джонсон.
-
GALeon
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лют, 2025 21:18
fler написав: ЛАД написав: fler написав:Це свідчить про те, що на рф більше злиднів, ніж у нас. Ми розуміємо, що їх населення десь у четверо більше, тобто у нас мають бути черги на контракт вчетверо менше за їхні, але по факту такого немає. Значить у нас злиднів менше. Крім того, не забуваємо, що москалі "обходяться" і нашими громадянами з окупованих територій, і корейцями, і "срочніками".
"Це свідчить про те, що на рф" платят уже при заключении контракта очень большие суммы, правда, вроде, меньшие, чем пообещали у нас 18-24.
Неудачная попытка скрасить кацапские злыдни)). Когда у нас стали платить военным 100К, то громадные очереди (как в рф) на контракт почему-то не выстроились. Хотя такая зарплата для наших "злыднив" очень даже привлекательная, в тылу они так не устроятся. ЛАД написав: ..о срочниках на фронте давно не слышал.
Дохлая попытка возразить. "Не слышал" - не означает, что их нет на фронте. Полно разношерстной информации об этом - от родителей, друзей, знакомых и от всяких организаций типа "солдатских матерей" и иже с ними. Вы такую информацию предпочитаете не замечать)).
Неудачная попытка спутать божий дар с яичницей. Лень даже возражать.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-