detroytred написав:Стаття 9.14 регламентує порядок застосування фізичної сили та зброї. ВСП. Підстав для застосування фізичної сили отак, як на отому відео, нема.
Хоча стаття дивна... По суті виходить, що в порушника є вибір --- добровільно погодитися на затримання або спокійно не погодитися)) і піти. Тобто отримати покарання колись потім.
Про втечу вказано -- саме з під варти.
Статью пишут умные люди. Потом отвечать будут тупые маргиналы исполнители, а дай ему право- спросят за право, насколько оно коррелирует с правами человека и все такое бла-бла-бла. Знаете,о чем я думаю? Сталин сливал своих вертухаев,думаю историю читали. Следующий выносил предыдущего и его кодло. А тут берегут даже торпед. Пока. Хотя народ ведет чатики с фотками,адресами и фамилиями Будет видлига- с интересом понаблюдаю.
Якщо не фантазувати з метою виправдати зафіксовані на відео дії "в/с ТЦК та СП" а спробувати пошукати хоча-б офіційну версію, то раптом виявиться:
- чоловік був зіштовхнутий з велосипеда на землю саме військовослужбовцем ТЦК та СП - те що зафіксовано на відео - називається "здійснення заходів оповіщення у місті Харкові" - інші зафіксовані на відео "невстановлені особи схожі на військовослужбовців" - це теж "ТЦК та СП", а зовсім не ТРО чи ВСП - Харківський обласний ТЦК та СП підтвердив факт перевищення службових повноважень військовослужбовцем групи оповіщення, але на жаль озвучив наміри обмежити його відповідальність так-званими "дисциплінарні заходи" - ніяких 2 бусів там не було, були "білий мінівен та білий мікроавтобус"
- поліція (речниця поліції Харківщини Альона Соболевська) повідомляє, що розпочала перевірку за фактом подій на ХТЗ, коли люди у військовій формі напали на чоловіка, який їхав на велосипеді - нападники не знали (і не могли знати), що напали саме на військовослужбовця який знаходився в СЗЧ - "Соболевська каже, що чоловіка доставили у райвідділ — виявилося, що він перебуває у розшуку, як той, хто самовільно залишив військову частину."
- і загалом затриманий схоже агент ФСБ під прикриттям, який спеціально влаштував провокацію для фільмування та розповсюдження - "на цей час попередньо відомо, що на відео зафільмували другу зустріч чоловіка та людей у формі: під час першої — чоловік намагався втекти від них на велосипеді"
candle645 написав:на цей час попередньо відомо, що на відео зафільмували другу зустріч чоловіка та людей у формі: під час першої — чоловік намагався втекти від них на велосипеді"
лично я вижу что пиксельный ждал велосипедиста и готовился к встрече. Поскольку на улице зима ждал он явно недолго, то есть +/- знал в каком временном интервале тот будет ехать. Ждать целый день или 2-3 часа - вряд ли. Или кто то настучал сообщив в какое время велосипедист куда то ездит и когда примерно возращается. Но эта версия фантастика. Нефиг тцкашникам делать гоняться за одним человеком. Ставь блок пост и лови людей пачками. Поэтому собственно я решил что видео постановка.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 26 лют, 2025 09:10, всього редагувалось 2 разів.
candle645 написав:на цей час попередньо відомо, що на відео зафільмували другу зустріч чоловіка та людей у формі: під час першої — чоловік намагався втекти від них на велосипеді"
лично я вижу что пиксельный ждал велосипедиста и готовился к встрече. Прскольку на улице зима ждал он явно недолго, то есть +/- знал в каком временном интервале тот будет ехать. Ждать целый день или 2-3 часа - вряд ли. Или кто то настучал сообщив в какое время велосипедист куда то ездит и когда примерно возращается. Но эта версия фантастика. Нефиг тцкашникам делать гоняться за одним человеком. Ставь блок пост и лови людей пачками. Поэтому собственно я решил что видео постановка.
А сегодня про Трампа будет? И про минералы..И про выборы? Или можно идти спать, помолившись за душу невинно сбитого лящем с велика ухилянта? Великие умы обсуждают идеи, средние - события,мелкие-людей.
Господар Вельзевула написав: А сегодня про Трампа будет? И про минералы..И про выборы? Или можно идти спать, помолившись за душу невинно сбитого лящем с велика ухилянта? Великие умы обсуждают идеи, средние - события,мелкие-людей.
Ідея що Захар Беркут захищає від орди Європу.
Востаннє редагувалось flyman в Сер 26 лют, 2025 00:25, всього редагувалось 1 раз.