Думаю, що він просто забув, що з ним можуть так розмовляти за 6 років.
Я думаю вони розмовляли раніше, як мінімум по телефону. Тобто повага і страх там мали бути. Навіть непереможний богатир (яким Зеленський точно себе не відчуває) все одно боїться навіть укусу маленького шершня. А такого признаного тигра як президент США він мав як мінімум опасатись. Тому або хтось його навчив дьоргати Трампа за волосся на анусі (типу ми з тобою, нічого не бійся, так треба), або …. навіть не знаю що «або», крім дійсно під чимсь для сміливості…
Hotab написав:Ну тоді точно миру поки не буде. Не називати «хуйла» хуйлом - ця місія нереальна.
Наскільки я зрозумів з дипломатії, саме так і потрібно називать- владімір владіміровіч пєшєє еротічєское путешествіє, а не так прямо- пішовнайух.
PS: Якось я зустрічався по роботі з людиною з іншої країни, який висловився так: "Ви не возражаєтє, єслі ми продолжім діалог на том язике, на котором я сейчас разговаріваю?" "Ви понімаєтє етот язик?" Хоча українською він також шпрехав, але важкувато.
Water написав:Адміністрація Трампа розглядає можливість припинення всіх поточних поставок військової допомоги Україні у відповідь на зауваження президента Володимира Зеленського в Овальному кабінеті в п’ятницю та його сприйняту непоступливість у мирному процесі, повідомив The Washington Post високопоставлений чиновник адміністрації.
Це рішення, якщо воно буде прийняте, стосуватиметься радарів, транспортних засобів, боєприпасів і ракет на мільярди доларів, які очікують відправлення в Україну
І чим тримати фронт без старлінків, радарів, транспортних засобів, боєприпасів і ракет від США? чим збивати балістику над Києвом? лопатами кулєби? Скільки протримається Україна при такому розвитку подій, де зупиниться фронт? Оце потужна дупломатія.
ЛАД написав:И сегодня вы могли бы писать по более животрепещущему вопросу.
Я задавал свой вопрос до встречи Зеленского и Трампа, но Вы дважды избегали на него отвечать. Мне нечего добавить, кроме того, что сегодня был плохой день для Украины. Зеленский попал в ловушку, подготовленную для него Вэнсом. Я очень огорчен произошедшим. Что тут еще сказать?
Вот это как раз неправда. Вы задали вопрос, когда уже пошли новости. Я их как раз смотрел. А на ваш вопрос я уже отвечал не один раз.
Hotab написав:............ Воно здається йшло по USAID, тож припинено раніше. Віталя накидає тони протилежного за змістом мусору., навіть без джерел, щоб незрозуміло чи можна цьому довіряти, Яка мета?? Сам хоть встигає оте все читати, чи ніколи?
Державний департамент США цього тижня припинив дію ініціативи USAID з відновлення енергосистеми України. У програму було вкладено сотні мільйонів доларів. Про це у п’ятницю, 28 лютого, повідомило NBC News.
Может, поймёшь это, если выделить так:
Державний департамент США цього тижня припинив дію ініціативи USAID з відновлення енергосистеми України.
Или ты не читал, что работа USAID Трампом полностью прекращена? Читать надо только Чекалкина и кого там ещё?
detroytred написав:........ Чисто зі стелі в якості припущення для будь-якого отакого аналогічного випадку --- отака сміливість і може пояснюватися саме тим, що обидві сторони грають отакий спектакль, бо або зарання його узгодили, або по замовчуванню чудово розуміють, що отак вигідно їм обом. Обидва акі тигри демонструють відстоювання інтересів своїх країн, а результат сварки влаштовує особисто кожного. Особисто.
Если не ошибаюсь, вы пару дней назад давали ссылку на интервью с Ланой Зеркаль. Она там на какой-то вопрос ответила, что для того, чтобы что-то комментировать, надо присутствовать при кулуарных разговорах. А тут неизвестно практически всё. Начиная от той "рамкової угоди", которую они собирались подписывать, до разговоров с Трампом Макрона и Стармера. Так что можно придумывать миллион вариантов. Но это называется тыкать пальцем в небо. Пару дней назад Трамп сказал, что он "не возражает", чтобы Зеленский приехал. Меня тогда эта формулировка сильно удивила. Президент чужой страны приезжает только по приглашению принимающей стороны, формулировки "не возражаю" просто не бывает.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 01 бер, 2025 02:32, всього редагувалось 1 раз.