Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1301513016130171301813019 ... 14502>
Повідомлення Додано: Нед 02 бер, 2025 18:35

https://www.theguardian.com/us-news/2025/feb/20/trump-zelenskyy-putin-ukraine-russia - "Жестокая атака Трампа на Зеленского, сформированная пророссийским кружком
Роберт Тейт
в Вашингтоне"

Довольно интересная статья. Не хочу сказать, что это объясняет провал в Овальном кабинете, но, как минимум, это создавало предпосылки провала.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 02 бер, 2025 18:35

Re: Напад росії і білорусі на Україну

yama

Подякував: 9199 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 02 бер, 2025 18:38

ЛАД написав:Причины провала совсем не в форме одежды - Вы сами, вроде, примерно это же писали.

Понятно, что далеко не в одежде. Если бы Зеленский не стал втирать Трампу и Вэнсу, что у нас еще достаточно ресурсов для мобилизации, и большинство городов не разрушены, вы же не были у нас, и говорите неправду, никто бы не вспоминал никакую одежду.
Хотя всё кроется в мелочах, и это важно.
Представляете, вы пригласили в первый раз женщину домой на романтическое свидание, целый день готовили рыбку, купили красивый торт, зажгли свечки, ведерко с запотевшим шампанским поставили, тихонечко презерватив за подушечку положили.
Звонок в дверь, вот она, но пля от нее пахнет пОтом, говорит я целый день работала. Ну, и всё, потенция упала, желание прошло, вечер испорчен. Мелочи важны.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Нед 02 бер, 2025 18:39

detroytred написав:...........
Коли і де еліти рахувались з пересічними...

Лише виключення якісь були.

Єднанням, мужністю, стійкістю, героїзмом, патріотизмом і ... українці компенсують оті гроші, снаряди тощо.

Вже і По, і За чітко заявили про підтримку, єднання, мужність і т.д.

Заявлять не мешки ворочать.
Заявления есть. А "підтримку, єднання, мужність і т.д." всього народу не бачу.
Даже по нашему форуму. Даже близко нет.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 02 бер, 2025 18:40

pesikot написав:
  fler написав:Шось мені підказує, шо партнери вже розглядають варіант його поміняти на більш адекватного. Якщо не вдастся зараз розрулити конфлікт із трампом, то Зе запропонують самоусунутись з посади, а у разі його відмови можуть задіяти спецслужби.

А шо трапилось с fler ? Оператор обліковки змінився ?

Я прочитав допис в цитаті і повернувся до оригіналу, бо подумав. що може деколи дехто при цитуваннях так редагує, що зовсім не тому цитату приписує :mrgreen: .
  freeze написав:
  detroytred написав:А мені щось підказує, що, підкреслюю - європейські, партнери навпаки будуть тепер його ще сильніше підтримувати.

Не надо нам эти слова, фото. Дали бы денег миллардов 50, что бы тыл не развалился, да солдатам зарплату увеличить, и вдовам чтобы не 40 месяцев выплачивали гробовые когда их инфляция съест, а сразу выплачивали.

ЄС також дещо пристарала:
"Це парадокс, послухайте, як це звучить: 500 млн європейців просять 300 млн американців, щоб вони їх захистили від 140 млн росіян. Якщо вмієш рахувати, то розраховуй на себе", – сказав Туск.
Він заявив про "дефіцит уяви і відваги", адже армії європейських країн (разом з Україною) це 2,6 млн, США – 1,3 млн, Китай – 2 млн, Росія – 1,1 млн військовослужбовців.
Така ж ситуація з винищувачами: Європа разом з Україною має 2091, США – 1456, Китай – 1409, Росія – 1224.
Щодо артилерійських систем, то, разом з Україною, у Європи їх 14400, в Америки – 5000, у КНР – 9500 і в Росії – 5157. https://www.obozrevatel.com/ukr/politic ... osiyan.htm

Була би тільки воля. А як виплата гробових впливає - це типу потенційні вдови поженуть віником воювати свої благовірних, щоб пошвидше отримати мільйони? Взагалі то з цією виплатою слабо порахували, у всякому випадку на багаторічну війну. Тепер уже потрібно десь +30 млрд щомісяця тільки на це.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1115 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 02 бер, 2025 18:43

ЛАД написав:
  detroytred написав:...........
Коли і де еліти рахувались з пересічними...

Лише виключення якісь були.

Єднанням, мужністю, стійкістю, героїзмом, патріотизмом і ... українці компенсують оті гроші, снаряди тощо.

Вже і По, і За чітко заявили про підтримку, єднання, мужність і т.д.

Заявлять не мешки ворочать.
Заявления есть. А "підтримку, єднання, мужність і т.д." всього народу не бачу.
Даже по нашему форуму. Даже близко нет.

Хто не бачить, не хоче ... тим допоможуть роздивитись та схотіти.

Питання тільки як саме це буде.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 02 бер, 2025 18:44

Ой+ написав:
  pesikot написав:
  fler написав:Шось мені підказує, шо партнери вже розглядають варіант його поміняти на більш адекватного. Якщо не вдастся зараз розрулити конфлікт із трампом, то Зе запропонують самоусунутись з посади, а у разі його відмови можуть задіяти спецслужби.

А шо трапилось с fler ? Оператор обліковки змінився ?

Я прочитав допис в цитаті і повернувся до оригіналу, бо подумав. що може деколи дехто при цитуваннях так редагує, що зовсім не тому цитату приписує :mrgreen: .

pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 02 бер, 2025 18:45

freeze написав:
  ЛАД написав:Причины провала совсем не в форме одежды - Вы сами, вроде, примерно это же писали.

Понятно, что далеко не в одежде. Если бы Зеленский не стал втирать Трампу и Вэнсу, что у нас еще достаточно ресурсов для мобилизации, и большинство городов не разрушены, вы же не были у нас, и говорите неправду, никто бы не вспоминал никакую одежду.
Хотя всё кроется в мелочах, и это важно.
Представляете, вы пригласили в первый раз женщину домой на романтическое свидание, целый день готовили рыбку, купили красивый торт, зажгли свечки, ведерко с запотевшим шампанским поставили, тихонечко презерватив за подушечку положили.
Звонок в дверь, вот она, но пля от нее пахнет пОтом, говорит я целый день работала. Ну, и всё, потенция упала, желание прошло, вечер испорчен. Мелочи важны.

Я бы в такой ситуации слегка отложил бы все свои планы, отправил бы её в душ и после душа она свеженькая, уже полураздетая и ещё более соблазнительная. Потенция поднимается. И дальше всё по планам. :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 02 бер, 2025 18:47

Господар Вельзевула
Я писав своє бачення, що довго і нудно, а ви маєте про швидко))

На виснаження - воно таке - довго і нудно.
Але з яскравим! оформленням. Для настрою.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 02 бер, 2025 18:48

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:підписав собі вирок.... Навіщо свідомо йти на ризик, якого можна було просто уникнути? Ще гірше було - огризатися з тими, від кого залежить мирна угода. Я не кажу, шо їх в дупу цілувати треба, але ж можна було десь промовчати, десь пожартувати, та шо завгодно, тільки не дратувати і не сперечатись.
Шось мені підказує, шо партнери вже розглядають варіант його поміняти на більш адекватного.

можна спитати що спричинило ваш розворот на 180 градусів?
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

#<1 ... 1301513016130171301813019 ... 14502>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор