Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1302313024130251302613027 ... 14484>
Повідомлення Додано: Нед 02 бер, 2025 21:05

Letusrock написав:
  fler написав:підписав собі вирок.... Навіщо свідомо йти на ризик, якого можна було просто уникнути? Ще гірше було - огризатися з тими, від кого залежить мирна угода. Я не кажу, шо їх в дупу цілувати треба, але ж можна було десь промовчати, десь пожартувати, та шо завгодно, тільки не дратувати і не сперечатись.
Шось мені підказує, шо партнери вже розглядають варіант його поміняти на більш адекватного.

можна спитати що спричинило ваш розворот на 180 градусів?

Ви мене погано знаєте. Ця ситуація мене вибісила, всю ніч не спала)). Якщо він налагодить стосунки з трампом, то я його похвалю.
  ЛАД написав:Це не розворот.
Это колебание вместе с линией партии.

Вже давно пояснювала, чому обрала позицію "вне политики", але ж Ладу "что в лоб, что по лбу")).
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 02 бер, 2025 21:07

Letusrock написав:
  Shaman написав:
  Xenon написав:ровно год назад "выделывания" Республиканцев и задержка выделения фин.помощи привела к обвалу в Авдеевке и далее..
если сейчас они не просто помощь обрежут как уже заявили, а начнут еще и палки в колеса совать (в виде прекращения передачи развед.данных, кибербезопасность, спутники, Старлинки и тп) - как думаеш, куда все заедет и как быстро?

подивимось. рік тому в Раші втрат було наскільки менше? що людей, що техніки. а так вже скоро й Жигулі закінчаться...

це що футбол? четвертий рік уже дивимось, а люди гинуть і емігрують щодня.
Завили всі як скажені "Ахтунг, Трамп предатєль". Як казали на днях розумні дяді "у вас було три роки щоб вирішити питання, а зараз внєзапно робите круглі очі".
Чи ще почекаємо щоб повигравали вибори Бабіш, Фарадж та ЛеПен?

ще раз для закарпатських сцикунів - якби не ЗСУ, то кількість загиблих була б точно не менша, а гадаю більша. кількість ув'язнених взагалі неможливо уявити.

як ми мали вирішити це питання за три роки? а ну, запропонуй варіанти. не можеш, бо немає варіантів? так може краще памперс поміняй...
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5

freeze написав:Я виноват, насколько мог искупил своим здоровьем, хотя чувство вины остается в душе.

да ничего вы не виноваты,он всех нажарил.как и хуйло БАБа в свое время.
если Трамп не решит вопрос-нам вилы.
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

ФРН / НДР

Советник президента США по нацбезопасности Майк Волц считает, что в ходе переговоров о прекращении войны россияне должны согласиться на размещение европейских миротворцев в Украине, а украинцы - на территориальные уступки в обмен на гарантии безопасности "под руководством Европы".
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 02 бер, 2025 21:08

pesikot написав:
  Xenon написав:
«Зеленский не переставал повторять одно и то же: "Я не пойду ни на какие уступки. Они должны покинуть мою землю. Я хочу репарации в размере 300 миллиардов долларов. И хочу, чтобы США дали мне гарантии безопасности, пока мы воюем с Россией".

Поэтому Трамп сказал, что он заигрывает с Третьей мировой войной.

Мы не дадим вам гарантий безопасности, пока вы воюете с Россией, это просто нелепо. Его требования нелепы и неразумны» - Министр торговли США Говард Латник
.

Ссылочки где ?

Здесь не клуб джентельменов )

Но, так подозреваю, что из российских ТГ-каналов

https://www.youtube.com/watch?v=FH4_Og7zGJA
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 02 бер, 2025 21:08

ЛАД написав:
  freeze написав:
  Shaman написав:бо не можемо самостійно воювати

Достаточно очевидное заявление, самостоятельно воевать широкомасштабным фронтом в 1000 км мы не можем. Для этого нет людей, нет вооружения, нет денег. Мы до сих по воюем только потому, что нам дают финансы и вооружение США и некоторые страны ЕС. Вторая часть сопротивления исключительное мужество наших военных. Но вторая часть не может существовать без первой.
Верно.
Но именно поэтому тот комментарий пустые слова.
С какой-нибудь Венгрией мы воевали бы успешно без всякой помощи.

Тобто ви пропонуєте напасти на Угорщину, яке є членом НАТО, а на наступний день НАТО вже в нас? Цікава думка.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 02 бер, 2025 21:10

Letusrock написав:
Советник президента США по нацбезопасности Майк Волц считает, что в ходе переговоров о прекращении войны россияне должны согласиться на размещение европейских миротворцев в Украине, а украинцы - на территориальные уступки в обмен на гарантии безопасности "под руководством Европы".

а про цей варіант я давно кажу. й провернути його можливо й без згоди Раші - тільки треба щоб у керманичів Європи таки знайшлися steel balls :D
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 02 бер, 2025 21:11

freeze написав:А так имеем то, что имеем. Как говорил один из бывших президентов, проживающий сейчас то ли в Монако, то ли в Испании, на удачно вложенные в зятя деньги.
это кравчук говорил. он умер уже
«МАЄМО ТЕ, ЩО МАЄМО». 10 ЦИТАТ І ЦІКАВОСТЕЙ ПРО ЛЕОНІДА КРАВЧУКА
5 грудня 1991 року у Верховній Раді пройшла інавгурація Леоніда Макаровича
https://artefact.org.ua/pohliad/mayemo- ... chuka.htmlКравч
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 02 бер, 2025 21:14

fler написав:
  Letusrock написав:
  fler написав:підписав собі вирок.... Навіщо свідомо йти на ризик, якого можна було просто уникнути? Ще гірше було - огризатися з тими, від кого залежить мирна угода. Я не кажу, шо їх в дупу цілувати треба, але ж можна було десь промовчати, десь пожартувати, та шо завгодно, тільки не дратувати і не сперечатись.
Шось мені підказує, шо партнери вже розглядають варіант його поміняти на більш адекватного.

можна спитати що спричинило ваш розворот на 180 градусів?

Ви мене погано знаєте. Ця ситуація мене вибісила, всю ніч не спала)). Якщо він налагодить стосунки з трампом, то я його похвалю.
...

не факт, що налагодить - фарш назад не провернути. треба було таки триматися при цій провокації - але немає відповідного досвіду, та й акторська профдеформація...

маємо що маємо. що буде далі подивимось. для Трампа ця ситуація теж не є плюсом...
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 02 бер, 2025 21:16

Water написав:
  ЛАД написав:
  freeze написав:Достаточно очевидное заявление, самостоятельно воевать широкомасштабным фронтом в 1000 км мы не можем. Для этого нет людей, нет вооружения, нет денег. Мы до сих по воюем только потому, что нам дают финансы и вооружение США и некоторые страны ЕС. Вторая часть сопротивления исключительное мужество наших военных. Но вторая часть не может существовать без первой.
Верно.
Но именно поэтому тот комментарий пустые слова.
С какой-нибудь Венгрией мы воевали бы успешно без всякой помощи.

Тобто ви пропонуєте напасти на Угорщину, яке є членом НАТО, а на наступний день НАТО вже в нас? Цікава думка.

дискусія почалася з того, що ми не можемо воювати з Рашею самостійно. на що я сказав, що з Рашею в Європі майже ніхто не зможе воювати самостійно. а з якимось угорцями чи румунами ми б впорались за потреби. ніхто ні на кого нападати не збирається й не пропонує ;)
Shaman

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 1302313024130251302613027 ... 14484>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти