Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1303013031130321303313034 ... 14692>
Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2025 00:53

Господар Вельзевула написав:https://www.pravda.com.ua/news/2025/03/2/7500955/

Мы их в дверь-они в окно

https://www.pravda.com.ua/news/2025/03/2/7500956/

Нетрадиционное перемирие

Извращенцы, сэр
fox767676

Подякував: 396 раз.
Подякували: 182 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2025 01:03

ЛАД написав:
  Banderlog написав:
  freeze написав:
Я виноват, насколько мог искупил своим здоровьем, хотя чувство вины остается в душе.

А я то думаю хто ж це віноват? :lol:
Не буду питати про мотиви, мені не поняти, не нравився він мені одразу, но думаю поставити його мером кривого рогу після презеденства було б правильно.
Чисто гіпотетично, кого Ви зараз вважаєте перспективним після цієї зачистки?
Даж не в смислі презеденства. А як лідерів фракцій в новій ВР? Мені щось толкових не бачиться,
хіба Разумков чув його тут вживу в невеликій компанії, мислить вродь внятно послідовно.
Так ото ж в тому і справа.
Не бачиться сьогодні, і не бачилося і тоді.
У меня не было восторга по поводу Зеленского, но были хоть надежды. На Порошенко и надежд не было. А других проходных вариантов и не было. Да и сейчас не вижу, кто справился бы с войной лучше.

якщо ви особисто чогось не бачите, це зовсім не означає, що того "чогось" не існує і все реальне є, так як ви бачите, і лише так і більше ніяк. це лише ви не бачите, в силу якихось, реальних чи надуманих, причин. не можете чи не хочете, але це вже виключно ваша справа. інші то бачать.
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2025 01:26

Banderlog написав:
  freeze написав:
Я виноват, насколько мог искупил своим здоровьем, хотя чувство вины остается в душе.

Не буду питати про мотиви, мені не поняти, не нравився він мені одразу, но думаю поставити його мером кривого рогу після презеденства було б правильно.
Даж не в смислі презеденства. А як лідерів фракцій в новій ВР? Мені щось толкових не бачиться,
хіба Разумков чув його тут вживу в невеликій компанії, мислить вродь внятно послідовно.

Серед молодих золотих козликів краще вже Гончаренко. Він більш сміливий, менш популістичний, не боїться зазіхати на свячених корів типу стерненка.
Геннадій Друзенко наче розумний та амбіційний , хоча на початку війни кажуть занадто яструбував.
До Залужного симпатій не маю, але на той перформанс в овальному він точно не здатний, вже плюс
Жіночок треба залучати , Юленьку Осмоловську
PS є ознаки що для олігархату Тоні Монтана стає дедалі токсичнішим
В теорію що він побудує самостійну джамахірію не вірю
fox767676

Подякував: 396 раз.
Подякували: 182 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2025 03:39

Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2025 03:43

fox767676 написав:Разумков "отметился" в дискуссии об экономическом бронировании
понимаю что пиплу нравится показное хлопоманство
тут з ним погоджусь економічне бронювання це однозначний повний зрив мобілізації. Народ і так не хоче воювати за "мажорів" і одна справа, що вони за хабарі відкупляться інше якщо це проголошуть державною політикою.
Модель з мобілізаційною лотереєю і аукціоном виглядав б більш справедливим. Щодо холопоманства то шось не замітив наоборот панский гонор чутка зашкалює, но то вже звиняйте, нова еліта, явно не ляшко :lol:
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2025 03:57

wild.tomcat написав:
  ЛАД написав:
  Banderlog написав:.............
Так ото ж в тому і справа.
Не бачиться сьогодні, і не бачилося і тоді.
У меня не было восторга по поводу Зеленского, но были хоть надежды. На Порошенко и надежд не было. А других проходных вариантов и не было. Да и сейчас не вижу, кто справился бы с войной лучше.

якщо ви особисто чогось не бачите, це зовсім не означає, що того "чогось" не існує і все реальне є, так як ви бачите, і лише так і більше ніяк. це лише ви не бачите, в силу якихось, реальних чи надуманих, причин. не можете чи не хочете, але це вже виключно ваша справа. інші то бачать.

Я понимаю, что дикие коты отличаются умом и сообразительностью.
Но я и не утверждал, что из того, что я не вижу, следует, что никто не видит и что таких людей не существует. Я высказал своё личное мнение и не выдавал его за абсолютную истину.
Как видите, Banderlog"у тоже "щось толкових не бачиться". Думаю, и ещё многим.

Чем пытаться устроить срач, вы могли просто написать, кого вы видите в такой роли и почему вы так считаете. Возможно, я прислушался бы к вашему мнению и учёл бы его на будущее. Тем более, что, возможно, относительно скоро состоятся выборы.
А так ваши попытки вежливо хамить не ведут абсолютно ни к какому результату.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2025 04:12

freeze написав:Тут скажу, плохую вещь, что в данной ситуацией с принуждением миру, у меня личный шкурный интерес перевешивает великие государственные цели.
Я отчетливо понимаю, что большинство присутствующих на форуме в случае плохого развития событий, самоудалятся со своих аккаунтов, может некоторые вступят в партизанские отряды, но не все, точнее большинство не вступят.
Придется сидеть в застенках ФСБ в одиночку. Понятно, что персональные данные офицеров ЗСУ

в нас штатку теж злили і не кому попало а кому надо, минулої весни виставили в телеграм каналі zачистка.
Правда там нема адрес, і родичів, но взнати решту, діло не хитре. Лічно для мене воно звичайно мало що міняє, тут як не крути і куди не тич ...
Доречі, не помню чи хвастався,- я герой.
В ріднім селі на сільраді вивісили - на дошці, герої нашого села /захисники . :lol: стару фотку з фб,
не скрою, фотка удачна, но на памятник не годиться, перефоткаюсь років через 50. )
Сидіти з Вами в фсб наміру не маю , єслі шо встрєтімся в парижі,на вуглу бульвара Сен Мішель і рю Расін :lol:
Banderlog

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2025 04:42

Урок незламності

Зображення

дети в куртках и шапках сидят... там вообще не топят?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 03 бер, 2025 09:02, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2025 04:44

ЛАД написав:Но я и не утверждал, что из того, что я не вижу, следует, что никто не видит и что таких людей не существует. Я высказал своё личное мнение и не выдавал его за абсолютную истину.
Как видите, Banderlog"у тоже "щось толкових не бачиться". Думаю, и ещё многим.

я тут скоріш б за шоколадного, хоть відношення в мене до нього ні чуть не краще, давно від одного віду карієс болить)) но він хоть досвідчений.

Щодо того що 100 більше ніж 100 раз по гривні то не зовсім соглашусь.
Для концентрації зусиль воно краще, но якщо взяти систему в цілому, допустим у вас парихмахерська, то як вигідніше коли є один клієнт з 100 доларів чи коли є по 100 в яких по 1?
В цьому і плюс західної україни, достаток більш рівномірно розмазаний по населенню.
А село в центральній україні де в 1го фермера 500 га, а решта 249 без землі там 230 з них тупо робити нічого. Хоть не спорю плантатор ефективніший за мотоблочника з 2 га саду.
Banderlog

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2025 04:51

detroytred написав:
  fler написав:
  ЛАД написав:Разве что с Медведчуком.

Дуже смішно. Тоді б зараз наші чоловіки штурмували Польщу чи вже Німеччину?

Так а якже тоді з НАТО, як гарантищем безпеки?
Летусрок дуже влучно звернув увагу на те, що на поверхні, але чомусь ніхто не замічав.

А в нас ще й досі в голові кута про необхідність гарантій повторного ненападу.

Я отвечал на тот пост Letusrock"а - viewtopic.php?p=5831659#p5831659.
Прибалты слишком маленькие. Даже при супергарантиях их успеют разгромить и захватить. При боях на их территории у них просто ничего не останется. Даже если их потом освободят, эти республики будут полностью разрушены.
И ещё. Не надо так уж превозносить уникальность Украины. Не хочу преуменьшать мужество и стойкость нашей армии, но думаю, та же Польша сумела бы оказать не меньшее сопротивление. Но им было бы значительно легче. Не знаю, в каком размере и как быстро им оказали бы помощь войсками, но уж точно оружие и боеприпасы они получали бы быстрее и в бОльших количествах, чем мы.
И что касается "Тоді б зараз наші чоловіки штурмували Польщу чи вже Німеччину", почему-то белорусы не штурмуют ни Покровск, ни Чернигов.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1303013031130321303313034 ... 14692>
Форум:
+ Додати
    тему