prodigy написав:чи треба Зеленському вибачатись? -публічно, як того хоче Трамп? ні -якщо один на один (може варте, але ні), чому? ну не вірю я цьому dumbass що він потім не кине (відчує слабкість і буде нагадувати при кожному випадку)
30 років провів майже з такими дамбасами, і зробив висновок-якщо бос незадоволен тобою без причини, навіть не намагайся сподобатись, окрім всього нічого не досягнеш лише отримаєш ганьбу, це мені один мудрий начальник радіостанції сказав ще у 1994р (на нього капітан наїжав без причини, то він сказав шо не збирається ластитись, краще піде на інше судно) .....
Маленькая проблема - у нас нет возможности "піти на інше судно". P.s. Не буду утверждать, что извиняться надо.
інше судно-це Европа особисто для вас, подивіться відео
prodigy написав:чи треба Зеленському вибачатись? -публічно, як того хоче Трамп? ні -якщо один на один (може варте, але ні), чому? ну не вірю я цьому dumbass що він потім не кине (відчує слабкість і буде нагадувати при кожному випадку)
30 років провів майже з такими дамбасами, і зробив висновок-якщо бос незадоволен тобою без причини, навіть не намагайся сподобатись, окрім всього нічого не досягнеш лише отримаєш ганьбу, це мені один мудрий начальник радіостанції сказав ще у 1994р (на нього капітан наїжав без причини, то він сказав шо не збирається ластитись, краще піде на інше судно)
був такий серіал російський "домашній арешт": там один дамбас в дитинстві знущався з слабкішого, потім той малий став мером і дамбас вспомнил "про детскую дружбу", тільки була одна умова поцілувати в зад мера, щоб зарити "топор війни"
У "Трампа - Зе" не відношення "керівник-підлеглий". Навіщо ця аналогія? У них відношення "подавач-проситель". У такому відношенні сподобатись подавачу це майже 100% обов'язкова умова, інакше який зміст їхати і щось просити?
ЛАД написав:Но тогда повторю вопрос, может проще договариваться на прямую с Путиным?
Прямые переговоры с путиным практически исключены. Зная дипломатический опыт и невоздержанность Зеленского он просто полезет в драку, это будет выглядеть в прямом эфире не очень. Кстати помните как в 2019 году Зеленский с неадекватными глазами налетел на солдата АТО - с криком - Мне 42 года, запомни я не лох. Да тот солдат уже покойный, это к слову. путин тоже не сядет за стол с Зеленским, он его не воспринимает никак, это личное, скорее всего с Парижской встречи, где Зеленский "просто посмотрев в глаза" что-то многое наобещал путину, а потом вскоре отказался от своих слов. Ну и потом разные мелочи - послать нах в прямом эфире, точно не сядут за один стол. Вообще апофеоз дипломатии Зеленского последних лет, для меня это конечно посол в Германии Мельник - жирная баварская сосиска, дай денег. Закончится переговорами при посредничестве и без личной встречи - скорее всего при помощи Трампа. Если Трамп всех пошлет, то скорее всего при посредничестве Эрдогана. Хитрый турецкий лис умудрился пройти между каплями дождя и сохранить хорошие отношения с обеими воющими сторонами.
!!! Зеленський запропонував перші етапи закінчення війни !!!
Ними можуть стати ▪️Звільнення полонених ▪️Негайне перемир’я в небі: заборона ракет, далекобійних дронів, бомбардувань енергетичної т.а іншої цивільної інфраструктури ▪️Негайне перемир’я на морі, якщо рф зробить те ж саме
30 років провів майже з такими дамбасами, і зробив висновок-якщо бос незадоволен тобою без причини, навіть не намагайся сподобатись, окрім всього нічого не досягнеш лише отримаєш ганьбу, це мені один мудрий начальник радіостанції сказав ще у 1994р (на нього капітан наїжав без причини, то він сказав шо не збирається ластитись, краще піде на інше судно) .....
Маленькая проблема - у нас нет возможности "піти на інше судно". P.s. Не буду утверждать, что извиняться надо.
інше судно-це Европа особисто для вас, подивіться відео
[youtube]qGl3WkbqCGY[/youtube.
Так ми туди йдемо-йдемо... Скільки вже років? Але вони нас чомусь до себе не приймають. Куда пошёл бы ваш "мудрий начальник радіостанції", если бы кораблей кроме вашего был только один и он бы знал, что его туда не берут?
Простите, но тратить время ещё и на Стерненко не буду.
freeze написав:Всё-таки отказ в помощи это конечно не = давит. Если богатый сосед каждое утро давал бедной семье 1000 грн, а с сегодняшнего дня расхотел, то это отказ в помощи.
Если богатый сосед каждое утро давал бедной семье 1000 грн, а с сегодняшнего дня расхотел и тихо им это объяснил, ок всё норм. А если он в вайбер группе жк по 15 раз пишет что "бедная семья офонарела", что "он перекрывает ей помощь", что "она долго не протянет" и прочее прочее... это не давление? все так делают?
freeze написав:Хитрый турецкий лис умудрился пройти между каплями дождя и сохранить хорошие отношения с обеими воющими сторонами.
нічего він не примудривлся, Эрдоган користуэться станом рашки, турецький потік-це эдиний газопровод який працює станом на 2025. Зеленський сяде за стіл разом з партнерами Европи, може навіть без Трампа за столом, тільки трошки попізже (десь 2026-27) (може на той час дональда дідько прибере, разом з х...).