Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1329513296132971329813299 ... 14279>
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 08:03

Hotab написав:Так а де там сказано що всі і однаковою мірою? Діти теж?
Ви не допускаєте думки, що хто, коли саме, у якому віці і з якими критеріями до здоровʼя , освіти , соціального і демографічного стану - це все уточнюють Закони України??
А конституція лише каже, що саме громадяни України, а не Німеччини чи «люди світу» .

Це все так, але трішечки не так.
Особисто у мене є декілька знайомих, які внєзапно оказалісь з наявними паспортами інших держав, це дає їм право шастать тудой/сюдой і спокійно вести бізнес без військового обліку.

Інше питання стосовно громадянства, особисто моя сім`я це одні з лємків, які були свого часу депортовані сталінським режимом з Карпатських лісів на південь у степи без права переселення у тіж Карпати. Вони теж були і є саме українці, хоча свого часу жили на території іншої країни. Документів у мене не залишилось, не знаю чи можливо польські архіви запитать стосовно таких переселень, не на часі. Можливо москальські архіви шось знають, але їх питать точно не буду.
Теж саме за тих жеш італійців, вони історично можуть мешкати де завгодно, але вони просто італійці.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 216 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 08:23

Re: Напад росії і білорусі на Україну

1) Кропивницкий пережил самую массированную атаку за время войны: что известно о последствиях (фото)
Российские оккупационные войска массированно атаковали Кропивницкий. В городе раздавались мощные взрывы – в СМИ сообщали об около 30.

Глава Кировоградской областной военной администрации Андрей Райкович отмечал, что враг атакует жилые микрорайоны города. Под ударом находились Новониколаевка и Балашовка.

2) Росіяни скинули на Куп’янськ понад 20 КАБів: виникли пожежі, пошкоджено інфраструктуру
За його словами, за декілька годин росіяни скинули на місто понад 20 керованих авіаційних бомб.

Є пошкодження критичної інфраструктури, виникли пожежі на цивільних обʼєктах.

Это к перемирию ...
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1256 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 08:58

pesikot написав:
  fler написав:
  pesikot написав:Где же эти железные копыта Трампа ? Которыми так грезил наш номерной.

Перемовини між рф та США призначили на 23 березня в Ер-Ріяді.
Там же будуть перемовини між українською делегацією та США "найближчим часом", тобто до 23? :roll:

Ті перемовини між РФ та США, як і всі інші, закінчаться н-і-ч-и-м

трамп буде гратися в гру "переговори" до того часу, доки не зрозуміє, що путін його дурить

в принціпі, трамп це вже зараз розуміє, бринтанці про це пишуть, а американська преса ще мовчить, тому даю на цю гру ще місяць

рпв не відбудеть на протязі 6 місяців, доки у пуйла в голові картинка "треба трошки піднажати і фронт посипеться", до серпня будуть штурмувати як в останій день на землі
треба вистояти, буде дуже важко
могуть поперти знов на Суми,Харьків і Запоріжжя
prodigy

Подякував: 3308 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 09:37

Обравши мову фактів, можна підбити такі підсумки: на цей момент візуально верифіковано та підтверджено втрату більш як 600 одиниць бронетехніки Сил оборони під час Курської операції (без урахування пікапів і вантажівок). :shock: Серед них 62 танки, 211 БТР/БМП і 242 MRAP. За цей же час втрати ворога становили близько 700 одиниць бронетехніки. Серед них — майже 400 БТР/БМП і 70 танків.

Таке співвідношення втрат є без перебільшення катастрофічним для Сил оборони, адже зазвичай втрати росіяни перевищують українські в 2,5–3 рази. :shock: Враховуючи, що Україна проводила штурми лише кілька разів за весь період операції, а росіяни намагалися наступати бронетехнікою понад п’ять місяців, співвідношення стає ще більш негативним. Частково його можна пояснити безпрецедентним застосуванням ворогом дронів на оптоволокні, цілодобовим закиданням лінії фронту КАБами та обстрілами крупнокаліберною артилерією.
https://zn.ua/ukr/war/ukrajina-vijshla- ... -boju.html

про людські втрати звісно нічого не скажуть...

недарма придворна псина вєня заскавчав про імунітет для сирських/умєрових/зєлів...
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1318 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 09:40

Господар Вельзевула написав:M-Audio
Интересно, как вообще без гражданства,даже если в мандрах? Слыхал про какие-то гуманитарные серые паспорта, ну такое.
Я думаю,гражданство Украины можно оставить,что бы было какое-то,важно переместить свою тушу в ту страну,которая при любых раскладах выдавать не будет,хотя бы назло.
Ну,кому нужно,в смысле. Толку воевать с ветряными мельницами, если их можно натихаря обойти?
А то волай-не волай, толку не будет. ТЦК вообще не любят когда рассказывают,что "не должен" и все такое. Могут не стримати гніву.
Я за практические решения. :)

є купа файних країн, з яких не видадуть. ті ж Сомалі, та й взагалі країни половини Африки. можливо, що й сам не зможеш виїхати - а твою біла тушка буде користуватися популярністю :lol:
Shaman

Подякував: 764 раз.
Подякували: 1620 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 09:54

jump написав:Обравши мову фактів, можна підбити такі підсумки: на цей момент візуально верифіковано та підтверджено втрату більш як 600 одиниць бронетехніки Сил оборони під час Курської операції (без урахування пікапів і вантажівок). :shock: Серед них 62 танки, 211 БТР/БМП і 242 MRAP. За цей же час втрати ворога становили близько 700 одиниць бронетехніки. Серед них — майже 400 БТР/БМП і 70 танків.

Таке співвідношення втрат є без перебільшення катастрофічним для Сил оборони, адже зазвичай втрати росіяни перевищують українські в 2,5–3 рази. :shock: Враховуючи, що Україна проводила штурми лише кілька разів за весь період операції, а росіяни намагалися наступати бронетехнікою понад п’ять місяців, співвідношення стає ще більш негативним. Частково його можна пояснити безпрецедентним застосуванням ворогом дронів на оптоволокні, цілодобовим закиданням лінії фронту КАБами та обстрілами крупнокаліберною артилерією.
https://zn.ua/ukr/war/ukrajina-vijshla- ... -boju.html

про людські втрати звісно нічого не скажуть...

недарма придворна псина вєня заскавчав про імунітет для сирських/умєрових/зєлів...

це ж треба так вміти цитувати. загалом стаття про інше. а цифри з однієї гугл-таблиці. наскільки вона коректна? а що кажуть інші джерела про втрати?

про людські втрати що писати, коли корейці починали штурми як й 50 років тому - намагаючись завалити тілами...

навіть у статті написано, що недостатньо інформації, щоб робити висновки. а тут в нас - тримаємо оборону погано, наступаємо - погано. все, що не роблять - все погано...
Shaman

Подякував: 764 раз.
Подякували: 1620 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 10:21

Ранок в хату!

Естафєту від НПЗ приймають аеродроми (Енгельс, привіт!). Мінус склад БК та один Ту-95.
ЗСУ звільнили Демидівку Бєлгородської обл. Вий на болотах.
fler

Подякував: 1209 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 10:22

Ілон Маск вмикає дюрня, коли каже, що не розуміє чому люди підпалюють коктелями молотова автомобілі і салони Tesla (каже що не тесла не робіла нікому нічого поганого, як і я), Маск звільнив авіадіспетчерів (потім найняв знов), звільнив робітників ядерної безпеки(потім повернув), ліквідував фонд боротьби з еболою (потім прийшов на засідання уряду і каже що помилився(на відео)
тобто одним кликом вони роблять звільнення тисяч працівників, як я роблю очистку діску на компі (відалити всі файли-так), а потім з корзини щось повертаєш, щось втрачено назавжди

https://www.youtube.com/live/6GggixetsiY

прикольно про теслу-порівнюють з папа-мобілем, чи безкоштовний гроб (не безкоштовний , в сша ціна у 2 більше ніж в Китаї)
Востаннє редагувалось prodigy в Чет 20 бер, 2025 10:23, всього редагувалось 1 раз.
prodigy

Подякував: 3308 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 10:23

Letusrock

але сама до тцк ні-ні, ї

Справді, і чого б їй там бути. Дислексія Андрюші в читанні ЗУ хіба привід для цього? 😅
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2420 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 10:26

Re: Напад росії і білорусі на Україну

stm написав:Я лицемерно жду когда ко мне подойдёт ТЦК. Всё верно. У меня нет гарантий что эта власть этого делать не будет.

он-лайн гастролі цирку?
ще хай хтось 70-річний сюди напише "я непроти, просто чекаю поки мене ТЦК покличе", або Ukrainian з Канади може рветься, просто повістка на адресу в онтаріо ніяк не дійде)).
Востаннє редагувалось Letusrock в Чет 20 бер, 2025 10:34, всього редагувалось 1 раз.
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

#<1 ... 1329513296132971329813299 ... 14279>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: ЛАД і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор