|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 20 бер, 2025 17:59
АндрейМ написав: stm написав:законы принимает рада Украины избранная народом, Зеленский может ветировать или подписать, тогда закон вступает в силу после публикации.
Ну, Вы же поняли о чём речь, правда? Конституция говорит одно, а закон может говорить другое. Что мы должны выполнять? Или мы должны "ждать решения КС"? Так, у нас Верховный Суд уже выдаёт решение за решением, что чёрное - на самом деле белое. stm написав:Не любой,
Поясните какой закон мы можем не выполнять. Спасибо.
приклади таких рішень Верховного суду? чи так, поговорити? 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 764 раз.
- Подякували: 1620 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Чет 20 бер, 2025 18:00
andrijk777 Перш ніж власні маразми розповсюджувати -вивчи історію. 1 Чеченці програли ... - де сьогодні воюють чеченці? з москалями чи з нами? 2 Крим і ОРДЛО -здались.. Де сьогодні кримчани і ордловчани? на кіпрі? чи не поховані в наших степах..
Тому продовжуй далі графік. Ти програєш.. Де ти завтра будеш? Губернатором чи штурмовим мясом?
Зрозумій , залишати тебе в живих - це створювати собі проблеми в майбутньому. І це добре знали ще татаро-монголи, а татаро-монголи це основа сьогоднішніх педераційників
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 20 бер, 2025 18:00
andrijk777
не розумієш, зовсім не розумієш?
прибери свій аккаунт з форуму, бо фсб вже формує базу тих кого: стратити, чи запроторити до півнчної сови
ти ж, памятаю, писав погане про путіна у 2022р(а це вже зафіксовано)
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3310 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 20 бер, 2025 18:04
d44 написав: freeze написав:Естественно нынешнее законодательство слишком либерально, чтобы победить в этой войне.
Тобто ми програли тільки тому, шо не вистачило живої сили на фронті? У України достатньо ресурсів щоб перемогти расію самотужки?
а ми не самотужки воюємо з точки зору забезпечення. й якби відносилися до людського життя, як орки, то невідомо щоб було б. а так да, м'ясні штурми оркам допомагають...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Чет 20 бер, 2025 18:07
prodigy написав:Російський диктатор Володимир Путін підписав указ, згідно з яким громадяни України, які перебувають у Росії "без законних підстав" повинні виїхати до 10 вересня 2025 року або "легалізуватися". Відповідний указ опублікований на сайті правової інформації РФ.
Крім того, згідно з документом, "іноземні громадяни" або "особи без громадянства", які прибули на підконтрольну Росії територію чотирьох областей, про анексію яких РФ заявила у 2022 році (йдеться про Донецьку, Луганську, Запорізьку та Херсонську області), мають до 10 червня 2025 року пройти медогляд, а також зробити тести на вживання наркотиків та здати аналізи на ВІЛ.
Водночас у документі є посилання на указ Путіна від 30 грудня 2024 року "Про тимчасові заходи щодо врегулювання правового становища окремих категорій іноземних громадян".
У такому документі написані дії, які влада Росії вважає врегулюванням правового становища іноземних громадян, що перебувають у країні. Тому в тексті указу йдеться про те, що від українців вимагатимуть здати біометричні дані, пройти медичний огляд, іспит на знання російської мови та історії, а також вони повинні "погасити наявні заборгованості".
Може, ще й черепи міряти будуть?
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1677 раз.
- Подякували: 2367 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 20 бер, 2025 18:07
це andrijk777 під дурника косить. бо навіть Раша ще далеко не Північна Корея. а коли називають Україну Північною Кореєю - це просто маячня. до речі що там кажуть північнокорейські полонені - померти за Кім Чен Ина - це честь? 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Чет 20 бер, 2025 18:11
АндрейМ Вона каже, що ми усі маємо рівні права і обов'язки.
Покажіть , де ви таке прочитали? до чого тут діти?
У вас у «всі», яких ви наділили обовʼязками як у себе, не входять діти? Не крутіть тухеслм, ви бачите в конституції всім однакові обовʼязки. Тому я і питаю, згідно вашого бачення , з якого віку діти, які входять в «всі»,, мають взяти в руки зброю??
-
Hotab
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2420 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Чет 20 бер, 2025 18:11
АндрейМ написав: freeze написав:АндрейМ живет до сих пор в идеальном мирном мире. А Бандерлог живет в жестокой реальной жизни.
Я живу в точно таком же реальном мире. Вы ничего не знаете о моей жизни. Я всего лишь подсказал гражданке Украины, что надо не другим указывать как выполнять общественный договор, а самой пойти в ВСУ, но ответа на вопрос почему она ждёт ТЦК, который к ней никогда не прийдёт, а не идёт добровольно защищать страну, я так и не получил. Опять рандомный поток сознания ни о чём и откровенное хамство, хотя от неё никто другого и не ожидает. Моя позиция проста - я не лицемерю, то есть, не указываю другим делать то, что сам делать не могу.
з позицією все зрозуміло - не треба лише розповідати, що вона дуже правильна. а позиція зрозуміла, багато хто в такій зараз... 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Чет 20 бер, 2025 18:29
-
GALeon
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 бер, 2025 18:31
pesikot написав:село Ягідне, Чернігівська область ... березень 2022 року Почитай, а потім кажи про вигадки
Мій брат був в тимчасовій окупації в Чернігівській області з родиною, а деякі його знайомі - ні, бо виїхали. Здавалося б, що є просте рішення, щоб люди не опинились в окупації - дозволити людям виїхати у місце, яке вони вважають безпечним, але нам прості рішення не цікаві... Hotab написав:Покажіть , де ви таке прочитали?
У статті 24 Конституції України, яка каже, що ми усі маємо рівні права і свободи та є рівними перед законом. Hotab написав:У вас у «всі», яких ви наділили обовʼязками як у себе, не входять діти?
Я не обговорює дітей. Я не розумію чому ми з дорослої жінки перейшли на дітей. Якщо Ви слідкуєте за новинами, то у Західних країнах, де обговорюється питання повернення до обов'язкової служби в армії, воно завжди обговорюється в контексті, що служити мають усі - і жінки і чоловіки, але не діти. Чому Ви чіпляєтесь до дітей? Я нікого обов'язками не наділяю. Це робить наша Конституція. Коли мені нагадують про "обов'язки", я у відповідь нагадую, що у людини є такі ж самі обов'язки. Все просто. Не кажіть мені як жити і що робити, і я не буду робити це у відповідь. Hotab написав:Не крутіть тухеслм, ви бачите в конституції всім однакові обовʼязки.
Перше, що я бачу в Конституції, це - рівні права і свободи, а також заборону привілеїв і обмежень за ознакою статі навіть під час воєнного стану. Те, що ми - рівні перед законом, означає наявність рівних обов'язків. Ще раз - Ваші гендерні стереотипи і думки про "ролі" чоловіків і жінок не є Конституцією. Вони є лише Вашими особистими думками, які Ви не маєте права нав'язувати іншим. Shaman написав:з позицією все зрозуміло - не треба лише розповідати, що вона дуже правильна.
Чому вона - неправильна? Ви вважаєте, що лицемірити - гарна риса характеру?
Востаннє редагувалось АндрейМ в Чет 20 бер, 2025 18:33, всього редагувалось 1 раз.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
|