❗️Україна зможе звільнити ЗАЕС, прийнявши пропозицію передати державні АЕС у власніть США, – Reuters.
▪️За цим планом, росія не лише буде змушена вивести війська із захопленої станції, яка опиниться в американській власності; ▪️Більш важливим є те, що ЗАЕС не може функціонувати як окремий об’єкт, тому рф буде недостатньо передати одну станцію; ▪️За словами експертів, США у випадку контролю над ЗАЕС знадобиться і сусідня теплова електростанція, яка наразі окупована росією, а також сусідні н.п., включно з Енергодаром, та автомобільний коридор до підконтрольного міста Запоріжжя.
Таким чином, претензія США на ЗАЕС може призвести до звільнення тисяч квадратних кілометрів нині окупованої української території.
Если отбросить эмоции, возникает вопрос: насколько активно и какими средствами США будут готовы защищать свою "новую собственность"? Желание Трампа помародерить понятно, но в воздухе ощутимо запахло мировой войной в горячей стадии.
Именно поэтому тот звонок и был под три часа -- как Трамп и говорил: его слова будет достаточно.
detroytred написав:І це ви не розумієте, що таке мобілізація. Що це за процес.
згідно логіки стм, єслі Ж прийшла к М і он ісполніл долг по согласію, єто нормас єслі М поймал і ізнасіловал Ж, і єто нормас (ібо долг і все таке) он дажє суд принял рєшєнія: неправомірна мобілізація не ізбавляє от отдатія долга
ЛАД написав: ВІЙСЬКОВА ПРИСЯГА Я, (прізвище, ім'я та по батькові), вступаю на військову службу і урочисто клянусь народу України завжди бути вірним і відданим йому, сумлінно і чесно виконувати військовий обов'язок, накази командирів, неухильно дотримуватись Конституції і законів України, зберігати державну і військову таємницю. Я клянусь захищати українську державу, непохитно стояти на сторожі її свободи і незалежності. Я присягаю ніколи не зрадити народу України.https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1936-12#Text Здесь нет ни слова о пожизненной обязанности. ..........
там є "ніколи",
Hotab вам уже правильно ответил да и вы сами сказали о дислексии. "ніколи" в присяге действительно есть: "ніколи не зрадити народу України". Но то, что человек не идёт добровольцем, это не "зрада". И эти слова относятся одинаково что к бывшему офицеру, отслужившему 5 (или даже 25 лет), что к бывшему солдату, отслужившему 1,5 года. Более того, будут относиться и к вам после того, как вас призовут и вы через несколько дней произнесёте эти слова. Или вы откажетесь от присяги?
>>> Здесь нет ни слова о пожизненной обязанности. Так в тексте вообще "срок годности" не упоминается. Значит ли это, что присягу можно не исполнять сразу после зачитки?
Востаннє редагувалось _hunter в П'ят 21 бер, 2025 13:09, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:І це ви не розумієте, що таке мобілізація. Що це за процес.
згідно логіки стм, єслі Ж прийшла к М і он ісполніл долг по согласію, єто нормас єслі М поймал і ізнасіловал Ж, і єто нормас (ібо долг і все таке) он дажє суд принял рєшєнія: неправомірна мобілізація не ізбавляє от отдатія долга
Изнасилование - преступление. Что бы преступление было наказанно не достаточно страдать на форуме. Надо запустить исполнительное дело. Жертва может это сделать, она же свидетельствования должна дать, а не Летусрок за неё всё точно знает и пишет сообщения какая СТМ лицемерная тварь требующая процедуры согласно законов...
Востаннє редагувалось stm в П'ят 21 бер, 2025 13:11, всього редагувалось 1 раз.
Сибарит написав:Эпиграф: Мужик пробил колесо, припарковался на обочине, достает домкрат и начинает снимать колесо. Тут подходит другой мужик: — Ты че делаешь? — Да вот, колесо снимаю Второй мужик достал монтировку, как даст по лобовому стеклу: — А я, пожалуй, магнитолу возьму.
Xenon написав:
❗️Україна зможе звільнити ЗАЕС, прийнявши пропозицію передати державні АЕС у власніть США, – Reuters.
▪️За цим планом, росія не лише буде змушена вивести війська із захопленої станції, яка опиниться в американській власності; ▪️Більш важливим є те, що ЗАЕС не може функціонувати як окремий об’єкт, тому рф буде недостатньо передати одну станцію; ▪️За словами експертів, США у випадку контролю над ЗАЕС знадобиться і сусідня теплова електростанція, яка наразі окупована росією, а також сусідні н.п., включно з Енергодаром, та автомобільний коридор до підконтрольного міста Запоріжжя.
Таким чином, претензія США на ЗАЕС може призвести до звільнення тисяч квадратних кілометрів нині окупованої української території.
Если отбросить эмоции, возникает вопрос: насколько активно и какими средствами США будут готовы защищать свою "новую собственность"? Желание Трампа помародерить понятно, но в воздухе ощутимо запахло мировой войной в горячей стадии.
шахідам будуть над АЕС включати ЖПС і не глушити РЕБом, щоб пролітали мімо, а не локаційно губились
Бетон написав:а вы всё ссоритесь) люблю постоянство detroytred, сделайте ей уже предложение. сколько той жизни осталось
Да запросто! Але навіщо? Щоб не *ссориться*?! Так тоді мене її прихильники з'їдять. Да і вона від пропозиції не перестане *ссориться*. Тобто ця дія не змінить ситуацію.
Тому "чтобы не ссориться" я маю іншу пропозицію для будь-кого -- давайте просто взаємоприємно обговорювати питання, обмінюватися думками-баченнями. Ніж чубитися.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 21 бер, 2025 13:20, всього редагувалось 1 раз.