Психологія та саморозвиток

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
  #<1 ... 2122232425 ... 582>
Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:27

Сибарит

цене, совершеннолетняя - секс обеспечен

Ну все ж це буде десь «підліток»))
Проте це саме те, мріючи про що пітніє лисий череп у нашого мрійника …,

что подтвердила

Я б сказав «підіграла». Але хто ж вам заборонить думати інакше.
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 23 бер, 2025 13:29, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2417 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:32

Faceless написав:
budivelnik написав:
  anduzenko написав:Хз чому тут всплив Хотаб (мо що зачистили , і я не бачив), але Хотаб ніде не писав про 5 кує до податків.
Про «чисті 5 кує», для яких треба ще 1.4 кує і 35.2 кгрн податків згадувалось як приклад.
Фактичні доходи не знає ніхто крім мене і бухгалтера і вони кратно більші
І навіть десь краями відповідають юморним запитам місцевих баришень.
Андрузенку не облизуватись , навіть після операції по зміні статі.
Ні грошей він не отримає, ні пропозиції змінити смішне прізвище
С чего бы это юморными? Я ни смайликов, ни скобочек не заметил.
Наоборот, цифра многократно повторена и подтверждена.
Или это одна из тех шуток, которые становятся смешнее с каждым повтором?
Хотабу не судить всех по себе.
Якщо якась розумниця поставить перед собою умову розглядати тільки тих в кого дохід 200 000+грн місяць.. - то в мене для неї неприємна новина
Кількість потенційних варіантів віком 18-70 і кількістю в 15 млн осіб легко зменшиться приблизно в 200-300 разів до 50 000+/- осіб у віковому діапазоні 45-65...
Так є ще якісь 1000 мажорів у діапазоні 18-45... але теорія ймовірності каже що тоді шанси менші ніж 1 до 10000...
Так вони ще й мають бути "не зайняті"[/quote]
Дик, на першому місці ще був вказаний критерій -- "полностью подвластный".
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:35

Пробачте, не втримався)

detroytred

Дик, на першому місці ще був вказаний критерій -- "полностью подвластный

Ви помітили той єдиний критерій, якому відповідаєте?
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:37

Faceless написав:
fler написав:...............
Просто зазначу, що сестра мого чоловіка знайшла такого на сайті знайомств, йому було 39 років і він не був одружений ні разу. Бачила його - все ок із зовнішністю.
Поки не знаю, що мені робити з цією інформацією, але спасіба
Як що?
Негайно бігти на сайт знайомств і шукати жінку, яка буде вам дарувати Інфініті на 1 жовтня.
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4853 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:37

Banderlog написав:Тепер про булінг це просто інструмент, все залежить в чиїх руках.
инструмент для чего? есть ощущение что вы путаете буллинг с другими видами насилия.
  Banderlog написав:ви як мала раніма і запугана дитина.
Запутались.
конкретизируйте в чём именно я запутался) по моему запутались вы сначала доказывая что у меня нет прав, а потом что у школы есть право кого то буллить.
  Banderlog написав:мені забавно колупатись в вашій психіці, коло мене зараз люди попрощє... врємєнами скучаю. Я ж як в тюрмі.
Будем вважати, що зрідка я вибираю вас спарінг партнером.
это всё объясняет даю официальное добро и готов ответить на многие вопросы, при условии что они не затрагивают интересы других людей. Моим интересам зла никто из форумчан причинить не может. Такие же права даю хотабу, чтобы 2 раза не бегать)
  Banderlog написав:Моя задача навчити їх не бути жертвами. Можно подумати, що на мене ніколи не була направлена колективна агресія... але якось на кулак завжди виставляв кулак, на толпу толпу.
кулак на кулак звучит красиво, но нашим пленным я бы посоветовал вести себя доброжелательно, хвалить путина, ругать зеленского и просить прощения. К кулаку должны быть мозги. Даже самого сильного кулакастого воина русские могут сгноить. В школе не нужно никому ничего доказывать кулаками. Элементарный пример буллят мальчика, он толкает обидчика головой об угол стула и нечаянно убивает (или делает инвалидом). Герой? А то что родителям не дадут спокойно жить, возможно от них отвернутся друзья, уволят с работы, суды, компенсация семье пострадавшего. Это куда, рядом с грамотой героя повесить?

В таких ситуациях как в шахматах нужно на 3 шага вперёд думать. Даже дать себя 1 раз унизить, но сразу же искать способ воздействия на агрессора. Родители, менты, что угодно кроме криминала. Это гораздо более безопасный путь. А то кулачное геройство это комплексы из серии у кого длиннее член. Я не осуждаю, но участие в замерах должно быть добровольным. Если вы кого то вызвали на бой и он согласился, тогда не вопрос, бейтесь/меряйтесь.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 23 бер, 2025 14:21, всього редагувалось 11 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2519 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:40

Hotab написав:detroytred

Дик, на першому місці ще був вказаний критерій -- "полностью подвластный

Ви помітили той єдиний критерій, якому відповідаєте?

Ні.
Я просто на відміну від подавляющєй більшості форуму банально читаю текст. Всіх. В тому числі і даної панянки.

І отам на першому місці було чітко вказано "хочу полностью подвласным (был)". А далі, все інше - кажись, сильним і ще якийсь.

Тому все панство мене дуже веселило оці пару днів...

Тому теж не втримаюсь --- ви читати текст вмієте?
Не вигадувати і на цьому будувати, а читати текст інших. І вже від цього відштовхуватися.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:41

Сибарит написав:Мы здесь для того, чтобы демонстрировать свою значимость, пользуясь невозможностью ее проверить
у меня гораздо больше инструментов для демонстрации значимости на военной ветке, как минимум 300+ тг каналов, которые мгновенно освещают важные события, про конфликт Зеленского с Трампом я писал в реальном времени, попутно давая еще 10 чужих мнений и оценок. Недавно русские выложили видео с камеры шахеда, уверен 80% форумчан его не видели, а я мог бы показать. Но в силу обстоятельств которые меня не устраивают, с военной ветки я ушёл.

На этой ветке я думал буду один, максимум хотаб раз в неделю что то напишет. Перед кем я бы тогда демонстрировал бы здесь свою значимость?

в остальном +/- согласен. Ментальные барьеры существуют как и способы их разрушить. Но как писал выше вторгаться в чью то психику без приглашения - муветон.
Wirująświatła

Подякував: 2519 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:42

detroytred

О богі))панянки стібуться, всі підігрують-шуткують, Андрузенко і ви прийшли серйозно обговорити цю проблему))
За Флер не скажу нічого, а СТМ зустріне «свою людину» з мінімальним фінансовим набором (не бомж на зйомній, з авто і «базовими» 2-3 кує) , потіче і буде сопіти в сильне плече… Ото і всі й йуморні 10 кує))
Але ключове, звичайно «свою людину».
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 23 бер, 2025 13:47, всього редагувалось 2 разів.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:45

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:
  Faceless написав:
fler написав:...............
Просто зазначу, що сестра мого чоловіка знайшла такого на сайті знайомств, йому було 39 років і він не був одружений ні разу. Бачила його - все ок із зовнішністю.
Поки не знаю, що мені робити з цією інформацією, але спасіба
Як що?
Негайно бігти на сайт знайомств і шукати жінку, яка буде вам дарувати Інфініті на 1 жовтня.
Думаю, дружині буде складно пояснити
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8226 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:46

Hotab написав:detroytred

О богі))панянки стібуться, всі підігрують-шуткують, Андрузенко і ви прийшли серйозно обговорити цю проблему))

Так і я прикалуюсь. Навіть цілий "план" Бетона вигадав. Після його поради про пропозицію.
Але відштовхуючись від фактів.
А не зі стелі, як схотілося.

Вам же схотілося під'є-ти мене отак. Саме отак.
Тому таке ж саме алаверди. Тільки на підставі фактів.
detroytred

Профіль

#<1 ... 2122232425 ... 582>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор