Психологія та саморозвиток

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
  #<1 ... 2324252627 ... 577>
Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 14:15

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Це 2023 рік
За оцінкою Міністерства економіки, протягом наступних десяти років Україні доведеться додатково залучити 4,5 мільйона співробітників на ринок праці.

https://me.gov.ua/News/Detail?lang=uk-U ... naBerezhna
Стосовно жінок працездатного віку. В одній африканській країні можна тупо купить таку жінку, ціни доступні кожному українцю, а там вже хлопці вирішуйте для чого вона: картопельку посадить, корівку подоїть, чи кавунами біля траси торгувать.
Жари не бояться, християни, знають англійську, шо таке Infiniti вона тупо не знає.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 216 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 14:20

Hotab написав:detroytred

Тому теж не втримаюсь --- ви читати текст вмієте?

О богі))панянки стібуться, всі підігрують-шуткують, Андрузенко і ви прийшли серйозно обговорити цю проблему))
За Флер не скажу нічого, а СТМ зустріне «свою людину» з мінімальним фінансовим набором (не бомж на зйомній, з авто і «базовими» 2-3 кує) , потіче і буде сопіти в сильне плече… Ото і всі й йуморні 10 кує))
Але ключове, звичайно «свою людину».

думаю все же ближе к 10
не знаю ее modus vivendi
ей мальчики в школе ранец носили
после такого могущества трудно спуститься на средний уровень
да и чтобы жить безконфликтно с таким характером надо больше жизненного пространства и свободы маневра
fox767676

Заблокований
Подякував: 406 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 14:31

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:Сестра мого чоловіка два роки у громадянському шлюбі, тобто просто живуть разом. На 8 березня її мужчина подарував їй позашляховик Інфініті за 20 тис. дол. Він працює менеджером в іноземній логістичній компанії.

Як відомо "менеджер" поняття розтяжиме, уточнюйте. Маю достатньо знайомих (не наших емігрантів а корінних) що працюють так званими менеджерами середньої ланки саме в логістичних компаніях Австрії, Німеччини, Швейцарії то їм такі подарунки на 8 березня будуть сильно в напряг
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 14:37

Wirująświatła написав:
  Banderlog написав:Док а Вам не здається шо Ви трохи тойво... лішній в цій жизні? І не щасліви?
Не думали суіциднутись? Ну якось не больно
не думал) и вполне счастлив (насколько это позволяет окружение). Почему вас с ладом так триггерит покопаться в моей психике? вы вроде не психологи и разрешение я вам не давал.

Это желание меня забуллить? Я ж могу что то обидное написать в ответ. Ладно лад, там давний конфликт... и ещё кое что.
.............

1. Меня абсолютно не "триггерит покопаться в вашей психике". Просто порой бывают интересные высказывания, которые я не понимаю, а понять хочется. И хочется понять их причины. Вы почему-то воспринимаете это как "копание в вашей психике". Это профессиональная деформация?

2. У меня с вами конфликта нет, тем более давнего. То, что вы периодически обижаетесь на меня, это не мои проблемы, хотя удивляет. Я порой по нескольку раз перечитываю свои посты, чтобы понять, на что там вы могли обидеться, и не вижу. И наоборот, там, где вы могли бы обидеться, проходит спокойно.
А что такое "ещё кое что", даже представить себе не могу.

Никогда не думал, что психологи могут быть такими обидчивыми, как дети. Как же вы работаете с пациентами? Неужели они никогда не говорят обидные вещи?
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4853 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 14:48

Re: Психологія та інші цікавинки

врядли филипинки так могут яростно и страстно
fox767676

Заблокований
Подякував: 406 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Wirująświatła написав:...........
На этой ветке я думал буду один, максимум хотаб раз в неделю что то напишет. Перед кем я бы тогда демонстрировал бы здесь свою значимость?

в остальном +/- согласен. Ментальные барьеры существуют как и способы их разрушить. Но как писал выше вторгаться в чью то психику без приглашения - муветон.

Какой смысл для человека быть одному на ветке? Поговорить с умным человеком, т.е. с самим собой? Так для этого форум не нужен, есть гораздо более простой инструмент - зеркало. :)
Как можно вторгаться на форуме в психику человека, не представляю? Хоть с приглашением, хоть без. Оскорбить можно, и здесь этим часто занимаются, но вторгнуться в психику...???
ЛАД
2

Профіль

2
2
6

кейс ко всем.

что вы будете делать если вдруг обнаружите что ваш ребенок 12-17лет шлет незнакомым людям свои фото "неприличного содержания"
Wirująświatła

Подякував: 2519 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 14:53

Faceless написав:
ЛАД написав:
  Faceless написав:------------------------------
fler
...............
Просто зазначу, що сестра мого чоловіка знайшла такого на сайті знайомств, йому було 39 років і він не був одружений ні разу. Бачила його - все ок із зовнішністю.
------------------------------
Поки не знаю, що мені робити з цією інформацією, але спасіба
Як що?
Негайно бігти на сайт знайомств і шукати жінку, яка буде вам дарувати Інфініті на 1 жовтня.
Думаю, дружині буде складно пояснити

буде складно пояснити, откуда взялась Інфініті? :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 14:58

Wirująświatła написав:кейс ко всем.

что вы будете делать если вдруг обнаружите что ваш ребенок 12-17лет шлет незнакомым людям свои фото "неприличного содержания"

Як і стосовно будь-якої іншої проблеми-питання, з якими особисто не зіштовхувався ---- вивчити-взнати думки інших (фахівців. Визнаних, не визнаних. Просто батьків. Тобто всіх тих, хто мав справу з даним питанням).

І з усіх варіантів, які взнав, обрати підходящий. Підкорегувати за необхідності.

Якщо ж бачу, що занадто складно, не потягну або ризики занадто великі, то до фахівців. Але вже з уявленням по даному питанню.

Алгоритм стосовно будь-чого.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 15:03

Water написав:Видаляють повідомлення, спробую по-іншому.
Це 2023 рік
За оцінкою Міністерства економіки, протягом наступних десяти років Україні доведеться додатково залучити 4,5 мільйона співробітників на ринок праці.

https://me.gov.ua/News/Detail?lang=uk-U ... naBerezhna
Стосовно жінок працездатного віку. В одній африканській країні можна тупо купить таку жінку, ціни доступні кожному українцю, а там вже хлопці вирішуйте для чого вона: картопельку посадить, корівку подоїть, чи кавунами біля траси торгувать.
Жари не бояться, християни, знають англійську, шо таке Infiniti вона тупо не знає.

христіан а Африці обмаль-Гана(70%),Нігерія (50%), Конго (90% католіки), ЮАР(ПАР)-80%
в інших країнах 5-7%(в Египті 9%), тому що решта переважно мусульмане :mrgreen:
prodigy

Подякував: 3303 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
  #<1 ... 2324252627 ... 577>
Форум:
+ Додати
    тему