От на початку року казали, спецпенсії скасували, тільки що по марафону розказують, що кідалов отримує під 250 000 гривень пенсії на місяць. І де правда?
Не я перший висловлюю цю думку, але останні події всеж-таки підтверджують: Путіну з компанією не потрібно припинення чи завершення війни. Вже будь-яке. Навіть якщо з повною перемогою займуть всю Україну. Цей режим остаточно загнав себе в рамки суто військового існування, і без війни не протримається і пари років. І чудово це розуміє. Тому буде намагатись балансувати на грані і викидати фортелі, щоб ніякого припинення вогню не сталося. І чим більше Трамп буде стілитися в намаганні сподобатись і вмовити на якесь перемир'я, навіть програшне для самого Трампа, тим жахливішими і наочнішими будуть "докази", що з росією ніяких домовленостей досягти неможливо.
hxbbgaf написав:От на початку року казали, спецпенсії скасували, тільки що по марафону розказують, що кідалов отримує під 250 000 гривень пенсії на місяць. І де правда?
Так то "спец", а это обычная... А еще Рафик (резник) "нивчем неувинаватый" оказался
hxbbgaf написав:От на початку року казали, спецпенсії скасували, тільки що по марафону розказують, що кідалов отримує під 250 000 гривень пенсії на місяць. І де правда?
Так то "спец", а это обычная... А еще Рафик (резник) "нивчем неувинаватый" оказался
Ні, звичайна не може перевищувати 10 мінімальних пенсій, то що то саме спец.
тут был один поц "маза" рассказывал что будет стричь айтишников пожирнее но окзалось не все айтишники евроботаны, кто-то может ему и реальную бяку сделать
M-Audio написав:Не я перший висловлюю цю думку, але останні події всеж-таки підтверджують: Путіну з компанією не потрібно припинення чи завершення війни. Вже будь-яке. Навіть якщо з повною перемогою займуть всю Україну. Цей режим остаточно загнав себе в рамки суто військового існування, і без війни не протримається і пари років. І чудово це розуміє. Тому буде намагатись балансувати на грані і викидати фортелі, щоб ніякого припинення вогню не сталося. І чим більше Трамп буде стілитися в намаганні сподобатись і вмовити на якесь перемир'я, навіть програшне для самого Трампа, тим жахливішими і наочнішими будуть "докази", що з росією ніяких домовленостей досягти неможливо.
Трампу пох на свій авторитет від перемовин, він тільки що пересварився з усіма союзниками і вважає це правильним. Що він піде на конфронтацію з путіним я не вірю, для всіх його холуїв путін це кумир, як і для нього, бочим, що він старанно його копіює.
M-Audio написав:Не я перший висловлюю цю думку, але останні події всеж-таки підтверджують: Путіну з компанією не потрібно припинення чи завершення війни. Вже будь-яке. Навіть якщо з повною перемогою займуть всю Україну. Цей режим остаточно загнав себе в рамки суто військового існування, і без війни не протримається і пари років. І чудово це розуміє. Тому буде намагатись балансувати на грані і викидати фортелі, щоб ніякого припинення вогню не сталося. І чим більше Трамп буде стілитися в намаганні сподобатись і вмовити на якесь перемир'я, навіть програшне для самого Трампа, тим жахливішими і наочнішими будуть "докази", що з росією ніяких домовленостей досягти неможливо.
Тому єврпопейці істерять, щоб Україна далі "покращувала переговорні позиції", а не на них око Саурона фокусувалось.
fox767676 написав:тут был один поц "маза" рассказывал что будет стричь айтишников пожирнее но окзалось не все айтишники евроботаны, кто-то может ему и реальную бяку сделать