От на початку року казали, спецпенсії скасували, тільки що по марафону розказують, що кідалов отримує під 250 000 гривень пенсії на місяць. І де правда?
Не я перший висловлюю цю думку, але останні події всеж-таки підтверджують: Путіну з компанією не потрібно припинення чи завершення війни. Вже будь-яке. Навіть якщо з повною перемогою займуть всю Україну. Цей режим остаточно загнав себе в рамки суто військового існування, і без війни не протримається і пари років. І чудово це розуміє. Тому буде намагатись балансувати на грані і викидати фортелі, щоб ніякого припинення вогню не сталося. І чим більше Трамп буде стілитися в намаганні сподобатись і вмовити на якесь перемир'я, навіть програшне для самого Трампа, тим жахливішими і наочнішими будуть "докази", що з росією ніяких домовленостей досягти неможливо.
hxbbgaf написав:От на початку року казали, спецпенсії скасували, тільки що по марафону розказують, що кідалов отримує під 250 000 гривень пенсії на місяць. І де правда?
Так то "спец", а это обычная... А еще Рафик (резник) "нивчем неувинаватый" оказался
hxbbgaf написав:От на початку року казали, спецпенсії скасували, тільки що по марафону розказують, що кідалов отримує під 250 000 гривень пенсії на місяць. І де правда?
Так то "спец", а это обычная... А еще Рафик (резник) "нивчем неувинаватый" оказался
Ні, звичайна не може перевищувати 10 мінімальних пенсій, то що то саме спец.
тут был один *** "маза" рассказывал что будет стричь айтишников пожирнее но окзалось не все айтишники евроботаны, кто-то может ему и реальную бяку сделать
M-Audio написав:Не я перший висловлюю цю думку, але останні події всеж-таки підтверджують: Путіну з компанією не потрібно припинення чи завершення війни. Вже будь-яке. Навіть якщо з повною перемогою займуть всю Україну. Цей режим остаточно загнав себе в рамки суто військового існування, і без війни не протримається і пари років. І чудово це розуміє. Тому буде намагатись балансувати на грані і викидати фортелі, щоб ніякого припинення вогню не сталося. І чим більше Трамп буде стілитися в намаганні сподобатись і вмовити на якесь перемир'я, навіть програшне для самого Трампа, тим жахливішими і наочнішими будуть "докази", що з росією ніяких домовленостей досягти неможливо.
Трампу пох на свій авторитет від перемовин, він тільки що пересварився з усіма союзниками і вважає це правильним. Що він піде на конфронтацію з путіним я не вірю, для всіх його холуїв путін це кумир, як і для нього, бочим, що він старанно його копіює.
M-Audio написав:Не я перший висловлюю цю думку, але останні події всеж-таки підтверджують: Путіну з компанією не потрібно припинення чи завершення війни. Вже будь-яке. Навіть якщо з повною перемогою займуть всю Україну. Цей режим остаточно загнав себе в рамки суто військового існування, і без війни не протримається і пари років. І чудово це розуміє. Тому буде намагатись балансувати на грані і викидати фортелі, щоб ніякого припинення вогню не сталося. І чим більше Трамп буде стілитися в намаганні сподобатись і вмовити на якесь перемир'я, навіть програшне для самого Трампа, тим жахливішими і наочнішими будуть "докази", що з росією ніяких домовленостей досягти неможливо.
Тому єврпопейці істерять, щоб Україна далі "покращувала переговорні позиції", а не на них око Саурона фокусувалось.
fox767676 написав:тут был один *** "маза" рассказывал что будет стричь айтишников пожирнее но окзалось не все айтишники евроботаны, кто-то может ему и реальную бяку сделать