|
Інвестуємо в нерухомість закордоном |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 07 кві, 2025 18:50
PUnder написав: roberto dark написав:Як там цікаво ситуація у послідовників апологета ринку нерухомості Туреччини? Потерпілі інвеШтори із країни "молока та меду" розповідають, що "попали на бабки" зі своїми дачами на морі, а замість дешевого та спокійного життя, стали ошуканими жертвами "турецького аб'юзу"))
В мене там родичи живуть. Кажуть печалька. Комплекс на 100 квартир, заселено 12 сімей. Один до одного в гості ходять тільки. Але якщо віддалена робота чи є за що жити то цілком кажуть норм, тільки робити особливо нічого. І є трохі проблем з внж. Але живуть.
Крім нелояльної політики до іноземців, які ще цьому причини? Глибока економічна криза в Туреччині?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2371 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
2
Додано: Пон 07 кві, 2025 19:36
fox767676 написав:польша пережила 3 розділи у 18 ст інвазія червоних у 1920 потім по ній потопталися у 1940х Багато поляків впродовж столітть гинули на сибірськіх каторгах, як і родина Войцеха Ярузельського наприклад І унр-вці що врятувалися від червоних в Польщі після громадянської, попали у 1945 до ГУЛАГУ І це часи коли у Варшави був технологічний паритет з Москвою - тіж самі коні, гармати. У рф чоботів генетична память де вони колись топтались. Я сам маю корені з дуже крайнього північого заходу Україну, більше схожий на поляка ніж українця. Але польщу всерйоз не розглядаю. Якщо зриватись то вже західніше треба, в ідеалі США.
Є два жирних мінуси у Польщі - немає ядерної зброї - війська США можуть вийти. А Бетон так розхвалює - бо вже інвестував, йому нікуди діватись. ПС у тому випуску є і про Едогана.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1433 раз.
- Подякували: 1848 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 07 кві, 2025 19:59
BIGor написав:А Бетон так розхвалює - бо вже інвестував, йому нікуди діватись.
так він в інвестиційному профіті мову навряд почав вчити резидентського стажу для внж\громадянства нема руки розв'язані я вважаю у порівнянні з тими хто вже пожив хоча б 2-3 роки Та сама Варшава ще на сході
-
fox767676
-
-
- Подякував: 393 раз.
- Подякували: 167 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 кві, 2025 20:38
BIGor
Не очікував від Туска байок на рівні 95 кварталу про 500 млн європейців що просять захисту у 300 млн американців проти 140 млн росіян що не здолали 40 млн українців. Справи кепські.
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 кві, 2025 20:53
Справи не можуть бути прекрасними для всіх.
Розмовляв з племінником, який мешкає у Варшаві в квартирі 2+1 - майже в центрі - за яку платить 6000 злотих на місяць. За останній місяць йому пропонували перейти на роботу не тільки в Канаду, а й в США - наприклад, в Netflix. Ну і ще в досить відомі компанії - але я не маю права називати. MD in Computer Science. Український університет. Не буду нахвалювати родича - але реально розумний хлопець. Так так і сказав: "Я так все зважив, на все подивися, та прийшов до висновку, що ДЛЯ МЕНЕ краще за Польщу немає нічого..."
Для довідки: має діючу канадську візу за Програмою CUAET (не їздив в Канаду) та діючу візу США В1/В2 (не їздив).
-
akurt
-
-
- Подякував: 3945 раз.
- Подякували: 1402 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 07 кві, 2025 21:48
akurt написав:Справи не можуть бути прекрасними для всіх. Розмовляв з племінником, який мешкає у Варшаві в квартирі 2+1 - майже в центрі - за яку платить 6000 злотих на місяць. За останній місяць йому пропонували перейти на роботу не тільки в Канаду, а й в США - наприклад, в Netflix. Ну і ще в досить відомі компанії - але я не маю права називати. MD in Computer Science. Український університет. Не буду нахвалювати родича - але реально розумний хлопець. Так так і сказав: "Я так все зважив, на все подивися, та прийшов до висновку, що ДЛЯ МЕНЕ краще за Польщу немає нічого..."Для довідки: має діючу канадську візу за Програмою CUAET (не їздив в Канаду) та діючу візу США В1/В2 (не їздив).
Netflix є і в Варшаві, так що вашому племіннику можна далеко і не їхати..
-
Ana
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 кві, 2025 22:01
akurt написав:"Я так все зважив, на все подивися, та прийшов до висновку, що ДЛЯ МЕНЕ краще за Польщу немає нічого..."
ну тобто його рівень компенсації не комфортний для США Дешева рибка - погана юшка, українці вже відчули це на власному досвіді
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 кві, 2025 22:24
fox767676 Там інше. Він порахував доходи та витрати. Плюс получився НЕ на користь США. Він зараз в Польщі отримує близько Х 000 доларів на місяць. З них на оренду житла іде (6000/4) 1500 доларів. В США все буде НЕ так. Ana написав:Netflix є і в Варшаві, так що вашому племіннику можна далеко і не їхати..
Малося на увазі робота на території США, а не у Варшаві. У Варшаві і так в нього є стала робота. A Netflix є не тільки у Польші. Я користувач Netflix у Франції, але це не означає, що я там працюю.
-
akurt
-
-
- Подякував: 3945 раз.
- Подякували: 1402 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 08 кві, 2025 05:49
Так і не дочекався відповіді від продавця турецького раю. Кинув він своїх бідолашних власників чудових квартир в Анталії і чкурнув собі у ЕС. А що йому сказати - треба було думати "головом, а не ногом"))
P.S. В Туреччині люди розповідають, кому тисячі доларів вистачало на життя, ще буквально три роки тому, сьогодні потрібно 2500.Прожили 10 років у власній квартирі, отримали відмову у ВНЖ і виїхали. Квартиру не здати, не продати... Ось вам і дача, і казочці кінець))
-
roberto dark
-
-
- Подякував: 239 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 кві, 2025 10:27
akurt написав:fox767676 Там інше. Він порахував доходи та витрати. Плюс получився НЕ на користь США. Він зараз в Польщі отримує близько Х 000 доларів на місяць. З них на оренду житла іде (6000/4) 1500 доларів. В США все буде НЕ так. Ana написав:Netflix є і в Варшаві, так що вашому племіннику можна далеко і не їхати..
Малося на увазі робота на території США, а не у Варшаві. У Варшаві і так в нього є стала робота. A Netflix є не тільки у Польші. Я користувач Netflix у Франції, але це не означає, що я там працюю.
До чого тут де ви Netflix користуєтесь, у них офіс великий в Варшаві як і у Гугла і інших біг тех компаній. По мірі того як читаю форум вже думаю скласти для себе геніологічне дерево ваших племінників, ну так, щоб не втрачати деталі що там в кого в житті змінюється..
-
Ana
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
|