|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 09 кві, 2025 18:25
andrijk777 написав:Так, Раша не хоче. А що тут такого?
Действительно, а шо тут такого ? Агрессор не хочет прекращать войну, "а шо тут такого" ? [ У тебя раздвоение личности ? Но почему-то, раздвоение личности исключительно в сторону РФ ) Совпадение ? Не думаю ) Россия не хочет завершать войну, "а шо тут такого ?" Украина не хочет завершать, потому что Россия атакует - ай-ай-ай, как плохо, погибли люди. Начинаются эмоции, а не факты А факт - россия не хочет завершать войну Бот с автомобильным кодом Масквы, тебе бы заткнуться
-
pesikot
-
-
- Подякував: 548 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 09 кві, 2025 18:28
budivelnik написав: detroytred написав:Коли людина спожила, тобто щось купила, то куди капітал дівся?????
Хочеш ланцюг - на тобі ланцюг... 1 Капітал законами НЕ СТВОРЮЄТЬСЯ Капітал створюють ЛЮДИ своєю працею 2 Капітал це різниця між створеним і спожитим.... Той хто створив стільки скільки й спожив - як був ГОЛОДРАНЦЕМ до створення/споживання, так ним і залишився. Те що ті хто фінансував/організовував/керував/контролював цими процесами створення можуть отримати приріст капіталу- голодранця багатим все одно не зробить. Ба більше, якщо ті хто контролювали/організовували/фінансували отримають менше ніж витратили ( або так само) вони також не змінять розмірів свого капіталу 3 Для того щоб капітал прийшов ( поміть , ти сам використав термін - прийшов) потрібен тільки Закон який гарантує цьому капіталу безпеку перебування на території куди він прийшов..., а вже як СЕБЕ збільшити -капітал знайде. 4 Виходячи з пункту3 - немає в світі ЗАКОНУ який ГЕНЕРУЄ капітал.... Тому ще раз Капітал генерують люди , при цьому навіть для того щоб ІСНУЮЧИЙ капітал отримав прибуток-для цього потрібна праця. А тепер пояснюю Наприклад ЛАД не бачить проблеми у використанні російської чи в терміні винувата Україна в тому що на неї напали , чи в України проблема в наявності на кордонах при*** сусіда.. Так само й ти Якщо ти вважаєш що капітал створюється не людьми... то тоді ти не поважаєш тих в кого цей капітал є, бо по твоєму вони його отримали як хочеш але тільки не справедливо.. Тому ти постійно робиш заявки типу Головне хлібне місце і той хто його зайняв- буде мати капітал.... І тому коли я пишу Головне людина, яка з клоаки може зробити хлібне місце, навіть якщо чинне законодавство заточене на перетворення хлібних місць в клоаку...То ти з цим не погоджуєшся. А далі замкнуте коло Наслухавшись таких як ЛАД - російська процвітає Наслухавшись таких як ти - процвітає популізм в якому можновладці хай зроблять а тоді вже..... А можновладці також серед твоїх слухачів.. І вони частину роблять (ту яка до них ближче) а от чому вони повинні виконувати ТВОЮ частину-вони якось не розуміють, по тій простій причині. що й ти виконав тільки свою частину, а те що ЗСУ не була повністю підготовлена- так це ж не твоя відповідальність правда... А от в мене , немає градацій відповідальності.. В мене або все зроблено так що я отримав капітал , або я втратив капітал... і винуватими /чи переможцями - є тільки я, а не можновладці.
Я звичайно очікував, що ти зілл'єшся уводом в бік, підміною предмету. Але ж не такими)) Тобі, тобі гроші сплатив отой споживач. І в тебе, в тебе, капітал приріс. Ти отримав прибуток на свій капітал. Тобто нікуди капітал не дівся з того, що отой споживач-людина спожила все, що заробила, а не накопичувати почала. А якщо б почала накопичувати -- пускати капітал свій в оборот (хоч через вклад банківський, хоч через купівлю хати для здачі в оренду, хоч біткоїн, хоч що), або ще конкурувати з тобою магазином, таксі стала, тоді що? Ти взагалі не розумієш суті процесів ринку... А я мав надію, а раптом ще й до вартостей дойдеш. Споживчої та мінової. Як корінця. Співай про рішення - менше споживати, більше працювати.... Істинний совдеп.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 кві, 2025 18:36
Hotab написав:Vadim_ Чьому співробітник нацполіції отримує в 5-10 разів більше ніж викладачь музичної школи чі консерваторії ? В Україні
Чому комбайньор не віддав дітей в нацпол чи ВВНЗ (військовий ВУЗ) ? Вакансії є постійно, набирають без проблем. Чому?? Як так?
Є знайома, викладач музичної школи. Не сказав би, що бідує. Має двох синів, старенький Сандерик і приватний будинок(успадкований) Це все потребує витрат Може у Вадика щось в консерваторії виправити ...
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 09 кві, 2025 18:54
Shaman написав: ЛАД написав:............. Ловите аргументы. Ваши варианты просто прекрасные. Я за! Но. 1-й вариант недоліків немає. Вариант почти мечта. Но не вижу желающих дать гам хоть какие-то гарантии.2-й вариант, сами понимаете, похуже, но тоже не реальный. Не вижу, чтобы "Раша вже теж виснажена". Если бы так было, то они на предложения Трампа реагировали иначе. А они как-то прохладненько отнеслись к этим, достаточно скромным предложениям. И хотят/добиваются намного большего. Так что ваши очень даже хорошие варианты имеют один недостаток - они нереализуемые на практике.
але чому вони на поточний момент неможливі? бо Раша не хоче?.. по гарантіям не бачу - це у вас вже мем. от нічого ви не бачите (починаючи з успіхів України в сг  ). перемовини про ті чи інші гарантії йдуть. й казати хоч які гарантії - це явне перебільшення. якби конкретні гарантії, то згода Раші й не потрібна.
Вы обижаетесь, когда я говорю о вашей демагогии, но, действительно, надоело. Все "перемовини", которые "йдуть", - сегодня чистой воды болтология. Без участия США никто ничего гарантировать не может и не хочет, а Трамп о гарантиях высказался ясно - все его гарантии это американские интересы в Украине. Если вам хочется верить в сказки, то, пожалуйста. Но я предполагал, что вы уже из детского возраста давно вышли. те, що ви не бачите - вже вище написав. "м'ясні" штурми пішки - це не ознака виснаження? з відповідними втратами. руські блефують - цього ви теж не бачите. є така стратегія перемовин. та Трамп поки на України тиснув, Рашу ще навіть не чіпали...
"м'ясні" штурми пішки - це не ознака виснаження. Знак вопроса там лишний. О "м'ясних" штурмах" я слышу столько, сколько идёт война. Пішки тоже не аргумент. Мы тоже не посылаем на штурм Абрамсы. И всё это из-за того, что, как оказалось, сегодня танки легко уничтожаются дронами ещё на дальних подходах. И почему же, интересно, "Рашу ще навіть не чіпали"? В Финляндии, насколько знаю, Маннергейм никогда не был и не считался пророссийским политиком. И Финляндия достаточно неплохо развивалась. При всей "финляндизации".
Не знаю, сколько "в Біларусі ... зниклих безвісти або посажених". Но эмигрировать вы готовы. А пойти на фронт, чтобы избежать такой необходимости, почему-то не спешите. Простите за такую постановку вопроса, но я даже не о вас лично (хотя и это тоже) - но судя по "успехам" рекрутинга, которые тут вчера обсуждались, избытка желающих воевать не наблюдается.
И вы противоречите сами себе - если пророссийских политиков у нас избрать не реально (и вы в этом абсолютно правы), то откуда будет много "зниклих безвісти або посажених"? Мы же говорим о "финляндизации", а не об оккупации. Никогда не слышал о каких-то наказаниях финских военных и/или политиков.
фінляндізація - це умовний термін. я виклав своє бачення - тепер ви або ще хтось викладіть своє бачення фінляндізації - бо у версії Арестовича - це нонсенс. даю додаткові питання: - які відносини при цьому України та ЄС - як обирається влада - які гарантії - що з армією
Вы "своє бачення" не изложили. Вы сводите к капитуляции и оккупации. "финляндизация" это несколько другое. - Финляндия не была в ЕС до 1995 года и прекрасно торговала со всем миром, в т.ч. и с ЕС. - Влада обирається, как всегда обиралась. - Гарантий никаких. Как не было и у Финляндии. И как никогда не было у нас. - Армия. Арестович говорит о 250 тыс. Это вполне реальная цифра и бОльшую мы не потянем даже чисто экономически. Предложения Зеленского о том, чтобы Европа оплачивала нам содержание миллионной армии даже обсуждать не буду. а якщо беремо аналогію з Фінляндією - державна ж мова українська, так? 
Да. И что? К чему там улыбка? Державна мова українська уже больше 30 лет. а зниклі без вісті та посаджені - подивиться на Крим та окупований Донбас. що там з тими українськими патріотами, що не встигли евакуюватися? багато знаєте? жодного напевне - бо якщо стане відомо хоч про когось, то цієї людини відразу не стане. ще раз Фінляндії не буде, буде Біларусь 2.0 - й режим буде відповідний. вільних виборів не буде. й режим буде відповідний. Раша погодиться лише на маріонетковий режим.
Не знаю. И вы тоже. Мы с вами в оккупации, к счастью не были. И вы опять сводите финляндизацию к оккупации. а оце цинізм - стільки й будемо, доки існує Раша. ми ж не перші. до цього була Сирія. якщо ми програємо, наступні будуть прибалти.
Цинизм это ваши высказывания. При чём тут Сирия? А насчёт наступных мы с вами не знаем - то ли будут, то ли нет. И "Раша існувала" и до 2022 и будет існувати и после окончания нашей войны. И вы пишете такую глупость: "стільки й будемо, доки існує Раша". Тогда точно надо отсюда уезжать. Вы такими словами убеждаете в правоте тех, кто уехал и подталкиваете к выезду остальных. ще раз - за такої логікою - в 1942 срср мав здатися - й мільйони життів були б врятовані. а на окупованій території треба було лише надіятися, що всіх в концтабори не посадять. а ті, хто вивчив би німецьку - якось би прилаштувався 
Не прилаштувався бы. Точнее прилаштувався работать на немцев. Свинопасом. И разницу с 1942 я уже объяснял. Но вы обещали предложить свои варианты перемирия/мира. Предложили 2 нереальных варианта. Что дальше? Вы не ответили на вопрос - что делать? Воевать? Так почему вы не на фронте? Почему рекрутинг не работает? Почему мобилизация проходит явно не успешно?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 09 кві, 2025 19:08
budivelnik написав: ЛАД написав:... Сейчас здесь в основном и остались диванные бойцы. Их немного, но они забивают остальных лозунгами.
Краще на українському форумі забивати його сторінки українськими лозунгами , ніж прославляти велич педерації Я правий?
Не правы. Я не видел, чтобы здесь кто-то "прославляв велич педерації". А "забивати сторінки лозунгами", любыми, просто бесполезное занятие.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 09 кві, 2025 19:13
detroytred написав:Тобі, тобі гроші сплатив отой споживач. І в тебе, в тебе, капітал приріс. Ти отримав прибуток на свій капітал. Тобто нікуди капітал не дівся з того, що отой споживач-людина спожила все, що заробила, а не накопичувати почала.
Ще раз для тих в кого рація на бронепоїзді. 1 Ми говоримо про СТВОРЕННЯ ( хлопською- звідки береться ) капітал? Створення - це не те що було ДО створення, це те що сталось після. Тому Для того щоб КАПІТАЛ зявився у розмірі плюс 1 одиниця до того що був... треба щоб ХТОСЬ створив на 1 одиницю більше ніж витратив. Як тільки він це зробив - так відразу в НЬОГО стало на 1 одиницю більше 2 Так в створенні при створенні цієї одиниці, могли бути присутніми десятки людей.... Але не залежно від кількості (одна людина чи десятки) Одна ДОДАТКОВА одиниця зявиться тільки в тому випадку коли цей натовп( а яка його кількість - не важливо) створить цінностей на 1 одиницю більше ніж споживе при створенні. 3 Так як є цінності які можна передати нащадкам(бізнес, житло, капітал ) то якщо споживання при створенні ВКЛЮЧАЄ в себе витрати на вищеописані - то це також створення капіталу 4 Наявність КАПІТАЛУ-це одне. Капітал, з яким не працюють - новий капітал не створює, тому для того щоб він РІС( тобто збільшував обєм ринку) треба щоб з цим капіталом а - хтось працював б - в процесі роботи з капіталом , обєм створеного був більшим ніж обєм використаного при створенні. 4 Для того щоб збільшити капітал шляхом обміну товарів/послуг які мають різну ціну на різних ринках... треба здійснити працю по переміщенню цих товарів/послуг з одного ринку на інший... detroytred написав:Співай про рішення - менше споживати, більше працювати.... Істинний совдеп.
Іншого варіанту стати багатим крім вищеописаного а також- вкрав-випив-в тюрьму...в тебе немає. При цьому , навіть крадіжка це специфічний але все таки вид діяльності(роботи), і ти станеш багатим тільки в тому випадку коли вкрадеш(створиш) більше ніж пропєш....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 295 раз.
- Подякували: 3005 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 09 кві, 2025 19:14
ЛАД Ты можешь, хоть километры текста писать
Но ты притащил Арестовича, этого звездуна, на форум Как говорится, "кому и кобыла невеста", а тебе Арестович - "эксперт"
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 09 кві, 2025 19:14
ЛАД написав: budivelnik написав: ЛАД написав:... Сейчас здесь в основном и остались диванные бойцы. Их немного, но они забивают остальных лозунгами.
Краще на українському форумі забивати його сторінки українськими лозунгами , ніж прославляти велич педерації Я правий?
Не правы. Я не видел, чтобы здесь кто-то "прославляв велич педерації". А "забивати сторінки лозунгами", любыми, просто бесполезное занятие.
А андрійка .... УА ....., .,76 ....бетон ....джамп ... шмідт .... й ще БЕЗЛІЧ
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4146 раз.
- Подякували: 4562 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Сер 09 кві, 2025 19:24
budivelnik написав: detroytred написав:Тобі, тобі гроші сплатив отой споживач. І в тебе, в тебе, капітал приріс. Ти отримав прибуток на свій капітал. Тобто нікуди капітал не дівся з того, що отой споживач-людина спожила все, що заробила, а не накопичувати почала.
Ще раз для тих в кого рація на бронепоїзді. 1 Ми говоримо про СТВОРЕННЯ ( хлопською- звідки береться ) капітал? Створення - це не те що було ДО створення, це те що сталось після. Тому Для того щоб КАПІТАЛ зявився у розмірі плюс 1 одиниця до того що був... треба щоб ХТОСЬ створив на 1 одиницю більше ніж витратив. Як тільки він це зробив - так відразу в НЬОГО стало на 1 одиницю більше 2 Так в створенні при створенні цієї одиниці, могли бути присутніми десятки людей.... Але не залежно від кількості (одна людина чи десятки) Одна ДОДАТКОВА одиниця зявиться тільки в тому випадку коли цей натовп( а яка його кількість - не важливо) створить цінностей на 1 одиницю більше ніж споживе при створенні. 3 Так як є цінності які можна передати нащадкам(бізнес, житло, капітал ) то якщо споживання при створенні ВКЛЮЧАЄ в себе витрати на вищеописані - то це також створення капіталу 4 Наявність КАПІТАЛУ-це одне. Капітал, з яким не працюють - новий капітал не створює, тому для того щоб він РІС( тобто збільшував обєм ринку) треба щоб з цим капіталом а - хтось працював б - в процесі роботи з капіталом , обєм створеного був більшим ніж обєм використаного при створенні. 4 Для того щоб збільшити капітал шляхом обміну товарів/послуг які мають різну ціну на різних ринках... треба здійснити працю по переміщенню цих товарів/послуг з одного ринку на інший... detroytred написав:Співай про рішення - менше споживати, більше працювати.... Істинний совдеп.
Іншого варіанту стати багатим крім вищеописаного а також- вкрав-випив-в тюрьму...в тебе немає. При цьому , навіть крадіжка це специфічний але все таки вид діяльності(роботи), і ти станеш багатим тільки в тому випадку коли вкрадеш(створиш) більше ніж пропєш....
Далі третього абзацу, вибачай, не читав. Бо очевидно, що ти не в стані допетрити головну проблему капіталізму, ринку --- проблема не в створенні товару-послуги і доданої вартості в них (це перша частина обороту), а в другій частині - продати. товар-послугу. ще й з прибутком. Таким чином приростивши капітал. Так що гудбай. Зі Сміта почни... чому ринки вимагають розширення для рішення оцієї проблеми. Проблеми постійного зменшення норми прибутку з розвитком ринку (вичерпанні ресурсів росту ринку, збільшенню конкуренції виробників за обмежений попит). Вчи)))) Рікардо. Рікардо не забудь. Щоб побачити різницю: вартість хліба, як їжі споживачу, і вартість хліба, як товару, в який вкладено оту працю людини, про яку ти голосив.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 кві, 2025 19:40
Трамп жжьот: "Трамп заявив, що Китай реагує на мита США не за правилами...
«Вони використовують кожен трюк, треба віддати їм належне. Вони маніпулюють валютою для компенсації через мита. Вони не повинні так робити, так не за правилами»... (С)
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|