Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1352413525135261352713528 ... 14517>
Повідомлення Додано: Сер 09 кві, 2025 19:15

Vadim_
Чьому співробітник нацполіції отримує в 5-10 разів більше ніж викладачь музичної школи чі консерваторії ?
В Україні

Чому комбайньор не віддав дітей в нацпол чи ВВНЗ (військовий ВУЗ) ? Вакансії є постійно, набирають без проблем.
Чому?? Як так?
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 09 кві, 2025 19:25

andrijk777 написав:Так, Раша не хоче. А що тут такого?

Действительно, а шо тут такого ?

Агрессор не хочет прекращать войну, "а шо тут такого" ?

[
У тебя раздвоение личности ?
Но почему-то, раздвоение личности исключительно в сторону РФ )
Совпадение ? Не думаю )

Россия не хочет завершать войну, "а шо тут такого ?"
Украина не хочет завершать, потому что Россия атакует - ай-ай-ай, как плохо, погибли люди. Начинаются эмоции, а не факты

А факт - россия не хочет завершать войну

Бот с автомобильным кодом Масквы, тебе бы заткнуться
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 09 кві, 2025 19:28

budivelnik написав:
  detroytred написав:Коли людина спожила, тобто щось купила, то куди капітал дівся?????
Хочеш ланцюг - на тобі ланцюг...
1 Капітал законами НЕ СТВОРЮЄТЬСЯ
Капітал створюють ЛЮДИ своєю працею
2 Капітал це різниця між створеним і спожитим....
Той хто створив стільки скільки й спожив - як був ГОЛОДРАНЦЕМ до створення/споживання, так ним і залишився.
Те що ті хто фінансував/організовував/керував/контролював цими процесами створення можуть отримати приріст капіталу- голодранця багатим все одно не зробить.
Ба більше, якщо ті хто контролювали/організовували/фінансували отримають менше ніж витратили ( або так само) вони також не змінять розмірів свого капіталу
3 Для того щоб капітал прийшов ( поміть , ти сам використав термін - прийшов) потрібен тільки Закон який гарантує цьому капіталу безпеку перебування на території куди він прийшов..., а вже як СЕБЕ збільшити -капітал знайде.
4 Виходячи з пункту3 - немає в світі ЗАКОНУ який ГЕНЕРУЄ капітал....
Тому ще раз
Капітал генерують люди , при цьому навіть для того щоб ІСНУЮЧИЙ капітал отримав прибуток-для цього потрібна праця.

А тепер пояснюю
Наприклад ЛАД не бачить проблеми у використанні російської чи в терміні винувата Україна в тому що на неї напали , чи в України проблема в наявності на кордонах придурковатого сусіда..
Так само й ти
Якщо ти вважаєш що капітал створюється не людьми... то тоді ти не поважаєш тих в кого цей капітал є, бо по твоєму вони його отримали як хочеш але тільки не справедливо..
Тому ти постійно робиш заявки типу
Головне хлібне місце і той хто його зайняв- буде мати капітал....
І тому коли я пишу
Головне людина, яка з клоаки може зробити хлібне місце, навіть якщо чинне законодавство заточене на перетворення хлібних місць в клоаку...
То ти з цим не погоджуєшся.
А далі замкнуте коло
Наслухавшись таких як ЛАД - російська процвітає
Наслухавшись таких як ти - процвітає популізм в якому можновладці хай зроблять а тоді вже.....
А можновладці також серед твоїх слухачів..
І вони частину роблять (ту яка до них ближче) а от чому вони повинні виконувати ТВОЮ частину-вони якось не розуміють, по тій простій причині. що й ти виконав тільки свою частину, а те що ЗСУ не була повністю підготовлена- так це ж не твоя відповідальність правда...

А от в мене , немає градацій відповідальності..
В мене або все зроблено так що я отримав капітал , або я втратив капітал... і винуватими /чи переможцями - є тільки я, а не можновладці.

Я звичайно очікував, що ти зілл'єшся уводом в бік, підміною предмету. Але ж не такими))

Тобі, тобі гроші сплатив отой споживач. І в тебе, в тебе, капітал приріс. Ти отримав прибуток на свій капітал.
Тобто нікуди капітал не дівся з того, що отой споживач-людина спожила все, що заробила, а не накопичувати почала.

А якщо б почала накопичувати -- пускати капітал свій в оборот (хоч через вклад банківський, хоч через купівлю хати для здачі в оренду, хоч біткоїн, хоч що), або ще конкурувати з тобою магазином, таксі стала, тоді що?

Ти взагалі не розумієш суті процесів ринку...
А я мав надію, а раптом ще й до вартостей дойдеш. Споживчої та мінової. Як корінця.
Співай про рішення - менше споживати, більше працювати.... Істинний совдеп.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 09 кві, 2025 19:36

Hotab написав:Vadim_
Чьому співробітник нацполіції отримує в 5-10 разів більше ніж викладачь музичної школи чі консерваторії ?
В Україні

Чому комбайньор не віддав дітей в нацпол чи ВВНЗ (військовий ВУЗ) ? Вакансії є постійно, набирають без проблем.
Чому?? Як так?

Є знайома, викладач музичної школи.

Не сказав би, що бідує.
Має двох синів, старенький Сандерик і приватний будинок(успадкований)
Це все потребує витрат

Може у Вадика щось в консерваторії виправити ...
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 09 кві, 2025 19:54

Shaman написав:
  ЛАД написав:.............
Ловите аргументы.
Ваши варианты просто прекрасные. Я за!
Но.
1-й вариант недоліків немає. Вариант почти мечта. Но не вижу желающих дать гам хоть какие-то гарантии.
2-й вариант, сами понимаете, похуже, но тоже не реальный. Не вижу, чтобы "Раша вже теж виснажена". Если бы так было, то они на предложения Трампа реагировали иначе. А они как-то прохладненько отнеслись к этим, достаточно скромным предложениям. И хотят/добиваются намного большего.
Так что ваши очень даже хорошие варианты имеют один недостаток - они нереализуемые на практике.

але чому вони на поточний момент неможливі? бо Раша не хоче?..

по гарантіям не бачу - це у вас вже мем. от нічого ви не бачите (починаючи з успіхів України в сг :D ). перемовини про ті чи інші гарантії йдуть. й казати хоч які гарантії - це явне перебільшення. якби конкретні гарантії, то згода Раші й не потрібна.
Вы обижаетесь, когда я говорю о вашей демагогии, но, действительно, надоело. Все "перемовини", которые "йдуть", - сегодня чистой воды болтология.
Без участия США никто ничего гарантировать не может и не хочет, а Трамп о гарантиях высказался ясно - все его гарантии это американские интересы в Украине.
Если вам хочется верить в сказки, то, пожалуйста. Но я предполагал, что вы уже из детского возраста давно вышли.

те, що ви не бачите - вже вище написав. "м'ясні" штурми пішки - це не ознака виснаження? з відповідними втратами. руські блефують - цього ви теж не бачите. є така стратегія перемовин. та Трамп поки на України тиснув, Рашу ще навіть не чіпали...
"м'ясні" штурми пішки - це не ознака виснаження. Знак вопроса там лишний. О "м'ясних" штурмах" я слышу столько, сколько идёт война. Пішки тоже не аргумент. Мы тоже не посылаем на штурм Абрамсы. И всё это из-за того, что, как оказалось, сегодня танки легко уничтожаются дронами ещё на дальних подходах.
И почему же, интересно, "Рашу ще навіть не чіпали"?

В Финляндии, насколько знаю, Маннергейм никогда не был и не считался пророссийским политиком. И Финляндия достаточно неплохо развивалась. При всей "финляндизации".

Не знаю, сколько "в Біларусі ... зниклих безвісти або посажених".
Но эмигрировать вы готовы. А пойти на фронт, чтобы избежать такой необходимости, почему-то не спешите. Простите за такую постановку вопроса, но я даже не о вас лично (хотя и это тоже) - но судя по "успехам" рекрутинга, которые тут вчера обсуждались, избытка желающих воевать не наблюдается.

И вы противоречите сами себе - если пророссийских политиков у нас избрать не реально (и вы в этом абсолютно правы), то откуда будет много "зниклих безвісти або посажених"?
Мы же говорим о "финляндизации", а не об оккупации. Никогда не слышал о каких-то наказаниях финских военных и/или политиков.

фінляндізація - це умовний термін. я виклав своє бачення - тепер ви або ще хтось викладіть своє бачення фінляндізації - бо у версії Арестовича - це нонсенс. даю додаткові питання:
- які відносини при цьому України та ЄС
- як обирається влада
- які гарантії
- що з армією
Вы "своє бачення" не изложили. Вы сводите к капитуляции и оккупации. "финляндизация" это несколько другое.
- Финляндия не была в ЕС до 1995 года и прекрасно торговала со всем миром, в т.ч. и с ЕС.
- Влада обирається, как всегда обиралась.
- Гарантий никаких. Как не было и у Финляндии. И как никогда не было у нас.
- Армия. Арестович говорит о 250 тыс. Это вполне реальная цифра и бОльшую мы не потянем даже чисто экономически. Предложения Зеленского о том, чтобы Европа оплачивала нам содержание миллионной армии даже обсуждать не буду.

а якщо беремо аналогію з Фінляндією - державна ж мова українська, так? ;)
Да. И что? К чему там улыбка? Державна мова українська уже больше 30 лет.

а зниклі без вісті та посаджені - подивиться на Крим та окупований Донбас. що там з тими українськими патріотами, що не встигли евакуюватися? багато знаєте? жодного напевне - бо якщо стане відомо хоч про когось, то цієї людини відразу не стане. ще раз Фінляндії не буде, буде Біларусь 2.0 - й режим буде відповідний. вільних виборів не буде. й режим буде відповідний. Раша погодиться лише на маріонетковий режим.
Не знаю. И вы тоже. Мы с вами в оккупации, к счастью не были.
И вы опять сводите финляндизацию к оккупации.

Сколько лет мы должны ещё читать такие проникновенные статьи в НЙТ - Там, где когда-то играли украинские дети, теперь груды игрушек увековечивают память погибших

а оце цинізм - стільки й будемо, доки існує Раша. ми ж не перші. до цього була Сирія. якщо ми програємо, наступні будуть прибалти.
Цинизм это ваши высказывания. При чём тут Сирия? А насчёт наступных мы с вами не знаем - то ли будут, то ли нет.
И "Раша існувала" и до 2022 и будет існувати и после окончания нашей войны. И вы пишете такую глупость: "стільки й будемо, доки існує Раша". Тогда точно надо отсюда уезжать. Вы такими словами убеждаете в правоте тех, кто уехал и подталкиваете к выезду остальных.

ще раз - за такої логікою - в 1942 срср мав здатися - й мільйони життів були б врятовані. а на окупованій території треба було лише надіятися, що всіх в концтабори не посадять. а ті, хто вивчив би німецьку - якось би прилаштувався 8)
Не прилаштувався бы. Точнее прилаштувався работать на немцев. Свинопасом.
И разницу с 1942 я уже объяснял.

Но вы обещали предложить свои варианты перемирия/мира. Предложили 2 нереальных варианта. Что дальше?
Вы не ответили на вопрос - что делать?
Воевать?
Так почему вы не на фронте? Почему рекрутинг не работает? Почему мобилизация проходит явно не успешно?
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 09 кві, 2025 20:08

budivelnik написав:
  ЛАД написав:... Сейчас здесь в основном и остались диванные бойцы. Их немного, но они забивают остальных лозунгами.
Краще на українському форумі забивати його сторінки українськими лозунгами , ніж прославляти велич педерації
Я правий?
Не правы.
Я не видел, чтобы здесь кто-то "прославляв велич педерації".
А "забивати сторінки лозунгами", любыми, просто бесполезное занятие.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 09 кві, 2025 20:13

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Тобі, тобі гроші сплатив отой споживач. І в тебе, в тебе, капітал приріс. Ти отримав прибуток на свій капітал.
Тобто нікуди капітал не дівся з того, що отой споживач-людина спожила все, що заробила, а не накопичувати почала.
Ще раз для тих в кого рація на бронепоїзді.
1 Ми говоримо про СТВОРЕННЯ ( хлопською- звідки береться ) капітал?
Створення - це не те що було ДО створення, це те що сталось після.
Тому
Для того щоб КАПІТАЛ зявився у розмірі плюс 1 одиниця до того що був... треба щоб ХТОСЬ створив на 1 одиницю більше ніж витратив.
Як тільки він це зробив - так відразу в НЬОГО стало на 1 одиницю більше
2 Так в створенні при створенні цієї одиниці, могли бути присутніми десятки людей....
Але не залежно від кількості (одна людина чи десятки)
Одна ДОДАТКОВА одиниця зявиться тільки в тому випадку коли цей натовп( а яка його кількість - не важливо) створить цінностей на 1 одиницю більше ніж споживе при створенні.
3 Так як є цінності які можна передати нащадкам(бізнес, житло, капітал ) то якщо споживання при створенні ВКЛЮЧАЄ в себе витрати на вищеописані - то це також створення капіталу
4 Наявність КАПІТАЛУ-це одне.
Капітал, з яким не працюють - новий капітал не створює, тому для того щоб він РІС( тобто збільшував обєм ринку) треба щоб з цим капіталом
а - хтось працював
б - в процесі роботи з капіталом , обєм створеного був більшим ніж обєм використаного при створенні.
4 Для того щоб збільшити капітал шляхом обміну товарів/послуг які мають різну ціну на різних ринках... треба здійснити працю по переміщенню цих товарів/послуг з одного ринку на інший...

detroytred написав:Співай про рішення - менше споживати, більше працювати.... Істинний совдеп.
Іншого варіанту стати багатим крім вищеописаного а також-
вкрав-випив-в тюрьму...
в тебе немає.
При цьому , навіть крадіжка це специфічний але все таки вид діяльності(роботи), і ти станеш багатим тільки в тому випадку коли вкрадеш(створиш) більше ніж пропєш....
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 09 кві, 2025 20:14

ЛАД
Ты можешь, хоть километры текста писать

Но ты притащил Арестовича, этого звездуна, на форум
Как говорится, "кому и кобыла невеста", а тебе Арестович - "эксперт"
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 09 кві, 2025 20:14

ЛАД написав:
  budivelnik написав:
  ЛАД написав:... Сейчас здесь в основном и остались диванные бойцы. Их немного, но они забивают остальных лозунгами.
Краще на українському форумі забивати його сторінки українськими лозунгами , ніж прославляти велич педерації
Я правий?
Не правы.
Я не видел, чтобы здесь кто-то "прославляв велич педерації".
А "забивати сторінки лозунгами", любыми, просто бесполезное занятие.

А андрійка .... УА ....., .,76 ....бетон ....джамп ... шмідт .... й ще БЕЗЛІЧ
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4142 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Сер 09 кві, 2025 20:24

budivelnik написав:
  detroytred написав:Тобі, тобі гроші сплатив отой споживач. І в тебе, в тебе, капітал приріс. Ти отримав прибуток на свій капітал.
Ще раз для тих в кого рація на бронепоїзді.
1 Ми говоримо про СТВОРЕННЯ ( хлопською- звідки береться ) капітал?
Створення - це не те що було ДО створення, це те що сталось після.
Тому
Для того щоб КАПІТАЛ зявився у розмірі плюс 1 одиниця до того що був... треба щоб ХТОСЬ створив на 1 одиницю більше ніж витратив.
Як тільки він це зробив - так відразу в НЬОГО стало на 1 одиницю більше
2 Так в створенні при створенні цієї одиниці, могли бути присутніми десятки людей....
Але не залежно від кількості (одна людина чи десятки)
Одна ДОДАТКОВА одиниця зявиться тільки в тому випадку коли цей натовп( а яка його кількість - не важливо) створить цінностей на 1 одиницю більше ніж споживе при створенні.
3 Так як є цінності які можна передати нащадкам(бізнес, житло, капітал ) то якщо споживання при створенні ВКЛЮЧАЄ в себе витрати на вищеописані - то це також створення капіталу
4 Наявність КАПІТАЛУ-це одне.
Капітал, з яким не працюють - новий капітал не створює, тому для того щоб він РІС( тобто збільшував обєм ринку) треба щоб з цим капіталом
а - хтось працював
б - в процесі роботи з капіталом , обєм створеного був більшим ніж обєм використаного при створенні.
4 Для того щоб збільшити капітал шляхом обміну товарів/послуг які мають різну ціну на різних ринках... треба здійснити працю по переміщенню цих товарів/послуг з одного ринку на інший...

detroytred написав:Співай про рішення - менше споживати, більше працювати.... Істинний совдеп.
Іншого варіанту стати багатим крім вищеописаного а також-
вкрав-випив-в тюрьму...
в тебе немає.
При цьому , навіть крадіжка це специфічний але все таки вид діяльності(роботи), і ти станеш багатим тільки в тому випадку коли вкрадеш(створиш) більше ніж пропєш....

Далі третього абзацу, вибачай, не читав.
Бо очевидно, що ти не в стані допетрити головну проблему капіталізму, ринку --- проблема не в створенні товару-послуги і доданої вартості в них (це перша частина обороту), а в другій частині - продати. товар-послугу. ще й з прибутком. Таким чином приростивши капітал.

Так що гудбай.
Зі Сміта почни... чому ринки вимагають розширення для рішення оцієї проблеми. Проблеми постійного зменшення норми прибутку з розвитком ринку (вичерпанні ресурсів росту ринку, збільшенню конкуренції виробників за обмежений попит).
Вчи))))
Рікардо. Рікардо не забудь.
Щоб побачити різницю: вартість хліба, як їжі споживачу, і вартість хліба, як товару, в який вкладено оту працю людини, про яку ти голосив.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 1352413525135261352713528 ... 14517>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор