|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 09 кві, 2025 19:15
Vadim_ Чьому співробітник нацполіції отримує в 5-10 разів більше ніж викладачь музичної школи чі консерваторії ? В Україні
Чому комбайньор не віддав дітей в нацпол чи ВВНЗ (військовий ВУЗ) ? Вакансії є постійно, набирають без проблем. Чому?? Як так?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Сер 09 кві, 2025 19:25
andrijk777 написав:Так, Раша не хоче. А що тут такого?
Действительно, а шо тут такого ? Агрессор не хочет прекращать войну, "а шо тут такого" ? [ У тебя раздвоение личности ? Но почему-то, раздвоение личности исключительно в сторону РФ ) Совпадение ? Не думаю ) Россия не хочет завершать войну, "а шо тут такого ?" Украина не хочет завершать, потому что Россия атакует - ай-ай-ай, как плохо, погибли люди. Начинаются эмоции, а не факты А факт - россия не хочет завершать войну Бот с автомобильным кодом Масквы, тебе бы заткнуться
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 09 кві, 2025 19:28
budivelnik написав: detroytred написав:Коли людина спожила, тобто щось купила, то куди капітал дівся?????
Хочеш ланцюг - на тобі ланцюг... 1 Капітал законами НЕ СТВОРЮЄТЬСЯ Капітал створюють ЛЮДИ своєю працею 2 Капітал це різниця між створеним і спожитим.... Той хто створив стільки скільки й спожив - як був ГОЛОДРАНЦЕМ до створення/споживання, так ним і залишився. Те що ті хто фінансував/організовував/керував/контролював цими процесами створення можуть отримати приріст капіталу- голодранця багатим все одно не зробить. Ба більше, якщо ті хто контролювали/організовували/фінансували отримають менше ніж витратили ( або так само) вони також не змінять розмірів свого капіталу 3 Для того щоб капітал прийшов ( поміть , ти сам використав термін - прийшов) потрібен тільки Закон який гарантує цьому капіталу безпеку перебування на території куди він прийшов..., а вже як СЕБЕ збільшити -капітал знайде. 4 Виходячи з пункту3 - немає в світі ЗАКОНУ який ГЕНЕРУЄ капітал.... Тому ще раз Капітал генерують люди , при цьому навіть для того щоб ІСНУЮЧИЙ капітал отримав прибуток-для цього потрібна праця. А тепер пояснюю Наприклад ЛАД не бачить проблеми у використанні російської чи в терміні винувата Україна в тому що на неї напали , чи в України проблема в наявності на кордонах придурковатого сусіда.. Так само й ти Якщо ти вважаєш що капітал створюється не людьми... то тоді ти не поважаєш тих в кого цей капітал є, бо по твоєму вони його отримали як хочеш але тільки не справедливо.. Тому ти постійно робиш заявки типу Головне хлібне місце і той хто його зайняв- буде мати капітал.... І тому коли я пишу Головне людина, яка з клоаки може зробити хлібне місце, навіть якщо чинне законодавство заточене на перетворення хлібних місць в клоаку...То ти з цим не погоджуєшся. А далі замкнуте коло Наслухавшись таких як ЛАД - російська процвітає Наслухавшись таких як ти - процвітає популізм в якому можновладці хай зроблять а тоді вже..... А можновладці також серед твоїх слухачів.. І вони частину роблять (ту яка до них ближче) а от чому вони повинні виконувати ТВОЮ частину-вони якось не розуміють, по тій простій причині. що й ти виконав тільки свою частину, а те що ЗСУ не була повністю підготовлена- так це ж не твоя відповідальність правда... А от в мене , немає градацій відповідальності.. В мене або все зроблено так що я отримав капітал , або я втратив капітал... і винуватими /чи переможцями - є тільки я, а не можновладці.
Я звичайно очікував, що ти зілл'єшся уводом в бік, підміною предмету. Але ж не такими)) Тобі, тобі гроші сплатив отой споживач. І в тебе, в тебе, капітал приріс. Ти отримав прибуток на свій капітал. Тобто нікуди капітал не дівся з того, що отой споживач-людина спожила все, що заробила, а не накопичувати почала. А якщо б почала накопичувати -- пускати капітал свій в оборот (хоч через вклад банківський, хоч через купівлю хати для здачі в оренду, хоч біткоїн, хоч що), або ще конкурувати з тобою магазином, таксі стала, тоді що? Ти взагалі не розумієш суті процесів ринку... А я мав надію, а раптом ще й до вартостей дойдеш. Споживчої та мінової. Як корінця. Співай про рішення - менше споживати, більше працювати.... Істинний совдеп.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 кві, 2025 19:36
Hotab написав:Vadim_ Чьому співробітник нацполіції отримує в 5-10 разів більше ніж викладачь музичної школи чі консерваторії ? В Україні
Чому комбайньор не віддав дітей в нацпол чи ВВНЗ (військовий ВУЗ) ? Вакансії є постійно, набирають без проблем. Чому?? Як так?
Є знайома, викладач музичної школи. Не сказав би, що бідує. Має двох синів, старенький Сандерик і приватний будинок(успадкований) Це все потребує витрат Може у Вадика щось в консерваторії виправити ...
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 09 кві, 2025 19:54
Shaman написав: ЛАД написав:............. Ловите аргументы. Ваши варианты просто прекрасные. Я за! Но. 1-й вариант недоліків немає. Вариант почти мечта. Но не вижу желающих дать гам хоть какие-то гарантии.2-й вариант, сами понимаете, похуже, но тоже не реальный. Не вижу, чтобы "Раша вже теж виснажена". Если бы так было, то они на предложения Трампа реагировали иначе. А они как-то прохладненько отнеслись к этим, достаточно скромным предложениям. И хотят/добиваются намного большего. Так что ваши очень даже хорошие варианты имеют один недостаток - они нереализуемые на практике.
але чому вони на поточний момент неможливі? бо Раша не хоче?.. по гарантіям не бачу - це у вас вже мем. от нічого ви не бачите (починаючи з успіхів України в сг  ). перемовини про ті чи інші гарантії йдуть. й казати хоч які гарантії - це явне перебільшення. якби конкретні гарантії, то згода Раші й не потрібна.
Вы обижаетесь, когда я говорю о вашей демагогии, но, действительно, надоело. Все "перемовини", которые "йдуть", - сегодня чистой воды болтология. Без участия США никто ничего гарантировать не может и не хочет, а Трамп о гарантиях высказался ясно - все его гарантии это американские интересы в Украине. Если вам хочется верить в сказки, то, пожалуйста. Но я предполагал, что вы уже из детского возраста давно вышли. те, що ви не бачите - вже вище написав. "м'ясні" штурми пішки - це не ознака виснаження? з відповідними втратами. руські блефують - цього ви теж не бачите. є така стратегія перемовин. та Трамп поки на України тиснув, Рашу ще навіть не чіпали...
"м'ясні" штурми пішки - це не ознака виснаження. Знак вопроса там лишний. О "м'ясних" штурмах" я слышу столько, сколько идёт война. Пішки тоже не аргумент. Мы тоже не посылаем на штурм Абрамсы. И всё это из-за того, что, как оказалось, сегодня танки легко уничтожаются дронами ещё на дальних подходах. И почему же, интересно, "Рашу ще навіть не чіпали"? В Финляндии, насколько знаю, Маннергейм никогда не был и не считался пророссийским политиком. И Финляндия достаточно неплохо развивалась. При всей "финляндизации".
Не знаю, сколько "в Біларусі ... зниклих безвісти або посажених". Но эмигрировать вы готовы. А пойти на фронт, чтобы избежать такой необходимости, почему-то не спешите. Простите за такую постановку вопроса, но я даже не о вас лично (хотя и это тоже) - но судя по "успехам" рекрутинга, которые тут вчера обсуждались, избытка желающих воевать не наблюдается.
И вы противоречите сами себе - если пророссийских политиков у нас избрать не реально (и вы в этом абсолютно правы), то откуда будет много "зниклих безвісти або посажених"? Мы же говорим о "финляндизации", а не об оккупации. Никогда не слышал о каких-то наказаниях финских военных и/или политиков.
фінляндізація - це умовний термін. я виклав своє бачення - тепер ви або ще хтось викладіть своє бачення фінляндізації - бо у версії Арестовича - це нонсенс. даю додаткові питання: - які відносини при цьому України та ЄС - як обирається влада - які гарантії - що з армією
Вы "своє бачення" не изложили. Вы сводите к капитуляции и оккупации. "финляндизация" это несколько другое. - Финляндия не была в ЕС до 1995 года и прекрасно торговала со всем миром, в т.ч. и с ЕС. - Влада обирається, как всегда обиралась. - Гарантий никаких. Как не было и у Финляндии. И как никогда не было у нас. - Армия. Арестович говорит о 250 тыс. Это вполне реальная цифра и бОльшую мы не потянем даже чисто экономически. Предложения Зеленского о том, чтобы Европа оплачивала нам содержание миллионной армии даже обсуждать не буду. а якщо беремо аналогію з Фінляндією - державна ж мова українська, так? 
Да. И что? К чему там улыбка? Державна мова українська уже больше 30 лет. а зниклі без вісті та посаджені - подивиться на Крим та окупований Донбас. що там з тими українськими патріотами, що не встигли евакуюватися? багато знаєте? жодного напевне - бо якщо стане відомо хоч про когось, то цієї людини відразу не стане. ще раз Фінляндії не буде, буде Біларусь 2.0 - й режим буде відповідний. вільних виборів не буде. й режим буде відповідний. Раша погодиться лише на маріонетковий режим.
Не знаю. И вы тоже. Мы с вами в оккупации, к счастью не были. И вы опять сводите финляндизацию к оккупации. а оце цинізм - стільки й будемо, доки існує Раша. ми ж не перші. до цього була Сирія. якщо ми програємо, наступні будуть прибалти.
Цинизм это ваши высказывания. При чём тут Сирия? А насчёт наступных мы с вами не знаем - то ли будут, то ли нет. И "Раша існувала" и до 2022 и будет існувати и после окончания нашей войны. И вы пишете такую глупость: "стільки й будемо, доки існує Раша". Тогда точно надо отсюда уезжать. Вы такими словами убеждаете в правоте тех, кто уехал и подталкиваете к выезду остальных. ще раз - за такої логікою - в 1942 срср мав здатися - й мільйони життів були б врятовані. а на окупованій території треба було лише надіятися, що всіх в концтабори не посадять. а ті, хто вивчив би німецьку - якось би прилаштувався 
Не прилаштувався бы. Точнее прилаштувався работать на немцев. Свинопасом. И разницу с 1942 я уже объяснял. Но вы обещали предложить свои варианты перемирия/мира. Предложили 2 нереальных варианта. Что дальше? Вы не ответили на вопрос - что делать? Воевать? Так почему вы не на фронте? Почему рекрутинг не работает? Почему мобилизация проходит явно не успешно?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 09 кві, 2025 20:08
budivelnik написав: ЛАД написав:... Сейчас здесь в основном и остались диванные бойцы. Их немного, но они забивают остальных лозунгами.
Краще на українському форумі забивати його сторінки українськими лозунгами , ніж прославляти велич педерації Я правий?
Не правы. Я не видел, чтобы здесь кто-то "прославляв велич педерації". А "забивати сторінки лозунгами", любыми, просто бесполезное занятие.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 09 кві, 2025 20:13
detroytred написав:Тобі, тобі гроші сплатив отой споживач. І в тебе, в тебе, капітал приріс. Ти отримав прибуток на свій капітал. Тобто нікуди капітал не дівся з того, що отой споживач-людина спожила все, що заробила, а не накопичувати почала.
Ще раз для тих в кого рація на бронепоїзді. 1 Ми говоримо про СТВОРЕННЯ ( хлопською- звідки береться ) капітал? Створення - це не те що було ДО створення, це те що сталось після. Тому Для того щоб КАПІТАЛ зявився у розмірі плюс 1 одиниця до того що був... треба щоб ХТОСЬ створив на 1 одиницю більше ніж витратив. Як тільки він це зробив - так відразу в НЬОГО стало на 1 одиницю більше 2 Так в створенні при створенні цієї одиниці, могли бути присутніми десятки людей.... Але не залежно від кількості (одна людина чи десятки) Одна ДОДАТКОВА одиниця зявиться тільки в тому випадку коли цей натовп( а яка його кількість - не важливо) створить цінностей на 1 одиницю більше ніж споживе при створенні. 3 Так як є цінності які можна передати нащадкам(бізнес, житло, капітал ) то якщо споживання при створенні ВКЛЮЧАЄ в себе витрати на вищеописані - то це також створення капіталу 4 Наявність КАПІТАЛУ-це одне. Капітал, з яким не працюють - новий капітал не створює, тому для того щоб він РІС( тобто збільшував обєм ринку) треба щоб з цим капіталом а - хтось працював б - в процесі роботи з капіталом , обєм створеного був більшим ніж обєм використаного при створенні. 4 Для того щоб збільшити капітал шляхом обміну товарів/послуг які мають різну ціну на різних ринках... треба здійснити працю по переміщенню цих товарів/послуг з одного ринку на інший... detroytred написав:Співай про рішення - менше споживати, більше працювати.... Істинний совдеп.
Іншого варіанту стати багатим крім вищеописаного а також- вкрав-випив-в тюрьму...в тебе немає. При цьому , навіть крадіжка це специфічний але все таки вид діяльності(роботи), і ти станеш багатим тільки в тому випадку коли вкрадеш(створиш) більше ніж пропєш....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 09 кві, 2025 20:14
ЛАД Ты можешь, хоть километры текста писать
Но ты притащил Арестовича, этого звездуна, на форум Как говорится, "кому и кобыла невеста", а тебе Арестович - "эксперт"
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 09 кві, 2025 20:14
ЛАД написав: budivelnik написав: ЛАД написав:... Сейчас здесь в основном и остались диванные бойцы. Их немного, но они забивают остальных лозунгами.
Краще на українському форумі забивати його сторінки українськими лозунгами , ніж прославляти велич педерації Я правий?
Не правы. Я не видел, чтобы здесь кто-то "прославляв велич педерації". А "забивати сторінки лозунгами", любыми, просто бесполезное занятие.
А андрійка .... УА ....., .,76 ....бетон ....джамп ... шмідт .... й ще БЕЗЛІЧ
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Сер 09 кві, 2025 20:24
budivelnik написав: detroytred написав:Тобі, тобі гроші сплатив отой споживач. І в тебе, в тебе, капітал приріс. Ти отримав прибуток на свій капітал. Тобто нікуди капітал не дівся з того, що отой споживач-людина спожила все, що заробила, а не накопичувати почала.
Ще раз для тих в кого рація на бронепоїзді. 1 Ми говоримо про СТВОРЕННЯ ( хлопською- звідки береться ) капітал? Створення - це не те що було ДО створення, це те що сталось після. Тому Для того щоб КАПІТАЛ зявився у розмірі плюс 1 одиниця до того що був... треба щоб ХТОСЬ створив на 1 одиницю більше ніж витратив. Як тільки він це зробив - так відразу в НЬОГО стало на 1 одиницю більше 2 Так в створенні при створенні цієї одиниці, могли бути присутніми десятки людей.... Але не залежно від кількості (одна людина чи десятки) Одна ДОДАТКОВА одиниця зявиться тільки в тому випадку коли цей натовп( а яка його кількість - не важливо) створить цінностей на 1 одиницю більше ніж споживе при створенні. 3 Так як є цінності які можна передати нащадкам(бізнес, житло, капітал ) то якщо споживання при створенні ВКЛЮЧАЄ в себе витрати на вищеописані - то це також створення капіталу 4 Наявність КАПІТАЛУ-це одне. Капітал, з яким не працюють - новий капітал не створює, тому для того щоб він РІС( тобто збільшував обєм ринку) треба щоб з цим капіталом а - хтось працював б - в процесі роботи з капіталом , обєм створеного був більшим ніж обєм використаного при створенні. 4 Для того щоб збільшити капітал шляхом обміну товарів/послуг які мають різну ціну на різних ринках... треба здійснити працю по переміщенню цих товарів/послуг з одного ринку на інший... detroytred написав:Співай про рішення - менше споживати, більше працювати.... Істинний совдеп.
Іншого варіанту стати багатим крім вищеописаного а також- вкрав-випив-в тюрьму...в тебе немає. При цьому , навіть крадіжка це специфічний але все таки вид діяльності(роботи), і ти станеш багатим тільки в тому випадку коли вкрадеш(створиш) більше ніж пропєш....
Далі третього абзацу, вибачай, не читав. Бо очевидно, що ти не в стані допетрити головну проблему капіталізму, ринку --- проблема не в створенні товару-послуги і доданої вартості в них (це перша частина обороту), а в другій частині - продати. товар-послугу. ще й з прибутком. Таким чином приростивши капітал. Так що гудбай. Зі Сміта почни... чому ринки вимагають розширення для рішення оцієї проблеми. Проблеми постійного зменшення норми прибутку з розвитком ринку (вичерпанні ресурсів росту ринку, збільшенню конкуренції виробників за обмежений попит). Вчи)))) Рікардо. Рікардо не забудь. Щоб побачити різницю: вартість хліба, як їжі споживачу, і вартість хліба, як товару, в який вкладено оту працю людини, про яку ти голосив.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
|