anduzenko написав:Я ж писал про рядовых. Капитанам, вроде, фанеру не пробивают, поэтому там оба пола одинаково чудить могут.
В типовому випадку: Солдатам (по старому - рядовим) вже давно не те, що фанеру не пробивають, але й навіть не наказують. Домовляються... Як на ринку або з сусідом. Командир має лише вигіднішу позицію, більше важелів та козирів, ніж підлеглий.
Наказують або і овсі пробивають, то скоріше виключення. _________________________________ Система відправки в розпорядження... Навіть совдеп зі своїми штрафбатами до такого не дійшов. В штрафбати відправляли в якості покарання, і були безпосередньо відповідальні за отого підлеглого особи. Хоча б на папері.
Пропав безвісти. Взнавайте, розбирайтесь в частині, в якій на посаді. Він взагалі не наш. В частині - ми до чого? Він отам, у них. В них і взнавайте, розбирайтесь.
Всі все знають і розуміють.. Але всім по..
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 12 кві, 2025 12:30, всього редагувалось 1 раз.
fler написав:......... Ми бачимо факт, що пропозиція Лепея про безумовне РПВ ні до чого не призвела - кацапи спочатку її взагалі відкинули, тепер висунули ті самі вимоги, що й раніше, тобто не зробили жодної поступки зі своїх вимог. Про все це ми неодноразово тут казали Лепею, пояснюючи, що розмова з рф має бути з позиції сили. До нього не дійшло так само, як не доходить і до вас. Отже, пропозиція Лепея виявилася безглуздою, але вибачень від нього за це ви чомусь не вимагаєте))).
Полностью согласен с вами. Не имею никаких возражений. Теперь расскажите, как этого добиться.
Не один баян порвали на цій гілці, а ви все ще не зрозуміли? Досить прикидатися дурнем. Нічого нового, все те саме - зброя (власна і партнерська), санкції (дієві, а не імітація), політичний тиск (а не заігрування), визнання країною-терористкою (розрив дипстосунків, а не фінансування війни через закупівлю товарів на суми, що перевищують допомогу Україні).
Shaman написав:........ знову брехня й перекручування. трохи раніше ви назвали мої пропозиції нереальними, а тепер знову перейшли - нічого не пропонував. забули?
Не забыл. Давайте я предложу - будем ждать прилёта марсиан, которые скоро, может быть, прилетят и наведут порядок. Это будет считаться ценным предложением? Ваши примерно такие же.
те, що вам підказав Арестович. насправді, якщо ми кажемо про реальний варіант Фінляндії - то це один з варіантів мого мир в обмін на гарантії. тобто ми гарантуємо не вступ в НАТО, але ведемо самостійну політику. й це теж можна обговорити.
Финляндия не вела такую уж "самостійну політику".
...стабилизировались отношения между двумя странами на основе сохранения суверенитета Финляндии при подчинении своей внешней политики интересам СССР. Так, при голосованиях в Генеральной Ассамблее и Совете Безопасности ООН делегация Финляндии голосовала либо солидарно с делегацией СССР, либо воздерживалась от голосования.
https://surl.li/upnosa Вы даже не посмотрели, что означает термин "финляндизация" и как это было в реальности.
тому треба постійно повторювати, щоб підкреслити брехню ЛАДа та інших капітулянтів - пропозиція моя, яку підтримають й інші патріоти, - це змушення Раші до перемовин про реальні умови (зараз розмова про кордони 91 року не йде). Раша досі фактично вимагає капітуляції - ви не наведете жодного прикладу, де вони б пропонували хоч якісь розумні умови.
Я уже писал fler - полностью поддерживаю такое решение. Теперь расскажите, как этого добиться. Будем ждать прилёта марсиан? Такую же ценность имеют все остальные ваши идеи.
"про останню вербу" - це ваша чергова вигадка. я такого ніде не писав. й якщо війна дійсно дійде до такої стадії, то воювати дійсно будуть всі. я на відміну від вас за вік ховатися не буду. але я розумію, що Раша теж виснажена (що ви теж вдаєте чи дійсно не бачите), тому ніяких до останньої верби на поточний момент не буде.
Вот. Наконец вы прямо высказались - вы рассчитываете, что до вас дело не дойдёт, Россия развалится/виснажеться и война обойдётся без вас. Насчёт "за вік ховатися". Мальчик, когда тебе будет 74 года, я посмотрю, за что ты будешь ховатися.
Всё остальное п... , ой, балабольство. Я уже несколько раз обещал, что на ваши упражнения в патриотизме отвечать не буду. Но каждый раз срываюсь, надеясь, что вы способны что-то понять. Теперь окончательно убедился что вы элементарная гнида. Были и такие инструктора райкомов. Причём по идеологии чаще всего. Так что (п...)балабольте дальше.
й знову перехід на особистості. я так розумію, аргументи закінчилися. дідусь, давай так - я поки на це не прореагую, спишу це на вікові зміни свідомості. але ще раз нагадую - якщо ти так бундючно пишеш, який ти правильний, то тримай себе в руках. бо можуть відповісти. й відповідь тобі не сподобається
Аргументы закончились, потому что вы их не воспринимаете и перекручиваете. Или просто игнорируете. Вы рассказываете "про вікові зміни свідомості", так у меня хоть меняться есть чему, а у вас кроме лозунгов в голове ничего нет и меняться нечему. Мальчик, "ти так бундючно пишеш, який ти правильний", и чем же ты мне угрожаешь? Ты же элементарный трус, на что ты способен. Разве что, на удар из подворотни.
И да, повторю вопросы, от ответа на которые вы регулярно уходите.
вы уже на фронте? или хотя бы обратились в рекрутинговый центр? освоили хотя бы какую-то воинскую специальность?
Да, не все патриоты обязаны быть на фронте. Но до тех пор, пока они не на фронте или не вытачивают по 12 часов в день снаряды для фронта, они не имеют морального права рассказывать о необходимости сражаться "до последней вербы", чтобы "примусити рашу до миру" и посылать на фронт других, называя их "ухилянтами". Они сами такие же "ухилянти", готовые пойти на фронт в первых ... ой, в последних рядах.
ЛАД написав:thenewepic Много "красивых" слов, но, как и следовало ожидать, на последние вопросы вы, как и шаман, не ответили:
Простите, можно вопрос к вам - вы уже на фронте? или хотя бы обратились в рекрутинговый центр? освоили хотя бы какую-то воинскую специальность?
Без ответа на эти вопросы все "красивые" слова не имеют никакого смысла.
багато аргументів було наведено - ЛАДу відповісти нема чого. й що він робить? - ігнорує - ЛАД такий ЛАД.
й вважає, що знайшов універсальний аргумент - всі, хто не хоче здаватися, мають воювати. тому якщо такі аргументи наведе Hotab - то ЛАД йому відповість - ти ж вже не воюєш. якщо Banderlog - то ЛАД скаже ти ж при штабі, ти ж не штурмовик. а штурмовики ЛАДа слухати не стануть - вони й так знають, хто ворог й що буває, коли здаєшся.
тому ЛАД зустрічна пропозиція - хочеш здатися, вперед, в окупацію, рузькій мір чекає на тебе. Або просто на Рашу, під милі твоєму серцю кумачеві стяги. Не треба ховатися за спинами тих, хто воює
а ВОС в мене є, й непростий. тому у піхоту я не потраплю, якби ти мені цього не бажав.
fler написав:......... Ми бачимо факт, що пропозиція Лепея про безумовне РПВ ні до чого не призвела - кацапи спочатку її взагалі відкинули, тепер висунули ті самі вимоги, що й раніше, тобто не зробили жодної поступки зі своїх вимог. Про все це ми неодноразово тут казали Лепею, пояснюючи, що розмова з рф має бути з позиції сили. До нього не дійшло так само, як не доходить і до вас. Отже, пропозиція Лепея виявилася безглуздою, але вибачень від нього за це ви чомусь не вимагаєте))).
Полностью согласен с вами. Не имею никаких возражений. Теперь расскажите, как этого добиться.
Не один баян порвали на цій гілці, а ви все ще не зрозуміли? Досить прикидатися дурнем. Нічого нового, все те саме - зброя (власна і партнерська), санкції (дієві, а не імітація), політичний тиск (а не заігрування), визнання країною-терористкою (розрив дипстосунків, а не фінансування війни через закупівлю товарів на суми, що перевищують допомогу Україні).
Из всего этого в наших руках только "зброя (власна...". Всё остальное от нас не зависит, а в руках "партнёров. За 3 года войны этого не произошло. Какие основания предполагать/надеяться, что это произойдёт сегодня? Или через год? Не вижу каких-то изменений в политике партнёров (и не только) в лучшую сторону. Пока что только ухудшение со стороны США.
detroytred написав:Ми бачимо факт - президент змінив позицію (кордони, перемога) на іншу (запропонував РПВ). Про що і казав Лепей - що президенту треба відкинути оце про кордони, перемогу, а перейти до пропозиції РПВ.
Ми бачимо факт, що пропозиція Лепея про безумовне РПВ ні до чого не призвела - кацапи спочатку її взагалі відкинули, тепер висунули ті самі вимоги, що й раніше, тобто не зробили жодної поступки зі своїх вимог. Про все це ми неодноразово тут казали Лепею, пояснюючи, що розмова з рф має бути з позиції сили. До нього не дійшло так само, як не доходить і до вас. Отже, пропозиція Лепея виявилася безглуздою, але вибачень від нього за це ви чомусь не вимагаєте))).
Лепея товкли аргументами: - перемир'я на руку тільки ворогу; накопичить і нападе; а нам припинять допомогу. - а якже звільнення мешканців, які потрепають на окупованих територіях. - ворог повинен бути покараний. Репарації, контрибуції. - за допомогою партнерів переможемо, тому ніякого рпв.
Цим також товкли, але аргументів було більше, чому ви не навели повний список, а обрали лише те, що вам зручно?
detroytred написав:А тепер факт --- президент запропонував РПВ. Факт. І до речі, ця пропозиція мала сенс. Тепер по факту на весь світ продемонструвано саме Україною, що ми за зупинку війни, а рфія - ні.
І шо? Де результат? рф пішла на поступки? Ні.
detroytred написав: До цього (коли президент заявляв тільки про кордони, перемогу) всякі БРІКСИ тицяли президенту, до він не хоче зупинки війни (рпв).
Не звиздіть, бо до цього Зе заявляв про все те, що ми казали Лепею, тобто про безглуздість рпв з рф.
detroytred написав:Правильно. Розмова з рф з позиції сили. Але про що???
Ще один. Вже відповіла вище ЛАДу.
ПС. Це моя остання відповідь вам щодо lapay. Нема бажання пояснювати по 100500 колу.
Vadim_ написав:Hotab Ти, на днях намагався сперечати, зі слів твоєї знаьомо,про зарплати викладачів музичних закладів освіти України , у мене дитина вчилася 9 років у музичній школі , наразі на 4 курсі музичного коледжа, ти міркуєш шо я не патраю які у них там зарплати і мені потрібно слухати тебе зі слів твоєї знаёмої?
зовсім офтоп, але якщо ти петраєш в темі, то давай кажи не про зарплати, а скільки вони реально заробляють з усіх джерел...
Я Вас дуже слухаю і дитина з музичним слухом Развивайте мысль вашу, шо хотели сказать?