Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1354713548135491355013551 ... 14679>
Повідомлення Додано: Суб 12 кві, 2025 10:26

BeneFuckTor написав:
  stm написав:Ні, зуби і здоров'я це те що має перше гени, друге стеження. У Польщі також адекватні люди з фінансами використовують приватну медицину. В Чехії що мені сподобалося 2 рази на рік терапевт по страховці надає рекомендації пройти огляд чоловіче/жіноче здоров'я. Це важливо. Але терапевт тільки надає рекомендації, чехи її приймають не часто. То 250злотих це ж більше 1785грн. Так? ) я була з дітьми і проблемами побуту деякий час у Польщі. На моє щастя мені допомагали або сім'я поляків+подруга заміжня за поляком, або подруги подруг-українки, які мають побут сталий вже роки. Польща для мене, як киянки була доступна навіть з українського доходу. Прага вже ні. Але чехи також стали моїми друзями і помічниками. Це важливо. І поляки і чехи готові їхати після війни у Київ ) це зв'язки які важливі.

Розумієте, ви все одно не зрозумієте. Або розумієте, але у вас свої цілі. Ви хочете переконати себе, когось — неважливо. Ви хочете сказати, що у вас є відповідь на питання:
що краще — гарна зарплата в Україні чи середня робота за кордоном?

Під час університету я до слини доводив, що краще заробляти в Україні, платити 800 грн податку й бути «на коні». ...

При всем при этом - вы тоже игнорируете вопрос кратно выросших после мая 24го коррупционных рисков...
Нет, если семья неполная или вопрос как-то удалось решить - позиция имеет право на жизнь. Но если абстрактного продавца АТБ рассматривать?..
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 12 кві, 2025 10:56

ЛАД написав:...ось й всі ваші аргументи - давай на фронт. а ЛАД, якщо що, вже правильну фуражку приготував
"ось й всі ваші аргументи".
А в дійсності ви просто звичайний боягуз, який буде писати суперпатріотичні лозунги на форумі, сидячі на теплому дівані вдалині від фронта. І посилати на фронт інших. Я б не писав про ваше боягузтво, якщо б ви не виставляли себе таким свідомим патріотом і не таврували всіх, не згодних з вами, не українцями і ледь не ворогами. Чи просто ворогами. Як ви написали про "правильну фуражку".[/quote]
що ви постійно робите - так це перекручуєте. мені тільки цікаво - свідомо чи ні? по-перше, ви чомусь вирішили, що всі патріоти мають бути на фронті - а в тилу - лише тилові щурі, як ЛАД. так не буде. ти ж за радянську модель життя - так от, в ній якраз навпаки - всіх панікерів відправляють на розмінування - до речі, теж ефективна модель бойових дій 8)

я таврую не ВСІХ, як ти брехливо пишеш, а лише тих, хто на це заслуговує. з розумними людьми я готовий обговорювати різні варіанти.

ви навіть свій варіант запропонувати не можете - добре Арестович запропонував варіант. добре, варіант Фінляндії теж підходить. я ж написав, по яким причинам він не мене не влаштовує, - він Рашу не влаштує. мене влаштовує. а що Раші не сподобається - якщо ви самі не можете побачити. що вони вимагають - денацифікація влада. що це таке? для них будь-яка проукраїнська влада - нацистська. вони будуть вимагати або Медведчука, або умовного Азарова.
Я не выставляю себя гением всех времён, который может найти решение любого вопроса. Но я способен принять (по крайней мере, рассматривать) решения, которые предлагают другие.
Вы тоже не предложили никакого решения. Но уверенно заявляете о любом предложении, что "він Рашу не влаштує".
Единственное решение, против которого вы не возражаете, это "до последней вербы".
Но без вашего участия.

знову брехня й перекручування. трохи раніше ви назвали мої пропозиції нереальними, а тепер знову перейшли - нічого не пропонував. забули? :D

те, що вам підказав Арестович. насправді, якщо ми кажемо про реальний варіант Фінляндії - то це один з варіантів мого мир в обмін на гарантії. тобто ми гарантуємо не вступ в НАТО, але ведемо самостійну політику. й це теж можна обговорити.

але я прогнозую - бо я вмію це робити на відміну від вас (ви можете лише факти фіксувати) - що Раша окрім ніяких гарантій буде вимагати демілітаризацію - а ось це не можна допускати. бо тоді або влада перетвориться на маріонеткову, або її Раша змістить силовим способом (як це правильно вказав thenewepic)

тому треба постійно повторювати, щоб підкреслити брехню ЛАДа та інших капітулянтів - пропозиція моя, яку підтримають й інші патріоти, - це змушення Раші до перемовин про реальні умови (зараз розмова про кордони 91 року не йде). Раша досі фактично вимагає капітуляції - ви не наведете жодного прикладу, де вони б пропонували хоч якісь розумні умови.

"про останню вербу" - це ваша чергова вигадка. я такого ніде не писав. й якщо війна дійсно дійде до такої стадії, то воювати дійсно будуть всі. я на відміну від вас за вік ховатися не буду. але я розумію, що Раша теж виснажена (що ви теж вдаєте чи дійсно не бачите), тому ніяких до останньої верби на поточний момент не буде. кількість довбнів, готових померти за 40 тис дол - вона ж постійно скорочується. а що з мобілізацією в Москві чи Пітері?

а ваша позиція - домовитися на ЛЮБИХ умовах. зараз це означає здатися. й знаєте, чому ви на це погоджуєтесь - бо особисто вам це нічим не загрожує (чому й пишу про фуражку), ще й пенсію піднімуть. а що станеться з україномовними співгромадянами - вам начхати. бо Бандера для вас теж ворог, українською мовою ви принципово не хочете спілкуватися (самі ж писали - будуть вони мені вказувати, якою мовою спілкуватися). тобто ви спокійно розміняєте свою пенсію на загибель/ув'язнення сотень тисяч людей. ось що стоїть за вашими пропозиціями. й я вам буду постійно про це нагадувати ;)
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 12 кві, 2025 11:02

Re: Напад росії і білорусі на Україну

й ми якось почали обговорювати, але відповіді не пролунало - Україна проводить масове мінування лінії зіткнення протипіхотними мінами ? чого це можуть не робити, я розумію. й що тоді з Конвенцією про заборону?

чи це тема не для обговорення на форумі?
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 12 кві, 2025 11:03

Hotab
Ти, на днях намагався сперечати, зі слів твоєї знаьомої,про зарплати викладачів музичних закладів освіти України , у мене дитина вчилася 9 років у музичній школі , наразі на 4 курсі музичного коледжа, ти міркуєш шо я не патраю які у них там зарплати і мені потрібно слухати тебе зі слів твоєї знаёмої?
Востаннє редагувалось Vadim_ в Суб 12 кві, 2025 14:11, всього редагувалось 1 раз.
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 12 кві, 2025 11:07

Vadim_ написав:Hotab
Ти, на днях намагався сперечати, зі слів твоєї знаьомо,про зарплати викладачів музичних закладів освіти України , у мене дитина вчилася 9 років у музичній школі , наразі на 4 курсі музичного коледжа, ти міркуєш шо я не патраю які у них там зарплати і мені потрібно слухати тебе зі слів твоєї знаёмої?

зовсім офтоп, але якщо ти петраєш в темі, то давай кажи не про зарплати, а скільки вони реально заробляють з усіх джерел...
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 12 кві, 2025 11:12

ЛАД написав:...
Очередное бла-бла-бла. Во всяком случае, что касается посылки миротворцев в Украину.

я ж кажу постійне перекручування . коли мова йде про підтримку України - то це бла-бла-бла. а як перемовини з Рашею - то це з придиханням - треба розмовляти :D

хоча на жаль саме поточні перемовини США з Рашею перетворилися на бла-бла-бла. бо Раша не йде на жодні поступки й висуває безглузді умови...
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 12 кві, 2025 11:16

detroytred написав:
  fler написав:
  _hunter написав:А вот и Виткофф с новостями появился... Ну такэ, конечно...

Бачу, що Таке, шо вам аж сцикотно процитувати чи хоча б посилання кинути.)))
Детройт шось теж мовчить про Лапеївське рпв.. Ну шо, Детройт, досягли? Де воно?
Я прям дочекатись не можу, щоб почати вибачатись перед lapay.))(Ніт).

Знов дурня вмикаєте.
Три! Три рази, з них один особисто вам детально розкладав, що мова була за пропозицію РПВ.
Лепея ви довбали саме за думку про можливість пропозиції РПВ.
Лепей казав, що президент замість пропозиції РПВ вперся рогом і заявляє тільки про кордони, перемогу тощо.

А ви вп'єть підміняєте предмет.
Не моргнувши оком.
Я серйозно: ну самій не смішно-то?

Дійсно секта якась))
Зілл'єтесь на детальну відповідь.
Відсидетесь час, а потім, як нічого не бувало, по нн-му колу.

Представляете такой диалог рядового с комвзвода?
Собственно, поэтому женщин в патриархальном обществе нет смысла мобилизовать на солдатские должности.
Любой приказ с вероятностью 50% будет не выполнен, а встречен недовольной тирадой.
Мужчинам в таком случае обычно помогает внушение с внесением в грудную клетку.
Если гипотетически применять этот метод к женщинам, на выходе получат полностью деморализованный контингент в состоянии перманентной истерики.
Дело вовсе не во врождённых физических ограничениях, а отсутствии склонности к накоплению и перенаправлению агрессии.
anduzenko

Подякував: 51 раз.
Подякували: 32 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 12 кві, 2025 11:46

Shaman написав:й ми якось почали обговорювати, але відповіді не пролунало - Україна проводить масове мінування лінії зіткнення протипіхотними мінами ? чого це можуть не робити, я розумію. й що тоді з Конвенцією про заборону?

чи це тема не для обговорення на форумі?

Вам Бобуа прямим текстом надав відповідь.
Я теж більше, ніж натякнув.
Ще й посилання надав на американців з постачанням. Не для музейних експонатів мабуть))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 12 кві, 2025 11:54

anduzenko написав:Представляете такой диалог рядового с комвзвода?

В знайомого в АТО був підлеглий капітан з ментів.
То краще жіночі примхи))

А Флер просто, скажімо так, має свою думку-бачення (що Лепей казав) і висуває її. Наполегливо))
Але! В межах.
Не голосить про "на коліна" або "самозабанься", ще й навіть не читавши.
Ото вже повний трешак.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 12 кві, 2025 12:03

Бетон написав:зе, я так понимаю, не хочет плохой компромисс и сделку. Он хочет воевать до конца и полную капитуляцию
Ну, хоть чиновники все пострадают, уже хорошо

В Україні ймовірно продовжать воєнний стан та мобілізацію після 8 травня. Про це заявив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук в інтерв'ю Reuters.

Стефанчук висловив впевненість, що воєнний стан продовжать до його закінчення 9 травня.

Желєзняк: рада голосуватиме за продовження ВС/ЗМ 15-18 квітня

намагатимуться протягнути голосування безпосередньо перед Великоднем, коли нарід буде зайнятий приготуванням/закупами :?

Наймолодший комбриг в історії ЗСУ заявив, що мобілізувати доведеться навіть 18-річних
Наразі дійсність свідчить про те, що до ЗСУ будуть мобілізувати 18-річних

Оскільки крим. відповідальність настає з 14-річного віку, певно можна призивати з 14-ти...

400тис. силовиків (Костенко не дасть збрехати) потрібніші в тилу

Віка Спартц як у воду дивилась 8)
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

#<1 ... 1354713548135491355013551 ... 14679>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему