|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Нед 13 кві, 2025 15:58
Banderlog написав:....... до чого тут паспорт? молодша чи старша значення немає,головне щоб була в діапазоні) з возрастом в мене пріорітети не помінялись , сумніваюсь що і в 80 поміняється. 
У вас - нет. А у них по отношению к вам поменяются. 
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5340 раз.
- Подякували: 4853 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 13 кві, 2025 16:12
Wirująświatła написав:flyman не самая глупая девушка
слухаючи її відео не можу збагнути, чому їй не фартить
-
flyman
-
-
- Подякував: 1602 раз.
- Подякували: 2837 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 13 кві, 2025 16:13
ЛАД написав: Banderlog написав:....... до чого тут паспорт? молодша чи старша значення немає,головне щоб була в діапазоні) з возрастом в мене пріорітети не помінялись , сумніваюсь що і в 80 поміняється. 
ну взагалі в мене плани бути чемним. В мене любов) А якшо б ні і корабль сімейной жизні потерпить крушеніє... То план на пенсію імєється. Но знавав я одного дідка, що мастерськи втірався в довєріє к несовєршеннолєтнім. Робив то не сам а з допомогою подєльніків, богеми розщитано на вирвавшися з села з під прісмотра в училища Текст помню, Ти така умна талантліва дєвочка, папа мама тебе не понімає, тіки дядь міша понімає. Дядь міша тобі зробить портфоліо. Молодьож зара пішла... подонкі, тіко одне на умі. Приходь до нас тут інтєрєсні люди, актори, художніки поети. Ті крутились там бо їм коняку наливали, творці вони часто голодні. як писав подервянський Блєск і ніщєта пі-сів. 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 13 кві, 2025 16:23
Banderlog написав: ЛАД написав: Banderlog написав:....... до чого тут паспорт? молодша чи старша значення немає,головне щоб була в діапазоні) з возрастом в мене пріорітети не помінялись , сумніваюсь що і в 80 поміняється. 
ну взагалі в мене плани бути чемним. В мене любов) А якшо б ні і корабль сімейной жизні потерпить крушеніє... То план на пенсію імєється. Но знавав я одного дідка, що мастерськи втірався в довєріє к несовєршеннолєтнім. Робив то не сам а з допомогою подєльніків, богеми розщитано на вирвавшися з села з під прісмотра в училища Текст помню, Ти така умна талантліва дєвочка, папа мама тебе не понімає, тіки дядь міша понімає. Дядь міша тобі зробить портфоліо. Молодьож зара пішла... подонкі, тіко одне на умі. Приходь до нас тут інтєрєсні люди, актори, художніки поети. Ті крутились там бо їм коняку наливали, творці вони часто голодні. як писав подервянський Блєск і ніщєта пі-сів. 
ти воєн вкусівший богємной жизні ніщебродних нетрадиційних поєтов і традиційних поєтесс? дєдушка тебе не пріобщіл к європєйськім ценностям?
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 13 кві, 2025 16:25
flyman написав: Wirująświatła написав:flyman не самая глупая девушка
слухаючи її відео не можу збагнути, чому їй не фартить
предложи ей свои услуги я уже как то писал, из иностранного учебника психологии, перед обследованием у гениколога девуки старшеклассницы заполняли скрининговый формуляр, ну там какими болезнями болели, среди прочего был вопрос о сексуальном опыте. Те у кого опыта не было написали "да был" (чтобы подруги не дразнили что дефектная) а у тех у кого был написали "нет" (чтобы родители не узнали) так примерно и 90% блогеров, ну кроме тревел (где картинка говорит сама за себя). У меня в оффлайне был бизнес тренер не добившийся в жизни ничего. Мы конечно его послушали (фирма заказала пробный бесплатный тренинг) но... без живых примеров всё это выглядело как пересказ книжки. Даже спорить не хотелось. Как Любарский и психология. Книжку прочитал и сразу видосик, а давайте я ее вам перескажу.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2520 раз.
- Подякували: 3502 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 13 кві, 2025 16:29
Hotab написав:Успіх Так чого ж ти "далеко не втік"/не добився масштабнішого резутату, відносно простого хлопця з 9-ма класами сільської школи?
Накуя тоді це все знання?
А чого «такого» ти досяг? Станом на «до війни» у нас був +- матеріальний парітет (згідно заявленого кожним з нас». (Після війни тобі краще не питати, розстроішся.. ми в ТЦК нормально там живем  ) Але є нюанс: я до війни створив собі кваліфікацію, ціна якої з нуля 80 кує (навчання , ліцензія і наліт на мі8) . І зараз можу косити по 9+ кує. Ти втратив точку на ринку розглядаєш де б на 20 тис грн прилаштуватися. Ти розумієш цінність знань і кваліфікації? Чи це поза межею для тебе?
+ несколько странные рассуждения насчёт режима. Я себе представляю рабочего за станком (или продавца в магазине будивельника, или лётчика, который должен сейчас лететь в рейс), которому позвонил друг: "Пообщаться захотелось. Срочно!", - и он всё бросает и бежит к другу. И смотреть все видосики даже только на этой ветке... Никакого времени не хватит.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5340 раз.
- Подякували: 4853 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 13 кві, 2025 16:35
Wirująświatła написав:заполняли скрининговый формуляр, ну там какими болезнями болели, среди прочего был вопрос о сексуальном опыте. Те у кого опыта не было написали "да был" (чтобы подруги не дразнили что дефектная) а у тех у кого был написали "нет" (чтобы родители не узнали)
Щось здається що то "художня вигадка" в книжці. По-перше, якось занадто осмобисті питання для якогось формуляру, по-друге, якось навіть натяку нема на збереження таємниці. А гінеколог при огляді і так спитає, бо цнотливих оглядають дещо інакше, і в будь-якому разі зрозуміє, проте не має права ту інформацію розголошувати
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8226 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 13 кві, 2025 16:40
ЛАД написав: Hotab написав:Успіх Так чого ж ти "далеко не втік"/не добився масштабнішого резутату, відносно простого хлопця з 9-ма класами сільської школи?
Накуя тоді це все знання?
А чого «такого» ти досяг? Станом на «до війни» у нас був +- матеріальний парітет (згідно заявленого кожним з нас». (Після війни тобі краще не питати, розстроішся.. ми в ТЦК нормально там живем  ) Але є нюанс: я до війни створив собі кваліфікацію, ціна якої з нуля 80 кує (навчання , ліцензія і наліт на мі8) . І зараз можу косити по 9+ кує. Ти втратив точку на ринку розглядаєш де б на 20 тис грн прилаштуватися. Ти розумієш цінність знань і кваліфікації? Чи це поза межею для тебе?
+ несколько странные рассуждения насчёт режима. Я себе представляю рабочего за станком (или продавца в магазине будивельника, или лётчика, который должен сейчас лететь в рейс), которому позвонил друг: "Пообщаться захотелось. Срочно!", - и он всё бросает и бежит к другу. И смотреть все видосики даже только на этой ветке... Никакого времени не хватит.
це хотаб за власні кошти відучився, чи як він "вклав" з нуля, купив гвинтокрила чи аеродром за власні кошти? Це він як будівельник із 14 млн. який недоїдав та інвестував 40 років щоб бути топ 5%?
Востаннє редагувалось flyman в Нед 13 кві, 2025 16:41, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 13 кві, 2025 16:41
Wirująświatła написав:так примерно и 90% блогеров, ну кроме тревел (где картинка говорит сама за себя). У меня в оффлайне был бизнес тренер не добившийся в жизни ничего.
Та навіть нащо далеко ходити, ті ж викладачі в університетах. За невеликим виключеннями (і ті стосуються вже всяких доцентів і вище) це ті, хо зафейлився у професійній кар'єрі за своєю спеціальністю, або навіть не пробували її будувати. От недавно згадували захист дипломів - мене на захисті валила питаннями дицент (зараз вже доктор), що реального професійного досвіду мала менше, ніж я на той момент (я вже працював за спеціальністю), я навіть заробляв більше. Життя бентежне
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8226 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 13 кві, 2025 16:41
ЛАД написав:+ несколько странные рассуждения насчёт режима. Я себе представляю рабочего за станком (или продавца в магазине будивельника, или лётчика, который должен сейчас лететь в рейс), которому позвонил друг: "Пообщаться захотелось. Срочно!"
семья и работа конечно ограничивают возможности для дружбы. Но тем не менее ловите 2 кейса. Собрались старые друзья, без жён, сняли загородный дом, бухло, шашлык, утром рыбалка. Один говорит я на пару часиков у меня там дела (жена, дети, работа). А у остальных дел нет? все отодвинули свои дела а один не смог (или не захотел). Вечер испорчен, люди разочарованы. Его правда хотели видеть. Пригласят ли снова? хз. такое отношение демотивирует. 2й кейс (лично мой) познакомился мой друг живущий в другой стране с девушкой из питера. Ну типа закрутилось. Звонит говорит я хочу приехать но стрёмно, вдруг утка, не мог бы ты со мной поехать в питер? Ок говорю, отодвигаю все дела, встречаю его в борисполе, и в объезд белорусии едем моей машиной в спб через смоленск, псков (кто знает лютейшая глухомань ). У вас не было таких кейсов? а у меня еще с десяток. Шо вы там про станок говорили, если он важнее дружбы то в трудную минуту к нему и будете идти за помощью.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 13 кві, 2025 16:53, всього редагувалось 3 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2520 раз.
- Подякували: 3502 раз.
-
-
Профіль
-
-
2