На постійне питання Песікота "це до перемир'я?" дали відповідь Стармер, Келлог і Шольц. Стармер після удару по Сумах: «Тепер Путін повинен погодитися на повне і негайне припинення вогню без жодних умов», – наголосив Стармер. https://www.ukrinform.ua/rubric-polytic ... armer.html
Келлог: *"Сьогоднішня атака російських військ на цивільні цілі в Сумах у Вербну неділю переходить будь-яку межу прийнятного. Є десятки загиблих і поранених цивільних. ..... "Ось чому президент Трамп докладає всіх зусиль, щоб припинити цю війну", – додав він. https://www.eurointegration.com.ua/news ... 3/7209421/
І Шольц: "Натомість ми бачимо, що Росія нещадно продовжує свою загарбницьку війну проти України. Ця війна має закінчитися, і Росія повинна нарешті погодитися на всеосяжне припинення вогню" https://www.eurointegration.com.ua/news ... 3/7209426/
Я, на всяких случай, повторю -- я говорю про массовую эвакуацию, а не про естественную убыль.
Украина занимает 8 место в мире по количеству международных мигрантов украинского происхождения, только в этом году [декабрь 2021] страну покинули более 600 тысяч украинцев.
Источник: данные Opendatabot, Офис омбудсмана Украины в Facebook
Дословно: "В целом с 2011 по 2020 годы в страну не вернулись 2,6 млн граждан Украины. Судя по показателям 2021-го, можно ожидать, что если в ноябре-декабре не будет массового возвращения украинцев домой, то совокупное отрицательное сальдо за 11 лет будет составлять свыше 3,3 млн человек".
Детали: В первой половине 2010-х годов Украину ежегодно покидали около 500 тысяч граждан. Ситуация немного улучшилась после 2014 года, однако страну все еще покидали более 100 тысяч человек каждый год.
_hunter написав:Я, на всяких случай, повторю -- я говорю про массовую эвакуацию, а не про естественную убыль.
Украина занимает 8 место в мире по количеству международных мигрантов украинского происхождения, только в этом году [декабрь 2021] страну покинули более 600 тысяч украинцев.
Дословно: "В целом с 2011 по 2020 годы в страну не вернулись 2,6 млн граждан Украины. Судя по показателям 2021-го, можно ожидать, что если в ноябре-декабре не будет массового возвращения украинцев домой, то совокупное отрицательное сальдо за 11 лет будет составлять свыше 3,3 млн человек".
Детали: В первой половине 2010-х годов Украину ежегодно покидали около 500 тысяч граждан. Ситуация немного улучшилась после 2014 года, однако страну все еще покидали более 100 тысяч человек каждый год.
Ітак В 2014 - педерація вкрала Крим де було 2млн населення В 2014-2015 - вкрала ще частину ОРДЛО де було 4 млн населення... А тепер якийсь побрехунчик пробує розповісти про страшний виїзд населення з України.... А як враховувалось після 2014 до 2020 року виїзд населення з окупованих територій?
detroytred написав:«Я шокований жахливими атаками Росії на цивільне населення у Сумах, і мої думки із жертвами та їхніми близькими у цей трагічний час», – заявив Стармер.
Він зазначив, що Президент України Володимир Зеленський продемонстрував своє прагнення до миру. «Тепер Путін повинен погодитися на повне і негайне припинення вогню без жодних умов», – наголосив Стармер. https://www.ukrinform.ua/rubric-polytic ... armer.html
Флер, другий абзац це про ваше -пропонування рпв було безглуздим. Стармер не підкреслював би безглузду дію.
Стармер сказав те, що він має сказати як політик. Це не означає, що він так думає насправді. Я впевнена, що всі "думаючі" люди прекрасно розуміють, що рпв з рф - це безглузда ідея, яка не спрацює. За 10 років війни це було підтверджено не один раз. Рпв настане тоді, коли рф не зможе продовжувати війну.
Ога)) Також само я можу стверджувати, що, як політик, Стармер мав сказати: тепер рфія повинна отримати покарання за цей злочин; потрібно посилити допомогу Україні і посилити санкції.
І!!!! Раніше, після отаких злочинів, ці політики ТАК І ГОВОРИЛИ. _____________________________ Результат? Це! Вже! І є результатом. Сама по собі демонстрація України прагнення саме до припинення вогню. (По -надцятому колу)))
_hunter написав:Я, на всяких случай, повторю -- я говорю про массовую эвакуацию, а не про естественную убыль.
Ітак В 2014 - педерація вкрала Крим де було 2млн населення В 2014-2015 - вкрала ще частину ОРДЛО де було 4 млн населення... А тепер якийсь побрехунчик пробує розповісти про страшний виїзд населення з України.... А як враховувалось після 2014 до 2020 року виїзд населення з окупованих територій?
спеціально брешеш чи приплачує хто? Це ж не кількість виїзду в 2013 - це отримання права на перебування , при чому 600 000 з 800000 - як я зрозумів продовження з попереднього періоду. а ось переклад більш повнішого тексту по твоїй ссилочці
Динаміка кількості українських прохачів притулку (див. Малюнок 11) з 2013 року показує різке зростання, що призвело до піку в 2015 році, що відповідає незаконній анексії Росією тимчасово окупованих Автономної Республіки Крим і міста Севастополя та початку конфлікту на Донбасі. Пікова кількість українських прохачів притулку в ЄС уперше становила 20 565 осіб у 2015 році. Після цього кількість заявників зменшувалася протягом кількох років до 5 130 у 2020 році, перш ніж дещо зросла у 2021 році та досягла 5 360. За весь період з 2013 по 2021 рік (див. таблицю 3) 82 000 українців подали заяву. заява про надання притулку в одній із держав-членів ЄС. Серед них 51,6 % – чоловіки, 24,2 % – неповнолітні (до 18 років).
Як бачиш там хтось нулик в описі графіку дописав
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 13 кві, 2025 20:12, всього редагувалось 1 раз.
fler написав:Я впевнена, що всі "думаючі" люди прекрасно розуміють, що рпв з рф - це безглузда ідея, яка не спрацює. За 10 років війни це було підтверджено не один раз. Рпв настане тоді, коли рф не зможе продовжувати війну.
Результат? Це! Вже! І є результатом. Сама по собі демонстрація України прагнення саме до припинення вогню.
Тобто за вашою логікою, до тих пір, поки Україна не запропонувала рпв, всі думали, що ЗСУ підуть захоплювати москву? А тепер прозріли та кажуть: "дивіться, Україна показала, що хоче миру!", "нехай тепер рф покаже". Тим часом поки партнери оце бла-бла-бла, кацапія щодня робить свою справу - вбиває та руйнує. Партнерів це влаштовує, бо війна так до них довше не дійде.
спеціально брешеш чи приплачує хто? Це ж не кількість виїзду в 2013 - це отримання права на перебування , при чому 600 000 з 800000 - як я зрозумів продовження з попереднього періоду. а ось переклад більш повнішого тексту по твоїй ссилочці
Динаміка кількості українських прохачів притулку ...
Як бачиш там хтось нулик в описі графіку дописав
>>> Це ж не кількість виїзду в 2013 - це отримання права на перебування я так и написал, вроде
Вот аналогичный график с 98го года: число Украинце в Европе -- только растет -- и это при постоянно падающей рождаемости. Наверное это от того, что никто не эмигрирует из страны? https://www.osw.waw.pl/en/publikacje/os ... -prospects
Нет -- это, как обычно, кое-кто "немного" ничего не понял "прохачів притулку" к эмиграции, конечно, отношение имеют, но небольшое.
fler написав:Я впевнена, що всі "думаючі" люди прекрасно розуміють, що рпв з рф - це безглузда ідея, яка не спрацює. За 10 років війни це було підтверджено не один раз. Рпв настане тоді, коли рф не зможе продовжувати війну.
Результат? Це! Вже! І є результатом. Сама по собі демонстрація України прагнення саме до припинення вогню.
Тобто за вашою логікою, до тих пір, поки Україна не запропонувала рпв, всі думали, що ЗСУ підуть захоплювати москву? А тепер прозріли та кажуть: "дивіться, Україна показала, що хоче миру!", "нехай тепер рф покаже". Тим часом поки партнери оце бла-бла-бла, кацапія щодня робить свою справу - вбиває та руйнує. Партнерів це влаштовує, бо війна так до них довше не дійде.
Це не за моєю логікою, а за ФАКТОМ. На цей факт вказав президент. Що йому посадовці глобального півдня саме оце і закидали -- що Україна не хоче зупинки війни. О! Навіть Трамп це закидав.
А от після того, як Зе запропонував РПВ -- то цим продемонстрував, що хоче зараз саме рпв. До цього було про кордони, перемогу.
Це вже по якому колу?))
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 13 кві, 2025 20:30, всього редагувалось 1 раз.