|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Сер 16 кві, 2025 08:46
Успіх написав: antichamber написав: Сибарит написав:хорошая учеба лишает нормальной жизни.
в 90% масла на хліб навіть не маєш, тільки моральне задоволення і... у деяких- відчуття переваги над іншими в класі через десять років після ВИШу-дружини немає, квартири теж, про гроші і мови немає а трієчники на BMV з кралями в нічних клубах тусять, а ти дивишся на свою "золоту медаль" і червоний диплом і пригадуєш -як вразив вчителя у 10класі?
Читати це☝️ Хотабу і Фейслесу, шевелячи губами!©😁😁😁
чекаєм на селфі успішного Успіха "на BMV з кралями в нічних клубах тусять" із папірчиком "Успіх 16.04.25", інакше балабло
-
flyman
-
-
- Подякував: 1602 раз.
- Подякували: 2834 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 16 кві, 2025 08:47
Успіх написав: antichamber написав: Сибарит написав:хорошая учеба лишает нормальной жизни.
в 90% масла на хліб навіть не маєш, тільки моральне задоволення і... у деяких- відчуття переваги над іншими в класі через десять років після ВИШу-дружини немає, квартири теж, про гроші і мови немає а трієчники на BMV з кралями в нічних клубах тусять, а ти дивишся на свою "золоту медаль" і червоний диплом і пригадуєш -як вразив вчителя у 10класі?
Читати це☝️ Хотабу і Фейслесу, шевелячи губами!©😁😁😁
Я не прошу показати мені твій БМВ , просто скажи, ти вже знайшов роботу більше ніж на 20 тисяч гривень, чи все мрієш про чесного продавця підалями на твоїй точці, якого не треба буде щомісяця перевіряти 2 діб, рахуючи шурупи?
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 16 кві, 2025 08:49, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2417 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Сер 16 кві, 2025 08:48
Hotab написав:Так били б навіть без сумніві і в хвіст і в гриву, якби знайшовся бекап-план на ситуацію, коли «підалі» виявились нікому не потрібні. А плану нема. А щоки все не здуваються.
Хех, план - є! І вже втілюється у життя! Але ж не на форумі про нього трубіти!  Так що витрись і змирись зі своїм фіаско😁😁😁
-
Успіх
-
-
- Подякував: 271 раз.
- Подякували: 1001 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
4
Додано: Сер 16 кві, 2025 08:55
flyman написав:чекаєм на селфі успішного Успіха "на BMV з кралями в нічних клубах тусять" із папірчиком "Успіх 16.04.25", інакше балабло
Це - не доказ)) Я от зараз можу вийти зі свого будинку і під будинком наклацати фотки не тільки з бмв)) а і сусідок-краль попросити сфоткатись!))) Hotab написав:просто скажи, ти вже знайшов роботу більше ніж на 20 тисяч гривень
Так. Вчись і ти давати ЧІТКІ відповіді, а не викручуватись, як слизький вуж на сковороді!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 271 раз.
- Подякували: 1001 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
4
Додано: Сер 16 кві, 2025 08:59
Успіх написав: flyman написав:чекаєм на селфі успішного Успіха "на BMV з кралями в нічних клубах тусять" із папірчиком "Успіх 16.04.25", інакше балабло
Це - не доказ)) Я от зараз можу вийти зі свого будинку і під будинком наклацати фотки не тільки з бмв)) а і сусідок-краль попросити сфоткатись!)))
а "нічний клуб"?
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 16 кві, 2025 09:08
Успіх ЧІТКІ відповіді
Давай деталі. Щоб були «чіткі відповіді». Бо з клубом і бмв бачу вже чітку «ні»))
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2417 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Сер 16 кві, 2025 09:22
flyman написав:а "нічний клуб"?
а ночные вазы?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2519 раз.
- Подякували: 3502 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 16 кві, 2025 09:42
rjkz написав: Faceless написав:rjkz написав: Девочка в прозрачном? Я выкладывал Гомазду с композицией Металлики. Она не в прозрачном вроде...или я так был увлечен слушанием, что не увидел. Ну и насчет композиции - тут я не соглашусь. У Металлики есть спорные вещи, но даже любители классики отмечают это произведение.
Не вірю що ви не помітили:) У неї всі відео в transparent dress 
Та ладно! Вроде как миниюбка и обтягивающая блузка или гольф или как это называется. Но вроде не прозрачная. Это, кстати, единственная вещь, я имею ввиду Nothing Else Matters, которую она действительно круто исполнила. Остальное что послущал - ну...фантазии на тему. Даже Unforgiven не торкнул. А это - муращки были. Кстати, на ютубе прикольные есть видосы - Металлика в стиле в 50-х, 60-х. В стиле кантри. Когда-то сама Металлика исполнила Enter Sandman на игрушечных инструментах. Мне вообще нравится, когда сочетаются противоположности. Типа оперное исполнение металла или наоборот - классика в исполнении хэви металл. Или бывают настолько необычные и драйвовые каверы известных вещей, что лучше оригиналов. Мне, например, нравилась вещь Бонни Тайлер Holding Out For A Hero. Но лет 5 назад открыл для себя такое исполнение: У меня не то, что мурашки, кровь вскипает. Кстати, обратите внимание, кроме ударных, остальные "инструменты" - вокал Наслаждайтесь. VanCanto
Власне тому може зайшла Apocalyptica. І Nothing Else Matters в них теж виконання шикарне
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8226 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 16 кві, 2025 09:42
Wirująświatła написав: flyman написав:а "нічний клуб"?
а ночные вазы?
якщо це успіщний Успіх
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 16 кві, 2025 09:44
rjkz написав: ЛАД написав: rjkz написав:Девочка в прозрачном? Я выкладывал Гомазду с композицией Металлики. Она не в прозрачном вроде...или я так был увлечен слушанием, что не увидел. Ну и насчет композиции - тут я не соглашусь. У Металлики есть спорные вещи, но даже любители классики отмечают это произведение.
Возможно, ошиблись, когда вставляли ссылку. Сейчас проверил ваш пост viewtopic.php?p=5843727#p5843727. Какая-то фоновая музыка присутствует, но её почти не слышно за рассказом девочки в прозрачном, которая моет окно и рассказывает, как стирать прозрачные вещи.  Если можно, дайте ссылку, которую хотели, по заявкам трудящихся.
Хмммм. Не понимаю о чем речь, ввидео не открывается. Может, я когда вставлял ссылку, случайно какой-то символ удалил и получился другой видос? Сорри.
Так, це геть інше відео. В першому був канал якоїсь дівчини, що прибирає в прозорих сукнях  Ну і раз вже пішла тема, як вам оце
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8226 раз.
-
-
Профіль
-
-