Приношу свои извинения. Я вас недооценил. Вы не только с лёгкостью могли бы быть инструктором райкома партии по идеологии, но так же легко могли бы работать следователем НКВД. Вам запросто удаётся придумать мыслепреступления и выдвигать соответствующие обвинения. Я заранее чистосердечно признаю себя японским шпионом и агентом сигуранцы. А также каюсь во всех остальных грехах, которые вы припишете. Успехов вам на этом трудном, но исключительно благородном поприще!
якщо нема чого сказати, годі мене оббріхувати а от висновки робити вже не вмієш
Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що чекає відповіді від Росії щодо пропозиції про припинення вогню в Україні вже цього тижня.
"Ми почуємо від них відповідь цього тижня. Дуже скоро, насправді. Ми хочемо, щоб це зупинилося. Ми хочемо, щоб смерті і вбивства зупинилися", – заявив американський президент.
budivelnik написав:На відміну від люмпено-ждуна, від моєї думки не те що щось залежало.... Я просто ЗАКРИВАВ. ...
Тезис, с которым споришь, перечитай, закрыватель
а - чим далі по часу/відстані/повязаності обєкт - тим менше в нас впливу на цей обєкт.
Ой как все запущенно... Ниразу не читанный учебник физики таки советую почитать -- про "порог реакции". С определенного часу/відстані/повязаності, несмотря на все яканья закрывателей, результат воздейстия на объект -- обнаружить невозможно. В этом случае принято считать, что его (воздействия) и нет. А то так и гомеопатию на полном серьезе рассматривать придется
budivelnik написав:Якщо завод має борги - він не ефективний.
Эта логика 90х применима только к заводу который производит бухло или конфеты а не к оборонпрому. Правда было бы плохо если б сейчас осталось парочка заводов "с долгами" но способных производить ракеты или ПВО?
Ви вмієте мислити економічними категоріями? Ви розумієте що ресурси ні звідки не приходять і нікуди не зникають ? Якщо б ми ТРИМАЛИ 30 років завод якому потрібно доплачувати... то війни б не було , ми вже б розвалились як до цього розвалився совок. ...
Главное Бритам это не говорить: они, дураки, свой "никому ненужный" British Steel у китайцев сейчас чуть ли не национализировать думают - пока министерскими приказами обходятся...
_hunter написав:С определенного часу/відстані/повязаності, несмотря на все яканья закрывателей, результат воздейстия на объект -- обнаружить невозможно.
1 Те що ти ні на що не впливаєш - мене ж не цікавить Ти був нулем в Українів-залишився нулем за межами України. Таких абсолютних нулів(зжерли все що зробили і заявили що їм ще й винні)-приблизно 30-40% від популяції. 2 Тепер давай визначимо що МОЖНА поміряти , а що ні.... В Україні - 40 млн населення , і це населення своїми діями впливає на те що зроблено - на 100% Далі Відмінусуємо дітей і пенсіонерів (вони як правило впливають тільки на споживання)-це десь 20 млн осіб Відмінусуємо абсолютних нулів а-ля ти - це ще 30% від 20млн=6 млн осіб Залишається ті хто працюють - десь 14 млн Я один з цих 14 млн... але мій вплив більший ніж в 13 млн працюючих і менший ніж в 1 млн працюючих.. От і виходить Я займаючи 1/40 000 000 - впливаю на події в Україні десь на 1/1 000 000, при тому що шкала системи має діапазон від 1/ 40 000 000 , тобто мій вплив в 40 разів вищий від чутливості системи вимірів. Зрозумів.
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 18 кві, 2025 09:30, всього редагувалось 1 раз.
_hunter написав:С определенного часу/відстані/повязаності, несмотря на все яканья закрывателей, результат воздейстия на объект -- обнаружить невозможно.
От і виходить Я займаючи 1/40 000 000 - впливаю на події в Україні десь на 1/1 000 000, при тому що шкала системи має діапазон від 1/ 40 000 000 , тобто мій вплив в 40 разів вищий від чутливості системи вимірів. Зрозумів.
Снова двойка: ты линейку с весами перепутал. И снова предыдущий пост забыл Но как я тебе уже писал: в эстафете твоя потужность не важна - главное как команда бежит.
budivelnik написав:Ви вмієте мислити економічними категоріями? Ви розумієте що ресурси ні звідки не приходять і нікуди не зникають ? Якщо б ми ТРИМАЛИ 30 років завод якому потрібно доплачувати... то війни б не було , ми вже б розвалились як до цього розвалився совок. ...
Главное Бритам это не говорить: они, дураки, свой "никому ненужный" British Steel у китайцев сейчас чуть ли не национализировать думают - пока министерскими приказами обходятся...
1 Брити ПРОДАЛИ китайцям свій Брітіш Стайл 2 Тільки зараз Брити думають чи вапрто його націоналізувати.
Тобто все як я й описував ...
Ты между этими двумя предложениями реально разницу видишь? >>> 2 Тільки зараз Брити думають чи вапрто його націоналізувати.
>>> "никому ненужный" British Steel у китайцев сейчас чуть ли не национализировать думают
-- или просто для объема написал?
>>> Тобто все як я й описував Именно. О чем и разговор -- Бриты сделали по школьной логике закрывателя. "внезапно" выяснилось, что это это могло быть ошибкой