Російський диктатор Володимир Путін наказав припинити всі бойові дії на період великоднього перемир'я, повідомляють російські пропагандистські агентства ТАСС та РИА Новости.
Чекаємо на нові обстріли ...
може б ти чекав, що Боневтік теж обявить перемиря на півтори доби? Казав я вам шо цей тиждень останній шанс на мир? Якшо не договоряться воювати будут всі, і безбожники і протестанти і юдеї.
може б ти чекав, що Боневтік теж обявить перемиря на півтори доби? Казав я вам шо цей тиждень останній шанс на мир? Якшо не договоряться воювати будут всі, і безбожники і протестанти і юдеї.
Ви побачили мир в очах пуйла? З якого переляку він раптом має піти на мирову? Полонені росіяни повідомили, що командування рф дало завдання окупантам вийти на адміністративний кордон між Донецькою та Дніпропетровською областями до 9 травня. https://www.slovoidilo.ua/2025/04/19/no ... i-vijskovi
Дюрі-бачі написав:В тому й проблема демократії: поки розмови дійдуть до реалізації - вже більшість буде в Орбанів, Фіцо, Тампів, АДГ та інших популістів, які пообіцяють швидко вирішити проблему...
популізм - це проблема демократії останніх часів. яку демократія має вирішити. але всі ці диктатури все одно починають вести країну до деградації.
Популізм- проблема демократії всіх часів
А може поставимо з голови на ноги? І скажемо Популізм це проблема СУСПІЛЬСТВА? Адже в Швейцарії - демократія А популістичний закон про базовий дохід в 900 євро на особу - під час РЕФЕРЕНДУМУ був заблокований голосами голосуючих.
Бетон написав:путін оголосив великоднє перемир'я, — росЗМІ
Повідомляється, що російська сторона зупиняє всі бойові дії з 18:00 19 квітня до 00:00 21 квітня.
В тих місцях де позволяють сили/засоби/обстановка.. я б ввімкнув НАС ТАМ НЄТ і віджав би трошки території....
1) так и они ведь могут включить!; 2) уж лучше оставаться на самими оборудованном/обжитом опорнике, на каких-то холмах, чем продвинуться на пару сотен метров в чисто поле!
Бетон написав:путін оголосив великоднє перемир'я, — росЗМІ
Повідомляється, що російська сторона зупиняє всі бойові дії з 18:00 19 квітня до 00:00 21 квітня.
В тих місцях де позволяють сили/засоби/обстановка.. я б ввімкнув НАС ТАМ НЄТ і віджав би трошки території....
1) так и они ведь могут включить!; 2) уж лучше оставаться на самими оборудованном/обжитом опорнике, на каких-то холмах, чем продвинуться на пару сотен метров в чисто поле!
1Даю 99,99% що москалики так і зроблять( там де їм сильно треба-перемирья не буде) 2 А де в моєму повідомленні описано що я за те щоб кращі поиції мінялись на гірші?