США де-юре визнають російську анексію Криму, а Україна та Росія - заморозять лінію фронту.
Де тут вимога до України де-юре визнавати Крим?
Не Трамп, а Зе знову збрехав українцям.
|
|
![]() США де-юре визнають російську анексію Криму, а Україна та Росія - заморозять лінію фронту. Де тут вимога до України де-юре визнавати Крим? Не Трамп, а Зе знову збрехав українцям. ![]() detroytred
читать меееедлееееенннно шевеля губами... много раз... до осознания прочитанного... ![]()
Мееееееееедлєнно напиши, що нового ти там прочитав. І конкретно вкажи, що з отого прочитаного заперчує якісь мої твердження. Нееееее взааааагалі, ааааа кооооонкретно. Коли осознаєш, спробуй.
![]()
То як там з ударами по РФ ? Тобі потрібні окуляри, щоб це побачити ? Чи методичка і 11 фублів заважають це зробити ? У тебе методичка - Україна винувата Де 24 години Трампа ? Що трапилось ? )) Повивчай "де-юре" і "де-факто", напишешь мені доклад ) ![]() Єрмак - негайне, повне та безумовне припинення вогнюУ Лондоні відбулася зустріч нашої делегації зі спеціальним представником Президента США з питань України Кітом Келлогом.
Ми донесли свою позицію та наголосили на тому, що негайне, повне та безумовне припинення вогню має стати першим кроком до початку переговорів про досягнення справедливого і тривалого миру. Висловили сподівання, що це відповідає баченню Президента США Дональда Трампа. Я зазначив, що за будь-яких обставин Україна буде захищати свої принципові позиції під час переговорів, оскільки вони становлять основи її суверенітету та територіальної цілісності. Домовилися продовжувати діалог та регулярні контакти.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українути гарно вмієш непомічати незручних питань. Яка це "юридическая отдача" Криму, можна детальніше і по процедурі? Чи ти думаєш Зеленський просто в тік-тоці запише відео "іменем ОСББ номер 7 юридично визнаю Крим російським" і все, Крим_їх )). ![]()
Ти несеш якусь агресивну маячню, як несповна розуму. ![]() Рік тому це мало більший зиск, ніж сьогодні.
Бо в Трампа не з'явилося б підстав урівнювати Україну та рфію. Прийшлося б голосити тільки про змусити пу на зупинку війни. Не було б отого в Овальному кабінеті і т.д. Стосовно кому і чому коли потрібна передишка -- це треба хоч якось обгрунтовувати. Бо Жорін каже, що пауза навіть на півроку дасть нам змогу набудувати та підготувати ого-го-го. Що навряд чи буде бажання сунутись знов. Про як за рік покращились позиції теж хотілось би почути. Хоча - да)))) Саме отака контраргументація про кому передишка та млин рік тому лунала. Якщо ви про це.
![]() detroytred
Ну і взагалі оце ваше «от якби тоді» це повна маячня. По-перше, жодних гарантій що ті перемовини могли б відбутись, що були б погоджені вимоги . В Стамбулі не могли, зараз не можуть, а от в 2023-му (чи коли там Лапай пропонував?) домовились би. Ага, з чого б це? По-друге , хто взагалі знає як пішла б далі історія, якщо змінити щось в минулому? Ви гарантуєте, що зажили б довго, мирно і щасливо в 2023 році і досі б все було б прекрасно? Ніхто не знає як би воно було! Може б взагалі б було на папері (я сумніваюсь що було б навіть на папері) , а по факту все б продовжувалось. Але ви собі навіщось створили ідола, і кажете «от був же провидець!» Дурня, їй Богу, Впевнений, то від надлишку вільного часу у вас дурні думки. ![]() detroytred
В нього ж не гірший «факт». Є «військовий» , є «війна». Військовий не на війні, не був ніколи і не збирається. Ви кажете «може буду». А він каже «факт за віконцем ! Нема і не був!!» Бийте його «факти» З його точки зору він не менше правий , ніж ви тут собі придумали «факт за віконцем».
Тобто ви думали, що ті хто заперечував Лапаю в 2023-му, розраховують на вічну війну?? Тобто ви і в 2030-му (не дай Бог) якщо війна триватиме доти, при початку чергових переговорів, скажете «ага! Лапай був правий!! Бачте, перемовини!!» Ви зараз як отой Віталік, який кричав про «допомогу до літа 2023-го», в 2025-му при першому ж згортанні від США закричав «ага! Я казав, що допомога не вічна!» Пля, так а хто заперечував , що РПВ колись да буде? Хто заперечував, що колись буде припинення допомоги (доречі досі не припинена, ні військова, ні гроші). Хіба хтось обіцяв вічну війну? Востаннє редагувалось Hotab в Сер 23 кві, 2025 23:37, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|