Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1374913750137511375213753 ... 14745>
Повідомлення Додано: Нед 04 тра, 2025 15:36

yama написав:Що спільнота думає про Стерненка ? Я про нього не знав до моменту так званого замаху.
Сам замах якийсь недолугий ... як і Стерненко на рендж ровері ( і саме авто гівно в мого знайомого коробка полетіла меньше ніж на 100 тис) .

Ще один ... "Я про нього не знав до моменту так званого замаху."
Повна брехня

Кілька років тому, вже був 3-й напад на Стерненко, коли він відбився та трішки ножиком почікав нападника

Тоді тільки лінивий не писав "Стерненко - убийца", таскали всюди цю історію
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 04 тра, 2025 15:47

Re: Напад росії і білорусі на Україну

"Падали стекла, машины горели": СМИ показали последствия налета "шахедов" на Киев (фото, видео)
В ночь на воскресенье, 4 мая, российская армия атаковала Киев ударными дронами. В результате атаки пострадала Оболонь. Повреждены машины и ТРЦ, горела многоэтажка.

По данным столичных властей, "шахеды" повредили ТРЦ Dream Town. В соседних домах выбиты окна. Украинские СМИ публикуют фото и видео с места "прилетов" вражеских дронов.

Также на кадрах видно несколько ворон, поврежденный "Экомаркет" и последствия пожара на кровле многоэтажки после падения обломков дронов.

Хор хомя"чків-зрадунців мовчить про це ...
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 04 тра, 2025 16:08

переписав хату на кота

Их вариант "переписала хату на кота"
fox767676

Подякував: 398 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 тра, 2025 16:27

pesikot написав:
  yama написав:Що спільнота думає про Стерненка ? Я про нього не знав до моменту так званого замаху.
Сам замах якийсь недолугий ... як і Стерненко на рендж ровері ( і саме авто гівно в мого знайомого коробка полетіла меньше ніж на 100 тис) .

Повна брехня

Кілька років тому, вже був 3-й напад на Стерненко, коли він відбився та трішки ножиком почікав нападника

я про нього тільки від Арестовича чув , і не розбирався до кінця, особа не медійна не публічна то звідки мені його знати ? Мало про кого Арестович згадував так що мені всіх гуглити ? :oops:
Хм загуглив ... бачу є ютуб канал в стилі жовтої преси із жовтими заголовками ... мдя.. виявляється він блогер , дуже багато зараз ютуб блогерів , я теж веду свій блог на юутуб , раз в три чотири місяці викладаю свій шортс , правда без жовтих заголовків...Певно треба додавати "Жовті" новини і "жовті" заголовки то і гляди назбираю підпиЩиків. Так а чого шуму стільки ну блогер і що з того в нас багато блогерів?

Як там наклали санкції в Європі на металокомбінати російські ? чи ні ?
25 липня, 2024,
«Ми отримали відповідь на наш лист від Верховного представника Європейського Союзу з питань закордонних справ і політики безпеки Жозепа Борреля. Він заявив, що повністю згоден: вся без винятку металопродукція з країни-агресора має бути заборонена і ця робота вже ведеться», – написав Гончаренко.

У листі, зокрема, Боррель заявив, що повністю згоден з пропозицією депутатів повністю припинити імпорт російської металопродукції до ЄС.

«Важливо продовжувати пошук шляхів подальшого стримування фінансових надходжень Росії. Враховуючи процес прийняття рішень в Союзі, особливо щодо зовнішньої політики та політики безпеки, важливо досягти одностайної підтримки всіх держав-членів. Наразі для досягнення цього порогу необхідно узгодити різні позиції. Будьте впевнені, що вашу пропозицію буде ретельно розглянуто», – написав Боррель.

Нагадаємо: у 12-му пакеті Євросоюз продовжив дію квот на російські сляби ще на чотири роки, чим фактично послабив раніше введені обмеження.

У свою чергу депутати трьох країн – України, Польщі та Естонії, – звернулися до ЄС з закликом діяти жорсткіше, і працювати не тільки над введенням нових санкцій, а й посилювати вже існуючі.
https://glavcom.ua/news/v-jes-vidreahuv ... 11850.html

а віз і нині там 7 лютого 2025 :
Нагадаємо, раніше уповноважений президента України з питань санкційної політики Владислав Власюк заявив, що у 2023 році Росія експортувала до ЄС продукцію гірничо-металургійного комплексу (ГМК) на суму 3 млрд євро, а за 9 місяців 2024 року — ще на 2,1 млрд євро. Тому санкційні винятки на деякі групи російських товарів, особливо на металургійну продукцію, мають бути скасовані.

Він нагадав, що підприємства ГМК напряму підтримують російський ВПК. Наприклад, російська Група НЛМК, що належить олігарху Лісіну, постачає металургійні сляби до ЄС, водночас є монопольним виробником у Росії спеціальної електротехнічної сталі, яка є критично важливою для російської оборонної промисловості.
7 лютого 2025
https://ria-m.tv/ua/news/371334/rosiysk ... spert.html

і останє 04.04.2025
Заводи російської НЛМК продовжують працювати у ЄС, попри активну співпрацю з російським ВПК – розслідування
04.04.2025

Санкції ЄС не діють: заводи російської НЛМК виробляють сталь для крилатих та балістичних ракет, але вільно працюють у Європі – УП

https://online.zp.ua/zavodi-rosiiskoi-n ... idyvannia/

10.04.25
«ПАРЄ підтримала мою правку щодо запровадження санкцій по російській військовій економіці — зокрема, по бізнес-імперії олігарха Володимира Лісіна. Про це наголошував в правці і дуже важливо, що вона була врахована. Це чіткий сигнал: бізнес, який годує війну, не може безкарно працювати в Європі», — заявив нардеп Олексій Гончаренко. .

30 квiтня, 2025,
glavcom.ua
Санкції не діють: від початку року Євросоюз наростив імпорт російського металу на 71%
За підсумками січня-лютого 2025 року ЄС імпортував 1,35 млн т (+71,4 р./р.) металургійної сировини російського походження. Витрати на імпорт сягнули €535,2 млн (+47,3% р./р.). Про це свідчать розрахунки GMK Center на базі даних Eurostat.

Основний обсяг імпорту припадає на чавун: за 2 місяці ЄС купив його 678,4 млн т (+8,7 раза р./р.), на суму €247,65 млн. Найбільшими споживачами чавуну з РФ є Італія, Латвія, Бельгія та Польща.

Великі обсяги імпорту припадають і на напівфабрикати: основні обсяги спрямовано до Бельгії, Італії та Данії.

Нагадаємо, ЄС за підсумками 2024 року імпортував з Росії 5,34 млн т продукції гірничо-металургійного комплексу.
Дарія Демяник

нічого не ввели :evil: однією рукою допомогаємо Україні іншою допомогаємо рф
Востаннє редагувалось yama в Нед 04 тра, 2025 16:41, всього редагувалось 5 разів.
yama

Подякував: 9213 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 04 тра, 2025 16:31

yama написав:я про нього тільки від Арестовича чув

Volodymyr Boiko написав:
Мені залишилось служити рівно тиждень. Як вийду на волю - напишу повість про «волонтера» Стерненка, якого в 2017 році вигнали з одеської обласної організації «Правого Сектору» та виключили з агентурної мережі ДЗНД СБУ за спробу купити посвідчення учасника бойових дій. Ініціатором виключення Стерненка з лав добровільних помічників СБУ тоді була його дівчина (називати її ім’я не стану, вона давно живе в Києві й працює на державній службі), також завербована СБУ, яку страшенно обурив той факт, що вона, як виявилось, спить з аферистом.
Наступна співмешканка Стерненка – Наталія Усатенко – була прес-секретарем Уляни Супрун і через Уляну привела свого коханого, який зненацька зарізав беззбройну людину, у посольство США, де на Стерненка вдягнули окуляри з простими скельцями й перетворили одеського гопника на говорячу голову Ютуб-каналу. Одночасно Стерненко запропонував свої послуги Головному управлінню «К» СБУ, де шестерив на заступника начальника цього Главку Василя Пісного аж до смерті останнього від ковіду. Це саме Пісний і перший заступник голови СБУ Павло Демчина в грудні 2018 року привели Стерненка в кабінет генерального, прости господи, прокурора Луценка з проханням забрати з поліції кримінальне провадження за фактом вбивства, вчиненого Стерненком у Одесі, і передати справу в СБУ «на поховання». А в лютому 2021 року за посередництва посольства США справа про вбивство, вчинене Стерненком, взагалі була обміняна на «справу Татарова». Після чого Стерненко повернувся в агентурний апарат ДЗНД СБУ і став своїм ротом обслуговувати Офіс Президента Зеленського.
До речі, я коли узнав, хто зараз куратор Стерненка в СБУ – довго сміявся: начальник Управління контррозвідувальних заходів із захисту національної інформаційної сфери ДЗНД СБУ (так зване управління «М») Андрій Володимирович Салєнков. Це управління займається блогерами, ютуберами, тіктокерами та людьми, які називають себе журналістами – саме Салєнков організовував стеження за наркоманами Бігуса. За законами жанру, Стерненко має носити Салєнкову «десятину» – тобто 10% тих грошей, які він збирає з довірливих лохів «на ЗСУ» і на які купляє собі автомобілі, земельні ділянки, квартиру в елітному столичному ЖК, наймає охорону та броньоване авто й наповнює свої (а також своїх кураторів) криптогаманці.
Раніше Салєнков очолював головний відділ захисту національної державності в Управлінні СБУ в Харківській області й систематично, через проросійську агентуру, яку вербував «у темну», організовував теракти в Харкові – щоби їх вдало розкривати по гарячих слідах. Але після того, як його агенти підірвали вибухівку в натовпі під час мирної ходи в лютому 2015 року (тоді 4 людини загинуло), на Салєнкова ледь не вдягнули кайданки. Тепер Салєнков, напевно, вирішив підвищити капіталізацію Стерненка і взявся за старе. Тим більше, що його харківських агентів тоді вдалось врятувати від довічного ув’язнення – після суду СБУ передала їх у Росію.
Через це Людмилі Чемерській, яку СБУшники завербували для «замаху» на Стерненка, без жодних на те підстав повідомили про підозру в державній зраді – щоби ця справа знову розслідувалась не в поліції, а в СБУ. Бо агенту Стерненку скоро балотуватись до Верховної Ради, а у нього немає ані посвідчення УБД, ані поранення – тільки постанова Приморського РТЦК м.Одеси про розшук за ухилення від мобілізації.
А тепер у Стерненка буде ореол мученика й додаткові доходи – як у його попередника Булатова, який працював на начальника 2 Управління Головного управління «К» СБУ Василя Бурбу, зливаючи інформацію про «Автомайдан». Булатова в січні 2014 року «викрали невідомі особи, які розмовляли з російським акцентом», і тиждень утримували на дачі в друга Булатова, підприємця Юрія Зозулі, а потім ще й порізали Булатову вухо. Під час «викрадення» з банківської картки Булатова, на яку він збирав гроші на «Автомайдан» (подібно тому, як Стерненко збирає гроші «на ЗСУ») зненацька зникли 50 тисяч доларів, а сам Булатов за пережиті страждання був призначений міністром у справах молоді та спорту.
Тож слідкуйте за кар’єрою військовозобов’язаного Стерненка – буде міністром, не інакше.

Зображення
fox767676

Подякував: 398 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 тра, 2025 16:35

Моя субєктивна думка = деякі люди далі йому донатять ...
Також цікавить кому спільнота вважає за доцільне донатити ? ( хоча як показало моє опитування ранніше більшість вважає що платить дуже багато податків офіційно і тому може не донатити) .
В одному з каналів перекладача на військову тематику mortis_aeterna відкрився збір на Бандера павер - недолугу зарядну станцію зроблену з гівна і палок ( найдешевших китайських комплектуючих) по завищеній в 10 разів ціні ( яка часто вище, або рівна ніж в визнаних лідерів eco flow та bluetti ), про її якість є десяток відео розбірок майстрів з коментарями на ютуб, про що автору збору вказали кілька дописувачів\читачів, автор погодився на альтрнативу, але коли я запропонував реальну хорошу альтернативу по дилерській ціні від виробника=імпортера торг марки ( з яким я співпарцюю і обладнання якого я перепродаю сам) звісно без навару з вказанням посилання і бренду , пообіцявши -30% знижки від РРЦ - мене відправили в read only тобто бан . Із серії коли хотів по собівартості по дилерській ціні допомогти , а це розцінили за бажання нажитися і рекламу .
нащо я це пишу ?
просто всі мають знатинегідників Вінниця промавтоматика і бендера павер, які наживаються на війні
https://www.youtube.com/watch?v=kLQGoQYSEwo
https://www.youtube.com/watch?v=VOJI_AMvios
https://www.youtube.com/watch?v=aR5OzBJv__A
https://www.youtube.com/watch?v=N7jeSKez8vc
і таке подібне гівно просувається всіми правдами і неправдами на тендери , під нього пишуться тендери , бо є хороший зазор для відкату при такій завищеній ціні . А вже як тендерні вимоги виписувати під конкретного виробника то практика поширена . Та я розумію що відкати це всюди є , але одна справа коли продається\постачається у військо щось якісне і хороше, і з нього відкат,а інша коли гівно постачають.

Люди донатять, я також. Хоча дитина каже щоб я краще йому скидав ці кошти, у нього багато витрат. Але Стерненко дійсно закриває збори на декілька мільйонів за дві доби. Родичі з фронту отримують допомогу дронами від Стерненка, кажуть багато.
Враховуючи його підписників на ютубі, на старих корчах він іздити не повинен. Та й не факт що він його, хоча чому б і ні?
Slon_Nosov

Подякував: 1084 раз.
Подякували: 717 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 04 тра, 2025 16:38

pesikot написав:
  Schmit написав:Вже чи не щоденна невтішна статистика і тільки з нашої сторони руйнування/потерпілі/загиблі. Україну перетворюють в труху, а у ворога всі, навіть прифронтові міста цілі. Що з цим робити - рішення відсутнє. І так нам пропонують воювати роками, поки з України не залишиться...

Та ти шо ... позавчора по Новоросійську вдарили, ти чомусь мовчав, а навіть намагався тебе запитати

А зараз виліз, як по методичці )_

Та й добре, що вдарили, але ще раз повторюю, руйнуються чомусь тільки українські міста, гинуть тільки українські цивільні. Це такий шлях до перемоги напевно?
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 тра, 2025 16:40

unicdima написав:
  detroytred написав:
  pesikot написав:По-мелкому уже шакалишь ? )

Это же пьяного быка за рулём ты выгораживал и оправдывал

Що ж ти на дрібне звернув увагу, а цілих двох нардепів Гончаренко та Федину не бачиш? Згідно ж твоєї постійної рубріки-закидів "чому ти змовчав".

*Представники місцевої поліції руками ТЦК усувають єдиного свідка та чинять тиск на сім’ю дитини. ТЦК вже використовують не тільки для бусифікації та рубання кешу з виловлених людей. А і в якості тітушок, які можуть приїхати і порішати. Бо в них є на це влада і жодної протидії. А Зеленський і далі казатиме, що нічого такого не бачить, допоки ситуація стане взагалі неконтрольованою. Цей інцидент — дуже поганий дзвіночок. Це вже критична точка. І стається подібне явно не вперше. Саме тому треба повністю реорганізовувати ТЦК та викидати цей бандитський підхід, — написав Гончаренко у Telegram.*
https://racurs.ua/ua/n206035-na-odeschy ... v-tck.html
Прочитай по буквах формулювання в депутатському зверненні від Гончаренко та Федини.
Там є це звернення. Формулювання отпад.

Депутати дрібницями не шакалять?
Тим паче з ЄС, а не від ригів, захопників тощо.
Тобто обирай: або не дрібниці і не шакальство, або шакалять дрібницями євросолідарці.

Повторюю, що незаконного зробила поліція?

Два моменти:
1. Для мене не потрібно повторювати це питання, бо стосовно нього ще позавчора є моя ремарка-відповідь ("- в одному випадку (описаному) по закону, але для незаконної мети (сховати злочин)" (с)
Пт 02 май, 2025 16:40
Напад росії і білорусі на Україну
Чітко: в даному випадку поліція зробила затримання порушника обліку по закону.
2. Дане повідомлення було про інший предмет. Для Песікота, щоб визначився. Стосовно чого вказано в повідомленні.

Хоча згоден, що помилився-погарячкував -- "сховати злочин". Якщо там тільки адмінка в тої поліцейської.
Але якщо хочуть частково приховати й адмінку (убравши свідка), то отаке приховування можливо підпадає під статтю, тобто буде злочином. Саме про це і волає Гончаренко з Фединою.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 04 тра, 2025 16:46, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 тра, 2025 16:45

yama написав:
  pesikot написав:

Повна брехня

я про нього тільки від Арестовича чув , і не розбирався до кінця, особа не медійна не публічна то звідки мені його знати ?

Стерненко - не медійний ? не публічний ? Да ? )

От зараз ти зізнався, що живешь не в Україні
Або зробив вигляд, що про Стерненко не чув, як зробила ота нападниця, згідно наставленнь ФСБ

Як на мене, стосовно тебе, обидва варіанти дуже погані )

PS. От якби вдалось вбити Стерненко, тоді б вата раділа.

Але не вдалось, то почали писати, про "постанову", про "а хто взагалі такий Стерненко?".
Забувши, як та сама вата, нещодавно писала "Стерненко - вбивця"

Тим самим підтверджуючи, що замовники нападу були з Росії
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 04 тра, 2025 16:57

https://youtu.be/b0orwFM1KIw?si=YIi-BpsgVC_T2Vt5

Стерненко: вот вам стерненко))