jump написав:Якщо врахувати дані ООН, згідно з котрими з України виїхали 6,2 млн осіб, і припустити, що третина з них — чоловіки, то їх кількість в Україні знизиться до 12,1 млн осіб. Водночас на військовому обліку в територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) ЗС України станом на 16 липня 2024 року перебували лише 4 690 496 військовозобов'язаних, які оновили свої військово-облікові дані. Тобто місце перебування і стан здоров’я близько 7–7,5 млн чоловіків достеменно не відомі.
Бронювання: пріоритетні професійні групи (заброньовані за органами державної влади, місцевого самоврядування, національною економікою): станом на березень 2023 року в Україні мали бронь 528 тисяч осіб. Станом на 10 січня 2025 року — 900–950 тисяч осіб.
у будь-якому випадку прийшли до цифри 6 млн. неоновлених, про що й заявляли експерти.
Людина звинувачувала мене в тому що я помилився в написанні фрази, яка не впливає на кількість... І при цьому вірить на слово людині в якої +/- два лікті по карті.. Отже ще раз Беремо табличку станом на 2022 рік вік_____ ________ чоловіків ________ жінок 0-9 ________ 2056030 ________ 1931034 10-19 ________ 2158184 ________ 2035949 20-29 ________ 2353159 ________ 2225782___звідси 50% бо від 25 30-39 ________ 3464173 ________ 3385682___звідси 100% 40-49 ________ 2954681 ________ 3125274___звідси 100% 50-59 ________ 2555394 ________ 3051751___звідси 100% 60-69 ________ 2147021 ________ 3139694 70-79 ________ 979569 ________ 1930833 80-89 ________ 449732 ________ 1182853 90+ ________ 77433 ________ 214489 Всього _____ 19195376 ________ 22223341 Рахуємо 50% від 2353159 + 3464173 + 2954681 + 2555394=10 150 828 осіб у віці 25-60років Тепер Резерв+ перебуває 4 690 496 Отже 10 150 828 - 4 690 496 =5 460 331 особа Тепер В ЗСУ+силовики - 1,3 млн +/- але тут НІХТО не скаже бо це таємниця, тому використовуємо те що доступне 5 460 331-1 300 000=4 160 331 Тепер згадуємо що є ще статистика Євросоюзу. яка каже що в ЄС перебуває 830 000 чоловіків віком 25-60 років... Тобто Україна ЗНАЄ де ці чоловіки , але не може до них дотягнутись 4 160 331 - 830 00= 3 330 331 Тепер Перед війною у нас було 2,7 млн інвалідів, так як ми бачимо що з загальної кількості населення приблизно 1/4 це чоловіки віком 25-60 , то можемо ПРИПУСТИТИ з якоюсь точністю що серед інвалідів кількість чоловіків віком 25-60 років - також становить 1/4 , таким чином 2 700 000 /4 =675 000 3 330 331 - 675 000 =2 655 331 Також нам відомо що з початку війни втрати ЗСУ становлять близько 100 000 осіб 2 655 331 - 100 000 = 2 555 331 особа.
Висновок станом на сьогодні тільки приблизно 2,5 млн чоловіків віком 25-60 років знаходяться невідомо де і невідомо який в них стан здоровья.
А тепер спробуйте це заперечити не на пальцях, чи без допомоги статті від якогось журналіста.
Червоні лінії України на переговорах — це армія, мова, віра, а НЕ території, — надзвичайний і повноважний посол України Зеркаль
ждем, пока этот подтвердит...
Новий закон квантової геополітики : червоні лінії зміщуються в бік пацифізму обернено пропорційно сумі загальної потужності і величині виділених траншів
«Женщина», «баба». Может, хоть, Вы мне объясните почему быть женщиной - плохо? Я спросил у флер, но она отказалась отвечать. Это - ущербность или инвалидность или умственная отсталость? Для человека, у которого есть дочери, употреблять слово «женщина» как оскорбление - низко и чудовищно. Ваши дочери знают какого Вы о них мнения? Они знают, что Вы их считаете недочеловеками? Я не знаю как Вас назвать. Я не против быть женщиной. Мне в жизни встречались много умных, образованных, целеустремленных, которые не живут своим полом. Лучше быть женщиной, чем необразованным быдлом, гордящимся своими яйцами. Находят же люди чем «гордиться».
fox767676 написав:чувак по сути упрекает весь украинский народ, за неправильное с его т.з голосование "за популистов"
Я не упрекаю, а констатирую факт - маємо те, що маємо. Как Украина изменится и перестроится, если люди голосуют за одно и тоже? За лёгкие якобы «решения» сложных проблем? В чём именно Ваш упрёк ко мне? Та же самая коррупция начинается с обычных людей, которых устраивает возможность что-то «решать». Да, я считаю, что люди голосуют неправильно. Они против себя, по сути, голосуют. На мне это в какой-то мере отображается - больше в том плане, что мне неприятно за этим всем наблюдать.
Хантера выгораживать мне не надо. Что он плохого сделал? Уехал в безопасную страну? Я не буду кого-то за это критиковать. Я не скрываю, что хочу, чтобы все украинцы имели возможность это сделать.
Коаліція охочих насправді прокрастинує, — колишній міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс
Одинадцять тижнів тому "коаліція охочих" зібралася разом, щоб обговорити, що вони готові зробити, однак основні результати зараз виглядають так:
▪️Президенту Макрону довелося нагадати колегам, що суверенним країнам не потрібен дозвіл путіна на розгортання військ в Україні; ▪️Польща все одно виступала проти розгортання військ; ▪️Канцлер Мерц сказав, що готовий відправити далекобійні ракети Taurus, а потім припинив про це говорити; ▪️Було прийнято рішення висунути ультиматум щодо припинення вогню, але потім вирішено не виконувати його; ▪️Погрози путіну "руйнівними" санкціями перетворилося на погрозу розпочати підготовку до "руйнівних санкцій", а потім — на звичайний раунд м’яких санкцій проти рф.
"Отже… Наступного разу, коли ми скажемо путіну "приготуйся до того, що ми тебе скалічимо", цілком можливо, що він покалічить себе сам. Від сміху", — заявив він.
Коаліція охочих насправді прокрастинує, — колишній міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс
Одинадцять тижнів тому "коаліція охочих" зібралася разом, щоб обговорити, що вони готові зробити, однак основні результати зараз виглядають так:
▪️Президенту Макрону довелося нагадати колегам, що суверенним країнам не потрібен дозвіл путіна на розгортання військ в Україні; ▪️Польща все одно виступала проти розгортання військ; ▪️Канцлер Мерц сказав, що готовий відправити далекобійні ракети Taurus, а потім припинив про це говорити; ▪️Було прийнято рішення висунути ультиматум щодо припинення вогню, але потім вирішено не виконувати його; ▪️Погрози путіну "руйнівними" санкціями перетворилося на погрозу розпочати підготовку до "руйнівних санкцій", а потім — на звичайний раунд м’яких санкцій проти рф.
"Отже… Наступного разу, коли ми скажемо путіну "приготуйся до того, що ми тебе скалічимо", цілком можливо, що він покалічить себе сам. Від сміху", — заявив він.
але це кажуть, щоб нарешті прокинулися й почали діяти. треба продовжувати дипломатичну роботу. а фраза Макрона взагалі дуже доречна.
щось руські забули про такі моменти в історії, як палала Москва. Франція з Німеччиною можуть нагадати. й ми звісно допоможемо
Востаннє редагувалось Shaman в Пон 19 тра, 2025 16:34, всього редагувалось 1 раз.
До речі, зверну увагу на ще одну деталь. У свіжому зведенні по втратах один скромний танк. Це не тому, що наші протитанкісти стали гірше працювати. А це тому, що, коли війна починалася, на нас перли просто колони танків, і стояло питання, як їх зупинити, як спалити; а зараз російський танк, як якийсь рідкісний звір: щоб [знищити], за ним треба спеціально саме полювати. Його спершу знайти десь треба, а тільки потім вже дроном знищити.
І знайти цього рідкісного звіра, вполювати його, стає чим далі, тим складніше. Просто тому, що вони перевелись, ці звірі. І отак в них перевелась майже вся бронетехніка. Мені прямо цікаво було, чи в цьому свіжому зведенні будуть віслюки згадані. Не повідомили, скільки віслюків знешкоджено за останню добу. Мабуть, або щоб зоозахисників не засмучувати зранку, або так і не вирішили, куди їх відносити — до техніки чи до особового складу ворогу? Це ж насправді складне, філософське питання.
jump написав:найсвіжіше із розрахунків від В. Кевлюка стаття 19.05.2025р. детально розписано по категоріях
Битва мобілізаційних ресурсів
Якщо врахувати дані ООН, згідно з котрими з України виїхали 6,2 млн осіб, і припустити, що третина з них — чоловіки, то їх кількість в Україні знизиться до 12,1 млн осіб. Водночас на військовому обліку в територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) ЗС України станом на 16 липня 2024 року перебували лише 4 690 496 військовозобов'язаних, які оновили свої військово-облікові дані. Тобто місце перебування і стан здоров’я близько 7–7,5 млн чоловіків достеменно не відомі.
Бронювання: пріоритетні професійні групи (заброньовані за органами державної влади, місцевого самоврядування, національною економікою): станом на березень 2023 року в Україні мали бронь 528 тисяч осіб. Станом на 10 січня 2025 року — 900–950 тисяч осіб.
Не зрозуміло звідки взялась цифра 12,1? А це ключова цифра. Якщо це цифра на 2022 то чому немає категорії "досягли 60 років"? Дальше - чому в статті ні слова про інші категорії "відмазання": самостійне виховання дитини до 18 років, наявність дитини з інвалідністю до 18 років, виховання дитини з тяжкими захворюваннями, Опіка над дитиною-сиротою, постійний догляд за хворими батьками, опіка над особою з інвалідністю I або II групи, особи, які мають дружину/чоловіка з інвалідністю I чи II групи та інші. По цих категоріях 0 відстрочок?