fox767676 написав:Такі як ви розвалили Україну своїм безвідповідальним псевдорадикалізмом, і нічому вас життя не навчило
Ні, ні, ні, ні, ні. Країну розвалили ЛАДи, Хотаби, Шамани та інші, які дружили з росією і голосували за Януковичей, Тимошенок та інших популістів. Вони спокійно споглядали як держава втрачає армію, як вона перетворюється у корупційного дно. Вони зробили напад росіі можливим, а тепер мені та іншим розповідають про борги і обовʼязки. І те, що їм не дають спокій соціальні виплати в інших державах, лише підтверджує, що для них держава - корова, яка має щось давати, і вони не уявляють як жити самостійно без подачок. Саме вони зруйнували життя мільйонів українців своєю бездарністю і голосуванням за пенсії та інші подачки, а не побудову нормальної держави,, і вони мають нести за це відповідальність.
fler ошиблась. Вы не женщина, а базарная баба. Да ещё и без мозгов. Интересно, за кого голосовали вы "та інші". Почему-то мне кажется, что за популистов голосовали именно вы. И именно такие, как вы требовали контрактную армию и сокращение армии. И были за уничтожение оборонпрома.
budivelnik написав:Підсумовуємо підмножина чоловіки25-60=2+0,8+1+1+0,3+0,2+0,7+4=10млн осіб Тепер підмножина 4 млн осіб зареєстрованих в Резерв+ складається з підмножини 1 млн заброньовані підмножини 1 млн відстрочка (обмежено годні) підмножини 1 млн відстрочка( сімейні обставини або навчання) підмножини 1 млн типу воєнпенс(годні але немає куди всунути)
найсвіжіше із розрахунків від В. Кевлюка стаття 19.05.2025р. детально розписано по категоріях
Битва мобілізаційних ресурсів
Якщо врахувати дані ООН, згідно з котрими з України виїхали 6,2 млн осіб, і припустити, що третина з них — чоловіки, то їх кількість в Україні знизиться до 12,1 млн осіб. Водночас на військовому обліку в територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) ЗС України станом на 16 липня 2024 року перебували лише 4 690 496 військовозобов'язаних, які оновили свої військово-облікові дані. Тобто місце перебування і стан здоров’я близько 7–7,5 млн чоловіків достеменно не відомі.
Бронювання: пріоритетні професійні групи (заброньовані за органами державної влади, місцевого самоврядування, національною економікою): станом на березень 2023 року в Україні мали бронь 528 тисяч осіб. Станом на 10 січня 2025 року — 900–950 тисяч осіб.
у будь-якому випадку прийшли до цифри 6 млн. неоновлених, про що й заявляли експерти. п.с. ресурс звучить надзвичайно огидно... як і його поставки на нарадах тцкунів. ніби йдеться про худобу, а не про людські життя. та й худобу шкода, відверто... п.с.2.середньомісячні втрати Сил оборони 2025 року становлять 18 100 осіб
Кевлюк відверто заявляє про набагато більші втрати ЗСУ-щомісячні, ніж брехлива зелена шмаркля-46тис. загалом.
знайомі, які воюють уже кілька років постійно розповідають про велику кількість тіл, їх шматків, які неможливо забрати з поля бою, через дії кацапні.
про курщину/бєлгорощину годі щось й казати-нереально порахувати, на американських мілітаристських ресурсах були фото спалених та розірваних танків/бойових машин із тілами хлопців довкола, цілі колони, загнані у пастку підривами мостів
Востаннє редагувалось jump в Пон 19 тра, 2025 15:04, всього редагувалось 1 раз.
fox767676 написав: Я вимагаю конкретики не торкаючись політичних вподобаннь
Так, політичні вподобання формують державу. Вони впливають і на мою реальність. Чому Польща, Чехія, Словаччина, Естонія та інші східноєвропейські країни спромоглися обирати нормальну владу, а ми - ні? Оці слова про «соціальні виплати» і є дзеркалом українського суспільства. 90 відсотків умовні Януковичи і Тимошенки, і різниці між ними не було жодної, просто одна крала у вишиванці, а інший з росією дружив. Мені прізвища політиків нецікаві. Мені цікаві ідеї, але я впевнений, що навіть виборці Зеленського не зможуть мені пояснити за що саме вони голосували, бо програми в нього ніякої не було. Тому, так, я маю право скаржитись на тих, хто обирає мені жах. Проблема в тому, що багатьом усе це подобається, а мені - ні. Я не вважаю себе «ура-патріотом», не є мовною поліцією і мені взагалі все одно хто як живе, якщо людина щаслива.. Я хочу бачити іншу Україну, але я розумію все більше, що з такими співгромадянами я ніколи її не побачу. Після війни все буде так само. Будемо голосувати за нову «тисячу від ***». І люди навіть не будуть думати, що це держава спочатку залізла в їхній карман, а потім «з барського плеча» щось дає.
fox767676 написав:Такі як ви розвалили Україну своїм безвідповідальним псевдорадикалізмом, і нічому вас життя не навчило
Ні, ні, ні, ні, ні. Країну розвалили ЛАДи, Хотаби, Шамани та інші, які дружили з росією і голосували за Януковичей, Тимошенок та інших популістів. Вони спокійно споглядали як держава втрачає армію, як вона перетворюється у корупційного дно. Вони зробили напад росіі можливим, а тепер мені та іншим розповідають про борги і обовʼязки. І те, що їм не дають спокій соціальні виплати в інших державах, лише підтверджує, що для них держава - корова, яка має щось давати, і вони не уявляють як жити самостійно без подачок. Саме вони зруйнували життя мільйонів українців своєю бездарністю і голосуванням за пенсії та інші подачки, а не побудову нормальної держави,, і вони мають нести за це відповідальність.
fler ошиблась. Вы не женщина, а базарная баба. Да ещё и без мозгов. Интересно, за кого голосовали вы "та інші". Почему-то мне кажется, что за популистов голосовали именно вы. И именно такие, как вы требовали контрактную армию и сокращение армии. И были за уничтожение оборонпрома.
чувак по сути упрекает весь украинский народ, за неправильное с его т.з голосование "за популистов" При этом выгораживает ситуативных единомышленников, которые несут сладкую для его ушей критику Украины. Невзирая на замечания что эта критика ситуативна и коньюктурна, и ранее они всецело поддерживали ход событий. Это типа не "популизм"
Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 19 тра, 2025 14:43, всього редагувалось 1 раз.
Shaman написав:з приводу виїдуть - після війни всі ці пільги та допомоги при в'їзді для українців відмінять, й на цьому масова еміграція закінчиться...
Ну как то сирийцам отсутствие льгот не помешало массовой миграции.
й що, всі виїхали?
й не забувайте, там ще й диктатура була. й після повалення Асада якась кількість населення повернулася.
Letusrock написав:то чому ви тут з шаманом, флер та будівельником руки потираєте, "ага, більшість повернуться"? для чого вам в Україні такі тунеядці,
А можна мою цитату де б я потирав руки від того що хтось повернеться/залишиться? Я ж писав інше.. 1 Від того що повернуться/не повернуться 1,5 млн тих хто виїхав у віковій групі 45+... Україні ні жарко ні холодно.( а мені так взагалі по барабану) Єдине - в найближчій перспективі виграє ПЕНСІЙНИЙ ФОНД, бо ті хто не повернуться в цій групі більше пенсіонери ніж працівники 2 Більша частина з тих 2,2 млн що виїхали в групі 20-45 - не повернеться, але це частково скомпенсується для України( бо знову ж мені по барабану) тим, що частина з тих хто не повернеться заберуть з України своїх батьків( тут пенсійний програє бо одночасно втратить як 0,5млн пенсіонерів так і 1+млн наповнювачів Пенсійного 3 З тих 1,3 млн хто в грумі 0-25.... - більшість не повернеться....Це погано на протязі майбутніх 25 років.... Але зновуж Втрати від того що не повернеться 1 млн дітей... на порядок нижчі від втрат які ми понесемо від загибелі і інвалідності на цій війні.
Тому Летусорк - Коли щось брешеш - то старайся щоб брехня виглядала правдоподібніше
барабашов написав:холява А яка допомога треба ЗСУ?
Будь-яка Від матеріальної до моральної підтримки Якщо ти качок і багатий буратіно - то зменш витрати на себе і збільш витрати на ЗСУ(добровільно) Якщо ж з тебе фінансовий гуру як з мене балерина - то хоча б навчись дякувати тим, хто сьогодні в окопах тебе захищає.
Так Ви ж уточнили що я на 2 млн я помилився, бо врахував Крим... Заберіть з цих 7 млн - 2 млн кримських і отримаєте- 5 млн. Луганська - населення 2,5 млн до війни , практично повністю була окупована Донецька - населення 4,4 млн до війни... Тобто 2 млн з Луганської Донецької-виїхало+/- 5 млн залишилось.