Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1389513896138971389813899 ... 15223>
Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 13:58

Re: Напад росії і білорусі на Україну

АндрейМ написав:Ненавість до співгромадян це - те, що не припиняє мене шокувати
...
.....Як, як у цих людей виникло стільки ненависті до інших? А про рівень лицемірства я взагалі промовчу.

....Вони зробили напад росіі можливим, а тепер мені та іншим розповідають про борги і обовʼязки. І те, що їм не дають спокій соціальні виплати в інших державах, лише підтверджує, що для них держава - корова, яка має щось давати, і вони не уявляють як жити самостійно без подачок. Саме вони зруйнували життя мільйонів українців своєю бездарністю і голосуванням за пенсії та інші подачки, а не побудову нормальної держави,, і вони мають нести за це відповідальність.
Це просто звичайні українські бюджнтніки - менти, чиновники, освітяни, військові мирного часу, держслужбовці.. Вся та тупа ... яка вважає що на їх плечах тримається держава. Як якийся освітянин, який обурювався тут на єдиноразову тисячу зеленського всім, при цьому вже отримувавший щомісячну тисячу освітянам ... від Зеленського. Всі вони сракою відчувають, що їх халява може закінчитися після війни. Саме тому що у людей з'явилася додаткова можливість послати їх "найкращу" для життя (їх життя) країну.
d44

Подякував: 4 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 14:26

АндрейМ написав:...........
  fox767676 написав:Такі як ви розвалили Україну своїм безвідповідальним псевдорадикалізмом, і нічому вас життя не навчило

Ні, ні, ні, ні, ні. Країну розвалили ЛАДи, Хотаби, Шамани та інші, які дружили з росією і голосували за Януковичей, Тимошенок та інших популістів. Вони спокійно споглядали як держава втрачає армію, як вона перетворюється у корупційного дно. Вони зробили напад росіі можливим, а тепер мені та іншим розповідають про борги і обовʼязки. І те, що їм не дають спокій соціальні виплати в інших державах, лише підтверджує, що для них держава - корова, яка має щось давати, і вони не уявляють як жити самостійно без подачок. Саме вони зруйнували життя мільйонів українців своєю бездарністю і голосуванням за пенсії та інші подачки, а не побудову нормальної держави,, і вони мають нести за це відповідальність.

fler ошиблась.
Вы не женщина, а базарная баба.
Да ещё и без мозгов.
Интересно, за кого голосовали вы "та інші". Почему-то мне кажется, что за популистов голосовали именно вы. И именно такие, как вы требовали контрактную армию и сокращение армии. И были за уничтожение оборонпрома.
ЛАД
2

Подякував: 5355 раз.
Подякували: 4860 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 14:35

budivelnik написав:Підсумовуємо
підмножина чоловіки25-60=2+0,8+1+1+0,3+0,2+0,7+4=10млн осіб
Тепер підмножина 4 млн осіб зареєстрованих в Резерв+ складається з
підмножини 1 млн заброньовані
підмножини 1 млн відстрочка (обмежено годні)
підмножини 1 млн відстрочка( сімейні обставини або навчання)
підмножини 1 млн типу воєнпенс(годні але немає куди всунути)

найсвіжіше із розрахунків від В. Кевлюка
стаття 19.05.2025р.
детально розписано по категоріях

Битва мобілізаційних ресурсів

Якщо врахувати дані ООН, згідно з котрими з України виїхали 6,2 млн осіб, і припустити, що третина з них — чоловіки, то їх кількість в Україні знизиться до 12,1 млн осіб. Водночас на військовому обліку в територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) ЗС України станом на 16 липня 2024 року перебували лише 4 690 496 військовозобов'язаних, які оновили свої військово-облікові дані. Тобто місце перебування і стан здоров’я близько 7–7,5 млн чоловіків достеменно не відомі.

Бронювання: пріоритетні професійні групи (заброньовані за органами державної влади, місцевого самоврядування, національною економікою): станом на березень 2023 року в Україні мали бронь 528 тисяч осіб. Станом на 10 січня 2025 року — 900–950 тисяч осіб.

Висновки: залишок вільних людських ресурсів в Україні можна оцінити в 5,5–6 мільйонів осіб.
https://lb.ua/society/2025/05/19/676862 ... ursiv.html

у будь-якому випадку прийшли до цифри 6 млн. неоновлених, про що й заявляли експерти.
п.с. ресурс звучить надзвичайно огидно... як і його поставки на нарадах тцкунів. ніби йдеться про худобу, а не про людські життя. та й худобу шкода, відверто...
п.с.2.середньомісячні втрати Сил оборони 2025 року становлять 18 100 осіб

Кевлюк відверто заявляє про набагато більші втрати ЗСУ-щомісячні, ніж брехлива зелена шмаркля-46тис. загалом.

знайомі, які воюють уже кілька років постійно розповідають про велику кількість тіл, їх шматків, які неможливо забрати з поля бою, через дії кацапні.

про курщину/бєлгорощину годі щось й казати-нереально порахувати, на американських мілітаристських ресурсах були фото спалених та розірваних танків/бойових машин із тілами хлопців довкола, цілі колони, загнані у пастку підривами мостів :cry:
Востаннє редагувалось jump в Пон 19 тра, 2025 15:04, всього редагувалось 1 раз.
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1320 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 14:39

fox767676 написав:
Я вимагаю конкретики не торкаючись політичних вподобаннь

Так, політичні вподобання формують державу. Вони впливають і на мою реальність. Чому Польща, Чехія, Словаччина, Естонія та інші східноєвропейські країни спромоглися обирати нормальну владу, а ми - ні? Оці слова про «соціальні виплати» і є дзеркалом українського суспільства. 90 відсотків умовні Януковичи і Тимошенки, і різниці між ними не було жодної, просто одна крала у вишиванці, а інший з росією дружив. Мені прізвища політиків нецікаві. Мені цікаві ідеї, але я впевнений, що навіть виборці Зеленського не зможуть мені пояснити за що саме вони голосували, бо програми в нього ніякої не було. Тому, так, я маю право скаржитись на тих, хто обирає мені жах. Проблема в тому, що багатьом усе це подобається, а мені - ні. Я не вважаю себе «ура-патріотом», не є мовною поліцією і мені взагалі все одно хто як живе, якщо людина щаслива.. Я хочу бачити іншу Україну, але я розумію все більше, що з такими співгромадянами я ніколи її не побачу. Після війни все буде так само. Будемо голосувати за нову «тисячу від ***». І люди навіть не будуть думати, що це держава спочатку залізла в їхній карман, а потім «з барського плеча» щось дає.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 14:42

ЛАД написав:
  АндрейМ написав:...........
  fox767676 написав:Такі як ви розвалили Україну своїм безвідповідальним псевдорадикалізмом, і нічому вас життя не навчило

Ні, ні, ні, ні, ні. Країну розвалили ЛАДи, Хотаби, Шамани та інші, які дружили з росією і голосували за Януковичей, Тимошенок та інших популістів. Вони спокійно споглядали як держава втрачає армію, як вона перетворюється у корупційного дно. Вони зробили напад росіі можливим, а тепер мені та іншим розповідають про борги і обовʼязки. І те, що їм не дають спокій соціальні виплати в інших державах, лише підтверджує, що для них держава - корова, яка має щось давати, і вони не уявляють як жити самостійно без подачок. Саме вони зруйнували життя мільйонів українців своєю бездарністю і голосуванням за пенсії та інші подачки, а не побудову нормальної держави,, і вони мають нести за це відповідальність.

fler ошиблась.
Вы не женщина, а базарная баба.
Да ещё и без мозгов.
Интересно, за кого голосовали вы "та інші". Почему-то мне кажется, что за популистов голосовали именно вы. И именно такие, как вы требовали контрактную армию и сокращение армии. И были за уничтожение оборонпрома.

чувак по сути упрекает весь украинский народ, за неправильное с его т.з голосование "за популистов"
При этом выгораживает ситуативных единомышленников, которые несут сладкую для его ушей критику Украины. Невзирая на замечания что эта критика ситуативна и коньюктурна, и ранее они всецело поддерживали ход событий.
Это типа не "популизм"
Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 19 тра, 2025 14:43, всього редагувалось 1 раз.
fox767676

Подякував: 403 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 14:43

katso написав:
  Shaman написав:з приводу виїдуть - після війни всі ці пільги та допомоги при в'їзді для українців відмінять, й на цьому масова еміграція закінчиться...

Ну как то сирийцам отсутствие льгот не помешало массовой миграции.

й що, всі виїхали? :D

й не забувайте, там ще й диктатура була. й після повалення Асада якась кількість населення повернулася.
Shaman

Подякував: 781 раз.
Подякували: 1652 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 14:47

budivelnik написав:
  ЛАД написав:Вы не внимательны.
Без "ОРДОЛО+крим" по данным Госстата было 41,13 млн., а вы считаете 41,4млн - в Ордло+крим 7 млн = 34,4 млн.
Це Ви неуважні
Без Криму....
Адже фраза
1 Без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим і м. Севастополя.
Не стосується ОРДЛО
Вона стосується тільки Криму...

Согласен.
Но вы считали:
Було 41,4млн - виїхало за кордон в Європу 4 млн - залишилось в Ордло+крим 7 млн=30,4млн про які тобі говорять що є СЬОГОДНІ на території України

Убираем отсюда Крым, получаем:
Було 41,13млн - виїхало за кордон в Європу 4 млн - залишилось в Ордло 7 млн=30,4млн про які тобі говорять що є СЬОГОДНІ на території України
7 млн. в ОРДЛО точно не залишилось.
ЛАД
2

Подякував: 5355 раз.
Подякували: 4860 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 14:48

Letusrock написав:то чому ви тут з шаманом, флер та будівельником руки потираєте, "ага, більшість повернуться"? для чого вам в Україні такі тунеядці,
А можна мою цитату де б я потирав руки від того що хтось повернеться/залишиться?
Я ж писав інше..
1 Від того що повернуться/не повернуться 1,5 млн тих хто виїхав у віковій групі 45+...
Україні ні жарко ні холодно.( а мені так взагалі по барабану)
Єдине - в найближчій перспективі виграє ПЕНСІЙНИЙ ФОНД, бо ті хто не повернуться в цій групі більше пенсіонери ніж працівники
2 Більша частина з тих 2,2 млн що виїхали в групі 20-45 - не повернеться, але це частково скомпенсується для України( бо знову ж мені по барабану) тим, що частина з тих хто не повернеться заберуть з України своїх батьків( тут пенсійний програє бо одночасно втратить як 0,5млн пенсіонерів так і 1+млн наповнювачів Пенсійного
3 З тих 1,3 млн хто в грумі 0-25.... - більшість не повернеться....Це погано на протязі майбутніх 25 років....
Але зновуж
Втрати від того що не повернеться 1 млн дітей... на порядок нижчі від втрат які ми понесемо від загибелі і інвалідності на цій війні.

Тому
Летусорк - Коли щось брешеш - то старайся щоб брехня виглядала правдоподібніше
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 14:51

барабашов написав:холява
А яка допомога треба ЗСУ?
Будь-яка
Від матеріальної до моральної підтримки
Якщо ти качок і багатий буратіно - то зменш витрати на себе і збільш витрати на ЗСУ(добровільно)
Якщо ж з тебе фінансовий гуру як з мене балерина - то хоча б навчись дякувати тим, хто сьогодні в окопах тебе захищає.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 14:57

ЛАД написав:7 млн. в ОРДЛО точно не залишилось.
Так Ви ж уточнили що я на 2 млн я помилився, бо врахував Крим...
Заберіть з цих 7 млн - 2 млн кримських і отримаєте- 5 млн.
Луганська - населення 2,5 млн до війни , практично повністю була окупована
Донецька - населення 4,4 млн до війни...
Тобто 2 млн з Луганської Донецької-виїхало+/-
5 млн залишилось.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 1389513896138971389813899 ... 15223>
Форум:
+ Додати
    тему