|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 06 чер, 2025 18:35
Investor_K написав: Frant написав: Бетон написав:Какая тут уже недвижимость
Нарешті дехто зрозумів, що в Києві - надлишок новобудів?
Є сенс купляти? Надлишок - тому дешевше
В Києві не вистачає економ і комфорт. В столиці під інвестицію нуль квартир 1к. Все викуплено. 2к купують в останніх будинках на кінець 26 року. 7 поверх 2с6 і 12 поверх купили ось сьогодні. Я понял секрет звонков. Нужно раз в неделю лечь кимарнуть, рылы это чувствуют и, чтобы не дать заснуть, обрывают телефон.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 382 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 06 чер, 2025 18:43
Бетон Я понял секрет звонков. Нужно раз в неделю лечь кимарнуть, рылы это чувствуют и, чтобы не дать заснуть, обрывают телефон.
Якщо рукам дати спокій, з жінками так само буде.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2417 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: П'ят 06 чер, 2025 19:21
Hotab написав:Бетон Я понял секрет звонков. Нужно раз в неделю лечь кимарнуть, рылы это чувствуют и, чтобы не дать заснуть, обрывают телефон.
Якщо рукам дати спокій, з жінками так само буде.
Ничто так не раздражает женщину, как отдыхающий мужик, а ещё хуже - играющий на компе. Дай пошпилить. Я 16 лет потерял)
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 06 чер, 2025 21:29
Бетон Я 16 лет потерял)
Якщо кожного дня пробігати по 3 км, то за тиждень ти втратиш 7 днів. Стамбульський бігунець сьогодні втратив єдиний топік, де з ним ще більш-менш нормально спілкувались, і якось , хай неохоче, але відповідали на його квадратні питання. Походу відсьогодні все, камінгаут бидла безповоротний.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2417 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: П'ят 06 чер, 2025 23:15
Hotab написав:Бетон Я 16 лет потерял)
Якщо кожного дня пробігати по 3 км, то за тиждень ти втратиш 7 днів. Стамбульський бігунець сьогодні втратив єдиний топік, де з ним ще більш-менш нормально спілкувались, і якось , хай неохоче, але відповідали на його квадратні питання. Походу відсьогодні все, камінгаут бидла безповоротний.
Хто це? Що трапилось. Давайте миритись Я до сих пір не можу зрозуміти, навіщо ми всі щось пишемо на форумі, доречі
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 06 чер, 2025 23:34
Wirująświatła написав: Бетон написав:Я понял секрет звонков. Нужно раз в неделю лечь кимарнуть, рылы это чувствуют и, чтобы не дать заснуть, обрывают телефон.
я вообще ни с каких номеров не беру трубку. Друзьям и знакомым сказал чтобы звонили на Вайбер а лучше писали. Когда человеку от вас что то надо он и на Вайбер позвонит. А так раз два набрал - нет ответа, ну и думает досвидос, ну и (отвечаю на его мысли ) взаимно.
Може це і правильно. Більше часу на себе лишається. Не знаю. В мене щодня від 10 хвили до 2-3 годин телефонні розмови на тему дати комусь на когось характеристику, посприяти... або попросити щоб за мене десь попросили віднестися з повагою чи узгодження спілих позицій... обмін думками, досвідом, консультації... Трохи напрягає, але реальну картину по питанням які виникають можна сформувати тільки так. СМИ, інтернет це так... люк - ілюмінатор в світ хомячків. Я так думаю (с)
-
UA
-
-
- Подякував: 1881 раз.
- Подякували: 2332 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: П'ят 06 чер, 2025 23:38
Бетон написав:Я до сих пір не можу зрозуміти, навіщо ми всі щось пишемо на форумі, доречі
Я з метою провокацій. Цікаво що в головах людей насправді, а не тоді коли вони хочуть подобатись бо їм щось треба від мене.
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: П'ят 06 чер, 2025 23:52
барабашов написав: kingkongovets написав:Что значит"ухыляеться вид прызову"? Ты имеешь в виду 48ми летнего жидоеврея, который, проживая в Киеве 11лет назад на Липках(или Оболони, ЮА вроде знает где точно), получил дома в Крмвом 4 повестки и похерил их?
В Оазисі воно обітало.
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Суб 07 чер, 2025 00:01
UA написав:В мене щодня від 10 хвили до 2-3 годин телефонні розмови на тему дати комусь на когось характеристику, посприяти... або попросити щоб за мене десь попросили віднестися з повагою чи узгодження спілих позицій... обмін думками, досвідом, консультації...
я через это всё прошел. когда приходил домой с работы в 21 и от усталости не мог общаться ни с женой ни с ребенком. Каждый сам кузнец своего счастья, ещё хуже если вас используют как справочную или банкомат. Обмен мыслями должен быть равноценным, мысли в стиле "трава зеленая" мне не интересны. Никогда ни за кого не просил из принципа. Ладно если чел сирота, глухой или колясочник, а здоровый лоб - 4 ноги сам должен уметь за себя попросить. Может это разрушает какую то социальность, которую я злостно пиарю на другой ветке, но развитие личности для меня важнее. Социум сегодня один, а завтра другой. Под всех подстраиваться - спина сломается. Это ж не вы им звоните?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2520 раз.
- Подякували: 3502 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 07 чер, 2025 00:15
Wirująświatła написав: ещё хуже если вас используют как справочную или банкомат. Обмен мыслями должен быть равноценным, мысли в стиле "трава зеленая" мне не интересны. Никогда ни за кого не просил из принципа.
Меня используют и я использую. Иногда взаимозачет происходит лет так через 20... Четкие люди без предварительных рекомендаций, с уважением вопрос выслушивать не станут.
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1