Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
UA написав:Fairmont разом з Леонардо залишаться памятками в стилі донецького классицизму в Києві.
час від часу відвідую в Фейрмонті концерти камерного симфонічного оркестру київської філармоніі - отримую неабияке естетичне задоволення в тому числі і від тамтешніх інтерʼєрів, там дуже круто
UA написав:Fairmont разом з Леонардо залишаться памятками в стилі донецького классицизму в Києві.
час від часу відвідую в Фейрмонті концерти камерного симфонічного оркестру київської філармоніі - отримую неабияке естетичне задоволення в тому числі і від тамтешніх інтерʼєрів, там дуже круто
Це Атріум під концерти віддали? По сходах і на право?
Це Атріум під концерти віддали? По сходах і на право?
kingkongovets написав:Частину бізнес-центру «Леонардо» та універмаг «Україна» в Києві купує City Capital Group. Група компаній належить ізраїльському підприємцю Оферу Керзнеру.
В Леонардо вже досить давно є IT Coworking Platforma Ось стаття за 2017 https://dou.ua/forums/topic/20707/ В 2019 ізраільський Mellanox був куплений Nvidia.
З початку 2025 року 40% нерухомості придбано у новобудовах, введених в експлуатацію (перший продаж) ,19% — в об’єктах на стадії зведення, 41% — житло на вторинному ринку.
«Сьогодні майже 60% житла, придбаного за “єОселею”, — в новобудовах. Це свідчить не лише про потужний попит, а й про реальну підтримку українського будівельного ринку. https://3m2.ua/news/yeoselya-za-5-misya ... chalnykiv/
kingkongovets написав:З початку 2025 року 40% нерухомості придбано у новобудовах, введених в експлуатацію (перший продаж) ,19% — в об’єктах на стадії зведення, 41% — житло на вторинному ринку.
«Сьогодні майже 60% житла, придбаного за “єОселею”, — в новобудовах. Це свідчить не лише про потужний попит, а й про реальну підтримку українського будівельного ринку. https://3m2.ua/news/yeoselya-za-5-misya ... 42OZ4Lpvrg
Вы вот все серьезно рассматриваете рекламный ролик агентства недвижимости как источник объективной информации? Я вот лично не верю ни в какие 35тыс за эту локацию, этот метраж и этот ремонт. Даже если представить, что это не откровенная ложь и действительно нашелся такой арендатор, то это ненадолго, он спрыгнет, поняв свою ошибку. В аренде жилой недвижимости частными лицами не бывает чудес, цена на долгосрок всегда рыночная(или дешевле рынка). А если чудеса и случаются, то быстро и заканчиваются. В случае когда арендатор является юрлицом, то сдать по завышенной цене иногда можно на долгий срок, там свои особенности.
у вас якесь максимально примітивне уявлення, це ж не бюджетний сегмент типу бабушатників і навіть не трайбеківські круші з бомж-ремонтами і меблями зі смітників, не всіх цікавить виключно ціна, тих хто хоче отримувати щось дійсно якісне і готові за це платити вистачає і до речі з ними дуже приємно строїти відносини зі свого багаторічного досвіду - здати щось ексклюзивне вище ринка можна набагато простіше і безпроблемніше, ніж довго і нудно здавати щось «як у всіх» по середньому по палаті прайсу і постійно вислуховувати при цьому пропозиції «давай дешевше» від потенційних орендарів, рахуючих кожну гривню а хто у що вірить - то його особиста справа, для мене це цікавий кейс, бо я сам полюбляю подібне і терпіти не можу конкурувати ціною вбиваючи ринок, вважаю це ознакою невпевненості в собі і непрофесійності
Ув. kingkongovets, я нисколько не сомневаюсь в Вашей опытности, но Вы же сами не раз писали, что занимаетесь исключительно арендой коммерции. Так что не исключено, что по аренде жилой я имею опыт, позволяющий с Вами не соглашаться. В вышеуказанном ролике ютуба рассматривается квартира маленькой площади в посредственной локации, с неплохим(но ничем особо не примечательным) ремонтом. Какие к черту 35тыс там могут быть??? Это не центр, дизайнером был не Жан-Луи Денио и материалы не завозились на парусниках из заморских стран... Вы в последние 2 года сильно изменились, любое мнение, отличающееся от Вашего - стало заведомо неправильное и дилетантское. Плюс к этому это Ваше странное возвеличивание любых действий городских властей(на самом деле напрочь коррупционных и подлежащих после войны уголовному преследованию)
В центре, легко, аренда может быть ниже. Варшавский это новые кварталы с инфраструктурой, ТРЦ в центре. В Варшаве квартира на бялоленке (такая же окраина) но возле ТРЦ Galeria Północna, ценится намного больше аналогичной с лучшей локацией в центре. Столько примеров уже от КАН с плохой локацией и высокой арендой
Damien 1) постійно спілкуючись з ріелторами (гарними перевіреними ріелторами) на протязі багатьох років я маю більш ніж достатньо інфи і щодо житлової нерухомості також 2) я нікого ніколи не «возвєлічівал», я просто бачу які примітивні уявлення і нестачу елементарного знання суті проблем, які вони намагаються обговорювати, мають критики міської влади, які в принципі готові критикувати дії будь-якої влади і усіх гамузом готові записати в корупціонери і вори я можу піти далі і сказати ознакою яких саме людських якостей є подібна поведінка, але не маю бажання вчергове вислуховувати рефлексію людей з палаючими дупами просто перш ніж критикувпти когось по якомусь питанню спершу спробуйте вивчити його трошки глибше і не через публікації «активістів», чи ангажованих говорячих голів - і здивуєтесь як зміниться ваше до цієї проблеми ставлення і точка зору а повторювати тупі банальні штампи типу «всі крадуть» та «всьому виною корупція» - це до таких як франт