Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Бетон написав:В центре, легко, аренда может быть ниже. Варшавский это новые кварталы с инфраструктурой, ТРЦ в центре. В Варшаве квартира на бялоленке (такая же окраина) но возле ТРЦ Galeria Północna, ценится намного больше аналогичной с лучшей локацией в центре. Столько примеров уже от КАН с плохой локацией и высокой арендой
Нуу я б поспорила, на Бялоленке аренда явно ниже центра, это один из самых недорогих районов. В новой застройке конечно подороже чем в старой, но с центром явно не сравнить.
Бетон написав:В центре, легко, аренда может быть ниже. Варшавский это новые кварталы с инфраструктурой, ТРЦ в центре. В Варшаве квартира на бялоленке (такая же окраина) но возле ТРЦ Galeria Północna, ценится намного больше аналогичной с лучшей локацией в центре. Столько примеров уже от КАН с плохой локацией и высокой арендой
Нуу я б поспорила, на Бялоленке аренда явно ниже центра, это один из самых недорогих районов. В новой застройке конечно подороже чем в старой, но с центром явно не сравнить.
Разумеется. Конечно, я не весь район имею в виду, а только жк Moja Północna, впритык к ТРЦ и привёл только лишь как аналогию возможности увеличения стоимости аренды не за счёт локации, а инфраструктуры
барабашов написав:Конг, уточни кто у нас ухылянт а кто нет, кто такие вообще ухылянты и от чего они ухыляются, и как ты относишься к тому, что а процессе личного досмотра на предмет украденных сумм из бюджета кого то из молодой зелёной команды случайно в процессе допроса подровняют(стулом там, или РД-73) до состояния сбитого камазом тузика? Кстати - ты ж как и львовский прапор с тремя ВО по ядерной физике тоже считаешь что пересичный мало платит налогов и надо довести этот процент от его доходов до 105%?
ухилянт - це військовозабовʼязаний чоловік, який під час війни нехтує своїм громадянським обовʼязком і ухиляється від призову і служби я до речі таких людей не осуджую, бо це їх особистий вибір і вони несуть за нього особисту відповідальність, але я вважаю що люди, обравші для себе таку поведінку не мають морального права критикувати дії держави і її представників, як наприклад і принципові неплатники податків не мають морального права відкривати рота на тему корупції, або крадівництва представників влади ти особисто чому не в війську? маєш броню, відстрочку, або не пройшов влк? якщо так - я вибачусь перед тобою, але вся твоя риторика свідчить про протилежне ті хто намагається одночасно всидіти на двох стільцях мають великі ризики у підсумку опинитись з розірваною дупою
г.Киев. м.Шулявская, Вокзальная, или Димеевская 15-20 минут. Сдам небольшую хорошую 1 ком. квартиру без балкона, с невысокими коммунальными, необходимой мебелью и бытовой техникой, ( в т.ч. газовая плита, бойлер ), за 8.000грн., для 1-2 чел., без деток и животных. В светлой комнате раскладной диван, вместительный шкаф, рабочее место с письменным столом, интернет. На уютной кухне газовая плита, стиральная машина, удобный гарнитур. В прихожей новая бронедверь, антресоли, большой холодильник. В чистом совместном санузле поддон, бойлер. Чисто, уютно, комфортно! Рядом АТБ, Новус, Фора, Севастопольская площадь, остановки транспорта, в любую часть города. Три станции метро 15-20мин. прямым троллейбусом, автобусом, или маршруткой. Этаж 3/9. Ул.Златопольская 3. Агент. Звоните!
ми підтримуємо позицію Світового Банку, який у 2021 році підготував порівняння трамваю і метро, яке було не на користь метро (довше будівництво, вища вартість і колосальні експлуатаційні збитки, допоки метро не дотягнути з кінця Троєщини бодай до Лук'янівської).
Однак мер Кличко тоді обрав саме метро, а Світовий Банк у відповідь відмовився фінансувати нереалістичний проект. Пройшло 4 роки - і мер знов шукає кредитора, якого, звісно ж, не знайде.
А щоб уявити як буде виглядати продовження Троєщинського швидкісного трамваю на правий берег можна подивитись на трамвайні системи Тель-Авіву або Будапешта, де 60-метрові трамваї їздять як по виділеним швидкісним лініям, так і по звичайних міським вулицям в Центрі. І це працює!
ми підтримуємо позицію Світового Банку, який у 2021 році підготував порівняння трамваю і метро, яке було не на користь метро (довше будівництво, вища вартість і колосальні експлуатаційні збитки, допоки метро не дотягнути з кінця Троєщини бодай до Лук'янівської).
Однак мер Кличко тоді обрав саме метро, а Світовий Банк у відповідь відмовився фінансувати нереалістичний проект. Пройшло 4 роки - і мер знов шукає кредитора, якого, звісно ж, не знайде.
А щоб уявити як буде виглядати продовження Троєщинського швидкісного трамваю на правий берег можна подивитись на трамвайні системи Тель-Авіву або Будапешта, де 60-метрові трамваї їздять як по виділеним швидкісним лініям, так і по звичайних міським вулицям в Центрі. І це працює!
офтоп: я пережив продаж квартири, яку купували у 2008му за 60+оформлення+ремонт (тотал 80). то у 2016му її продавали півроку і з почтакових 28-29 здулись до 24300. при цьому переглядів було аж 10, і рилів при цьому штуки три нарахував.
хз як вони вмовляли покупців, бо поруч були варіки ненабагато гірші по 19-23.
і бачу ситуацію зараз, коли рилів хочеця лупити ціпокм по макітрі, бо хочуть свої 5, а іноді навіть і 6%, при тому за варікі, які улітають за 1 день перглядів...