Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Спокійніше. Не нервуйтеся так та слідкуйте за мовою. Якщо РАПТОМ надумали інвестувати в закордонну нерухомість - так є профільна гілка, там і про Туреччину, і про Польщу і не тільки... Інвестуємо в нерухомість закордоном
Востаннє редагувалось akurt в Суб 07 чер, 2025 19:37, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła написав:]я вообще ни с каких номеров не беру трубку
ситуация из жизни звонок в 02:50, незнакомый номер Я ответил оказалось звонит мой дружбан, попал в замес, отзвонился как смог... предвижу стебы но, нет это не был классический развод...
кстати многие ли знают по памяти № тел своих родных/друзей?
Невже у вакуумі живе та не знає, що «бабло всегда побеждает зло» - курдські племена припинили будь-яку форму супротиву та займаються відновленням нафто та газогонів з Кувейту та Іраку на Туреччину та далі в Європу. А центр всесвітнього православʼя знаходиться в Туреччині, Стамбул. Що там далі, пане UA? Надійні буддистські країни вас чекають? Точно?
akurt написав:Такий примітивізм від пана UA не очікував.
Невже у вакуумі живе та не знає, що «бабло всегда побеждает зло» - курдські племена припинили будь-яку форму супротиву та займаються відновленням нафто та газогонів з Кувейту та Іраку на Туреччину та далі в Європу. А центр всесвітнього православʼя знаходиться в Туреччині, Стамбул. Що там далі, пане UA? Надійні буддистські країни вас чекають? Точно?
Відмовилися ідеї Курдистану? А в Іраці теж? Гіпотетично, якщо від Іраку відпочковується Курдистан, то в Туреччині курди - "ой що ви робите, не хочемо вашого Курдистану, хочем ліру"!
kingkongovets написав:Середня вартість однокімнатних квартир у травні продовжувала зростати в більшості регіонів України. Найбільший ріст зафіксовано у Херсонській області — +16%, хоча вона залишається найдешевшою за цим типом житла.
Найдорожче житло — у столиці: вартість однокімнатної квартири в Києві сягає $92,4 тис. У розрізі районів — Печерський залишається найдорожчим (майже $132 тис.), а Деснянський — найдоступнішим ($45 тис.).
Навіть Сумська +2%, хоча в Сумах живуть батьки дружини, то вже потроху починається евакуація міста. Орки вже на відстані гарматного пострілу і дольоту фпв дронів
kingkongovets написав:Середня вартість однокімнатних квартир у травні продовжувала зростати в більшості регіонів України. Найбільший ріст зафіксовано у Херсонській області — +16%, хоча вона залишається найдешевшою за цим типом житла.
Найдорожче житло — у столиці: вартість однокімнатної квартири в Києві сягає $92,4 тис. У розрізі районів — Печерський залишається найдорожчим (майже $132 тис.), а Деснянський — найдоступнішим ($45 тис.).
Навіть Сумська +2%, хоча в Сумах живуть батьки дружини, то вже потроху починається евакуація міста. Орки вже на відстані гарматного пострілу і дольоту фпв дронів
Не можуть ціни зростати в Сумах. Очевидно, грош - ціна подібній інформації! "Если на клетке со слоном увидишь надпись "Тигр" - не верь глазам своим!"
Бетон написав:Я понял секрет звонков. Нужно раз в неделю лечь кимарнуть, рылы это чувствуют и, чтобы не дать заснуть, обрывают телефон.
я вообще ни с каких номеров не беру трубку. Друзьям и знакомым сказал чтобы звонили на Вайбер а лучше писали. Когда человеку от вас что то надо он и на Вайбер позвонит. А так раз два набрал - нет ответа, ну и думает досвидос, ну и (отвечаю на его мысли ) взаимно.
Може це і правильно. Більше часу на себе лишається. Не знаю. В мене щодня від 10 хвили до 2-3 годин телефонні розмови на тему дати комусь на когось характеристику, посприяти... або попросити щоб за мене десь попросили віднестися з повагою чи узгодження спілих позицій... обмін думками, досвідом, консультації... Трохи напрягає, але реальну картину по питанням які виникають можна сформувати тільки так. СМИ, інтернет це так... люк - ілюмінатор в світ хомячків. Я так думаю (с)
Хороший совет. Беру на вооружение. Я специально покупаю новую симку для продажи квартиры и при этом не буду брать трубку. Таким образом у абонента с той стороны разовъётся дикий интерес, что приведёт к ажиотажу.