Кіберфахівці ГУР Міноборони України здійснили нетипову атаку на інформаційні ресурси російської залізниці (порушено роботу домену rzd.ru), що фактично заблокувало доступ до онлайн-ресурсів для російських користувачів. https://internetua.com/kiberudar-gur-vi ... krnet_news
pesikot написав:До речі, спитай _hunter, чи порушив він закон, коли виїзжав ?
Я ж 140кг по версии твоего писевертолётного друга и у меня как гаепенса другая отметка в военнике, сортности повышенной
>>> Хто хоче, той виїзжає за кордон человек "забыл" (или просто петросянит) - что без "бумажки" о непригодности обычному М призывного возраста даже просто находиться в прикордонной области - опасно.
Так я уже отвечал - причем то ли двум то ли уже трем учеткам: нет, не порушив закон, коли виїзжав. Ну или давай порушенный закон. Только конкретно - без обычных виляний известным органом...
може коли виїздив й не порушив - порушив, коли не повернувся. тобі вже теж на це вказували
АндрейМ написав:Очевидно, що у багатьох людей є якісь ідеали і переконання, але чомусь ці люди хочуть, щоб за їхні ідеали воювали інші, а вони самі хочуть побачити лише результат. Це - теж лицемірство, про яке я вже писав.
На эту тему есть хорошая поговорка - не важно во что ты веришь, важно готов ли ты умереть за то во что ты веришь. Местные диванные патриоты (и Ж в том числе) готовы умереть?
Здесь не пропустят, но считать нашу нацию особенной и великой- заблуждение. В любой цивилизации, героизм это признак глупости и инфантильности. Все беды нужно искать в себе, даже, если вам кажется, что на вас напали несправедливо. Значит когда то, ваши действия привели к такому. И не орки убивают сотни украинцев в подвалах тцк, не орки сдали Крым без единого выстрела. Не орки продавали себе яйца по 17. Нет тут никакого величие, если ты с протянутой рукой побираешься по миру Я - чистый украинец. И я хорошо понимаю, что лицемерие и подлость это особенная черта нашего менталитета
то, що ти мутний тип, ми вже зрозуміли. але це особливості твого менталітету - а не всієї нації. ніякий ти не щирий, ти просто мутний цікаво, як би з такою логікою змогли б постати США, особливо в часи Дикого Заходу....
А нічого ТЦК б розпустив, мобілізацію відмінив, кордон відкрив. Так як він до кордону ближче всіх, то виїхати встигне, а далі з попкорном і хантером на колінах спостерігатиме.
для фанатів "війни скільки потрібно" в мене лиш два питання : чи існує для вас нейприйнятна ціна та неприйнятні строки? Бо більшість відразу зливається бурмочучи шось незрозуміле але сильно пафосне, в якому нечітко вгадується слово "парагвай"
бреше, як дихає, а дихає часто
назви хоч одного фаната "війни скільки потрібно" - вже не зможеш відповісти. адекватні люди проти капітуляції, бо розуміють, що її наслідки будуть набагато гіршими. й зараз ще далеко до якогось неприйнятного рівня - й ми не дійдемо до такого рівня. бо руські, це не орки, вони не з'являються за змахом чарівної палички. треба десь дцать років, щоб підросле чергове покоління маргіналів, бо це - закінчується...
барабашов написав:Я ж 140кг по версии твоего писевертолётного друга и у меня как гаепенса другая отметка в военнике, сортности повышенной
>>> Хто хоче, той виїзжає за кордон человек "забыл" (или просто петросянит) - что без "бумажки" о непригодности обычному М призывного возраста даже просто находиться в прикордонной области - опасно.
Так я уже отвечал - причем то ли двум то ли уже трем учеткам: нет, не порушив закон, коли виїзжав. Ну или давай порушенный закон. Только конкретно - без обычных виляний известным органом...
може коли виїздив й не порушив - порушив, коли не повернувся. тобі вже теж на це вказували
Это при условии, что я выезжал по пункту, который предусматривает возврат - тобі вже теж на це вказували При этом: правыла пэрэтину кордону - не Закон
А нічого ТЦК б розпустив, мобілізацію відмінив, кордон відкрив. Так як він до кордону ближче всіх, то виїхати встигне, а далі з попкорном і хантером на колінах спостерігатиме.
для фанатів "війни скільки потрібно" в мене лиш два питання : чи існує для вас нейприйнятна ціна та неприйнятні строки? Бо більшість відразу зливається бурмочучи шось незрозуміле але сильно пафосне, в якому нечітко вгадується слово "парагвай"
й зараз ще далеко до якогось неприйнятного рівня - й ми не дійдемо до такого рівня.
Сейчас - да. Но вот тут что-то зрадой какой-то потянуло...
Путін може перемогти лише за умови дуже-дуже тривалої, багаторічної війни.
А сколько у диванных патриотов не спрашивают - как же не допустить багаторічної війни - молчат, как партизаны об лед
_hunter написав:>>> Хто хоче, той виїзжає за кордон человек "забыл" (или просто петросянит) - что без "бумажки" о непригодности обычному М призывного возраста даже просто находиться в прикордонной области - опасно.
Это при условии, что я выезжал по пункту, который предусматривает возврат - тобі вже теж на це вказували При этом: правыла пэрэтину кордону - не Закон
ми знаємо, що в тебе дуже рухливий тухес, тому ти там щось порушив, а що саме - не скажу. але головне ж - порушив, й ти це розумієш. ще й грошей це стільки коштувало.
а якщо нічого не порушув - то підкажи Бетону, не бачиш, в людини вже дах тримається на волосинці
а ти повертайся, тут вже вміють фіксувати рухливий тухес з відповідними наслідками
Letusrock написав: для фанатів "війни скільки потрібно" в мене лиш два питання : чи існує для вас нейприйнятна ціна та неприйнятні строки? Бо більшість відразу зливається бурмочучи шось незрозуміле але сильно пафосне, в якому нечітко вгадується слово "парагвай"
й зараз ще далеко до якогось неприйнятного рівня - й ми не дійдемо до такого рівня.
Сейчас - да. Но вот тут что-то зрадой какой-то потянуло...
Путін може перемогти лише за умови дуже-дуже тривалої, багаторічної війни.
А сколько у диванных патриотов не спрашивают - как же не допустить багаторічної війни - молчат, как партизаны об лед
за рахунок багаторічної війни, яку Раша просто не стягне - тому не переможе. те, що він так не думає - це він став жертвою власної пропаганди
а щоб не допустити багаторічної війни - робити те, що й зараз роблять. максимально знищувати окупантів, й наносити асиметрічні відповіді, як остання Павутина. щось НПЗ давно не палали. й це ми ще не починали полювання на танкери...