Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1407014071140721407314074 ... 14699>
Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 17:05

Лісапєт мой, лісапєєєт..)) Скоро;)

Кіберфахівці ГУР Міноборони України здійснили нетипову атаку на інформаційні ресурси російської залізниці (порушено роботу домену rzd.ru), що фактично заблокувало доступ до онлайн-ресурсів для російських користувачів.
https://internetua.com/kiberudar-gur-vi ... krnet_news
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 18:40

_hunter написав:
  барабашов написав:
  pesikot написав:До речі, спитай _hunter, чи порушив він закон, коли виїзжав ?

Я ж 140кг по версии твоего писевертолётного друга и у меня как гаепенса другая отметка в военнике, сортности повышенной

>>> Хто хоче, той виїзжає за кордон
человек "забыл" (или просто петросянит) - что без "бумажки" о непригодности обычному М призывного возраста даже просто находиться в прикордонной области - опасно.

Так я уже отвечал - причем то ли двум то ли уже трем учеткам: нет, не порушив закон, коли виїзжав. Ну или давай порушенный закон. Только конкретно - без обычных виляний известным органом...

може коли виїздив й не порушив - порушив, коли не повернувся. тобі вже теж на це вказували :lol:
Shaman

Подякував: 773 раз.
Подякували: 1632 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 18:43

Бетон написав:
  tester3373 написав:
  АндрейМ написав:Очевидно, що у багатьох людей є якісь ідеали і переконання, але чомусь ці люди хочуть, щоб за їхні ідеали воювали інші, а вони самі хочуть побачити лише результат. Це - теж лицемірство, про яке я вже писав.

На эту тему есть хорошая поговорка - не важно во что ты веришь, важно готов ли ты умереть за то во что ты веришь. Местные диванные патриоты (и Ж в том числе) готовы умереть?

Здесь не пропустят, но считать нашу нацию особенной и великой- заблуждение. В любой цивилизации, героизм это признак глупости и инфантильности. Все беды нужно искать в себе, даже, если вам кажется, что на вас напали несправедливо. Значит когда то, ваши действия привели к такому.
И не орки убивают сотни украинцев в подвалах тцк, не орки сдали Крым без единого выстрела. Не орки продавали себе яйца по 17.
Нет тут никакого величие, если ты с протянутой рукой побираешься по миру
Я - чистый украинец. И я хорошо понимаю, что лицемерие и подлость это особенная черта нашего менталитета

то, що ти мутний тип, ми вже зрозуміли. але це особливості твого менталітету - а не всієї нації. ніякий ти не щирий, ти просто мутний ;) цікаво, як би з такою логікою змогли б постати США, особливо в часи Дикого Заходу....
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 18:55

Letusrock написав:
  Hotab написав:The_Rebel
А що б зробив Летусрок

А нічого
ТЦК б розпустив, мобілізацію відмінив, кордон відкрив.
Так як він до кордону ближче всіх, то виїхати встигне, а далі з попкорном і хантером на колінах спостерігатиме.

для фанатів "війни скільки потрібно" в мене лиш два питання : чи існує для вас нейприйнятна ціна та неприйнятні строки? Бо більшість відразу зливається бурмочучи шось незрозуміле але сильно пафосне, в якому нечітко вгадується слово "парагвай"

бреше, як дихає, а дихає часто :D

назви хоч одного фаната "війни скільки потрібно" - вже не зможеш відповісти. адекватні люди проти капітуляції, бо розуміють, що її наслідки будуть набагато гіршими. й зараз ще далеко до якогось неприйнятного рівня - й ми не дійдемо до такого рівня. бо руські, це не орки, вони не з'являються за змахом чарівної палички. треба десь дцать років, щоб підросле чергове покоління маргіналів, бо це - закінчується...
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 18:56

Shaman написав:
  _hunter написав:
  барабашов написав:Я ж 140кг по версии твоего писевертолётного друга и у меня как гаепенса другая отметка в военнике, сортности повышенной

>>> Хто хоче, той виїзжає за кордон
человек "забыл" (или просто петросянит) - что без "бумажки" о непригодности обычному М призывного возраста даже просто находиться в прикордонной области - опасно.

Так я уже отвечал - причем то ли двум то ли уже трем учеткам: нет, не порушив закон, коли виїзжав. Ну или давай порушенный закон. Только конкретно - без обычных виляний известным органом...

може коли виїздив й не порушив - порушив, коли не повернувся. тобі вже теж на це вказували

Это при условии, что я выезжал по пункту, который предусматривает возврат - тобі вже теж на це вказували :lol:
При этом: правыла пэрэтину кордону - не Закон ;)
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 19:01

pesikot написав:
  tester3373 написав:
  pesikot написав:Хто хоче, той виїзжає за кордон
Хто не хоче, той триндить на форумі про "кріпацтво"

тобто ти пропагандуєш порушення закону для тих в кого немає законної можливості виїхати? я вірно зрозумів?

Пропагандуєшь тут ти і тобі подібні.

А я кажу факти, які спостерігаю

До речі, спитай _hunter, чи порушив він закон, коли виїзжав ? )
120-кг лейтенанта Шубу, UA теж запитай

так і запишем. грамотний ти тільки на словах. а коли в лоб задали питання - зразу злився.
tester3373

Подякував: 5 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 19:02

Shaman написав:
  Letusrock написав:
  Hotab написав:The_Rebel

А що б зробив Летусрок

А нічого
ТЦК б розпустив, мобілізацію відмінив, кордон відкрив.
Так як він до кордону ближче всіх, то виїхати встигне, а далі з попкорном і хантером на колінах спостерігатиме.

для фанатів "війни скільки потрібно" в мене лиш два питання : чи існує для вас нейприйнятна ціна та неприйнятні строки? Бо більшість відразу зливається бурмочучи шось незрозуміле але сильно пафосне, в якому нечітко вгадується слово "парагвай"

й зараз ще далеко до якогось неприйнятного рівня - й ми не дійдемо до такого рівня.

Сейчас - да. Но вот тут что-то зрадой какой-то потянуло...
Путін може перемогти лише за умови дуже-дуже тривалої, багаторічної війни.

А сколько у диванных патриотов не спрашивают - как же не допустить багаторічної війни - молчат, как партизаны об лед :oops:
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 19:03

_hunter написав:
  Shaman написав:
  _hunter написав:>>> Хто хоче, той виїзжає за кордон

може коли виїздив й не порушив - порушив, коли не повернувся. тобі вже теж на це вказували

Это при условии, что я выезжал по пункту, который предусматривает возврат - тобі вже теж на це вказували :lol:

ми знаємо, що в тебе дуже рухливий тухес, тому ти там щось порушив, а що саме - не скажу. але головне ж - порушив, й ти це розумієш. ще й грошей це стільки коштувало.

а якщо нічого не порушув - то підкажи Бетону, не бачиш, в людини вже дах тримається на волосинці 8)

а ти повертайся, тут вже вміють фіксувати рухливий тухес з відповідними наслідками :lol:
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 19:08

_hunter написав:
  Shaman написав:
  Letusrock написав:

й зараз ще далеко до якогось неприйнятного рівня - й ми не дійдемо до такого рівня.

Сейчас - да. Но вот тут что-то зрадой какой-то потянуло...
Путін може перемогти лише за умови дуже-дуже тривалої, багаторічної війни.

А сколько у диванных патриотов не спрашивают - как же не допустить багаторічної війни - молчат, как партизаны об лед :oops:

за рахунок багаторічної війни, яку Раша просто не стягне - тому не переможе. те, що він так не думає - це він став жертвою власної пропаганди 8)

а щоб не допустити багаторічної війни - робити те, що й зараз роблять. максимально знищувати окупантів, й наносити асиметрічні відповіді, як остання Павутина. щось НПЗ давно не палали. й це ми ще не починали полювання на танкери...
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 19:12

Shaman написав:
  _hunter написав:
  Shaman написав:може коли виїздив й не порушив - порушив, коли не повернувся. тобі вже теж на це вказували

тому ти там щось порушив, а що саме - не скажу.

ну, не скажеш - да и фиг с тобой. Хотя интересно было бы детали послушать...
_hunter

Профіль

2
  #<1 ... 1407014071140721407314074 ... 14699>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість