|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 08 чер, 2025 09:14
Прохожий написав:ситуация из жизни звонок в 02:50, незнакомый номер Я ответил оказалось звонит мой дружбан, попал в замес, отзвонился как смог... предвижу стебы но, нет это не был классический развод... кстати многие ли знают по памяти № тел своих родных/друзей?
Мне пришлось поменять номер, которому было 25 лет. Мной занялась какая-то группа, имитирующая звонки от родных. Т.е. на телефоне высвечивается номер матери, а базарит какой-то чёрт. Причём операторы разные. В киевстар сказали это спец оборудование. Такие колл центры расположены по всему Киеву. Я начал получать удовольствие от стёба над ними в стиле Вольнова и видимо обидел их. Методика общения: Вам будут угрожать вырезать всю семью в красках. В ответ стебайтесь, называя их сесенцами. Максимально тяните время, разговаривайте подольше, стебитесь, подводите к результату с неожиданным обломом. Не психуйте. Они запустили какую-то прогу, которая бесконечно звонит мне с разных номеров и не блокируется телефоном. Бесконечные регистрации в банках, сервисах и прочее. На пару месяцев вставил эту симку в роутер, пусть базарят с ним))
-
Бетон
-
-
- Подякував: 188 раз.
- Подякували: 379 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 08 чер, 2025 11:13
akurt написав:Такий примітивізм від пана UA не очікував. Невже у вакуумі живе та не знає, що «бабло всегда побеждает зло» - курдські племена припинили будь-яку форму супротиву та займаються відновленням нафто та газогонів з Кувейту та Іраку на Туреччину та далі в Європу. А центр всесвітнього православʼя знаходиться в Туреччині, Стамбул. Що там далі, пане UA? Надійні буддистські країни вас чекають? Точно?
Коли час косити бабло то всі люди браття Коли час смути (яка вже починається) як казав герой рАсіі, генерал-полковник Рамзан Ахматович "Первого русского я убил в 16 лет"
-
UA
-
-
- Подякував: 1881 раз.
- Подякували: 2332 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Нед 08 чер, 2025 13:28
UA написав: gonchik74 написав: yama написав:Чому саме турція ? Є купа місць де не дорожче, це і шрі ланка і балі. Просто туди летіти дорожче
В разі якогось глобального кіпішу це буде вже не ваша нерухомість.
Навіть з Туреччиною є питання. Розвалиться (курди)... стане ісламістською як Талібан... Не християнські країни табу.
Пан Акурт і сам це розуміє, напевно. Інакше чого б тікати в дартаньянленд з того турецького раю? Але профдиформація дається взнаки. Мені особисто некомфортно довго перебувати поза межами готелю, або туристичних зон, в любій з країн, де переважає населення не європеоїдної раси і основна релігія не християнство)
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 159 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 чер, 2025 13:39
Хі-хі, мені приємно, що я раптом та несподівано став героєм "Київської гілки". Пане gonchik74 - ми з Вами майже особисто знайомі не один рік, і ви, і я знаємо, що кожен з нас НЕ є примітивною людиною, а людьми є мислячими. Тому Ви помиляєтеся, коли написали вище що я кудись та якось втік. І причини невірні.
Я прожив в Анталії фактично з 7 серпня 2017 року по 10 липня 2024 року. І НІКУДИ НЕ ТІКАВ: в мене там як була квартира 1+1, так і є. Це "втік" чи ні? В мене як була картка Виду на проживання в Туреччині - так і є. Це "втік" чи ні? Я як був один із лідерів української діаспори в Туреччині - так і є. Це "втік" чи ні? За вказані роки я особисто бачив курдів - у вигляді невеличкої музичної гурпи на вулиці Анталії - 1 (ОДИН) раз - то я злякався курдів чи не курдів?
Але ж світ та розвиток не стояь на місці. Моя родина - так історично склалося - і у батька так було, ( і у дідуся - змінює постійне місце проживання не рідше ніж раз у 8 років. Тому я зараз живу в ЄС (як і Ви особст, але влітку (ще не певний) та восени (точно) буду знову жити в Анталії. Квитки на авіарейс "Базель-Анталія" вже куплено.
-
akurt
-
-
- Подякував: 3978 раз.
- Подякували: 1430 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Нед 08 чер, 2025 13:56
gonchik74 написав:Пан Акурт і сам це розуміє, напевно. Інакше чого б тікати в дартаньянленд з того турецького раю? Але профдиформація дається взнаки. Мені особисто некомфортно довго перебувати поза межами готелю, або туристичних зон, в любій з країн, де переважає населення не європеоїдної раси і основна релігія не християнство)
він не тому поїхав, а тому що його родина раз в 8 років змінує дислокацію і країну бгггг а на друге моє питання що зараз відбувається на ринку нерухомості Турції він просто тупо не відповів - та воно й не дивно після того як він роками ссяв у вуха про райське життя там дуже прикро, що люди на цій гілці легітимізують його брехливі простині, відповідаючи на них
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2723 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 08 чер, 2025 14:59
gonchik74 Мені особисто некомфортно довго перебувати поза межами готелю, або туристичних зон, в любій з країн, де переважає населення не європеоїдної раси і основна релігія не християнство)
Зробіть виняток для Албанії)) Вони такі ж мусульмани, як я ієговий свідок) Баришні в міні і татухах, сінька рікою круглий рік і прямо на вулиці. Махаються я так розумію теж не по божому))
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2417 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 08 чер, 2025 21:16
akurt Ви в Україну коли повернетесь?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 913 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 чер, 2025 08:25
хроніки ніщеброда. звіт за минулий тиждень.
вилізло пару гостіночок, але не зацікавили. з попередньго тижня була одна домовленість на пергляд, чекали власницю. сходив на перегляд. в обяві було "або найкраща пропозиція". я по таким варікам заріксі ходити ще пару років тому, але тут майже під домом, то сходив. по обяві вартіссть 27500, або більше по телевоні рило сказало шо за 28 віддаудть саме мені без проблем. ну я прийшов, сказав 28 і пішов. ввечері рило каже "нам дают 28500". ну я кажу, а чому ти тренділо шо мені за 28 віддаси? сказало б 29, я б дав, нахіба оті качєлі? карочі почала мене окучувати шоп я підняв ставку. ну я запропонував 28501 доялар і зрозумів шо став просто ланцюжком в схемці накачки вартості.
ще з приколясів - вилізла одна хата на обявах, але я то давно шукаю.. памятаю по фото її. висіла десь півроку тому. так і не попав на перегляд. то заяняті, то вже з задатком, то ще якісь мутки
ну і сформувався вже невеличкий список неадекватів, з якими працювати як покупець не реокмендую:
Золоті ворота - аукціони з очікуванням +20..+25% від завленої вартості Столичний Квартал (ріелтор Олександра) - пусті обіцянки, аукціони UTR (Ukraine total Realty - квартра-прізрак, морочать голову
-
boshetyn
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 09 чер, 2025 08:59
Frant написав:Рили - вони ж ніякої профосвіти не мають. Там хто попало працює.
то окрема журба. памятаю як у 2000х роках хто зі мною вчивсі, і не влаштувався по спеціальності, то як манну небесну вважали рилство. по три місяці продаючи кватирку, зате на виході маючи штуку-дві баксів. ПС. я в свій час знайшов собі норм рієлторшу. всі мої питання закриває досить адекватно і без цирку. щей норм так лається з неадекватними "колегами" на переглядах, коли ті починають якийсь цирк робити. а так за 11 років спілкування з цими "профффесіоналами" надивився різного. і нажаль 90% неадекватного. було всього 3 норм рила. одна жіночка яка показувала хату: все пояснила розказала, не морочила голову і взагалі приємне враження друга - та шо зараз з нею працюю і третій хлопчина, який продавав крайню хату(він щей виявився якимось колегою-знайомим моєї ріелторші). теж все алекватно організовав, без кіпішу і вішання лапші на уши. показ хати почав з вказання недоліків та проблем, і не розповідав "дом кірпічний, очень тьоплий і уюній" ================= ще помітив прікол. вилазить хата від власнка на олх.... через 2-3 години вона вже у рилів за комісією 5%, обява власника видалена, по телефону якась діч
-
boshetyn
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 09 чер, 2025 09:02
Frant написав: boshetyn написав:хроніки ніщеброда. звіт за минулий тиждень. вилізло пару гостіночок, але не зацікавили. з попередньго тижня була одна домовленість на пергляд, чекали власницю. сходив на перегляд. в обяві було "або найкраща пропозиція". я по таким варікам заріксі ходити ще пару років тому, але тут майже під домом, то сходив. по обяві вартіссть 27500, або більше по телевоні рило сказало шо за 28 віддаудть саме мені без проблем. ну я прийшов, сказав 28 і пішов. ввечері рило каже "нам дают 28500". ну я кажу, а хулі ти тренділо шо мені за 28 віддаси? сказало б 29, я б дав, нахіба оті качєлі? карочі почала мене окучувати шоп я підняв ставку. ну я запропонував 28501 доялар і зрозумів шо став просто ланцюжком в схемці накачки вартості. ще з приколясів - вилізла одна хата на обявах, але я то давно шукаю.. памятаю по фото її. висіла десь півроку тому. так і не попав на перегляд. то заяняті, то вже з задатком, то ще якісь мутки ну і сформувався вже невеличкий список неадекватів, з якими працювати як покупець не реокмендую: Золоті ворота - аукціони з очікуванням +20..+25% від завленої вартості Столичний Квартал (ріелтор Олександра) - пусті обіцянки, аукціони UTR (Ukraine total Realty - квартра-прізрак, морочать голову
Рили - вони ж ніякої профосвіти не мають. Там хто попало працює.
Як ви можете таке казати. Ок Кінг каже що з ними дуже тісно спілкуєится тому знає все про нерухомість краже ніж інші.  Правда приводить посилання про здорожання нерухомості в Сумах з евакуацією населення. Мабуть треба ще тісніше спілкуватись 
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3043 раз.
- Подякували: 437 раз.
-
-
Профіль
-
-
1