|
Ринок ОВДП |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Пон 09 чер, 2025 13:07
Ой+ написав:1finanсier Попробував - схвалив купівлю.
Дякую. Значить щось саме в моєму випадку не виходить. Буду щось вирішувати.
Востаннє редагувалось 1finanсier в Пон 09 чер, 2025 15:39, всього редагувалось 1 раз.
-
1finanсier
-
-
- Подякував: 363 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 чер, 2025 13:43
1finanсier написав: 1finanсier написав:Панове, може хтось зараз спробувати купити одну якусь овдп в Дії серез Кінто? Звісно не доводячи до оплати. Просто в мене чомусь відхиляє купівлі на етапі схвалення заявки - тобто самому першому етапі - коли вказуєш овдп, кількість, єПідтримку, і чекаєш схвалення від брокера. А він після кілька хвилин пише - заявку відхилено, через сплив часу на підтвердження та оплати. Хоча підтвердження заявки не було.
Панове, ще раз звертаюся з проханням, що викладав вище. Бо проблема не пішла, а так само чомусь Кінто відхиляє купівлю після першого етапу. Може хтось спробувати купити?
Так подзввоніть у Кінто і спитайте! Учора купляв - усе схвалили))
Востаннє редагувалось asti в Пон 09 чер, 2025 13:51, всього редагувалось 1 раз.
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 752 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 09 чер, 2025 13:47
Visky написав: asti написав: Visky написав:VASH Можна ще спробувати запитати у них. Так, проте Є-підтримку їхню я задіяв. Доповнив попередній пост по Вашому питанню
І як, до речі, Райфівська є-підримка, - нормально зараховують, фінмон не дуже збуджується?
Ще не заходило, планую вкладатися в заход до 400 т/кв. за теперішніми немоніторними лімітами
Я от думаю, може й собі там відкрити... Але є нюанс - у Райфа часто бувають найкращі курси для онлайн обміну - то можна так заплисти за буйки))
-
asti
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 09 чер, 2025 23:45
Я от думаю, а з самою Дією можуть бути проблеми в плані фінмону?
Чи можна купляти скільки завгодно паперів через різні банки - у когось є досвід такого плану??
-
asti
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 10 чер, 2025 00:44
asti 1. В Дії немає фінмону, це лише площа для куплі-продажу. 2. В Дії лише військові ОВДП, обіг яких звільнений від моніторингу. Тому обмежень немає.
-
Visky
-
-
- Подякував: 171 раз.
- Подякували: 187 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 10 чер, 2025 02:26
Visky написав:asti 1. В Дії немає фінмону, це лише площа для куплі-продажу. 2. В Дії лише військові ОВДП, обіг яких звільнений від моніторингу. Тому обмежень немає.
По п. 2 - не зовсім так, бо в Дії купляються овдп на вторичці, а отже підпадають під повний фін мон, а не під спрощений. Зі спрощеним МОЖУТЬ не вимагати походження коштів, а можуть і вимагати, бо фін мон все одно є, тільки спрощений. "Так, на час дії воєнного стану банки мають змогу застосовувати спрощені заходи належної перевірки клієнтів, які проводять фінансові операції з придбання у власність військових облігацій на первинному ринку ОВДП. Спрощені заходи належать і до перевірки джерел походження коштів за такими операціями. Банки можуть не здійснювати перевірку джерел походження коштів клієнтів, які інвестуються в облігації. .... Спрощені заходи належної перевірки також не здійснюються щодо клієнтів, які проводять операції з купівлі-продажу облігацій внутрішньої державної позики "Військові облігації" на вторинному ринку ОВДП."
-
Rimlyanin1
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 49 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 чер, 2025 03:23
Судячи по тому що на форумі немає проблемних кейсів - банкам дано негласну вказівку не чіпати "військових" інвесторів, принаймні якщо суми притомні (до мільйона приблизно). Але знаю є проблеми коли брокери на кшталт Кінто чи ІКУ зараховують кошти на рахунки банків.
-
asti
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 10 чер, 2025 08:29
Хотілося б ще запитати у бувалих - чи є для умовного ПУМБУ чи ТАСу різниця звідки заходять кошти на є-підримку після погашення ОВДП - з Укргазу, до прикладу, чи з ІКУ або Кінто - чи їм усе одно?
-
asti
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 10 чер, 2025 09:07
justauser написав:Кто что может сказать про такое? С гривневой карты Укрэксима купить в ДИЯ бумаги, выплата на еПидтримку другого банка. Нормально работает?
Нормально Вже багато разів робив Великі суми розкидайте на різні єпідтримки
-
kkg
-
-
- Подякував: 63 раз.
- Подякували: 117 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 чер, 2025 09:10
asti написав:Хотілося б ще запитати у бувалих - чи є для умовного ПУМБУ чи ТАСу різниця звідки заходять кошти на є-підримку після погашення ОВДП - з Укргазу, до прикладу, чи з ІКУ або Кінто - чи їм усе одно?
Думаю, що все одно Ніколи не чув про проблеми
-
kkg
-
-
- Подякував: 63 раз.
- Подякували: 117 раз.
-
-
Профіль
-
-