|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 24 чер, 2025 09:33
Бетон написав: Просто не мешайте мне жить.
Бетон, залишилось менше 2х місяців до волі і кращого життя. Не підведіть мене. Знайдіть себе у Польщі чи хз де. І я дійсно поважаю людей, які платять податки
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 чер, 2025 09:43
Зеленский заявил, что он должен быть президентом до завершения войны.
"Возможно, я не самый лучший человек, чтобы вести Украину до конца войны, но "самый опытный",
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 383 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 24 чер, 2025 09:44
Бетон написав:Почему я, почему я должен думать за сотни тысяч людей, которые сидят на мои в том числе налоги и думать как его защищать?
В том-то и дело, то думать Вам, мне и другим не предлагают. За нас уже "подумали". Нам предлагают закрыть рот и делать то, что придумала власть. Вопросы не приветствуются, так как ответов на них нет. Есть лицемерие и отношение к тебе, как к собственности. Власть уже решила чья жизнь важна, а чья - нет. Вы в список первых не входите, и Вам просто предлагают, настойчиво предлагают, это принять, без вопроса "а что делают все эти особо ценные?". Бетон написав:Кто-то из них думает как мне облегчить мою работу? Как мне выжить? Ел я? Спал я? Вообще жив я или нет? Ему не то что плевать. Ему с..ать с высокой горы.
Никто об этом не думает. Всем на это плевать. Вам говорят, что так всегда было, что у Вас, именно у Вас, а не у других, перед государством и обществом есть обязанности и долги. Вас будут стыдить, что Вы не хотите эти обязанности выполнять, а долгов не помните, так как никогда их не брали. На Вас направят репрессивную машину государства. Тех, особо ценных, не интересует живы Вы или нет. У них ни перед Вами, ни перед государством обязанностей нет. Это те, ценные, могут жить для себя и думать о себе, а Вы должны думать о них. Но об этом говорить нельзя. От Вас требуют с этим молчаливо согласиться. Это к Вам относятся так, как будто мы живём в коммуне с взаимными обязанностями, но это Вы в их представлении живёте в коммуне с односторонними обязанностями перед ними - теми, кто живёт в 21-ом веке, свободные и никому-ничего-не-должные, а Вы должны им эту свободу и право ничего не делать обеспечивать.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 чер, 2025 10:05
Ізраїль перечитує ксерокопії методичок з ОП. Зрадник Трамп заважає досягти розгрому та розвалу Ірану «На тлі неймовірних військових досягнень Армії оборони Ізраїлю та Моссаду у війні проти Ірану остаточний результат виглядає особливо різким та гірким. Замість беззастережної капітуляції світ вступив у складні та стомлюючі переговори, причому режим аятоли не має наміру здаватися — ні у питанні збагачення урану, ні у питанні виробництва балістичних ракет, ні у питанні підтримки та фінансування тероризму в регіоні та в усьому світі. На початку війни я попереджав, що немає нічого небезпечнішого, ніж залишити пораненого лева. Перемир'я без чіткої та однозначної угоди неодмінно призведе до нової війни через два-три роки, причому в набагато гірших умовах», — колишній міністр оборони Авігдор Ліберман.
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 чер, 2025 10:06
stm написав: Бетон написав: Просто не мешайте мне жить.
Бетон, залишилось менше 2х місяців до волі і кращого життя. Не підведіть мене. Знайдіть себе у Польщі чи хз де. І я дійсно поважаю людей, які платять податки
Можно к вашим эротическим фантазиям добавить, что я вынослив в кроватке?
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 383 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 24 чер, 2025 10:08
Бетон написав: stm написав: Бетон написав: Просто не мешайте мне жить.
Можно к вашим эротическим фантазиям добавить, что я вынослив в кроватке?
У краватці? Ви хоч не вішаєтесь?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8228 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 24 чер, 2025 10:13
Нехай буде ))) на форумі дівчат не так багато, то навряд чи прибіжуть з закидами що я якогось секс-шахрая рекламувала )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 чер, 2025 10:25
Щодо товариша Зе - забагато оптимізму. Навряд чи портрет цього, безперервно перебуваючого в ефекті Даннінга-Крбгера, Юрася Хмельницького сучасності у 2065-му буде висіти на якійсь стіні.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 чер, 2025 10:37
вітаю всіх зрадофілів !
-
yama
-
-
- Подякував: 9189 раз.
- Подякували: 1068 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 24 чер, 2025 10:55
yama написав:вітаю всіх зрадофілів !
Ага, з самого ранку чути виття про обраних / не обраних. Хоча пишуть з таких же диванів як і умовні "обрані" 
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 96 раз.
- Подякували: 188 раз.
-
-
Профіль
-
-
2