Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1441514416144171441814419 ... 14447>
Повідомлення Додано: Вів 15 лип, 2025 09:54

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Water написав:Дійсно, є деякий баксонал саме поза банківською системою. Як ви це порахували? Скільки зараз лежить у моєму гаманці баксів?
Якщо що, то особисто я не рахував, знаю шо саме бакси там були. Але обіцяю порахувать після відповіді пані.

Рахують дуже просто: готівка яку забрали із відділень і офіційних обмінників мінус готівка, яку здали у відділення і обмінники мінус те, що задекларували при вивезенні закордон. А те, що значна частина цієї готівки лежить не під матрацом в Україні, а на рахунку іноземного банку їх не хвилює.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Вів 15 лип, 2025 10:13, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі

Подякував: 889 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 15 лип, 2025 10:12

Трамп считает, что россия победит в этой войне, это вопрос времени, пишет Politico со ссылкой на чиновника Белого дома.

Точка зрения президента такова, что россия победит, - вопрос в том, сколько времени это займет

https://www.politico.com/news/2025/07/1 ... t-00452809

У президента США на столі не щоденні марафонні потужжя, а повна інформація від спецслужб та аналітичних відділів про реальний стан справ, то ж у нього є всі підстави так вважати. І наше щастя, що Трамп говорить те, що думає, а не як інші лицемірні лідори "Заходу", яким потрібно за рахунок території України та життів українців лиш виграти трохи часу задля власної безпеки. Думаю, наші зелені керманичі також все розуміють і у них є план порятунку - ні, не України, лише власного порятунку.

Дюрі-бачі написав:Після вчорашніх заяв Трампа кілька знайомих вирішили поїхати із Києва до вересня. В них є гіпотеза, що "Запад-2025" може перетворитись в "Київ за 3 дні. Дубль 2"

У деяких моїх знайомих є гіпотеза, що навряд чи це буде "Київ за 3 дні. Дубль 2" а щось західніше, можливо значно західніше.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 лип, 2025 10:21

Дюрі-бачі написав:
  Water написав:Дійсно, є деякий баксонал саме поза банківською системою. Як ви це порахували? Скільки зараз лежить у моєму гаманці баксів?
Якщо що, то особисто я не рахував, знаю шо саме бакси там були. Але обіцяю порахувать після відповіді пані.

Рахують дуже просто: готівка яку забрали із відділень і офіційних обмінників мінус готівка, яку здали у відділення і обмінники мінус те, що задекларували при вивезенні закордон. А те, що значна частина цієї готівки лежить не під матрацом в Україні, а на рахунку іноземного банку їх не хвилює.

Но даже эту схему рушит наличие серых обменок...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 15 лип, 2025 10:23

_hunter написав:Но даже эту схему рушит наличие серых обменок...

Значно більше рушить вивіз до 10 тис $ незадекларованих
Дюрі-бачі

Подякував: 889 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 15 лип, 2025 10:23

Schmit написав:У президента США на столі не щоденні марафонні потужжя, а повна інформація від спецслужб та аналітичних відділів про реальний стан справ, то ж у нього є всі підстави так вважати.

У президента США була "повна інформація від спецслужб та аналітичних відділів про реальний стан справ" ще в 22 році, і тоді для перемоги Росії давали 2 тижні максимум.
Якщо чесно, ваше ниття просто огидне.
Трамп запропонував хуйлу заморозку по лінії фронту, був готовий нагнути зеленського і лідерів ЄС щоб продавити цю угоду. Хуйло відмовився - йому потрібна вся Україна. Якщо ви готові платити таку ціну - то просто переберіться в росію.
Бо при всій моїй нелюбові до зеленського - ваше ниття просто огидне...
P.S. Цікаво, невже на форумі лишився ще хтось, хто вірить у можливість Трампа завершити цю війну?
Бо насправді така можливість є: достатньо масові поставки зброї, б тому числі й далекобійної, авіація, ППО протягом досттатньо тривалого часу...
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 лип, 2025 10:50

Интервью с Игорем Яковенко - https://www.obozrevatel.com/ekonomika-glavnaya/fea/ili-rabotaj-ili-ezzhaj-domoj-germaniya-gotovit-strogie-pravila-dlya-ukrainskih-bezhentsev.htm#goog_rewarded.
Весьма трезвые оценки. Значительно трезвее Портникова. Много цитировать не буду. Для примера:
Хочу ли я, чтобы экономика России рухнула? Хочу. Еще как хочу. Но изображать ситуацию так, будто сейчас все рухнет и война прекратится – это самообман. Вероятность завершения войны в этом году – практически нулевая. Реальность такова: экономика РФ способна тянуть эту войну дальше. И главная проблема – не Шойгу или Герасимов. Главная проблема – глава Центробанка РФ Набиулина. Она своим экономическим талантом тянет эту систему из пропасти. И в этом смысле – она враг Украины №1. Да, доходы от нефти падают. Да, россияне все больше ощущают войну. Да, она приходит на территорию самой России.

У Путина есть два мощных конкурентных преимущества, которые не стоит игнорировать. Первое – нулевая цена человеческой жизни. Это позволяет ему бросать людей в мясорубку без конца. Второе – абсолютное отсутствие механизма превращения обнищания в политические последствия. То есть россияне могут голодать, мерзнуть, но они не пойдут менять власть. Эти два актива Путин использует по полной. И именно поэтому война будет продолжаться.
Востаннє редагувалось ЛАД в Вів 15 лип, 2025 11:01, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5344 раз.
Подякували: 4855 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 15 лип, 2025 10:55

sashaqbl написав:
  Schmit написав:У президента США на столі не щоденні марафонні потужжя, а повна інформація від спецслужб та аналітичних відділів про реальний стан справ, то ж у нього є всі підстави так вважати.

У президента США була "повна інформація від спецслужб та аналітичних відділів про реальний стан справ" ще в 22 році, і тоді для перемоги Росії давали 2 тижні максимум.

Необачно вважати, що можновладці США такі ж нєобучаємі, як наші.

sashaqbl написав:Трамп запропонував хуйлу заморозку по лінії фронту, був готовий нагнути зеленського і лідерів ЄС щоб продавити цю угоду. Хуйло відмовився - йому потрібна вся Україна. Якщо ви готові платити таку ціну - то просто переберіться в росію.

Ну от звідки ви знаєте, хто від чого відмовився? Я от думаю - хтось інший від чогось відмовився у Лондоні під впливом...

sashaqbl написав:P.S. Цікаво, невже на форумі лишився ще хтось, хто вірить у можливість Трампа завершити цю війну?
Бо насправді така можливість є: достатньо масові поставки зброї, б тому числі й далекобійної, авіація, ППО протягом досттатньо тривалого часу...

Якщо "Заходу" це не було потрібно у 2022-23, коли в Україні "мобресурс" ще сам рвався у бій, то навіщо їм це зараз, коли ... ?

sashaqbl написав:Бо при всій моїй нелюбові до зеленського - ваше ниття просто огидне...

Іншого ниття для вас у мене нема. Хоча...
Востаннє редагувалось Schmit в Вів 15 лип, 2025 11:04, всього редагувалось 1 раз.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 лип, 2025 11:00

Дюрі-бачі написав:

Так можно посчитать приращение/убыль валюты в стране. Но не сумму.
И вы сами отметили:
И, подозреваю, существуют ещё и полу- и просто нелегальные схемы вывоза валюты.
А, вообще, цифру "100 млрд. в кишенях" слышу уже лет 20, если не больше.
ЛАД
2

Подякував: 5344 раз.
Подякували: 4855 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 15 лип, 2025 11:01

Дюрі-бачі написав:
  _hunter написав:Но даже эту схему рушит наличие серых обменок...

Что бы деньги вывозить -- неплохо бы, что бы было куда из завозить. А список стран, где финмон не лютует - не так уж и велик.
Хотя если хотя бы половине из тех 8ми лямов - "на хлебушек" тратить - уже под 40 лярдов (из ста :) ) в год выходит...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 15 лип, 2025 11:15

Тьюн тормозит пакет санкций против россии

Лидер большинства в Сенате Джон Тьюн заявил в понедельник, что не будет продвигать пакет санкций, направленных против торговых партнеров россии, после того как президент Дональд Трамп заявил, что готов действовать самостоятельно в конце этого лета, если президент россии владимир путин не продвинется к мирному соглашению с Украиной.

"Похоже, что сейчас президент собирается попытаться сделать что-то из этого самостоятельно", - сказал Тун журналистам. "Если в какой-то момент президент придет к выводу, что это имеет смысл и добавит ценности и рычагов, которые ему нужны в этих переговорах, чтобы продвинуть законопроект, тогда мы сделаем это. Мы будем готовы к этому".

https://www.politico.com/news/2025/07/1 ... n-00452131
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

#<1 ... 1441514416144171441814419 ... 14447>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Banderlog, pesikot, unicdima і 1 гість