Подивився статтю, що ж то за дрони по такій ціні. Нє, ну ти порівняв ФПВ варіант і ці реактивні, по суті не дрони, а ракети. У приведеному мною вище відео мова йшла зовсім про інші, значно дешевші проекти, які проігнорувала зевлада з 2022 року.
Кожна нормальна компанія вкладає кошти в розширення потужностей, особливо коли такий великий контракт світить, бо інакше їм його мінімум 5 років треба було робити. ціна 100+ світилася ще до цього контракту.
Оно-то да. Но если, например, 90% суммы идет на "в розширення потужностей" -- цена единицы продукции не совсем по формуле "сумма контракта поделить на штуки" считается.
Та не светилась та цена нигде: эти "койот 2с" в первый (и последний) раз в этой новости про гос-заказ засветились. Такое ощущение, что это вообще тестовая разработка пробной партии...
Banderlog написав:Не знайомий з творчістю цієї шановної пані, і дивитись не буду. )
Бугага, хтось вірить, що він не знає Латиніну? )))
Якщо тобі інтересно то я скажу кого раніше дивився. Джангірова. Зараз ці всі експерти ламаного гроша не варті кругом телемарафон. Діпстейт, в телеграмі читаю і реальну війну, серед російських запорожский фронт, і 2 майора гортаю. Я поняття не маю ні хто латиніна чи хто шабунін і ще ціла купа "експертів" яких ви тут дивитесь
мотивация 80 левела ❗️Строків служби не буде: військові повернуться додому лише після перемоги, — Зеленський Від душі додав мотивації діючим військовим та потенційним клієнтам бусиків
То було понятно і раніше. Но зараз він вже і не намагається брехати. Рішив значить закручувати гайки ...
Сомневаюсь, что получится. Гаечный ключ слабоват.
А я не сумніваюсь. Чому це він "слабоват"? Не бачу жодної проблеми закручування гайок. Головне не робити це різко.
Banderlog написав:Не знайомий з творчістю цієї шановної пані, і дивитись не буду. )
Якщо тобі інтересно то я скажу кого раніше дивився. Джангірова. Зараз ці всі експерти ламаного гроша не варті кругом телемарафон. Діпстейт, в телеграмі читаю і реальну війну, серед російських запорожский фронт, і 2 майора гортаю. Я поняття не маю ні хто латиніна чи хто шабунін і ще ціла купа "експертів" яких ви тут дивитесь
дай будь-ласка в приват посилання , бо те що сам знайшов якесь дуже поверхнево гівнисте
Banderlog написав: все просто, тому що він завяз в україні. І нато хотіло прийняти фінляндію а україну чогось не бере. І повір мені не візьме. Смислу нема ми і так віддали все що європі треба, і по ліміту- стільки скільки треба. Від робочих рук до необробленої деревини і солдатського мяса. І не факт що фінляндія економічно виграла від вступу в нато. Щодо України ти ж не спориш що Україна економічно програла від перемоги майдану? Лиш не треба лепетать про цінності і гідність.
думки людини, яка особисто всіх намагається нажухати, й не розуміє, що люди можуть жити по-іншому.
Україна лише виграла від перемоги Майдану. якби клан Яників вкоренівся, то весь притомний бізнес почав би змінювати хазяїв. так, будь-яка революція призводить до деякого погіршення, але там де революції немає - то гарантоване погіршення. Куба, КНДР, та ж Біларусь...
очевидні речі, але для розумних людей, тому треба постійно їх повторювати...