Тупень, що от? Кожна нормальна компанія вкладає кошти в розширення потужностей, особливо коли такий великий контракт світить, бо інакше їм його мінімум 5 років треба було робити. ціна 100+ світилася ще до цього контракту.
Подивився статтю, що ж то за дрони по такій ціні. Нє, ну ти порівняв ФПВ варіант і ці реактивні, по суті не дрони, а ракети. У приведеному мною вище відео мова йшла зовсім про інші, значно дешевші проекти, які проігнорувала зевлада з 2022 року.
у фпв поки великі проблеми по перехопленню таких цілей, я вже це писав, тому американці і планують закупити 6тис Койотів.
Кожна нормальна компанія вкладає кошти в розширення потужностей, особливо коли такий великий контракт світить, бо інакше їм його мінімум 5 років треба було робити. ціна 100+ світилася ще до цього контракту.
Оно-то да. Но если, например, 90% суммы идет на "в розширення потужностей" -- цена единицы продукции не совсем по формуле "сумма контракта поделить на штуки" считается.
Та не светилась та цена нигде: эти "койот 2с" в первый (и последний) раз в этой новости про гос-заказ засветились. Такое ощущение, что это вообще тестовая разработка пробной партии...
Banderlog написав:Не знайомий з творчістю цієї шановної пані, і дивитись не буду. )
Бугага, хтось вірить, що він не знає Латиніну? )))
Якщо тобі інтересно то я скажу кого раніше дивився. Джангірова. Зараз ці всі експерти ламаного гроша не варті кругом телемарафон. Діпстейт, в телеграмі читаю і реальну війну, серед російських запорожский фронт, і 2 майора гортаю. Я поняття не маю ні хто латиніна чи хто шабунін і ще ціла купа "експертів" яких ви тут дивитесь
мотивация 80 левела ❗️Строків служби не буде: військові повернуться додому лише після перемоги, — Зеленський Від душі додав мотивації діючим військовим та потенційним клієнтам бусиків
То було понятно і раніше. Но зараз він вже і не намагається брехати. Рішив значить закручувати гайки ...
Сомневаюсь, что получится. Гаечный ключ слабоват.
А я не сумніваюсь. Чому це він "слабоват"? Не бачу жодної проблеми закручування гайок. Головне не робити це різко.
Banderlog написав:Не знайомий з творчістю цієї шановної пані, і дивитись не буду. )
Якщо тобі інтересно то я скажу кого раніше дивився. Джангірова. Зараз ці всі експерти ламаного гроша не варті кругом телемарафон. Діпстейт, в телеграмі читаю і реальну війну, серед російських запорожский фронт, і 2 майора гортаю. Я поняття не маю ні хто латиніна чи хто шабунін і ще ціла купа "експертів" яких ви тут дивитесь
дай будь-ласка в приват посилання , бо те що сам знайшов якесь дуже поверхнево гівнисте
Banderlog написав: все просто, тому що він завяз в україні. І нато хотіло прийняти фінляндію а україну чогось не бере. І повір мені не візьме. Смислу нема ми і так віддали все що європі треба, і по ліміту- стільки скільки треба. Від робочих рук до необробленої деревини і солдатського мяса. І не факт що фінляндія економічно виграла від вступу в нато. Щодо України ти ж не спориш що Україна економічно програла від перемоги майдану? Лиш не треба лепетать про цінності і гідність.
думки людини, яка особисто всіх намагається нажухати, й не розуміє, що люди можуть жити по-іншому.
Україна лише виграла від перемоги Майдану. якби клан Яників вкоренівся, то весь притомний бізнес почав би змінювати хазяїв. так, будь-яка революція призводить до деякого погіршення, але там де революції немає - то гарантоване погіршення. Куба, КНДР, та ж Біларусь...
очевидні речі, але для розумних людей, тому треба постійно їх повторювати...
ЛАД написав:........ Сомневаюсь, что получится. Гаечный ключ слабоват.
А я не сумніваюсь. Чому це він "слабоват"? Не бачу жодної проблеми закручування гайок. Головне не робити це різко.
То вы просто не знаете, что такое настоящий гаечный ключ. Поколение моих родителей ещё при Брежневе политические анекдоты рассказывали только на кухне и шёпотом. А мы смеялись над этим. Но такой "гаечный ключ" за день не сделаешь. И за год тоже.