Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1462814629146301463114632 ... 14676>
Повідомлення Додано: Нед 03 сер, 2025 08:33

Shaman написав:кому треба корегувати зір, хто не бачить? :D
Росія вимагає капітуляції України і не зацікавлена в компромісах для завершення війни
Аналітики проаналізували заяви російського міністра закордонних справ Сергія Лаврова, який повторив риторику диктатора Володимира Путіна й очільника Білорусі Олександра Лукашенка про мирні переговори та «корінні причини» війни в Україні. Лавров також звинуватив Київ в уповільненні темпів перемовин.

Заяви очільника МЗС РФ містили багато тих самих фраз і нюансів, що й заяви Путіна та Лукашенка 1 серпня. Це вказує на те, що ці наративи є частиною інструкцій Кремля для російських чиновників щодо того, як формулювати переговорний процес, оцінює ISW.

пропаганда вищий рівень - Раша звинувачує нас в тому, що робить сама. й місцеві корисні ідіоти (а може п'ята колона) активно цей меседж проштовхують тут... типу ми не надто активно проводимо перемовини.

й Глобальний Південь - збіговисько лицемірів. всі так співчувають палестинцям, но щось не хочуть помічати, що в нас щодень гинуть цивільні, в тому числі діти. нічого, воно ще все повернеться...

Цього посадовця ви до кого відносите ( до корисного чи п'ятої колони)?

Але він на початок року отаке висував:
"Навіщо Москва намагається "заморозити" війну?
Росія розглядає перемир’я як можливість перегрупуватися, накопичити сили та продовжити агресію в майбутньому. Про це розповів очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю "Укрінформу".
https://tsn.ua/exclusive/budanov-znovu- ... 76851.html
Прочитайте все інтерв'ю.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 сер, 2025 08:33

UA написав:
  Hotab написав:Як скажете… Де ви, а де «молоді роки»..
Тут в 50 сітківка у підвального тойво. А вам же більше

Дівкам я вже не цікавий.
Антиквариат :mrgreen:

То не показник віку. Муха ніколи не був цікавий жінкам. В школі однокласники гигикаючи встромляли в розетку Фумігатор, щоб муха йшов геть. А однокласниці так брезгливо надували ніздрі дивлячись на нього, що Муха на все життя запамʼятав і тепер хоче жінку - пікенеса, звідси тяга до філіпінок.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2446 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 03 сер, 2025 08:42

Shaman написав:
  ЛАД написав:
  Shaman написав:.......
ніхто не знає, як воно б було. але якби замість доріг на Чонгарі були б суцільні траншеї - доля півдня могла бути зовсім іншою. основна ідея наступу Раші в лютому 2022 - що їх тут будуть зустрічати квітами. Зе гадаю теж доклався до формуваня такої думки. за Пороха таких думок в Раші не було б
Господи, до чего же надоело!
Я вам уже писал - не ваше это.
Петя много нарыл за 5 лет траншей на Чонгаре?
Раша ориентировалась/интересовалась взглядами Пети или Володи? Они ему до лампочки.
Или вы думаете, что Путин рассчитывал, что Зеленский лично выйдет встречать войска с хлебом-солью и вручит им ключи от города?

звісно, лише ваша думка має значення :D а мені, замість аргументів - не моє це. хитродупо :lol:

а чого було копати Чонгар під час каденції Пороха? тоді Мінські діяли. Зе просрав 2021 рік, коли прямим текстом казали, що буде вторгнення. Порох в 2021 році діяв би зовсім по-іншому. й нагадати про зраду голів Херсонського та Харківського СБУ, бо головою СБУ призначив некомпетентного приятеля? а так втратили південь, ЗАЕС й купи загиблих в Маріуполі - це вже питання після війни, але його будуть розбирати
де ми відкинули той план, що за вигадки? ми були готові обговорювати план - його відкинула Раша.
У вас с памятью совсем плохо?
Начальный план Трампа мы отвергли и предложили какой-то свой, разработанный совместно с Европой.
руські й наш, й американський план відкинули. буду лупати цю тупість до кінця - ПЕРЕМОВИН НЕ ХОЧЕ РАША...
/quote]
ЛАД, це зараз чергова ІПСО від Раші - ми готові до перемовин, проти Україна (що брехня). а чого її ви підтримуєте? та й Banderlog в унісон?
Не хочет Путин. Точнее, хочет, но больше, чем мы согласны.
Проблема в том, что война на нашей территории, разрушаются больше наши города и сёла. Поэтому мы больше заинтересованы в переговорах, соответственно, должны больше проявлять инициативы.
перемовин не хоче Раша , і перемовин не хочеш ти. Співпадіння?
Я хочу почути ваш план без переговорів. Воюєм на виснаження і ждем що рф впаде першою?
Хитро.
Кажете в них якісь проблеми в економіці розвиваються швидше ніж в нас. А нам допомагає захід?
А їм ніхто не допомагає? Там іран? Китай? Корея? Білорусь?
Чого ми ждем перед переговорами?
В них закінчаться ракети? Шахеди? Нафта? Люди? Кораблі? Що в нас по кожному з цих пунктів? Ми в кращому положенні за них чи гіршому? І хотілось б якісь часові параметри до цього плану
Скільки по часу нам ще воювати? рік? 5 10? І за 10 років не буде ні ротацій ні демобілізації?
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 сер, 2025 11:15

Banderlog написав:перемовин не хоче Раша , і перемовин не хочеш ти. Співпадіння?
Я хочу почути ваш план без переговорів. Воюєм на виснаження і ждем що рф впаде першою?
Хитро.
Кажете в них якісь проблеми в економіці розвиваються швидше ніж в нас. А нам допомагає захід?
А їм ніхто не допомагає? Там іран? Китай? Корея? Білорусь?
Чого ми ждем перед переговорами?
В них закінчаться ракети? Шахеди? Нафта? Люди? Кораблі? Що в нас по кожному з цих пунктів? Ми в кращому положенні за них чи гіршому? І хотілось б якісь часові параметри до цього плану
Скільки по часу нам ще воювати? рік? 5 10? І за 10 років не буде ні ротацій ні демобілізації?

це елементи класичної демагогії - нахабна брехня. перше, коли мене намагаються звинуватити в проросійських наративах - це роблять найтупіші обліківки, але як варіант можливо - хто там розбереться зі сторони. ЛАД не дасть збрехати, немає в мене проросійських наративів 8)

друге, те - що проти. навіщо ти це вигадав? з якого переляку ти так вирішив? я ще давно почав казати про перемовини й наводив умови, які можна обговорювати - вони як не дивно співпали з тим, що потім пропонували американці - бо я формулював РЕАЛЬНІ умови. мої опоненти не змогли сформулювати щось зрозуміле. хтось там підкинув ідею фінляндизації - з нею трошки поносилися, як дурень з торбою, - й все.

я проти капітуляції під виглядом перемовин, що постійно підсовують тут різні обліківки - й ти теж.

тепер питання, що нам роботи, якщо Раша взагалі не хоче домовлятися? воно складне з одного боку, а з іншого. от дивись поки ти борешся, ти живий, здався - тебе вбили - бачили неодноразово. ти будеш боротися чи здашся? відповідь очевидне.

а складність в тому, що для ЛАДа заборона української - в че такого? та й для тебе знищення ПЦУ - ти будеш двома руками за. але відчуй різницю - ЛАДу лише роблять зауваження, тобі ж взагалі не заважають молитися - скільки храмів УПЦ МП на Східній Україні? в Харкові складно знайти храм ПЦУ. а в окупації прихильність до мови чи ПЦУ - це фільтраційні табори, використання тортур в яких це просто елемент таборів? але цей нюанс ви ж не бачите? з тобою все зрозуміло - ти віддаш й Крим, й Донбас, й Херсон з Запоріжжям - аби себе врятувати. моя хата з краю плюс чистий егоїзм - таких багато. але є ще керівництво держави, яке відповідає за всю державу й переймається долею мешканці й Херсону, й Криму...

Раші ніхто не допомагає - за всю допомогу вони платять. продають своє з дисконтом, а купують з х2,х3 - не знаю скільки. тобто в Раші правильні друзі, як в того наркомана, що будуть купувати всі цінне, й допомагати йому грішми. нам допомагають - це дуже важлива різниця.

тепер, які в нас два ризики зараз. це оцей терор цивільних, який з військової чи економічної точки зору, наносить невелику шкоду, але дуже сильний моральний тиск через загибель цивільних. й другий, в черговий раз видно, що відношення до населення - як до сміття. можливо, що вони зможуть навербувати ще один мільйон - мільйон треба знищувати ще 3 роки. але це менш вірогідно, бо тоді 500 тис провели мобілізацію. а зараз чомусь не хочуть. повертаючись до терору - тут треба залучати світ - Ізраіль чомусь всі шпиняють, а про Рашу мовчать - треба постійно доносити інфо про державний тероризм Раші, про загиблих дітей

про економіку можна окремо поговорити, але знову ж таки - вивчить деякі базові речі. я не вмію доводити, що 2 * 2 = 4. та й так багато тексту.

тому мій прогноз - це 2025, максимум 2026 рік - після цього буде щось на кшталт АТО. владі треба вирішувати питання й мобілізації, й ротації - й це так, непопулярні рішення, які дуже не хочуть приймати поточні керманичі - це теж питання. знову ж таки - ти своє питання ротації вирішив же? чого бідкаєшся? ;)

отаке треба схоже кожні вихідні писати, бо інколи таку дурню пишуть протягом тижня 8)
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 03 сер, 2025 11:57

Трохи гумору:

«Что же делать? — снова мысленно спросил себя майор Майор. — Ну что делать с человеком, который смотрит вам прямо в глаза и заявляет, что скорее готов умереть, чем быть убитым в бою, с человеком, столь же зрелым и умственно развитым, как вы сами, хотя вы должны делать вид, что вы мудрей и лучше, чем он? Ну что мне ему сказать?»

— Что, если сделать так: вы выполните норму боевых вылетов, а затем мы будем посылать вас «за молоком»? Таким образом, только четыре боевых задания — и вы больше не подвергаетесь никакому риску.

— Не нужны мне ваши полеты «за молоком»! Я не желаю больше ни минуты оставаться на войне!

— Неужели вы хотите видеть свою родину побежденной? — спросил майор Майор.

— Нас не победят. У нас больше народу, больше денег и сырья. Десять миллионов военнослужащих могут стать на мое место, а то одних убивают, а другие в это время делают деньги и живут припеваючи. Пусть других убивают.

— Но представьте себе, что получится, если каждый американец станет рассуждать подобным образом.

— Только круглый дурак рассуждает иначе. Разве я не прав?

«Ну что ты ему на это скажешь? — горестно размышлял майор Майор. — Сказать, что я ничего не могу поделать, означает, что вообще-то я сделал бы кое-что, будь это в моих силах, но не делаю только из-за ошибочной и несправедливой политики подполковника Корна. Нет, нет, я категорически не имею права сказать ему, что ничего не могу поделать», — решил майор Майор и сказал:

— Очень сожалею, но я ничего не могу поделать.
https://loveread.ec/read_book.php?id=13629&p=31
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 сер, 2025 12:10

етапи шляху Будівельника

detroytred написав:До речі, і куди ти пішов після звільнення? В держконтору будівельну чи за прилавок?
Для де-Білів нагадую свій професійний шлях..
Народився________________________________________1965
Закінчив 10 класів_______________________________1982
Поступив в Політехнічний і закінчив 2 курси______1984( паралельно працював в БУ (будівельне управління тресту ЛьвівПромБуд) і займався спортом
З 1984 по 1990 -курсант+сержант+курсант+прапорщик__Група Радянських військ в Німеччині
1990 - прапорщик танкова учебка Шалі Чечня(паралельно закінчив заочно політех)
1991-1997 - власник Будівельного Кооперативу( перший раз банкрут)( при цьому паралельно працював майстром а потім і прорабом в БУ Львівпромбуд( в тому ж що і раніше)
З 1997 по сьогодні ФОП
До першого млн гривень- 5 років (2002)
До другого млн - 3 роки (2005)
До третього млн-2 роки (2007)
Далі ріст в 2 рази з 2008 по 2014 за рахунок інфляції=6млн( фактично вийшов з будівництва яке стало недоцільним за рахунок двох криз 2008 і 2013 років)
І далі грубо по +1 млн щороку до сьогодні( певні гойдалки були в 2022- році коли в доларах капітал впав), але з 2023 - тільки вверх.

ПС
Сповільнення росту капіталізації після 2007 року повязана з кількома факторами
Перший- збільшення власних витрат( а значить з зменшенням мотивації багато працювати -нафіга якщо і так все є)
Другий - виросли діти почались витрати на весілля /житло нових сімей і так далі
Третій - стандартний закон капіталізму - чим більше вверх тим сильніша конкуренція.
  detroytred написав: *через 20 років на мене працював капітал а не я...*
- *я важко працював 30 років*
Тільки дурні вважають що керування капіталом яке приводить до його росту- це розваги з секретаркою
Насправді це важка праця...
Але є два види важкої праці
Дебільний-коли важко працюючи отримуєш рівно стільки щоб завтра зміг так само важко працювати
Розумний-коли важко працюючи з часом починає отримувати стільки що робота переходить в рівень хоббі..

ППС
відпочинок-це зміна роді діяльності.
Солдафан 25 років тягне носок і питає чяво ізволітеєєєє.... і так без змін.
Бізнесмен-коли змучився керувати капіталом в торгівлі-перекладає його в іншу іграшку-наприклад будівництво , а набавившись з будівництвом-перекладає в транспортні перевезення... і так все життя.
Дитина______________________________________0-10 років
Спортсмен__________________________________10-20 років
Військовий_________________________________20-25років
Будівельник________________________________25-45 років
Торговець__________________________________35-сьогодні років
Орендодавець_______________________________45-сьогодні років
Логістик___________________________________57-сьогодні
Хобі по відновленню дорогих електроавто____59-сьогодні
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 сер, 2025 12:59

budivelnik написав:
  detroytred написав:До речі, і куди ти пішов після звільнення? В держконтору будівельну чи за прилавок?
Для де-Білів нагадую свій професійний шлях..
Народився________________________________________1965
Закінчив 10 класів_______________________________1982
Поступив в Політехнічний і закінчив 2 курси______1984( паралельно працював в БУ (будівельне управління тресту ЛьвівПромБуд) і займався спортом
З 1984 по 1990 -курсант+сержант+курсант+прапорщик__Група Радянських військ в Німеччині
1990 - прапорщик танкова учебка Шалі Чечня(паралельно закінчив заочно політех)
1991-1997 - власник Будівельного Кооперативу( перший раз банкрут)( при цьому паралельно працював майстром а потім і прорабом в БУ Львівпромбуд( в тому ж що і раніше)
З 1997 по сьогодні ФОП
До першого млн гривень- 5 років (2002)
До другого млн - 3 роки (2005)
До третього млн-2 роки (2007)
Далі ріст в 2 рази з 2008 по 2014 за рахунок інфляції=6млн( фактично вийшов з будівництва яке стало недоцільним за рахунок двох криз 2008 і 2013 років)
І далі грубо по +1 млн щороку до сьогодні( певні гойдалки були в 2022- році коли в доларах капітал впав), але з 2023 - тільки вверх.

ПС
Сповільнення росту капіталізації після 2007 року повязана з кількома факторами
Перший- збільшення власних витрат( а значить з зменшенням мотивації багато працювати -нафіга якщо і так все є)
Другий - виросли діти почались витрати на весілля /житло нових сімей і так далі
Третій - стандартний закон капіталізму - чим більше вверх тим сильніша конкуренція.
  detroytred написав: *через 20 років на мене працював капітал а не я...*
- *я важко працював 30 років*
Тільки дурні вважають що керування капіталом яке приводить до його росту- це розваги з секретаркою
Насправді це важка праця...
Але є два види важкої праці
Дебільний-коли важко працюючи отримуєш рівно стільки щоб завтра зміг так само важко працювати
Розумний-коли важко працюючи з часом починає отримувати стільки що робота переходить в рівень хоббі..

ППС
відпочинок-це зміна роді діяльності.
Солдафан 25 років тягне носок і питає чяво ізволітеєєєє.... і так без змін.
Бізнесмен-коли змучився керувати капіталом в торгівлі-перекладає його в іншу іграшку-наприклад будівництво , а набавившись з будівництвом-перекладає в транспортні перевезення... і так все життя.
Дитина______________________________________0-10 років
Спортсмен__________________________________10-20 років
Військовий_________________________________20-25років
Будівельник________________________________25-45 років
Торговець__________________________________35-сьогодні років
Орендодавець_______________________________45-сьогодні років
Логістик___________________________________57-сьогодні
Хобі по відновленню дорогих електроавто____59-сьогодні

Ну і навіщо отака ця оперетта?

Якщо достатньо було б
"1990 - прапорщик танкова учебка Шалі Чечня(паралельно закінчив заочно політех)
1991-1997 - власник Будівельного Кооперативу( перший раз банкрут)( при цьому паралельно працював майстром а потім і прорабом в БУ Львівпромбуд( в тому ж що і раніше)* і
*Торговець__________________________________35-сьогодні років*

Кумедний співак-місіонер. Ще й якийсь пришлепкуватий.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 сер, 2025 13:05

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Ну і навіщо отака ця оперетта?
Щоб тебе жаба вдусила і ти міг порівняти своє просране з чужим цікавим..
ПС
як там , пята точка не болить?
носок тягнеться
по кухні стройовою пересуваєшся
на сусідках командний голос допомагає?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 сер, 2025 13:16

budivelnik написав:
  detroytred написав:Ну і навіщо отака ця оперетта?
Щоб тебе жаба вдусила і ти міг порівняти своє просране з чужим цікавим..
ПС
як там , пята точка не болить?
носок тягнеться
по кухні стройовою пересуваєшся
на сусідках командний голос допомагає?

Не гальмуй. Питання було суто стосовно коли ти став за прилавок.
А ти, щоб забовтати, отаку оперетту проспівав.

Знов будуєш на брехні (жаба давить, просране життя, нецікаве, носок тягнеться, стройова на кухні, сісудки командний голос).
Пришлепкуватий, бо брехливіший не менше, ніж отой кисильов..
Просто генериш брехню, яку тобі схочеться, і на ній намагаєшся будувати.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 сер, 2025 13:29

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Питання було суто стосовно коли ти став за прилавок.
Будь який дурень задасть стільки питань , що й сто мудреців не дадуть на них відповідей
Тому я щоб два рази не вставати для кожного де-Біла - відразу все й розписав з сумами і датами.
А тепер такі як ти порівнюють своє з моїм... і плачуть гіркими сльозами...
Це ж треба було - так просрати єдине життя.
уявляю як ти зараз згадуєш
1990 -перший курс, казарма, підмітаю
1995 -пятий курс казарма ( за пять років десять разів вийшов на волю, підмітаю)
2005 - отримав старлея, все одно в казармі, перевіряю як підмітають
2010 - отримав капітана, вчу старлея контролювати підмітання в казармі
2015 - отримав майора, бачу що в казармі не підметено, але відчуваю що відправлять підмітати окоп-краще здрисну на пенсію..

Я все вірно і точно описав?
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 1462814629146301463114632 ... 14676>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти